Kirjoitukset avainsanalla Hollywood

Vihdoin teen iloisen paluun Jenkki-seikkailuihimme!

Tällä kertaa Venlan matkailukohteena vuorossa Hollywoodin maailmankuulut ja hulppeat Universal Studiot.

Pakko paljastaa näin heti ensikättelyssä, että minä en rehellisesti sanottuna ole ehkä mikään paras huvipuistolaitteiden rankkaaja, sillä skippaan mielelläni suurimman osan niistä vempeleistä, kiitos sen, että voin erittäin helposti huonosti, missä vaan keinuvassa välineessä. Kieputtimien ja vuoristoratojen sijaan, pidän kuitenkin teemapuistojen iloisesta tunnelmasta  ..niin ja herkkujen syömisestä tietty. Tämä oli tietenkin kokemus ainoaa laatuaan myös siksi, että laitteiden lisäksi Universal Studioilla on mielettömän paljon muutakin olennaisempaa nähtävää, kuten ne kuuluisat Desperate Housewives- sarjasta ja monista  leffoista tutut lavasteet ja studiot, joille tehdään kierroksia. Jo pelkästään tästä syystä suosittelen lämpimästi piipahtamaan Universal studioilla. Tosin piipahtamaan sana on ehkä pikkuisen harhaanjohtava, sillä nopean visiitin sijaan, täällä saa helposti vierähtämään päivän jos toisenkin, etenkin sesonkiaikana.

Mikäli diggaa jenkkistarojen bongailusta, niitä voi hyvällä tsägällä nähdä myös täällä, tai päästä seuraamaan livenä parhailllaan kuvattavia jenkkisarjoja. Aina kun katsotaan jotain uusia leffoja, mulla on ärsyttävä tapa alkaa selostamaan, mistä muista leffoista tuttuja kyseiset mahdollisesti harvemmin elokuvissa nähdyt näyttelijät ovat (onneksi rakas siskoni, on ihan samanlainen ja ymmärtää mua hyvin tässä). Make taas puolestaan toteaa yleensä jo suoraan, että oisko Greyn Anatomia, vaikkei oiskaan. Harvinaista kyllä, sen kerran, kun me Losissa ollaan ja bongattiin livenä tuttu kasvo, niin Maken perinteinen jo tavaksi tulllut arvaus osui kerrankin oikeaan. Me nimittäin nähtiin sattumalta Greyn Anatomiastakin tuttu Katherine Heigl.

Make huikkaa tästä vierestäni muutaman sanasen siitä laitetarjonnasta. Toisin kuin minä, hän juoksi lähes kaikki vempeleet läpi, riemuiten kuin lapsi konsanaan. Markun varoitus: Nämä Universalin laitteet koettuasi, tuntuu Lintsi ja leffaelämykset erittäin pliisuilta, sillä simulaattoreiden grafiikat ja huvipuistontyöntekijöiden vaatetus on loppuun asti hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Näihin laitteisiin astuttuasi, et voi olla haukkomatta henkeäsi, sillä tuntuu kuin olisit hypännyt itse mukaan keskelle elokuvaa, niiden katsomisen sijaan. Laitteiden lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä erilaisiin humoristisiin näytöksiin, jossa käsitellään ja havainnollistetaan mm. visuaalisten efektien tekemistä. Kaikin puolin erittäin päräyttävä kokemus!

Me ostettiin VIP-liput, joilla pääsi kaikkiin laitteisiin ja näytöksiin jonon ohi ja hyville paikoille. VIP-liput saattaa kuulostaa ehkä vähän hienostelulta, mutta jos haluaa säästää aikaa ja saada rahoilleen vastinetta, niiden ostaminen on kannattavaa. Moni suositteli meillekin etukäteen tätä satsausta, ja en yhtään ihmettele, sillä porukkaa tuolla aina riittää ja varmasti sesonkiaikaan vielä paljon enemmän. VIP-lipun hankkiessasi, huomaat, että henkilökunta todella huomioi sen ja nopeuttaa laitteisiin pääsyäsi, esim hihasta kiinni napaten ja ohjaten sinut eteen. Jos tämä on yksi niistä once in a lifetime kokemuksista, ei sitä varmasti halua kuluttaa jonottamalla, vaikka moni suomalainen tosin varmasti maksaisi itsensä mielellään kipeäksi pelkästään siitä ilosta, että pääsee tuntikausiksi jonottamaan. Tämä kansa, kun tuntuu rakastavan jonottamista! ;)

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

PS. Happy International Women´s day!

<3:Venla

Kommentit (9)

Janina
2/9 | 

sama paha tapa täälläkin kommentoida kesken elokuvien missä muissa leffoissa näyttelijät on näytelleet ja jos on tuttu naama enkä muista missä on näytellyt, niin googletan sen muuten jää häiritsemään :D

3/9 | 

Oij, teillä ollut upea reissu! Mikä oli parasta matkallanne? :) Uskaltaako Jenkkeihin yksin matkustaa, mitä ajattelet? :)

Sandra
4/9 | 

En tiedä mitä sanoa ;-D
Tuolla oli varmaan kiva käydä. Hyvää alkavaa viikkoa Venla!

MILLI
7/9 | 

Semmonen kysymys treenitrikoista. Onko sulla koskaan tullu vastaan semmosta, et trikoot ois vyötäröstä hyvät, mut reisistä liian tiukat. Sitten taas kokoo isompi ois reisistä mukavammat, mut vyötäröstä liian löysät ja juostessa laskevat jalassa ja haaroihin tulee haaremihousuja muistuttava "pussi". Otatko tässä tilanteessa pienemmän vai ton isomman koon? :D

Pauliina
8/9 | 

Tuo on kyllä mahtipaikka, ehdottomasti tahdon sinne uudestaan!! :) muutenkin teillä ollu selvästi huippu reissu!

Tiina
9/9 | 

Hei mulla ja mun poikaystäällä on iha sama juttu xD! Me kummatki aina leffoissa ollaa sillee "ONKS TOI SE NÄYTTELIJÄ?" "tää on se sama ku twilightissä.." "mä oon nähny ton ennenki.." ja mulla sit ainaki menee iha ohi se leffan alku

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäisenä matkapäivänä suuntasimme katsastamaan mm. tämän Losin reissun yhden ehdottomasti näkemisen arvoisista mestoista, nimittäin Griffithin Observatorion Hollywoodissa. Täältä näköalapaikalta saa hyvin katsastettua niin Hollywood-kyltin, kuin koko mielettömän upean kaupunkinäkymän aina Losin Downtowniin saakka. Me kun ei reissattu sesonki-aikaan ja muutenkin oltiin arkipäivinä paljon liikenteessä, niin minnekään ei jouduttu sen kummemmin jonottelemaan, vaan kaikkialla oli ihanan hiljaista.

Näkymä näyttäytyy upeana myös pimeän tullessa, kaikkien valojen ja tähtien loistaessa kaupungin yllä. Jos tähtitiede kiinnostaa, tämä on ehdottomasti nähtävä ja vaikkei kiinnostaiskaan, niin anyway must see -listalla. ;)

Griffithin Observatorion maisemat ovat meille kaikille jopa tietämättämme tuttuja lukuisista leffoista, aina Charlien enkeleistä Terminaattoreihin ja Yes Man:iin asti.

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa toverit!

Toivottavasti kaikki saivat viettää ennen kaikkea mahtavan ystävänpäivän ja viikonlopun.

Mä jaksan hehkuttaa tota tänäänkin ulkona taivaalla loistanutta mollukkaa toisten kyllästymiseen asti. Saan siitä niin paljon virtaa ja koen olevani melkein eri ihminen, auringon paistaessa. Ehkä jopa vähän pelottaa, kuinka suuri positiivinen vaikutus tuolla valonmäärällä on. :D

Sitä vastoin myös sillä harmaudella, sillä toissapäivänä lenkillä ollessani pohdiskelin, että olen valmis pakkaamaan kimpsuni ja kampsuni, ja hakemaan yhdysvaltojen kansalaisuutta, sen verran kova ikävä tuli aurinkoon ja lämpöön. Hahaa enkä tällä kertaa edes liioitellut.

Sen sijaan tänään sitä on vaan mielellään dallaillut ihastelemassa Suomen luonnon kauneutta, auringonsäteiden kehystäessä maisemaa.

Ei anneta uskon loppua, vaikka niitä aurinkoisiapäiviä toisinaan liian harvakseltaan onkin! (Tsemppaan tässä nyt vaan samalla itseäni! :D) Sitä paitsi vaihteluhan virkistää, osaa ainakin arvostaa sitä aurinkoa, sen kerran kun se kasvoja lämmittää! Kevättä kohti kun ollaan menossa, niin tuo valoilmiö näyttäytyy varmasti joka päivä yhä enemmän! Jipii!

Saan onnekseni sen lisäksi vielä monet kerrat palata näihin Kalifornian aurinkoisiin upeisiin maisemiin reissukuvien muodossa.

Pian siis luvassa paljon lisää matkaotoksia ja tarinoita! Pysykää kuulolla.

<3:Venla

Kommentit (22)

Henna
1/22 | 

Uskomaton maisema! Minkälainen lämpötila täällä matkailukohteessa oli? Hyviä kuvia sekä sinusta, että maisemista

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/22 | 

Voi kiitokset! Maisemat olivat kyllä mielettömän upeita! Losissa oli mittarin mukaan 18-33 celsiusta. Eli lämpöä piisas kyllä sopivasti! :)

paula
3/22 | 

..Nyt vaan näkyy kaikki lika ikkunoissa :-D ( joku on jättänyt mun ikkunat näköjää pesemättä! ), hiekkaa meinaa tulla vähän liikaakin sisälle. . Mutta mä kestän tän kaiken koska taivaalla on tuo luonnonlamppu, mikä taas meinaa sitä että kesä tulee, varmasti! ! Mää oon niin riippuvainen auringosta, että meinaa tulla hulluksi loka-maaliskuussa! Onneksi nyt on jo päivä pidentynyt!

Ihanan aurinkoista kevään odotusta sulle Venla!

Maria
17/22 | 

Hei!!
Aivan mahtava lukea näitä postauksia, joten anna tulla vain lisää. Tällaiset on oikeasti oikeita matkakertomuksia jos vertaa jonkun matkanjärjestäjän kohdesivulle ja niitten infopläjäykselle tietystä paikasta. Nämä sun ja muitten kirjoitukset matkoista ovat niitä aitoja ja rehellisiä mitä on mukava lukea ja ottaa vinkkejä, kiitos tästä! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
18/22 | 

Jes, mahtava kuulla Maria! Reissupostauksia onkin tulossa vielä paljon lisää, ja nimenomaan omien havaintojen, fiilisten ja kokemusten pohjalta, jotta tulee mahdollisimman aitoja! :)

19/22 | 

Olin juuri kesällä tuolla. Teimme mieheni kanssa viiden viikon matkan jenkkeihin. Ensin kaksi viikkoa ystävien luona Seattlessa ja Washingtonin osavaltiossa. Sitten kolmen viikon roadtrip Kaliforniassa, arizonassa ja Nevadassa. Paljon samoja huudeja kuin teidän lomalla. Innolla odotan lisää lomapostauksia.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/22 | 

Wow, teidän reissu kuulostaa mahtavalta! Jee, kiva kuulla jos matkapostauksia otetaan hyvillä mielin vastaan, sillä niitä on tulossa vielä paljon lisää! :)

satu
21/22 | 

Kohtalotoveri täällä! Olin kans pitkään pois Suomesta ja takaisinpaluu ei ole sujunut kovin hyvin, vaan välillä tämä pimeys on jopa masentanut tosissaan. Mutta koitetaan vielä tsempata ja onneksi kesää (ja valoa :D) kohti mennään! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram