Kirjoitukset avainsanalla Forrest Gump

Kuulen jo korvissani kaukaisen kaiun "Run Forrest run!" Eikä ihme, sillä näitä maisemia ihastellessa tulee mieleen väistämättäkin kaikki ne klassikko filmipätkät, joista tämä yksi Jenkkien tunnetuimmista laitureista on tuttu. Tämä huvilaituri on myös historiallisen Route 66 päätekohta. Letkeä tunnelma todellla tarttuu ja aurinko, sekä ihmisten iloinen puheensorina ei voi saada muuta kuin hymyn huulille. Mikäli videopelit nappaa, niin true-Gta V -fani tunnistaa taatusti viereisen maailmanpyörän ja haluaa varmasti pyörähtää laiturin päällä lepäävässä Pacific Park -huvipuistossa.

Santa Monica on ehdottomasti yksi Losin must tärpeistä!

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kamut!

<3:Venla

Kommentit (18)

1/18 | 

Aawws sydän sulaa kun oot niin ihana Venluus! <33 Tää tulee nyt mun sydämmestä oot aivan rakas ja ihana <3 puspus<3! Ihanaa sunnuntai iltaa!

Martsa87
3/18 | 

me mennään Los Angelesiin heinäkuussa meillä on siellä special olympics world summer games 2015 eli tämän vuoden suurimmat kansainväliset kisat. ensin käyään san diegossa ja sitten Los Angelesissa alkaa kisat 25.7 :) vähänkö ootan innolla ja siellä on sillon yli 30 astetta lämmintä :)

Nea
5/18 | 

Oi, onpa upeeta! <3 Oliko siellä merivesi ihan uintilämpöistä, tai siis kun rannat näyttää kovin tyhjiltä ja ihmisillä paljon vaatetta päällä? :D

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
6/18 | 

Ilma oli kyllä tosi lämmin, mutta tuolla rannalla sää kovin tuulinen, ja talvella merivesi ylipäätänsä varmasti viileämpää. :)

Latye
15/18 | 

Moro Venla! En ole koskaan aikaisemmin lukenut blogiasi mutt olen jäänyt koukkuum näihi lomajuttuihi ! Itselläni usan reissu syksyllä edessä! Keep it up and have a good holiday!

saalla
17/18 | 

ihana reissu teillä ollu! ja tää sun blogi muutenki niin inspiroiva ja ihana!<3 voisiksä pitää ruokapäiväkirjaa sun normaalipäivältä ja sit sun herkkupäivältä, olis tosi kiva kuulla miten sä syöt ku oot sanonu syöväsi normaalisti eikä mitään dieettejä! ;) Itse aloitin kuntosalilla käynnin noin puolvuotta sitten ja oon ihan koukussa nyt treeniin!! :D Missä vaiheessa itse aloitit käyttään palkkareita ja ylimääräisiä protskuja yms, olis kiva kuulla voit myös linkata postauksenki jos oot jo asiasta kirjoittanut! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
18/18 | 

Oi kiitos, todella mukava kuulla! Kiitti myös postaustoiveesta, tämän voisin toteuttaa jossakin välissä, sen tyylisiä olen tainnut tehdä aiemminkin. Tosin tämä asia aukeaa varmasti enemmän myös Fitnesspäiväkirjat -sarjan alkaessa huhtikuussa Ava:lla! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram