Kirjoitukset avainsanalla inspiration

Huomaan tiskejä koneeseen laittaessani laulelevani: "Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Jokainen elämä on tärkeä.."

Iskällä oli tapana hoilata tätä meidän ollessamme pieniä. Liekö tästä laulusta aikoinaan juurtunut osa elämän arvojeni perustaa? ja suhtautumiseni itseeni, sekä muuhun maailmaan. :D Mmhmm.. eihän sitä koskaan tiedä, musiikilla kun on niin ihmeellinen voima. Oli sitten kyse energisestä, kannustavasta treenibiisistä, tai työstressiä lievittävästä rentoutumismusiikista, taikka sydänsuruista kertovista rakkauslauluista.

Joskus sen voimasta tanssittaa, toisinaan se itkettää ja lohduttaa. Joskus se inspiroi ja kannustaa. Monesti se kuitenkin juuri kohentaa mielialaa. Joskus se voi jopa kuljettaa meidät ajassa taaksepäin, johonkin tiettyyn hetkeen ja tunnetiloihin. Siihen kun liittää niin paljon muistoja. Toisinaan se taas siivittää haaveemme reippaasti eteenpäin tulevaisuuteen.

Musiikki on kulkenut ainakin mun matkassani, vai olisiko ehkä parempi sanoa, että olen itse kulkenut musiikin matkassa, jo sieltä äidin hyräilemistä tuutulauluista lähtien. Ennen kuin päädyin musiikkiharrastuksien; muskarien ja musiikkiopiston, oboetuntien ja kuorojen pariin.

Nykyään laulan äänekkäimmin yksin autonratissa ollessani, ..jep, joku on saattanut ehkä nähdäkin. Välillä olen havahtunut liikennevaloissa siihen, että silmäpari kurkkaa viereisestä autosta hymyillen.

Musiikilla voi välittää ja sen avulla voi käsitellä niin uskomattoman monenlaisia suuria sanomia ja tunteita. Koen, että musiikki on ehdottomasti itselleni yksi niistä tekijöistä, jotka edistävät hyvinvointiani.

Nyt haluaisinkin kuulla, mikä on teidän tämän hetken se "the biisi"?

Ei ole niinkään väliä liittyykö tämän hetken suosikkikappaleenne sitten mihin elämäntilanteeseen tahansa, vaan oleellisinta on, mikä sen kyseisen kappaleen nimi on? Toki jos aihe ei ole liian henkilökohtainen, niin olisi myös mahtavaa, jos voisitte jakaa millaisiin tilanteisiin tai tuntemuksiin teidän "the biisinne" mahdollisesti tsemppaa? Heittäkää kommenttiboxiin linkkejä lempparibiiseihinne.

Tai oletteko ylipäätänsä mun kanssa samoilla linjoilla laisinkaan?

Rallatellen iloista torstaita toivottaa,

<3:Venla

Kommentit (42)

Ulla
1/42 | 

Hei, kuka sinun oboe-ope oli?Itse soitin aikoinaniTeirilän Marjatan oppilaana ja tyttäreni, joka on myös Venla, opiskeli Marjatan oppilaan, Tiina Cecerin johdolla. Ajattelin vaan, kun oboepiirit ovat aika pienet ainakin Hyvinkää-Helsinki linjalla!Onko sulla vielä pilli? Blogi on mukavan positiivisessa hengessä kirjoitettu, jatka samaan malliin!

Olivia
2/42 | 

Chisun ihana biisi on kyllä todella hyvä :) Biisin sanoista tulee heti mieleen kummityttöni :) Kannattaa kuunnella,jos et ole vielä kuullut. Millaista musiikkia muuten kuuntelet? Tai jos kuuntelet radiota niin mitä? Kenties suomipoppia vai voicea vai ihan jotain muuta :D?

Jenni
3/42 | 

Ihan ehdoton THE-biisi on Hallelujah <3 Ei oikeeestaan mistään syystä, mutta aina vaan niin hyvä <3

Roosa
5/42 | 

Aki Sirkessalo - Pikkuihminen
Siskolleni syntyi juuri pieni poika ja laulan tämän kappaleen hänen kastejuhlissaan. Kaikintavoin ihana laulu pelkästään kuunneltavaksi.. :)

jonna
6/42 | 

Kipinän hetki! Ilman sitä ei voi mennä lenkille :D Siitä saan motivaatiota ihan kaikkeen. :)

Laura
7/42 | 

Ehottomasti ykkönen on Kaijjakoo ! Sillä on niin mahottomasti hyviä biisejä eri tilanteisiin sopivia :D Mutta tämän hetkinen the biisu on ehkä surulapsi ! :)

Bertta
8/42 | 

Nikolai Alho feat.Särre - Peace United ja Nicky Jamin ja Enrique Iglesiaksen El Perdon. Onhan niitä ihan hiton paljon muitaki huippu kipaleita, mutta noi oli heti ensimmäisenä mielessä.:) Kovia ovat myös Måns Zelmerlöv-Broken parts ja Heroes. The Script-If you could see me now. Ja niin edespäin.:)

Reetta
9/42 | 

Haloo Helsinki! - Pulp Fiction saa minut aina hyvälle tuulelle. Kappaleessa on tarttuva komppi ja sanatkin vievät mukanaan. Jos olen yksin kotona laulan aina kappaleen mukana ja otan muutaman tanssiaskeleenkin, lyhykäisyydessään jorailen :D Tää kappale on aina se mikä on ihan pakko kuulla HH:n keikalla, livenä vielä parempi.

Henzku
11/42 | 

Elastinen - Eteen ja Ylös
Kuvastaa tällä hetkellä parhaiten olotilaani! Sain juuri toteutettua kolme vuotisen haaveeni ja tein kaupat viimeinkin moottoripyörästä. (Kyllä olen naiskuski) :D

Tätä olen vatvonut pitkän aikaan, että pystynkö ja pärjäänkö hankinnan kanssa ja jälkeen, mut sit kuuntelin tätä ja mietein et PYSTYN jos niin haluan. Ja näin siinä kävi tänään. :)

12/42 | 

Skilletin monster, comatose ja hero on kyllä auttaneet mua, silloin kun oli vaikeita ihmissuhdejuttuja. Ne olivat just eikä melkeen. Monsteria kuuntelen nykyisin myös treenimusana :-)

Senni
13/42 | 

Kipinän hetki ja koska sä eroot on tosi hyviä biisejäkipinän hetkestä saa motivaatiota ja koska sä eroot sanat vie vaan mukanaankannattaa kuunnella, mutta koska sä eroot sä oot jo varmasti kuullutkin

AnnaV
14/42 | 

Moikka, todellakin musiikki on yks niistä "voimista" joka antaa mitä parhaimpia fiiliksiä arkeen :) mulla sellanen uus biisi joka kolahti on Rita Ora -body on me ft. Chris brown, se on sellanen biisi josta tulee hyvä fiilis ja siinä on biitti jossa tekee mieli vaan hymyillä ja olla fiiliksissä. Sit kuunellaan paljon kans chillout musaa ja esim Carinthia-where we hid kappale on sellanen et tekee mieli vaan sulkee silmät ja "olla vaan", sellanen täydellinen relax kappale :) kantsii tsekkaa myös Odeszan biisit jos ei oo ennestään tuttu :) ja ainii yks törkeen hyvä chillout on Marla Maples-open your eyes, itämaista fiilistä ja tunnelmaa parhaimmillaan

lotttta
15/42 | 

Löysin vähän aikaa sitten missy higginsin biisin sugarcane. On olemassa jotain alltime favoiteja ja tämä menee sinne jonon jatkoksi. Niin kaunis biisi joka tavalla!:)

Kaina
16/42 | 

Tällä hetkellä mitään ehdotonta ykkösbiisiä ei ole, mutta kovimmat bailaukset autossa työmatkoilla aiheuttaa Zara Larssonin Lush Life. Siitä tulee niin ihanan energinen fiilis!

Kuuntelija
17/42 | 

Ehdottomasti tällä hetkellä Christina Aguileran Something's gotta hold on me:DD

Juuli
18/42 | 

Näin äkkiseltään vaikeaa päättää, mutta jotenkin itseeni vetoaa Haloo Helsingin Kiitos ei ole kirosana. Jokaisen ihmisen pitäisi muistaa kiitos -sanan tärkeys joka päivä, yksi pieni sana on todella merkityksellinen joka päiväisessä arjessamme :)

Vera
19/42 | 

Kygo - Nothing left
Näin tanssijana alan heti miettiä koreota kaikkiin biiseihin ja tähän biisiin saisi aivan upeen koreon !

20/42 | 

Mä en kotona kuuntele musiikkia ollenkaan. Autossa soi suomipop isolla ja laulan mukana. Suurin osa biiseistä ei ole erityisen mieleen, mutta sanat osaa ulkoa ja se riittää.

jii
21/42 | 

Musiikki on yksi tärkeimmistä asioista elämässä, ei ole päivää ettei jotain kuuntelisi. Se auttaa jaksamaan ilosta ja surussa :) tämän hetken lemppari biisejä on Johanna kurkelan kuolevainen, se vaan kolahti kun ekan kerran kuulin ja toinen on chisun ihana ♡

Katri
22/42 | 

Tämän hetken kannustin biisini on Elastisen Tuulettaa. Olen muuttamassa toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja muutan ensi kertaa omaan kotiin. Matkalla on ollut mutkia ja stressattavaa on tuntunut tulevan joka nurkalta lisää jo ennenkuin koulu on edes vielä alkanut. Kun tilanne vaikuttaa toivottomalta ja tuntuu etten enää jaksa, toistan päässäni kappaleen kertosäettä: "En anna maailman lannistaa mua kuitenkaan/ vaan taistelen ja nousen aina uudestaan/ ja tulee päivä taas kun voi vain tuulettaa" Tuosta lauseesta saan tsemppiä ja olen varma että tämän kaiken stressin ja työn jälkeen tulee vielä se päivä kun voi vain tuulettaa. :)

Paltsu
23/42 | 

Kyllä se on John Legendin All of Me :) kolahti heti kun ensimmäisen kerran sen kuulin. Voisin kuvitella että on tänä kesänä ollut monella hääparilla häävalssina/tanssina :)

24/42 | 

Olen ihan hulluna musiikkiin myös. Päivät pitkät duunissa soi Spotifyssa lempparilistat, kotona musakanavat, lenkillä on puhelin/kuulokkeet/soittolistat käytössä. Elämä ilman musiikkia tuntuu todella karmivalta ajatukselta, saan siitä niin paljon jotain selittämätöntä.

Mun tän hetken ehdottomasti lempparibiisi on vähän erikoinen verrattuna muuhun musaan mitä kuuntelen, mutta olen tässä muutamana päivänä havainnut, että aina kun tää soi mun soittolistalla, vaihdan sen repeatille hetkeks (tai muutamaks tunniks!). On vaan jotenkin niin maaginen ja kaunis, ja vissiin vähän rauhottaa mun tän hetken jotenkin ylikierroksilla käyvää mieltä :)

https://www.youtube.com/watch?v=gzTqjXIgPoU

Jos joku linkittäis mulle moisen joikun ihan yhtäkkiä tuosta vaan, skippaisin sen varmaan aika lailla ensi sekuntien jälkeen.. Ainakin siltä tuntui kun koitin kuunnella sitä "vierain korvin" tuossa äsken. Ehkä vasta joskus 1:50 jälkeen saattaisin voida jaksaa kuunnella paremmin. Mutta kun biisiä rakastaa, niin sitä ei edes huomaa kuinka hidas se alku on :)

Ja vielä peeäs, en ota vastuuta siitä onko video sopiva biisiin vai ei, en ole nähnyt sitä. Ja suosittelen samaa muille, hölmö video voi toisinaan pilata hienon korvakarkin ;)

tarza
25/42 | 

Jenni Vartiaisen Missä muruseni on - tää biisi on auttanut silloin, kun ollaan mieheni kanssa erossa toisistamme töiden ja opiskelun vuoksi. Mieheni toivoo aina karaokessa juuri kyseistä kappaletta minulta ja lauloin osan siitä osana puhettani häissämme. Mieheni liikuttui kyyneliin, mikä tekee kappaleesta itselleni vielä tärkeämmän <3

Tiina
26/42 | 

Moi Venla! nyt ekan kerran kirjoitan sun tänne blogiin, mutta olen aktiivisesti seurannut tätä ja olen täysin samaa mieltä sun kanssa että musiikilla on se jokin voima ja vaikutus :)joka päivä soi musiikki kotona, myös laulelen mukana. Mulla on monia suosikki biisejä ja yhtye jota fanitan on Yö :)

P
27/42 | 

Mulla on niin monta THE-biisiä! Martin Garrix & Tiestö - The only way is up (musavideosta tulee myös hyvälle tuulelle:D), City of lions - we will carry on, JVG - Tarkenee JA Tuulisii, Lahti United - Signaali, Robin - Kipinän hetki, Särre - Hesan naiset. Toivottavavasti joku innostuu näistä myös yhtä paljon :D<3

Henna
28/42 | 

Toisen isovanhempani ollessa vakavasti sairas parhaillaan ja mummun ja vaarin menettäneinä oon viimepäivinä kuunnellut suruissani Kasmir - Valkoista kohinaa. Siihen voi samaistua varmasti ihan kaikki kenellä on ollut läheiset välit isovanhempiin. Aivan ihana <3
Pirteämpiin hetkiin Imagine Dragons - Shots (broiler remix) niin ei voi jäädä huonolle tuulelle :)

29/42 | 

Madonna - Devil Pray

Biisin lyriikoissa ei ole mitään henkilökohtaista, mutta tykkään tän kappaleen flowsta kovasti! Ja helppo laulaa myös mukana ratin takana ja TÄYSIÄ! :)
Muistoja biisissä on jo paljon vaikken ole kuunnellutkaan sitä kuin reilu 3 kk. Kuulin tästä biisistä kaveriltani hieman ennen toukokuista Madridin reissuani ja kuuntelin tätä nelituntisilla meno ja paluulennoilla mooonta kertaa. Menomatkalla hyvä musiikki helpotti jäätäviä nousu ja laskukipuja!

ulla
30/42 | 

Olen täysin samaa mieltä kanssasi . Monista laulujen teksteistä saa paljon !

Mm. tuo mitä sinä laulelit, soi joskus päässä :)

" jokainen ihminen on ON laulun arvoinen ! "

Essi
31/42 | 

Jenni Vartiaisen Minä sinua vaan on ollut kovassa soitossa viime aikoina, sanat kertookin miksi. Toinen kova biisin on ollu Amaranthen The Nexus, sillä sää hyvän treeni raivon päälle :D

Satuin vähän vahingossa katsomaan Fitnespäiväkirjojen uusintaa ja jotenkin tällä kertaa se puras, näin kyllä jo kevällä jotain jaksoja mutta en sen suuremmin innostunut. Olen aina liikkunut innokkaasti ja saan liikunnasta energiaa. Viime vuodet olen käynyt pääasiassa salilla ja yrittänyt kasvattaa lisää lihaksia, tulokset eivät ole mitään päätä huimaavia ollut. Ja sinun toteamuksesti siitä, että luulit aikaisemmin syöväsi paljon,mutta miehesi patisti syömään vielä vaan lisää ja sen myötä alkoi tuloksiakin synty, osui ja upposi. Olen muka syönyt paljon ja silti mies välillä on huomattanut, että pitäisi syödä enemmän, johon olen vastannut että syönhän minä. Mutta jotenkin vasta nyt heräsin siiheb, että enpäs taidakaan syödä. Ohjelman ja etenkin sinun esinerkin kautta löysin taas uutta motivaatiota syödä enemmän ja treenata vielä kovempaa :) Jospa nyt syntyisi tuloksiakin.

Jossu
33/42 | 

The biisi on ollut julkaisustaan eli 2012 vuodesta lähti TPHn Paratiisi. Se on yksi ja ainoa biisi jonka yli en koskaan hyppää kun se tulee soittolistalla vastaan. Se sopii kaikkeen ja kolahtaa joka kerta kuin kuuntelisin ekan kerran. Se jaksaa aina muistuttaa siitä mikä on tärkeetä. :) Suosittelen!

olivia
34/42 | 

mulla on todella paljon the biisejä. tällähetkellä kuuntelen eniten cheekkiä mun suosikkibiisejä on haloo helsingin vapaus käteen jää ja cheekin niille joil on paha olla. elämässäni ei mee nyt mitenkää mahtavasti mut musiikki, liikunta ja ystävät auttaa tykkään hirveenä lukea sun blogia! sun asenne elämään ja muutenki mielipiteet on mahtavia! sulta saa aina hyvää energiaa ja tsemppausta urheiluun ja sä autat ajattelemaan positiivisesti! toivottavasti et lopeta bloggaamista koskaa! kaikkee hyvää sulle

Sari
35/42 | 

Mun mies tuli yks päivä töistä kotiin ja etsi spotifystä Tommi Kaleniuksen "Sä olet mulle" biisin ja laittoi soimaan ja sano, et täs on sanottu kaikki mitä mä ajattelen susta. En pystyny kuunteleen edes ekaa säkeistöö, ilman et alkas itkettää. Syysyäki siitä tuli yks mulle tärkeimmistä lauluista.

Viivi
36/42 | 

Olavi Uusivirran "Kaiken jälkeen olet kaunis"
Muistan kun kuulin kyseisen kappaleen ensimmäisen kerran.. pysähdyin paikalleni ja vaan kuuntelin. Se kappale tekee minut hetkeksi täysin onnelliseksi, vaikka muuten elämä välillä on hieman pyörremyrskyä! Kaikki tietää, että se on mun lempikappale ja sitä kuunnellaan pitkillä automatkoilla ja mää silmät kiinni. Ehdottomasti maailman kaunein kappale. Tietysti kappaleeseen liittyy ihana hetki, kun pääsin Olavin keikalla lavalle tanssimaan/valssahtelemaan ja silloinkin pistin silmät kiinni ja vaan kuuntelin... ei löydy kauniimpaa kappaletta!

Ps ensimäinen kommentti sulle :-)

Pupu
37/42 | 

Laulan aina autossa.. Lujaa! Joskus se on päivän kohokohta kun pääsee ajamaan autolla ja radiosta tulee hyvää musiikkia. Saa laulaa niin kovaa ja eri äänillä:D

monni
38/42 | 

sillon ku on vaikeeta niin kuuntelen Angels among us ja Demi Lovato-Believe In Me ja Skyscraper <3

Musiikkiholisti
39/42 | 

Teen tällä hetkellä pesäeroa lapsuuden uskonnolliseen herätysliikkeeseen ja Il Divon Hallelujah on tullu erittäin tärkeeks. Se rauhottaa, selventää ajatuksia ja muistuttaa mikä elämässä on tärkeintä :) Muutenkin musiikki merkkaa tosi paljon niin harrastuksena kuin tunteiden korostajana. Autossa luukuttaminen on PARASTA! ;D

Inka
42/42 | 

Tän hetken The biisi on Vain elämästä Antti Tuiskun - Sata salamaa ja kaikki muut joihin on helppo laulaa mukana <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keep smiling, because life is a beautiful thing and there´s so much to smile about.

-Marilyn Monroe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#details

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#outfit

Asu jota käytin juuri ennen kuin lumi satoi maahan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy Tuesday everyone!

<3:Venla

Kommentit (22)

Marika
13/22 | 

Moikka !
Sulla on ihana blogi:)
Olisko mahdollista että tekisit postauksen salatuista elämistä :), olis kiva kuulla millasta sulla on kulissien takana

Jon
15/22 | 

Osaatko sanoa millä värillä/sävyllä hiuksesi on värjätty? Tosi kauniin ja luonnollisen väriset :)?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/22 | 

Valitetttavasti en. Sen tiedän, että niitä ei ole värjätty koko pituudelta pitkään aikaan, pelkästään tyvestä. Koko pituuteen on laitettu pelkästään joku sävyttävä hoitoväri. :) Mutta kiitokset, mukava kuulla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

"Moi,

minä olen ollut jo varmaan vuoden verran blogisi ”hiljainen” lukija eli en erityisemmin vieraile kommenttiboksin puolella. Nyt tuli kuitenkin jostain syystä sellainen fiilis, että on pakko kertoa kuinka paljon nautin tekstiesi lukemisesta. :)

Minulla itselläni on aika hankala elämänvaihe menossa: olen sairastanut seitsemän vuotta syömishäiriötä (kylläkin jo pitkällä voiton puolella siinä kamppailussa) ja olen ollut vuoden verran työttömänä yliopistosta valmistumiseni jälkeen (valmistuin alalta, jossa työpaikkoja ei yleensäkään ole hirveästi, mutta ei ainakaan tässä taloustilanteessa). Oma tilanteeni on siis aika epävarma ja hetkittäin hyvinkin ahdistava. Kuitenkin blogitekstejäsi lukiessa tulee lähes poikkeuksetta parempi fiilis, joka voi jatkua jopa monta päivää. Ja koska uusia tekstejä tulee melko usein, aina on iloisempi mieli.

Monet tekstit herättävät ajatuksia ja auttavat tajuamaan, ettei elämä ole niin vakavaa. Vaikka tilanne on nyt p*ska, huomenna asia voi olla jo toisin. Pitää yrittää saavuttaa asioita, joita haluaa ja jotka tekevät onnelliseksi. Pitää olla onnellinen myös tästä hetkestä, oli tilanne mikä tahansa... Se saa minutkin pyrkimään samaan, koska aina voi  kuitenkin hymyillä, nauttia ja rakastaa enemmän.

Ihailen ja ”kadehdin” hyvällä tavalla tapaasi elää, ja se saa minutkin pyrkimään onnellisempaan ja stressittömämpään elämään. Kiitos siis ihanista, innostavista ja ajatuksia herättävistä teksteistä!

Kiitollisena siitä, että jaat ajatuksiasi meidän kaikkien kanssa,

Ystävällisin terveisin,

Nimetön "

Julkaisen tämän otoksen eräästä sähköpostista, jonka sain hetki sitten, koska haluan sanoa:

KIITOS.

Kiitos kuuluu sinulle (tiedät kyllä kuka) ja teille kaikille, sillä tämä viesti ja teidän kaikkien muidenkin ihanat kannustavat sähköpostit, merkitsevät minulle enemmän kuin uskottekaan.

Olen suorastaan sanaton. Ensinnäkin sen lisäksi, että te olette itse upeita, lahjakkaita persoonia. Arvostan, että joku vielä tänä päivänä, on oikeasti käyttänyt omaa kallisarvoista aikaansa, kirjoittaakseen viestin, tavallaan tuntemattomalle ihmiselle.

Eikä suinkaan minkä tahansa viestin, vaan viestin, joka puolestaan inspiroi minua jatkamaan. Bloggaaminen parhaimmillaan voi inspiroida puolin ja toisin, antaa vertaistukea monelle, herättää keskustelua, levittää vinkkejä, positiivisuutta, kannustaa muutoksiin, toimia päiväkirjana ja seikkailuna, jota rakennamme ja viemme yhteisvoimin eteenpäin.

Istun työhuoneessa läppärin ruutua tuijottaen, havahdun kun Make kysyy, onko mulla kaikki hyvin?

 Vastaan kyynelsilmin:

"On, liikutuin vain, kun luin näitä lukijoideni lähettämiä sähköposteja."

Joten halusin vaan sanoa teille siellä ruudun takana, kuinka KIITOLLINEN olen.

YOU GUYS ROCK!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3:Venla

PS: Olen kysynyt ja saanut luvan julkaista kyseisen viestin. En tietenkään jatkossakaan luvatta julkaise henkilökohtaisia viestejänne.

Kommentit (32)

Heta
1/32 | 

Mulla on kans täällä amstaffi ja heti kun sen sait (jotain ihmeen kautta sain senkin tietää) rupesin blogiasi lukemaan! Täällä on nuori uros 10kk iässä ja kova uhma päällä :) Kiva olisi kuulla, miten teillä sujunut?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/32 | 

Kiitos hyvin, meidän pikkurakkaalla on tainnut olla murrosikä siitä lähtien, kun saapui meille! :D Hahah ihania riiviöitä ne on <3

Anni Kuosmanen
5/32 | 

Nimetön lukijasi on aivan oikeassa :) tekstisi piristävät harmaankin päivän ja elämänasenteesi on todella ihailtavaa ja inspiroivaa. On ihanaa kun olet piristämässä meitä lukijoita.
Ihana asu sinulla kuvissa :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
8/32 | 

Nimenomaan!! Se kertoo hyvin paljon viestin lähettäjästä. Kuinka epäitsekäs ja ajattelevainen, muita ilahduttava ihminen sen lähetti. <3 Olen kanssasi täysin samaa mieltä.

Emmi
9/32 | 

Hei, olet kyllä huikea persoona ja hienoa miten jaksat kannustaa muita parempaan elämään :) Minulla olisi sellainen kysymys että mitä mieltä olet kengistä jotka sinulla on kuvassa jalassa, pysyvätkö jalat lämpiminä talven kovilla pakkasilla ? :) Ihanaa talven jatkoa! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/32 | 

Oi kiitos sinulle Emmi! Niin ja jos koville pakkasille etsit kenkiä, niin ne toiset Sorelit eli Tivoli bootsit, jotka myös esittelin, ovat lämpimämmät karvavuorineen. Näitä ruskeita käyttäisin itse ennemmin syksyisin ja keväisin, sekä alkutalvesta ja talvella villasukan kanssa. :)

Emmi
11/32 | 

Kiitos tiedosta, täytyykin lähteä siis metsästämään Tivoli bootseja että pysyy jalat lämpimänä :)

Jenny
13/32 | 

Moikka!
Minkä merkkistä huulipunaa käytät näissä kuvissa ja mikä on värin koodi/nimi :) ??

Jasmin
15/32 | 

Oot vaan niin mahtava! Jalat maassa, ystävällinen ja elämästä nauttiva, tällänen kuva mulla on susta! Jatka samaan malliin, saat tosiaan kirjoituksillasi päivän muuttumaan hirveestä parhaaks! :)

Laura A
19/32 | 

Aivan ihanan s-postin olit saanut, jokainen bloggari voi vain unelmoida noin kannustavista viesteistä. Nimetön oli aivan oikeassa, sun blogi on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani ja olet loistava esikuva monelle. Jatka samaan malliin,

sua hyvällä tavalla kadehtien: laura.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/32 | 

Aww, mä en kestä! Te olette itse niin ihania ja hyvää mieltä levittäviä tyyppejä! Kommenttinne ilahduttavat todella paljon! <3 KIITOS.

Heidi
23/32 | 

Täysin samaa mieltä sähköpostin kirjoittajan kanssa, itsekkin olen saanut vaikeiden asioiden keskellä niin paljon positiivista energiaa sulta :) Blogis on kyllä niin mun lemppareita <3

leija tupala
25/32 | 

Hei, inspiroit positiivisuudellasi, motivoit urheileen ja terveelliseen elämään ja olet myös tyyli-ikoni, siksipä kysyn mistä nuo mustat polvireikäiset housut, kovasti metsästän. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
26/32 | 

Voi kiitokset Leija<3 Farkut ovat Gina Tricotista. Ostin ne käytettynä, joten en ole ihan varma onko uusissa samanlaisissa polvissa ostettaessa jo reiät, vai itse tuunattu.

Ulla
27/32 | 

Tää Venlan blogi on kyllä sellainen, että jos sattuu olemaan huono aamu tai päivä tai ilta :D:D Niin tällä kun käy, niin eipä ole enään.
On niin ihania juttuja tavallisesta elämästä.

Kiitos Venla taas .

Anni
29/32 | 

Tää sun blogi saa aina tosi hyvälle tuulelle ja sä vaikutat todella ihanalta ihmiseltä ♥

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
30/32 | 

Oi kiitos Anni, onpa vallan ihana kuulla! Jaksatte niin piristää, olen kiitollinen kaikesta palautteesta ja kommenteista! <3

Emilia
31/32 | 

Hei mistä toi sun paita on se on aivan ihana! :)
Sun blogia on ihana lukea. Yks parhaista blogeista mitä oon lukenu!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Moikka!

Kiitokset vielä kaikille teille rakkaille lukijoilleni ja blogiani äänestäneille!

Japadapaduu blogini palkittiin siis Suomen 2. suosituimpana ja inspiroivimpana Inspiration Blog Awardseissa ruoka-sarjassa. Olen otettu. <3

IMG_8993
IMG_8993
IMG_9002
IMG_9002

IMG_8992
IMG_8992

Laitoin gaalaan mustan pitkän merenneitohelmaisen maksimekon, mitä pidätte?

IMG_8995
IMG_8995

Tässä illan meikkini lähempää. Aika räväkkä, mutta minusta on kiva aina silloin tällöin laittautua enemmän, kun on aihetta. Arkena kun tulee muuten oltua aika naturalina.

IMG_9004
IMG_9004

Vieressäni ihanat Senay ja Heidi! Meikäläinen on ihan posket punasina vaihteeksi, kuuma tunnelma. ;)

Perjantaina Veera vei mut katsomaan Sami Hedberg ALIVE -showta Hartwall Areenalle. Se oli synttärilahjani, kiitos sisko huippulahjasta!<3

IMG_9018
IMG_9018
IMG_9014
IMG_9014

Jengiä riitti, niin kuin kuvasta näkyy.

IMG_9017
IMG_9017
IMG_9015
IMG_9015

IMG_9013
IMG_9013

 

IMG_9019
IMG_9019

Oonan kanssa burritolla Kauppakeskus Kaaressa. We love food;) 

IMG_9020
IMG_9020

Kaunokainen<3

IMG_8760
IMG_8760

Viime viikolla Serveh oli meillä iltaa viettämässä.  Laatuaikaa<3

IMG_8761
IMG_8761

Tein kana-meloni-pinjansiemen-salaattia.

IMG_8751
IMG_8751
IMG_8759
IMG_8759
IMG_8767
IMG_8767

salaattisekoitus mm. rucolaa, pinaattia. Voitte laittaa lemppareitanne.

IMG_8768
IMG_8768

cantaloupemelonia.

IMG_8769
IMG_8769
IMG_8771
IMG_8771

punasipulia

IMG_8772
IMG_8772

tein melonista kuutioiden lisäksi kukkasia koristeeksi. Joskus on kiva leikkiä ruoalla näin. ;)

IMG_8773
IMG_8773
IMG_8776
IMG_8776
IMG_8781
IMG_8781

 pastan joukkoon vihreää pestoa ja kaikkia aineet sekaisin, joukkoon ruususuolaa ja mustapippuria.

IMG_8782
IMG_8782

Valmista tuli, nam!

IMG_8777
IMG_8777

Serveh toi meille jälkiruoaksi Pomelon. OLI NIIN MAKOISAA! Suosittelen.

IMG_8779
IMG_8779

IMG_9025
IMG_9025

 nopea lounas: pestomunakas, uunissa rapeaksi paistetut bataatti- ja punajuurilastut, sekä salaattia.

IMG_9026
IMG_9026
IMG_9027
IMG_9027

Uunissa paistettua seitiä, sekä herneitä, maissia ja salaattia. Edullista ja helppoa. :)

IMG_9007
IMG_9007

 Oletteko jo käyneet uudistuneessa Itiksessä? Ihanan jouluinen tunnelma. Kunhan ei tartuta itseensä shoppailuhysteriaa. Minusta jouluna tunnelma, perinteet, sekä ruoat ovat paras lahja.

IMG_9001
IMG_9001

Jouluherkkuosasto Citymarketissa.

IMG_8786
IMG_8786

Haha, ihana otus! Ihan kuin minä. Always bulking! Foodlover. Rakkaudesta ruokaan ja treeniin.

IMG_8789
IMG_8789

Älkää lannistuko, vaikka matkalla kohti unelmianne kohtaatte vastoinkäymisiä. Sisukkuus palkitaan. Koskaan ei saa lakata uskomasta itseensä tai luovuttaa!

Mahtavan inspiroivaa alkanutta viikkoa kaikille!

<3:Venla

Kommentit (45)

1/45 | 

Ihana toi sun mekko! Ihan unelma :) Onnittelut vielä upeasta saavutuksesta!
Ootko ikinä tehny raakakakkuja? Jos oot, ois kiva saada niistä joku posutaus :)

Dankku
7/45 | 

ihana mekko :) sun blogi on mielenkiintoinen ja tykkään lukee tätä :) hyvää viikkoa kans sulle :)

Inka
11/45 | 

Vaikka en ees tunne sua, niin pakko sanoa: oot ihana ihminen! Oot todella kaunis sekä sisäisesti että ulkoisesti.. Ja tää sun blogis on aivan paras, ykköspalkinnon oisit ansainnu! sun kaltasille ihmisille toivoo todellakin pelkkää hyvää :)

Sikke
13/45 | 

Ootpas nättinä ollut gaalassa! Oot inspiroinut mua ja monia muita ihan mun tuttavapiiristäkin urheilemiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Kiitos siitä!
Onko tuo Oona se uusi salkkareihin tupsahtanut "Heidin" kaveri? :)

Ria
15/45 | 

Oon seuraillu sun blogia jo jonkin aikaa ja pakko sanoa, että oot ihan mielettömän inspiroiva persoona. Onneksi olkoon palkinnosta ja toi mekko on niin upea!

Janna
17/45 | 

Paljon onnea palkinnosta :) Kaunis meikki. Aina kun blogiasi lukee tulee hyvälle mielelle, olet inspiroiva!

Henriikka
19/45 | 

Oli kyllä tuo sun mekkos aivan älyttömän ihana ja hieno :) Oot kyllä niin kaunis :) Eikä ollu yhtää huono toi sun meikkikään, sulle sopii kyllä ihan minkälainen meikki tahansa, et voi koskaa näyttää huonolta :) Oon vast vähän aika sitte ruennu lukee sun blogia ja innostuin kyllä heti noist kaikist ruuista :) Täytyy kyl kokeilla tehä noit ruokii joskus :) Oot myös onnistunu innostaa mua liikkumaa enemmän ja pitää ittestäni parempaa huolta :) Oot aivan ihana ihminen <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
22/45 | 

Kiitokset! Joskus paahdan niitä pannulla, mutta tällä kertaa en tehnyt pinjansiemenille mitään, meni ihan sellaisenaan joukkoon. :)

Annu
23/45 | 

Hei Venla!
Aivan jäätävän kaunis mekko! Saanko kysyä mistä olet sen ostanut? Niin on muute kaunis sinäkin :) Onnea voitostasi :)

Annu
25/45 | 

No voi kökkö sentään eihän niitä nyt enää siellä oo.. Tuo olis ollut just passeli yhteen tilaisuuteen mikä on tulossa. Jos haluat vielä merkin kattoa niin kerro ihmeessä jos saisin sen metsästettyä jostain. Kiitos jo etukäteen paljolti :)

Silja_
26/45 | 

Mahtavaa että sait palkinnon! Olisin ilman muuta äänestänyt sua, mutta en tajunnut yhtään että blogisi on ehdolla ruokakategoriassa ja ehdin jo äänestää toista. Ja wau miltä sun kädet näyttää :).

S
27/45 | 

Onnittelut sijoituksestasi!:D eksyin ekaa kertaa blogiisi ja päädyinkin selaamaan sitä kauan ja täytyy sanoa, että wau mitä ruokia sä oot syönyt :o pieni kateus iski;)

Hyvää jatkoa sulle!

Minna
29/45 | 

Hei Venla:) Ihana mekko,ja onnea palkinnosta :)!!
ps.sulla on ihan mielettömän ihana tämä blogi:)!

Julia
30/45 | 

Moi Venla! En ole kovinkaan aktiivisesti sun blogia lueskellut, mutta aina kun olen niin on tullut mahtava fiilis! :) Itse pidän myös kovasti kaikista salaateista ja salilla käymisestä! AIVAN MAHTAVAA LUETTAVAA!! Olet ihana persoona kaikinpuolin :) Palkinto meni todellakin oikeaan osoitteeseen. Kaikkea hyvää sulle ja ihanaa joulun odotusta <3 Jatka treenaamista ja ruoanlaittoa!

nanne
32/45 | 

Ihana mekko! Tää sun blogi on kyl loistava! Oon ite kans kunnon foodlover ja nää ruuat vaikuttaa niin hyviltä et pakko joskus itekki kokeilla kuhan nyt sais vaan aikaseks !

Anselmi
33/45 | 

Hei kiva postaus ! :) ja tuli muute yks ruokavinkki mielee: aamupalaks avokadon palasia, luonnon jogurttia ja mysliä ! tosi hyvää :)

Vimpula
Liittynyt6.3.2013
34/45 | 

Oon miettinyt jo jonkun aikaa, että käytätköhän kaupasta ostettua vihreätä pestoa vai teetkö ite? ;D

tiina
37/45 | 

satunnaisesti luen siunkin blogia ja koska selkeesti huomaa että haluat antaa parasta mahdollista kehollesi ruuan puitteissa niinpä suosittelenkin siun kokeilemaan mehiläisten keräämää siitepölyä..lueskele aiheesta faktoja niin vakuutut varmasti,todellista super ruokaa!!!!ja mikä määrä vitamineeja ym,ym.vinkkasin siksi koska en ole huomannut että olisit tämän maininnut ainaskaan blogissa:)

38/45 | 

Moi! :) löysin sun blogin vasta vähän aikaa sit ja sanon että tää on kyllä mainio! :)
Saan tästä paljon inspiraatiota ja ite aloitin myös bloggaamisen ja se on vielä hieman alussa. Mutta käyhän tsekkaamassa kun kerkeet (:

Iris
39/45 | 

Moi Venla,
Ja kiitos positiivisesta ja inspiroivasta blogista! :) Olet raikas ja tervetullut tulokas suomen blogimaailmaan.

Kyselit pari postausta sitten salaattivinkkejä, mikä inspiroi muuten tämänkin salaattifanin kokeilemaan jotain uutta. Etsintöjä tehdessä törmäsin tällaiseen THE kastikkeeseen:

turkkilaista jogurttia
hunajaa
suolaa
mustapippuria
valkoviinietikkaa
sitruunamehua
valkosipulimurskaa

Määriä tulee harvemmin mitattua, mutta ehkä n. 1 dl joguttia kaikkia ainesosia 1tl noin suunnilleen. Kokeilemalla ja maistamalla saa parhaan lopputuloksen. Sekoitetaan ja annetaan maustua jääkaapissa hetki (n. 30min).

Salaattiin voi laittaa esim. kurkkua, tomaattia, punasipulia, paprikaa, kukkakaalia jne.
Kvinoa toimii myös TODELLA hyvin ihan maustamattomana ton kastikkeen kanssa.
Sekoitetaan jogurttikastike salaattiaineksiin niin että salaatti on vähän sellaista "mössöä". Lisätään rucolaa tai muuta salaattia.
Uppos aikakin mulle :) Ja kastiketta voi käyttää vaikka dippikastikkeena tai leivän/hapankorppujen päällä, toimii!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
40/45 | 

kiitokset reseptistä, itekin oon tykänny välillä turkkilaista jogurttia laittaa vähän vastaavien kastikkeiden sekaan, se on niin nam!! :)

sipe666
41/45 | 

Moi Venla! Mikset oo vieläkään vastannut mun kysymykseen koskien edellisen postauksen koiraa, että onko se life of siljan? Ja edellisen kysymyksen poistit? :D Miksi ihmeessä?

Tuore opiskelija -89
42/45 | 

Heippa! Oon jo pitkään seurannut sun blogia, ja oot kyllä ihana ja kannustava ihminen! Ja mielettömän upea kroppainen! Tuli mieleen, että sulla vois olla ideoita mitä napsia kotosalla kun lukee tentteihin. Työvuodet söin superterveellisesti, eikä edes tehnyt mieli herkkuja, mutta nyt kun olen alkanut opiskelemaan, en pysty puolta tuntia pidempään istumaan kun luen noita 1000 sivusia tenttikirjoja, ettei ois pakko saada jotain naposteltavaa suuhun että jaksaa keskittyä. Oon yrittäny siirtyä hedelmiin, mutta tuntuu että ne vaan lisää makean himoa, ja keskivartalo on alkanut pyöristyä uhkaavasti. :D Vinkeistä vois olla varmaan hyötyä muillekin. Ja lisätäkseni vielä, käyn salilla viitisen kertaa vk, ja syön 3 tunnin välein. Ja hirveintä tässä musta on se, etten ole edes ikinä ollut perso makealle!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
43/45 | 

Voi kiitos<3! Syötkö tarpeeksi tuhdin aamupalan ja/tai lounaan? Saattaa kuulostaa hassulta, mutta uskon, että se todella merkitsevästi vaikuttaa siihen tekeekö sinua makeaa mieli, sillä harvoin jos on saanut energiaa riittävästi aamulla/aamupäivällä (paljon terveellisiä hiilareita) niin silloin tekee mieli sokeria. Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni. Ja olen todennut itse käytännössä, että jos en saa tarpeeksi kunnon ruokaa aamulla /aamupäivällä, niin on illalla huomattavasti suuremmalla todennaköisyydellä kova herkkuhimo, toisin kuin muutoin jolloin syön kunnolla, ei herkkuja tee ollenkaan mieli. Ja samoten unimäärä vaikuttaa itselläni. Nukutko sinä tarpeeksi? Jos mulla yöunet menevät alle kuuden tunnin, niin tulee helpommin jäätävä nopeiden hiilareiden himo, luonnollisesti, kun ei ole levon kautta tarpeeksi energiaa. :) Toiset ovat myös sitä mieltä, että kromin puute aiheuttaa sen, että sokeri ei pääse soluihin, mistä johtuen ihminen tuntee makean nälkää. Kromia voi syödä ravintolisänä, itse en ole koskaan sitä kokeillut.

opiskelija
44/45 | 

Hei kiitos vinkeistä! Alan kiinnittämään vielä enemmän ruoka-annoksiin huomiota, jos syön kumminki viel huonosti. Unta tulee kyllä riittävästi. Kromiakin voisin koittaa. Kiitos, pisti ajattelemaan! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram