Kirjoitukset avainsanalla Fitness-lifestyle

Tässä esimakua kevään uutuussarjasta, jota meikäläinen tosiaan myös tähdittää, yhdessä kolmen muun fitness-mimmin kanssa!

(jos video ei toimi, voit katsoa sen täältä)

Haluaisin kuulla, mitä fiiliksiä video teissä herätti? Kommentteja otetaan avosylin vastaan. Kiitos.

Voin sanoa rehellisesti, että mut valtasi kauttaaltaan sellainen kutkuttava positiivinen jännitys.

Tässä sarjassa pääsette kurkkaamaan meikäläisen elämään, salille, jääkaappiin, lenkkipolulle, ja tietenkin myös pikkusen mun pään sisälle! ;) Oikeastaan kaikkialle, mitä hyvinvointi kattaa. Puheliaana tyyppinä, lauon varmaan huomaamattani myös yhtä sun toista (hupsista), mutta hei suora puhe ja aitous kunniaan. :D

Uskon, että tämä sarja voi tarjota ennen kaikkea treenimotivaatiota, inspiraatiota ja vinkkejä jokapäiseen elämään! Te kaikki, jotka monet kerrat olette toivoneet multa videoblogia, uskallan veikata, että tämä sarja on varsinkin juuri teidän mieleen, mutta varmasti myös monen muun.

PS. tätä sarjaa seurataksesi sinun ei todellakaan tarvitse olla fitness-fanaatikko, tai syödä pelkkää kanaa ja parsaa, koska niinkun mun lukijat hyvin tietää, en lukeudu siihen jengiin itsekään! Hahaa.

Haleja tyypit ihanaiset!

<3:Venla

Kommentit (31)

Taina
1/31 | 

Moi Venla! Voisitko tehdä joku päivä pitkästä aikaa jonkun treenauspostauksen tänne? Myös kiinnostaisi sellainen "tuloksia vuosien" varrelta postaus jossa näkyis miten sun kroppa on muuttunut! :) Kiitos jos jaksat ja hyvää kevään odotusta!

4/31 | 

Mun puhelin ei suostunut toistamaan tota videota mutta hyvä on varmasti,hihii :) odotan innolla sitä sarjaa!! Oot ihana Venluska<33 ihanaa loppu viikkoa Venluus!<3

5/31 | 

Yritin kikkaillakin, mutta en saanut videota auki millään ohjelmalla enkä laitteella. :/

Jon-
6/31 | 

Innolla odotan todellakin :) ! tuo varmasti lisää motivaatiota omaan treenaamiseen ja näkee alan eri näkökulmista :) !

7/31 | 

Video ei toimi :(
Oot tosi Venla oot tosi kaunis ja sun blogia on aina kiva lukee ku kaikki kuvat on tosi kivoja ja ilosia, ruoka kuvat..mums :) ja Mulan niin sulonen :3

Amalia
8/31 | 

Mistä tää tulee, että pystyy kattoo sitä sitten☺❤ Hyviä päivän jatkoja Venla

Eeva
9/31 | 

Heippa, siis mä odotan jo aivan innoissani että toi ohjelma alkaisi, ainakin trailerin perusteella näytti nimittäin ihan mahtavalta. Aina tuo juuri lisää inspiraatiota omaan treenaamiseen (vaikkakin ihan vaan perustason treeneistä kyse) ja elämiseen muutenkin. Ihan superia että oot lähtenyt tuohon mukaan. Ihanaa kevättä!!

Emilia
10/31 | 

Voi vitsi!! vähänkö ootan kyllä tätä sarjaa! Kiinnostaa ittee nimittäin hirveesti muutenkin noi fitness-jutut ja vaikutti jo traileriki siltä, että motivaatiota tästä sarjasta ainaki tulee! :)

Henza
11/31 | 

Alan kyllä ehdottomasti seuraamaan koska kiva nähdä "fitnesselämää" tolla tavalla kosketusetäisyydeltä ja juurikin henkilön omasta näkökulmasta! Ja on kiva, että sä oot tossa mukana koska noi muut taitaa olla fitnesskisaajia, vai?

just wondering
12/31 | 

Mua kiinnostais tietää ootko vieläkin siinä alkoholilakossa? Mikä suhtautumisesi on alkoholiin ylipäätään? :)

Alan katsomaan vaikuttaa kiinnostavalta tuo ohjelma!

sannimus
13/31 | 

Vaikuttaa kyl tosi mielenkiintoselta! :) Innolla odotan jos sais vaikka omaan treenaamiseen jotain vinkkejä ja aina on mielenkiintosta nähdä miten muut ihmiset elää ihan sitä omaa tavallista arkeensa. :)

Diana H
14/31 | 

Näin videon ja todella mielenkiinto herätti. Odotan innoisan.

Miiu
16/31 | 

Hyvältä vaikuttaa, innolla odotan :)
Muakin kiinnostaisi sellainen kuinka treenaat -postaus sekä postaus kehityksestäsi kuvien kanssa :)

Anni
17/31 | 

Vautsi! Tosi kivasti näkee mitä sun treenaaminen oikeasti on, kuvien välityksellä on välillä aika vaikeaa nähdä. Innolla odotan!

Pauliina
18/31 | 

Odotan sarjaa innolla! Rakastan kaikkia sarjoja missä ihmiset kuvaavat itseään päiväkirjatyylisesti, kuten iholla tai aupairit Lontoossa. Nyt taas jotain erilaista luvassa, mahtavaa! :)

Emiliaa
19/31 | 

Voisitko antaa jotai iha helppoi vinkkei treenaamiseen, 2kk päästä pitäis olla kesäkunnoss?:)

Elina
20/31 | 

Mä NIIIIIIIIIIIN odotan että toi ohjelma alkaa!!! Todella mielenkiintoista ja varmasti motivoivaa! Kiitos jo etukäteen :D
-Elina

Mikko
21/31 | 

Täältäkin pitää kertoa, että kovasti jo odottelen sun seuraavaa treenauspostausta! Edellisestä on niin pitkä aika jo!

Marjo
22/31 | 

Odotan niin innolla tuota sarjaa, toivottavasti vastaa odotuksia!

minnie
23/31 | 

Aion kyllä katsoa ainakin parit ekat jaksot ja päättää sitten jatkanko seuraamista vai en. Lähinnä sen vuoksi että ihailen sinun asennettasi tähän kaikkeen ilman kana-parsamuusilinjaa.

Olen kuitenkin mielipiteissäni rehellinen ja suora, jotenkin sain tuosta trailerista ehkä vähän ylimielisen kuvan. En (toivottavasti) siksi että olisin kateellinen laiskuri sillä yritän kovasti olla olematta. :D Varsinkin tuo Nannan poikaystäväsepustus kuulosti ihan suoralta huomionhakuisuudelta, tosin, tuskimpa kukaan häntä ilmankaan tuntisi. Varmasti väärä paikka ja aika avautua tästä sinun blogissasi mutta tulipahan mieleen.

Itselläni ei ole Personal Traineriä, grammaruokavaliota eikä edes gluteenitonta, maidotonta, ehdotonta tai hiilaritonta.. Uskon ja toivon kuitenkin että sarja sopii hyvin myös epäfanaattisille. Huhtikuuta odotellessa siis.

Sandra
24/31 | 

Odotan innolla! Voisitko tehdä jonkun ruoka-postauksen?

jasmin
26/31 | 

ilahduin ihan hirveesti kun eilen bongasin mainoksen telkussa, innolla odotan ja varmaan joka jakso tulee katsottua. varmaan tosi mielenkiintonen projekti! :)

Jaana
27/31 | 

Video vaikutti kiinnostavalta. Kiva päästä näkemään kuinka erilaiset ihmiset yhdistävät arkensa ja kuntoilun. Mielenkiintoista nähdä myös mitä kaikkea kuntoilun taakse sisältyy. Odotan kovasti ohjelman alkua.

Elli
28/31 | 

Mikä tuo biisi on, joka tossa loppupuoliskolla soi taustalla??

Jenna Lähtelä
29/31 | 

Bob Bradley, Matt Sanchez, Steve Dymond & Sarah Wassall - street cred!

Tomi
31/31 | 

Kaikille niille Mac-tietokoneiden käyttäjille, joilla on videon kanssa ongelmia. Google Chromella ei voi katsoa videota, koska Katsomo ei tue selainta. Google Chrome ilmoittaa:

"Videota ei valitettavasti voida toistaa. Chrome-selain ei ole yhteensopiva MTV Katsomon käyttöön vaadittavan Silverlight-liitännäisen kanssa. Käytäthän Mac OS X:n kanssa sen sijaan uusinta versiota Safarista."

Lisäksi, jos OS X 10.10 -käyttöjärjestelmässä käyttää Firefox-selainta, selain voi kysyä sivun ylälaidassa:

Allow www.katsomo.fi to run "Silverlight"?

Eli Firefoxissa voi joutua sallimaan Microsoft Silverlight -liitännäisen ennen kuin videota voi katsella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram