Kirjoitukset avainsanalla Farmers Market Los Angeles

Kaikkialla missä on ruokaa, minä olen myös siellä. Se ei varmasti tullutkaan kenellekään yllätyksenä.

Täältä torimaisesta ympäristöstä tiskeiltä löytää niin makeita kuin suolaisia herkkuja eri maista, aina merenelävistä makkaroihin, leipiin ja tuoreisiin kasviksiin. Tarjonta on siis hyvin kirjava ja laaja. Jos ja kun nälkä yllättää, suunnatkaa auton nokka kohti Farmers Markettia, joka on ollut yksi Losin suosikki vierailukohteista jo vuodesta 1934. Ruoka-ainekojujen ja ravintoloiden lisäksi täällä sijaitsee myös paljon muitakin putiikkeja ja sekatavarakauppoja.

Mahtavaa alkanutta viikkoa!

<3:Venla

Kommentit (5)

2/5 | 

Oi vitsi! Tuo ois varmaan oikean herkkupyllyn paratiisi! Eihän tuonne uskaltaisi mennä kun mukaan tarttuis kaikkea :-D

Opiskelija
4/5 | 

Moikka!

Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyn blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogein seuraajat kävisitte vastaamassa kyselyyni! Se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymeja.
Kiitos jo etukäteen!

https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram