Kirjoitukset avainsanalla Happiness

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tämä tauti on vaivannut mua jo pitkään, mutta nyt sen teille vasta paljastan. Jostain se aina hiipii salakavalasti. Oireet voivat johtua esim. netissä tai televisiossa pyörivistä mainoksista, tietynlaisten inspiroivien lehtien tai blogien selailusta. Yleensä kaikista ärhäkimmät oireet puskevat kuitenkin päälle, kun selailee kotona vanhaa valokuva-albumia tietyistä erityisistä ajanjaksoista elämässä. Perinteisesti tauti ottaa musta vallan aina heti Joulun jälkeen, pahimmillaan se kuitenkin kytee silloin, kun ulkona näyttää pimeältä ja harmaalta. "Liikunta voi auttaa, mutta vaivoihin on myös lääke.." Eikä se tällä kertaa ole Hirudoid forte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tauti ei johdu siitä, ettenkö olisi onnellinen tässä ja nyt, vaan siitä kaipuusta nähdä ja kokea uutta. Valoriippuvaiselle ihmiselle, myös tieto jälleennäkemisestä auringon kanssa, houkuttaa parantamaan tämän taudin. Joka parannuttuaan tulee aina kuitenkin uudelleen, ja hyvä niin, sillä tämän taudin kestän, ja olen sen sairastettuani ja hoitokeinoihin ryhdyttyäni,  aina monta kokemusta rikkaampi. Jep, vanha ja pitkäaikainen ystävämme matkakuumehan se iski päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monta kymmentä halvimmat lennot -sivua selattuani, vaivannäkö vihdoin palkittiin. Ja jee, nyt on se todella totta, me päästään reissuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IIK! Mä oon helekutin innoissani !!!(anteeksi melkein voimasanan käyttö)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin hakemassa esimakua lentokoneen tuntumasta, vaikka ei aivan tällaisella kuvissa esiintyvällä lennokilla aateltu reissuun lähteäkään.

Tänne me siis suuntaamme, joten jos saan matkavinkkejä kyseisessä paikassa olleilta, olisin tosi kiitollinen.

Kuva: theexcomedy.com

Kuva täältä

#travel #fever #bought #tickets #super #excited #adventure

Seikkailua innokkaasti odotellen!

<3:Venla

Kommentit (17)

Katja
1/17 | 

Mulla on ehkä noin miljoona neuvoa ja vinkkiä, jos haluat kuulla, vaikka ihan privana, kun eihän tähän kaikki tieto mahdu kuitenkaan. Kyseisessä kohteessa käynyt lähes 10 kertaa ja asunutkin kkden verran.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/17 | 

Mahtavaa paljon kiitoksia jo etukäteen. Jos vaan ehdit ja jaksat rustailla vinkkejä vaikka tänne mun mailiin: venla.savikuja.blogi@gmail.com :)

Jos voit just kertoa, myös paljon aikaa niiden näkemiseen kuluu, ja mitkä on ne must- nähtävät jutut! koska tuskin kuitenkaan yhdellä reissulla ehdimme näkemään aivan kaikkea, niin voidaan sitten valita sun parhaimmat vinkit!

Kiitos tuhannesti Katja! <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
3/17 | 

Kiitos todella paljon mielettömän mahtavista vinkeistä Katja! Pääsin reissufiilikseen hyvin sisään, jo pelkästään sun lähettämää monipuolista sähköpostia lukemalla! <3 Oon tosi kiitollinen, että jaksoit kertoa niin paljon, siitä on todella suuri apu. :) Tuli ihan tippa linssiin, kun oon niin fiiliksissä!

E
4/17 | 

Säkin kun tykkäät urheilla niin suosittelen kiipeämään tuonne Hollywood kyltin luokse! Ja just tonne sen taakse, oli aivan mahtava kokemus! :)

Kristiina
6/17 | 

Moikka Venla, ekaks täytyy kyllä kommentoida kuinka huippu blogi sulla on, sitä on ilo lueskella :) itse oon käyny Calissa kaks kertaa ja lähtisin koska tahansa uudelleen! :) kannattaa ehdottomasti vuokrata auto, sillä etäisyydet tuolla suunnalla on pitkät ja sitten ei ainakaan tartte pohtia miten minnekin pääsee. Losin suunnalla ainakin näkemisen arvoisia paikkoja on Universalin studiot, Santa Monican ranta-alue ja Beverly Hillsin kukkuloilta on myös aika makeat näkymät :) jos teillä on mahiksia lähtee vähän kauemmas niin San Francisco on ehdottomasti myös vierailun arvonen paikka. Sinne ajaa muistaakseni 5h Losista, mikä on Jenkeissä vähän ;) olin itse siellä just marraskuussa. ihanaa reissua teille! :)

10/17 | 

Kateellinen täällä terve! Mikä tahansa lämmin paikka kyllä kelpais, mut ei toi Hollywood yhtää kurjempi vaihtoehto ole :D Meinaatteko viipyä pitkään toisella puolella maapalloa? :) allthetastesoflife.blogspot.fi

Käyttäjä3027
Liittynyt2.3.2016
11/17 | 

Olin Losissa 4 yötä ja tältä ajalta ehdottomasti Universal Studios on hintansa veroinen elämys :) Auto on melkeinpä välttämätön, jos haluaa nähdä mahdollisimman paljon. Jos aikaa riittää, niin San Diego on upea ja 2 tunnin ajomatkan päässä.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
12/17 | 

Joo mekin vuokrataan auto, jotta on helpompi kulkea paikasta toiseen, ja että ehdittäis näkemään mahdollisimman paljon! Kiitos paljon vinkeistä! :)

Ninni
13/17 | 

Hei Venla, ja kiitos kivasta inspiroivasta blogista:) Semmoinen vinkki/pyyntö, että olisiko blogiasua mahdollista muuttaa niin, että sivulla näkyisi useampi postaus? Tämä nykyinen 1 postaus per sivu on tosi raskas lukijalle.

Kalifornia / Losi on aivan huippu matkakohde. Kuten monet jo yllä maininneetkin, kannattaa ehdottomasti vuokrata auto, jotta ehtii näkemään mahdollisimman paljon, ja se mahdollistaa myös sellaisten alueiden tarkastelun, joihin ei mitkään turistibussit vie:) Ja ruoka, ah.. Nauttikaa!

Saara
15/17 | 

Loistava matkakohdevalinta, itse olin viime syyskuussa siellä :) vuokrattiin kämppä airbnbn kautta, joka sijaitsi hollywood hillsin kukkulalla ja lenkkeilin lähes joka aamu tuonne kyltin yläpuolelle (5km edes takas). Vielä enemmän tykkäsin kyllä kiivetä runyon canyonille sinne ylös, suosittelen! Sinne oli vaan vaikea saada autoa parkkiin, jos ei ollut ajoissa koska se on tosi suosittu paikka.

Liikenneruuhkiin kannattaa varautua hyvin eikä kannata matkustella pahimpiin ruuhka-aikoihin, tosin siellä on aina paljon liikennettä verrattuna Suomeen. Kuskit ei myöskään ole ystävällisimmästä päästä losin alueella eikä helposti pysty aina ruuhkassa edes vaihtamaan kaistoja jos on yhtään epävarma kuski niin kun itse olin.

Suosittelen vierailemaan warner bros studiolla, siellä on vip studio tour (~$55) ja siellä pääsee katsomaan tuttujen ohjelmien lavasteita, erittäin mielenkiintoinen!

Tunnin tai parin tunnin ajomatkan päässä on myös mukavia rantoja, itse tykkäsin laguna beachista, jonne kesti vähän kauemmin ajaa mutta sai olla välillä melkeen yksin siellä eli ok paljon rauhallisempaa kun esim santa monicassa, joka on erittäin suosittu, koska siellä on myös paljon kauppoja ja tivoli vieressä.

Las Vegas kannattaa ehdottomasti kokea samalla reissulla,ajomatka on 4-5h pysähdyksineen, sinne voi myös toki lentää :) jos lähtee käymään san franciscossa niin kannattaa ajaa rannikkoa pitkin ainakin toiseen suuntaan, todella upeat näkymät. Tällöin matka tosin kestää 10-12h, kun suoraa reittiä pääsee melkeen puolet nopeammin.

Kannattaa myös vierailla jossain premium outlet keskittymässä, niitä on muutamia lähialueella.
T. 2 täyttä matkalaukkua Suomeen palatessa ;)

Emma
16/17 | 

L.A Madde blogissa on paljon hyödyllisiä juttuja Losiin liittyen :) Oot upee ja tätä sun blogia on kiva lukea!

iitu
17/17 | 

Ite kerran ollu 3 viikkoo californiassa ja en voi ku suositella! Unelmissa ois vielä päästä auton kans kiertelee rannikkoo :) Teille sportti ihmisille vois ehdottaa venice beach gymia eli siis monissa leffoissakin näkynyttä ulkokuntosalia. Vois olla ihan hauska kokemus itsellekin. Jos en ihan väärin muista nii 10$ maksaa päivän passi. Magic mountain oli myös aika loistopaikka jos tykkää vuoristoradoista tykkää :D Ja sit vielä Disneyland tais olla sellane mitä ei vielä olla mainittu tässä nii kyl sielläki helposti saa päivän vierähtämään tosin laitteisiin saa sen väh 30min jonotella. Farmers market, santa monica ja miljoonat muut huippu shoppailu paikat. Rodeo drive hieno paikka mutta tälläsen perus tallaajan shoppailubudjetti ei oikee sopinu sinne :D itsellä oli harmi juttu silloin kun losissa olin että hollywood hills alue oli suljettu metsäpalovaaran vuoksi eli tuon hollywood kyltin kuvaaminen jäi ikävästi tosi vähäiseksi ja kaukaiseksi. Mutta huippua matkaa ja innolla ootan kuvia teidän matkasta ! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

IMG_8103
IMG_8103

Istun keittiönpöydän ääressä aamuhämärässä, aamiaisseuranani on tänään talitiainen, joka onnellisena ikkunalasin toisella puolella mutustaa herkkuja, jota olen ripustanut parvekkeelle.

Heräsin jälleen tänäkin aamuna aikaisin treenaamaan. Olo on energinen. Saadessani viettää oman aamusalihetkeni, tulevasta päivästä ei voi tulla muuta kuin hyvä.

Oletteko aistineet, että viikonlopun tai lomien lähestyessä, ihmiset ovat aina jotenkin tavallista onnellisempia? Vai tuntuuko minusta vain siltä?

Voi kuinka mahtavaa olisi, jos saisimme jaettua sitä samaa lapsenmielistä innokkuutta ja iloa myös viikon muille päiville. Siihen itse ainakin pyrin, sillä

niinkuin joku viisas on sanonutkin:

elämä on liian lyhyt odottamiseen. Oli sitte kyse viikonlopun, Joulun tai kesäloman odottamisesta.

Viikonlopun korvilla niitä ilon aiheita tosin saattaa juolahtaa useamman mieleen enemmän. Eikä siksi, että arki olisi ankeaa, vaan

ennemminkin

sen takia,

että arkirutiinit mahdollisesti rikkoutuvat viikonloppuna, ja kyllähän se vaihtelu virkistää aina.

Jos odottaa lottovoittoa ollakseen onnellinen, elämän pienet ilot, ja juuri ne tärkeimmät, jotka merkitsevät oikeasti, menevät täysin ohi. Siispä nauti tästäkin

päivästä.

Vaikka sitten siitä syystä, että onhan nyt viikonloppu ;) Jeiiii!

"Enjoy the little things, 

for one day you will look back and

realize they were the

big things"

IMG_8100
IMG_8100

Jollekin se onni on juuri tänään...

..mummo, joka saapuu kauempaa kylään.

..poikaystävä, joka pääsi viikonloppulomille armeijasta.

..mökkireissu perheen kanssa sukulaisten luokse.

..hupaisat halloween bileet ystävien kesken.

..ilo siitä, että onnistui eilen koulun kokeessa ja nyt voi ottaa viikonlopun rennosti.

..pitkään työstetty esitelmä, jonka pitäminen meni hyvin ja vaikkei olisi mennytkään, on se ainakin ohi, ja taas oppi jotain uutta.

..työ, josta nautit ja jota teet intohimolla.

..hyvä salitreeni.

..perheenjäsen, joka pääsi pois sairaalasta.

..karkit, jotka äiti antoi valita lauantaista karkkipäivää varten.

..Elokuva-ilta ja sohvalla rentoutuminen pitkän viikon jälkeen.

..ravintolaillallinen rakkaan kanssa.

..lapsen ensiaskeleet.

..koira tai kissa, joka käpertyy kainaloosi.

..siivouspäivä ja puhtaasta kodista nauttiminen.

..kupillinen teetä tai kahvia.

..odotettu lehti tai kortti, jonka huomaat kolahtaneen postiluukusta.

..se, että sai nukkua pitkään.

..aurinko, joka paistaa pilvettömältä taivaalta, edes sen pienen hetken päivästä.

..se, kun bussi saapui juuri sopivaan aikaan pysäkille.

se, että tänään ei unohtanut kotiavaimia.

..se kun auttaa tuntematonta pappaa pääsemään junan rappuset ylös.

lenkki kauniissa metsämaastossa.

ystävällinen hymy ja tervehdys vastaantulijalta.

talvirenkaiden vaihtaminen tai sen jälkeinen ahkera hyvä fiilis.

...

Mikä juuri sinut saa tänään onnelliseksi?  Levittäkää iloa ja kertokaa mullekin, mikä saa teidät tänään hymyilemään?

IMG_8104
IMG_8104

 Huppari Freddy*/ housut Freddy*/kengät Timberland  (*=gifted)

Ihanan onnellista viikonloppua tyypit!

<3:Venla

Kommentit (39)

Mira
1/39 | 

Tosi hyvä kirjoitus taas kerran! Itse oon tänään onnellinen siitä,että multa leikattiin tulehtunut umpilisäke eilen ja vaikka vielä on kipuja,niin pidemmän päälle mulla tulee olemaan parempi olo :)

Saara
7/39 | 

Ai että Venla, olet kyllä niin uskomattoman ihana tapaus! Maailma olisi niin paljon parempi paikka, jos kaikki omaisivat yhtä mahtavan asenteen ja lämpimän symppisluonteen, kuin sinulla. Suuren suuri kiitos myös siitä, kun jaat palasia niistä näiden postauksiesi välityksellä, näitä lukiessa iloinen mieli on taattu :) Olet upea!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
8/39 | 

Oi kiitokset kannustuksesta, ihanaa kun on olemassa sinunlaisia tsemppaavia ihmisiä. Te inspiroitte yhtälailla minua. Kiitos päivän piristyksestä! Täältä lähti just iso hali sulle <3<3

mermeri
9/39 | 

Mut sai tänään hymyilemään tämän postauksen lisäksi onnistunut luumu-kaneli juustokakku :)

myy
11/39 | 

Ihana teksti! Luin tän kun makoilin vielä sängyn pohjalla just heränneenä, heti tuli päivästä positiivinen fiilis! :) vaikka pieni flunssa on tuloillaan niin onneksi lähdin ulos käpsyttelemään ja ihastelemaan kun oli niin nätti ilma ja joka puolella kaunista!

Sebastian
13/39 | 

Mulle ja varmasti monelle muullekkin tuli vesi kielelle pelkästä tosta postauksesta :D
Voisitko Venla olla niin ihana, että laitat nuo freddyn housut ja sen niken
topin päälle sitten kun otat kuvia sitä tulevaa treenauspostausta varten? :)
Hyvää viikonlopun jatkoa!

ninnini
14/39 | 

KUNNOSSA!

Mä en saa alushousurajoja koskaan piiloon, vaikka käytän normaaleita saumattomia alushousuja. Miten sä saat?

Tiia
15/39 | 

Mua hymyilyttää tänään maailman paras bodycombat-tunti heti aamusta, päivän paras alotus. Lisäks tietysti iso karkkipussi ja sohvannurkka, joiden kanssa vietän lopun päivää rentoutuen.
Mua hymyilyttää myös taas tääkin postaus, oot niin ihanan positiivinen. Ihanaa viikonloppua Venla!

T.Tiia

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/39 | 

On kyllä ihan parasta aloittaa päivä sportaten. Siitä saa niin energisen startin. Sun loppupäivän pläänikin kuulostaa mukavan rentouttavalta! Nauti! Kiitos samoin Tiia <3

J
17/39 | 

Minut sai onnelliseksi harjoittelu päiväkodissa, jonka onnistuneesti viiden viikon jälkeen lopetin eilen. :) Reppu täynnä positiivisia ja ihania muistoja.

tinde
19/39 | 

Wau! Oot niin tsemppaava! Jatka samaan malliin! :D Oon onnellinen hyvin tehdystä lenkistä lauantaina! :P

21/39 | 

Tosi hyvä kirjoitus! On hyvä muistuttaa itseään aina nauttimaan jokaisesta hetkestä, jopa huonoista. Kaikesta oppii :) mynameisv90.blogspot.fi

Iida
23/39 | 

Venla oot niin suuri inspiraation lähde ja ihailun kohde ettet uskokaan! * sydänsilmäemoji*
Mun päivää piristi tieto siitä että mummi oli päässy sairaalasta kotiin <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
24/39 | 

Voi suuri kiitos, miten vallan ihastuttavaa kuulla, olen todella otettu. Oi mummisi kotiutumisessa on kyllä ilonaihetta kerrakseen, ihana uutinen. <3

Melina
25/39 | 

Moi ihana Venla <3 jostain syystä sun viimesimmät pari uutta blogipostausta ei oo näkyny bloglovinin kautta blogeja seuratessani mulle ainakaan? Mikäköhän on syynä :-(

28/39 | 

Sä vaan oot niin ihana :) Minut saa tänään onnelliseksi oma mieheni. Meillä on aamusta asti ollut niin kiva päivä, huumoria ja pikkukiusaamista riittänee ja ilta jatkuu leffan parissa :)

ulla
30/39 | 

Siiis uuuuh.... miten ihana kirjoitus !!! :) kiitos Venla.

Minun aamu alkoi myös juoksulenkillä, todella aikaisin, pikku pakkasessa. Raikkaassa aamussa !! :) Ja koko päivä ollut energinen... matot lensi ulos päiväksi tuulettumaan ja lattia pesty . Nyt voin istua hyvillä mielin kohta saunan lauteelle ;) Rakkaitteni kanssa.

Aida
32/39 | 

Ihana postaus <3 Ite rakastan kun saan hymyillä kadulla ihmisille ja tuoda hyvää mieltä.

Hanna
34/39 | 

Ihanan positiivinen kirjoitus sulta :) Tänään vietettiin huippu lauantaipäivä porukoiden kanssa ulkoillessa kirpeässä ja aurinkoisessa kelissä syysmetsässä. Loppuilta laatuaikaa itseni kanssa Halloween-teemaan sopivien leffojen parissa ja huomenaamulla pirteänä salille. Rentouttavaa viikonloppua ja energiaa treeneihin! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
35/39 | 

Oi vitsi, kuulostaapa ihanalta viikonlopulta! Mainio yhdistelmä: Aktiivisuus/treenaaminen & leffat/rentoutuminen! Kiitos samoin :)

Isabella
36/39 | 

Moi Venla!
Minun päiväni alkoi oikein iloisesti, kun lähdin herättyäni ulkoiluttamaan koiraani ja huomasin ilokseni että yön aikana on tullut lunta. Rakastan talvea!<3
Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne!

38/39 | 

Kiitos, Venla! Tää sai hymyilemään. Koitanpa jatkossa muistaa etsiä jokaisesta päivästä jotain hyvää ja onnellista. Tänään se oli kävelylenkki ystävän kanssa lumisessa Jyväskylässä ja ohimennen lumiukon tekeminen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

IMG_7421
IMG_7421

Istun mökin pihalla laavussa ja kuuntelen hiljaisuutta. Ulkona on kylmä, mutta minulla on lämmin. Tuijotan vuoroin leimahtelevaan nuotioon ja sen taakse kauas pimeyteen. Hiillos hehkuu lumoavana. Tässä me vaan istutaan kolmistaan, eikä tiedetä muun maailman menosta mitään. Hiljaisuus rikkoutuu, kun Mulan alkaa kuorsaamaan sylissäni.

IMG_7612
IMG_7612

Yhtäkkiä tajuan, että se, mistä nyt juuri tällä hetkellä eniten nautin, on sitä mitä joskus "pakenin". Hiljaisuutta.

Täällä omat ajatukseni eivät hautaudu kaupungin hälinään ja hektisyyteen.

IMG_7611
IMG_7611

Asuessani koko lapsuuteni rauhallisessa kunnassa, oli ihana 17-vuotiaana muuttaa "suureen Helsinkiin". Nykyään sekin tuntuu toisinaan pieneltä. Toisaalta kaupungin syke ei ole kadonnut minnekään, vaan se tarttuu ihmisiin.

Eilen ollessamme päiväkävelyllä metsässä, Make tokaisi: "Mieti, tässä me nyt vaan kävellään, tätä samaa mökkitietä, mitä olemme talsineet jo monta vuotta, ja silti me ollaan niin tyytyväisiä. " Aurinko ei paista, mutta ilma on raikas. Mulan kävelee innoissaan edessämme, mutta pysähtyy aina välillä vilkaisemaan taakseen, että lauma on varmasti koossa. Kaikki kunnossa, lauma on koossa. Me ei tiedetä tällä hetkellä somesta tai uutisista mitään, ja olo on levänneempi, kuin pitkiin aikoihin.

IMG_7610
IMG_7610

Välillä mietin, mikä meillä ihmisillä on? Keräämme ympärillemme niin paljon kiireitä ja materiaa, jotka aiheuttavat meille vaan lisää huolta.

Täällä  mökillä olessani tajusin, että olen onnellinen, vaikka juomavesi ei tulekaan hanasta. Kun takkaa täytyy polttaa, että mökki pysyisi lämpimänä. Kun tuvan täyttää kynttilänvalo ja puheensorina, elektroniikan surinan sijaan. Tosin myönnän,  jos eläisin näin aina, ei se varmasti tuntuisikaan niin hohdokkaalta, ..tai ken tietää, mutta ainakin rentoutumispaikkana tämä hipoo täydellisyyttä.

Hassua, koko kevään sitä remontoi modernia kotia, ja kun se on vihdoin valmis, kaikki tip top. Löytääkin itsensä vapaa-ajallaan vanhalta kesämökiltä.

En usko, että se johtuisi siitä, ettenkö rakastaisi uutta kotiamme, koska toden totta rakastan. Vaan luulen, että on helpompi rentoutua ja irtautua arjesta, kun on jossain aivan muualla, kuin läsnä perusympyröissä, joihin myös koti lukeutuu. Toki silläkin on vaikutusta asiaan, että Mulan viihtyy niin mainiosti täällä mökillä, jossa saa juosta vapaana ja ulkoilla mielin määrin.

IMG_7613
IMG_7613

IMG_7614
IMG_7614

Välillä on jokaisen hyvä palauttaa mieleensä mikä elämässä on oikeasti tärkeintä.

Ovatko ne uusimmat puhelimet & elektroniikat?  Onko se ura? Vai some? Merkkivaatteet, kengät, laukut? Auto?

Vai kenties se, että saa terveenä läheistensä kanssa viettää laatuaikaa ja istua tässä,

vanha kulahtanut fleecehuppari päällä, ilman meikkiä, tukka takussa

ja olla vaan...

...onnellinen.

Miettikääs sitä!

Tämä juuri, on minulle sitä hyvinvointia, treenaamisen ja monipuolisen, sekä säännöllisen ruokavalion  ja herkkujen ohella. #Wellness

IMG_7417
IMG_7417

IMG_7405
IMG_7405

Hei kaikki ihanat, muistakaa äänestää Elämää Venlan Silmin -blogiani, joka on ehdolla vuoden inspiroivimmaksi HYVINVOINTIBLOGIKSI  indiedays BLOG AWARDSEISSA. Äänestämään pääset TÄSTÄ!!! Blogini löytyy siis INSPIROIVIN HYVINVOINTIBLOGI -kategoriasta.

<3: Venla

Kommentit (41)

emma
7/41 | 

Toi on niin totta! Itekkin aina mökillä ollessa meen vaan istuskelemaan laiturille ja katson järveä ja mietin että vau, ihanaa olla rauhassa ja tavottelemattomissa! Ihanaa syksyä!:)

Minävaan
9/41 | 

Hei :) olen 17 vuotta ja aina halunnut näyttelijäksi. Olen monesti miettinyt miten esim. salkkareihin olet päässyt? Aion hakea teatterikorkeaan, mutta muuten en löydä paljon mistään tietoa :( olisi kiva tietää miten sulla lähti käyntiin juttu ja miten pääsit salkkareihin niin pitkäksi aikaa näyttelemään. Oletko käynyt esim. jotain koulu siihen tai vai voiko muuten päästä. Kiitoksia.

Essi
10/41 | 

Aivan ihana postaus! <3 Pistit kyllä miettimään elämän tärkeimpiä asioita, joista okeasti löytää onnen. :) Ihana olet! Blogiasi lukemalla saa todella paljon inspiraatiota ja hyvän mielen, mikä todella saa jo itsellekin hyvän olon. Olet ehdottomasti paras hyvinvointibloggaaja! <3

Emma
12/41 | 

Moikka!
Sun tekstejä on aina ihana lueskella ja postaus sai taas muistuttamaan mikä on tärkeintä! Niimpä näin syyslomalla ollessani päätin soittaa serkulle ja lähteä huomenna viettämään aikaa mökille. Kitara kouraan ja pääsee fiilisteleen musiikin ja sukulaisten kanssa kivasta mökkielämästä. Se on kyllä rentouttavaa touhua. :)
Täytyy kyllä vielä sanoa kun todella harvoin kommentoin, että sulla on ihana tapa kirjoittaa blogia ja oon saanut hirveästi motivaatioo terveelliseen elämäntapaan sulta, joten kiitos siitä!
ihanaa ja rentouttavaa syksyä sulle<3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
13/41 | 

Mahtava päätös, ihanaa mökkireissua sulle<3 Ja voi kiitokset, todella ihana kuulla, juuri sitä haluan tehdä, inspiroida ihmisiä!! <3

Saku
14/41 | 

Moi! Piristävä postaus taas kerran, mutta voisitko pitkästä aikaa tehdä kunnon treenauspäivityksen kuvien kanssa niin näkis vähän miten sä oot onnistunut
saamaan kroppas noin nättiin kuntoon? Kiitos! :)

Ulla
16/41 | 

Siis taas Venla teit sen . . aloitit mun aikaisen aamun niin hyvällä kirjoituksella.
Syyslomaa vietellään ja mennäänkin perheen kesken Tallinnaan.

niin samaistun sun tekstiin, Joka sana on totta !!

( Sinä saisit varmaan jonkun hienon kirjan kirjoitettua, on kyllä kyky kirjoittaa hienosti asioista ;) )

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
17/41 | 

Voi kiitokset Ulla, saat mut aina hymyilemään näillä piristävillä kommenteillasi! On ihanaa, että on olemassa sunlaisia kannustavia ihmisiä!! Mahtavaa Tallinnan reissua koko perheelle!<3

Ulla
18/41 | 

Kiitos !! Tuntuipa hyvältä kommenttisi. :)

Olet niin pirteä ja aurinkoinen luonne sinäkin. Onneksi on meidänlaisia olemassa. ;)

Tallinan reissu meni mahtavasti. Aurinko paistoi siellä eilen siniseltä taivaalta. Nyt koti-ilta ja kohta yllätys... Salkkareita katsomaan :D !!!!!

Veera Laajalahti
23/41 | 

Luin kahteen päivän sun kaikki postaukset!Parhautta! Mummoni on aina sanonut,että muistutan paljon sua. Ennen olen vain naurahtanut. Nyt ymmärrän sen,koska sain susta ihan uudenlaisen vaikutelman!
Mä todellakin äänestän sun blogia inspiroivammaksi, ja jos voisin tekisin sen useasti!
Pakko vielä sanoa,että on ihana nähdä susta ns ei niin edustavia kuvia. Tuntuu,että jolloikin bloggaajilla pitää kaikki olla niiiin tip top. Iso kiitos Venla!!!
Huhhu ku tuli pitkä teksti :D

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
24/41 | 

Kiitos, kun jaksoit kirjoittaa noin pitkän kommentin!! Ja kiitos tueastasi, ARVOSTAN sitä todella <3 Tarkoituksenani onkin antaa aito kuva itsestäni. Ja hahah olen muutenkin laiska meikkaamaan, joten meikittömiä kuvia löytyy blogistani paljon :D

Jenni
25/41 | 

Aivan täydellisen hyvin kirjoitettu mökki bostaus:)! Pystyi samaistumaan tekstiin ja jopa haistavan luonnon ihanat tuoksut. Ihana bostaus <3!

Jasmin
27/41 | 

moikka! olen miettinyt noita Icaniwill-pöksyjä jonkun aikaa. Mietin vain näkyykö niistä läpi, jos esimerkiksi tekee salilla kyykkyjä/maastavetoja? Tosi monissa jumppatrikoissa on tällainen efekti ja se ei olisi kovinkaan toivottua.

Hanna V
29/41 | 

Sulla on kyllä aivan huippublogi, yks ehdoton lemppari! :) Mulla olis tällänen pieni kysymys, että onko mielestäsi erilaisilla jumpilla (esim pumppi, step tai HIIT) mitään hyötyä kiinteytymisen kannalta?

Jenni
31/41 | 

Haha en tiiä että eikö toi mun kommentti tullu kokonaan ku siitä näkyy tossa ylhäällä vaan toi'moikka' kohta mut olin kysymässä että mistä toi mulanin camo takki on hommattu? :) Pitäis omallekki amsulle ostaa joku ja toi olis niin hieno :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
32/41 | 

Ostin mökillä ollessani tuon lähikunnan pikkusesta eläinkaupasta, jonka nimeä en valitettavasti muista, mutta noita löytyy varmasti myös ihan muualtakin peruseläinkaupoista. :)

Katariina
33/41 | 

Moikka!! Mua alkoi kiinnostaa, että kuinka usein käyt viikossa salilla? Sit vielä, että onko sulla kuinka monijakoinen reeniohjelma? Kiitos jo valmiiks :-)

36/41 | 

Heippa Venla!

Sain tänään sen verran pöyristyttävän kommentin salilla, vieläpä PT:ltä, että oli pakko kirjoittaa aiheesta omaan blogiin otsikolla Seksismiä salilla. Kommentti koski lihaksikkaita naisia. Olisi mielenkiintoista kuulla sun kokemuksia aiheesta, mulle olet jo niin pitkään ollut idoli ennenkaikkea persoonana, mutta toki myös ulkonäöllisesti. Laitoin sut referenssiksi kirjoitukseen siitä, miten "miehekkäältä" lihaksikas nainen voikin näyttää! ;) (Sarkasmivaroitus.)

Tässä linkki, jos jaksat lukaista.
http://www.lily.fi/blogit/taste-honey/seksismia-salilla

tinde
38/41 | 

Nyt ei voinut parempaan saumaan osua tämän postauksen lukeminen!

Jotenki tää syksy saa mut aina vähän alakuloiseksi ja parhaillaan tänään oli huono päivä alkamassa. Olo on vetämätön, ehkäpä flunssakin iskemässä ja vaikka kaikki asiat on hyvin, alakuloisuus iskee mieleen. Noh, tämän tekstin jälkeen ei enää! Tajusin just, mitä kaipaan tähän syksyyn ja se on nimenomaan rauhallinen mökkiviikonloppu kauempana Helsingin hälinästä. Uudet työkuviot, koulustressi, muutto ja mitä näitä nyt on viime aikana ollutkaan niin vie energiaa ja rentoutuminen olis paikallaan!

Kiitos Venla tästä herätyksestä! :) Ihanaa syksyä!

Marjaana
39/41 | 

Onnittelut vuoden inspiroivamman hyvinvointiblogin tittelistä! Sitä kautta luinkin blogiasi nyt ensimmäistä kertaa. Ja tuli oikein kunnolla tippa linssiin tästä kirjoituksesta..
Oon itse tällä hetkellä ulkomailla vaihdossa, pari kuukautta takana ja muutama vielä edessä. Mutta tää kirjoitus iski ihan täysin minuun, ikävöin ihan hurjasti poikaystävääni, meidän koiraa ja MÖKKEILYÄ. Olemme tosissaan mökki-ihmisiä, vietetään kaikki mahdollinen aika siellä varsinkin nyt kun meilläkin on koira ja se saa siellä sitten vapaana juosta ja uida ym. Ja poikaystäväni onkin viettänyt koiramme kanssa siellä kaikki nämä viikonloput, mitä minä olen ollut täällä.
Ei muuta kuin mukavaa syksyn jatkoa, nauti sinä siellä mökkeilystä! Itse toivon pääseväni sinne joululomalla :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
40/41 | 

Toivon kovasti, että tekin pääsette yhdessä Jouluna mökille rentoutumaan<3 ja toivottavasti olet nauttinut myös vaihdosta ulkomailla! Kiitokset superihanasta palautteesta <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram