Kirjoitukset avainsanalla Jutta

Hei ihanat lukijat pitkästä aikaa<3 Mulla olikin jo teitä ikävä. Valitettavasti nyt on ollut niin paljon kaikkea puuhaa, että kirjoittelu on viivästynyt. Mulla on teille kyllä paljon kerrottavaa, mutta säästän teidät ähkyltä ja jaan juttuja osiin. ;)

Ensiksikin asia josta olen hyvin otettu ja iloinen. Lauantaina julkaistussa Ilona-lehdessä oli kiva juttu Kikestä, Jutasta ja musta. WHIII! Hard work pays off.

IMG_5303
IMG_5303
IMG_5312
IMG_5312

Kiitokset kaikille tsempeistä ja palautteesta<3

IMG_5053
IMG_5053
IMG_5024
IMG_5024

Sitten muihin asioihin.

Kuinka moni kävi Hyvinkäällä Asuntomessuilla? käsi ylös nyt! Me poikettiin siellä lauantaina 10.8. :) Kuvia, en valitettavasti räpsinyt, kun siellä oli silloin niin paljon poppoota. Mitä olitte mieltä taloista? :) Tämä lehti kyllä tarttui matkaan:

IMG_5371
IMG_5371

Meikän asuntomessu-lookki:

IMG_4963
IMG_4963

Seuraavana päivänä oltiin suloisen pikku tytön kastajaisissa. Kastajais outfit:

IMG_4988
IMG_4988

Ripset kävin laitattamassa kuosiin taas Studio Serenityssä :) Muistattehan, että te kaikki lukijani saatte 10% alennuksen ensimmäisestä käynnistä ja sen jälkeen kantiskortin! Suosittelen tarttumaan tilaisuuteen! :)

Huomenna kertoilen teille ihanasta Tukholman reissustani! Ja luvassa muutakin mukavaa lähiaikoina, pysykää kuulolla. Love you!

<3:Venla

Kommentit (7)

1/7 | 

Wautsi ja onnea!
Mäkin kävin asuntomessuilla ja itseasiassa tein siitä oman kuvapostauksenkin. Ihan kivoja taloja ja ratkaisuja (ainakin jotkut)... Osa taas oli sellaisia, etten omaan talooni ottaisi vaikka maksettaisi :)

http://omanelamanikuningas.wordpress.com/

3/7 | 

Wow!! :) Täytyy hankkia toi lehti jostain.

Hei ois kiva, jos voisit joku päivä tehdä "What I ate today" -postauksen! Muutamat bloggaajat tekee sellasia ja musta ne on jotenki tosi mielenkiintosia :D

Hauskaa viikonloppua!!

MMS
Liittynyt12.3.2015
4/7 | 

Huikeeta! Vahvat naiset liikenteessä. Ootko muuten treenannut omilla opeilla vai käyttänyt pt-palveluita?Olet innostanut minutkin oikeasti treenaamaan, kaunis kiitos :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
5/7 | 

En ole käyttänyt pt-palveluita, mutta suosittelen niitä kyllä aloittelijoille, että saa hyvät ruokavalio- ja treeniohjeet, ettei riko paikkoja! :) Mahtava kuulla, paljon tsemppiä treeneihin :)!

Karo
6/7 | 

Pakko myöntää, että oon sun innoittamana alkanut itsekin käymään salilla ja kuntoilemaan. Ennen siitä ei tullut oikein mitään, mutta kun tätä blogia lukee niin saa sen potkun takamukseen =))))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram