Kirjoitukset avainsanalla family

Me juhlimme eilen Mulanin syntymäpäivää. Voi tämä pieni otus ei tiedäkään kuinka paljon hän meille merkitsee. En tiedä mitään viattomampaa ja rakkaampaa. Hän sulattaa kaikkien sydämet hurmaavalla luonteellaan ja hyvällä käytöksellään. Kerrassaan mainio otus, jonka kanssa olemme saaneet jo näin ensimmäisen vuoden aikana viettää uskomattoman ikimuistoisia hetkiä. Mulan ei ole meille koira, vaan perheenjäsen, jota tulee hurjan kova ikävä, aina jo ensimmäisenä yönä reissussa ollessamme.

Makoisinta syntymäpäivää maailmanrakkain hauva! En ikinä tule unohtamaan sitä päivää, kun saavuit meille ja tuhisit pienenä pallerona rintaani vasten. Niin teet vielä edelleen tänäkin päivänä, vaikka kokoa sinulle on tullut "hiukkasen" lisää.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakas siskoni toi synttärisankarille ihanan lahjan ja makoisia herkkuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkoista vappua rakkaat lukijat!

<3:Venla

Kommentit (26)

laura
3/26 | 

Oliko Mulanilla pienenä jotain huonoja tapoja jotka ovat lähteneet pois? :) meidän puol vuotias on alkanut yksinään haukkumaan :D ja onnea Mulanille!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/26 | 

Ei ole muistaakseni ollut mitään huonoja tapoja. Toki huomaa, että on aikuistunut selkeästi ekojen juoksujen jälkeen. Nykyään osaa ottaa enemmän iisisti, ja on rauhallisempi, vaikka energiaa riittää toki edelleen paljon :D Mulan lähettää kiitokset onnitteluista!

Annukka
9/26 | 

Voi mikä suloisuus! <3 Fitnesspäiväkirjoja katsoessa tuli niin hyvä mieli kun Mulan antoi siulle oikein kunnolla suukkoja. :D Onnea pienelle!

17/26 | 

No onhan se ihan äärettömän söpö hauva! :D Onnea pikkuiselle ja onnea onnellisille omistajille! Tännekin olisi koiruli ihana lisä, mutta vielä en allergiani takia ole sellaista valmis ottamaan - hiukan myöhemmin kun olen siedätyshoitoa vielä hiukan saanut :)

hanna
www.hannamariav.com

Emilia
21/26 | 

Käytätkö palkkaria? Jos, niin mitä proteiinia ja hiilaria? Luuletko, että ilman palkkaria saisi yhtä kovat tulokset kuin jos juo aina joisi treenin päätteeksi palkkarin? Oon nimittäin itse miettiny jättäväni sen kokonaan pois lisäaineiden ym. takia.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
22/26 | 

Mäkin oon koittanut välttää lisäaineita, ja rehellisesti sanottuna viime aikoina ei ole tullut käytettyä palkkarijuomia. Välillä mullakin on ollut taas kausia jolloin palkkarit ja protskulisät ovat olleet enemmän käytössä. Ennemmin suosittelen kyllä panostamaan siihen kunnon ruokaan/aterioihin ja säännölliseen syömiseen, koska uskon, että loppujen lopuksi sillä on enemmän painoarvoa kuin ravintolisien kanssa hifistelyllä.Toki välillä patukat ja juomat voivat olla käteviä vaihtoehtoja ottaa mukaan, jos on esim kiire, koska tietenkin parempi syödä edes jotain, kuin ei mitään, jotta saa riittävästi energiaa ja palautuu. :) Toki kannattaa myös ottaa huomioon onko tavoitteena kasvattaa lihasmassaa ja ovatko viikon treenimäärät huimia, koska toki paljon liikkuvalla on proteiinintarvekin suurempi ja silloin normiruoan lisäksi palkkarijuomat voivat olla kätevä lisä, jos muuten ei saisi tankattua yhtä paljon energiaa. :)

Tiina
23/26 | 

En malta odottaa huomista, kun tulee seuraava jakso Fitnesspäiväkirjoja! Aluksi luulin etten tulisi tykkäämään siitä sarjasta, mutta nyt se on noussut lempisarjojeni joukkoon! :)

Betty
25/26 | 

Pakko sanoa että Mulanin takia mietin kovasti että kun seuraavaksi hankin koiran niin amstaffi on kyllä harkinnassa! Voiettä jos Mulan saisi pentuja niin olisi kyllä mahtavaa haha! :) Noei mutta niin äärettömän sulonen ja ihanan olonen että huhhu <3 Ja kaunis on omistajakin :)

26/26 | 

Voi että ihana koira sulla :3 En tiennykkää et sulla on koira. Todella kaunis niinkuin on omistajansakkin ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päällimmäisenä tällä hetkellä on ollut mielessä, miten lomareissumme sujuu Mulanin osalta. Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö Mulan pärjäisi mainiosti täällä äitini hyvässä hoidossa. Mietin lähinnä miten ihmeessä me selvitään ilman Mulania matkalla, sillä tiedän jo nyt, että ikävöin tuota rakkainta ruttunaamaa niin kovasti. Mulan on aina niin vahvasti läsnä meidän arjen rutiineissa, tosin jos voin edes jotenkin itseäni lohduttaa, niin onneksi lomalla niitä rutiineja ei ole muistuttamassa siitä kaipuusta.

Päivittäiseen ohjelmaani kotona kuuluu Mulanin lenkittämisen ja leikkien lisäksi, myös hänen turkin nuuhkuttamista (kaikki koiranomistajat ehkä ymmärtää tän, tai sit mä oon vaan jotenkin outo) ja sen suunnattoman hyvänolon, mitä siitä saa. Eikä mulla ole aamua, joka ei alkaisi Mulanin pusuilla, tai iltaa, joka ei päättyisi siihen, että "pikku" kaveri nukahtaa tuhisten mun syliin. Voihan rakkaus. Yöunetkin nukun aina sikeästi, kun tämä karvainen lapsonen kuorsaa joka ikinen yö meidän välissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi Mulan on ollut vanhemmillani hoidossa jo aiemminkin, ja kaikki on sujunut mutkitta. Tällä kertaa totesimme parhaimmaksi ratkaisuksi sen, että vanhempani tulevat hoitamaan häntä meidän kotiin, sillä vaikka lapsuudenkotini on jo Mulanille tuttu paikka, niin meidän koti on luonnollisesti vielä pikkuisen koiraystävällisempi. Siinäkin mielessä, että täältä löytyy kaikki mahdolliset tavarat; ruoat, lelut sun muut hoitotarvikkeet (joten säästyttiin myös niiden siirtämiseltä paikasta toiseen), eikä täällä ole johtoja tai mitään esineitä esillä, mitä Mulan vois halutessaan tuhota. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku on varma niin se, että perinteistä lomareissun jälkeistä masistani lievittää hyvin paljon tieto siitä, että pääsen taas syleilemään tätä karvaturria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3:Venla

 

Kommentit (42)

kariina
3/42 | 

Se ikävä on aivan hirveä ja se ei helpota, vaikka se ensimäinen koiran jättö kerta oli ainakin mulla se kamalin. Kamalinta hommassa on ne illat hotellissa, kun se tuhisija ei olekaan missään, kyllä siinä on tuntee olonsa niin orvoksi. Mutta sen takia rakastan matkailua ylikaiken (kuitenkin edelleen), kun ei ikinä tunnetta, ettei olisi syytä palata, kun koira odottaa kotiin.
Meillä siinä eri tilanne, että meijän koira on aina koirahoitolassa. En luota koiraa kenen tahansa hoiviin ja mun vanhemmat eivät voi selkä ongelmien vuoksi hoitaa. Hoitolassa on ammattilaiset ja poju on aina viihtynyt hyvin, + menee aina innoissaan paikkaan. Meillä reissataan todella paljon, mutta paljon Suomen sisällä ja silloin koira on mukana, kerran vuoteen ulkomaille ilman koiraa. Niin ja mun koiruus on Rottweiler, että niitä ennakkoluuloja meinaa välissä olla ihmisillä.
Tulee pitkästoori, mutta sanon vielä, että oon lukenu siun blogia paljon ja Mulan vaikuttaa oikein ihanalta pakkaukselta ja toimii varmasti myös ennakkoluulojen poistajana. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/42 | 

Joo varmasti tämä ensimmäinen pidempi lomareissu on pahin ikävän kannalta. Aivan totta, kuten sanoit, on kuitenkin ihana palata kotiin, kun tietää, että oma karvainen rakkauspakkaus odottaa. :) Ihana kuulla, että olette löytäneet luotettavan hyvän hoitopaikan omalle koirallenne.

Tony
7/42 | 

Hei Venla! Voisitko olla niin ihana, että jaksaisit tehdä vielä yhden treenauspostauksen ennen lomalle lähtöä? Kestettäis me sun kovimmat fanit paremmin kans lomareissun aiheuttama ikävä ;)

HeliJ
9/42 | 

Nuuhkuttaminen kuuluu totta kai jokaiseen päivään <3 Minä nuuhkutan vaan meidän Tatti-kissaa, mutta kissa tai koira - nuuhkuttaa saa ja pitää :D

Hanna
13/42 | 

Toinen koiran turkin nuuhkuttelija ilmoittautuu! :D on ne vaan niin ihania päivän pelastajia nuo karvaturrit <3

15/42 | 

Tiedän niin ton tunteen! Mun koira oli 1-vuotias, kun lähdin kaverin kanssa kahdeksi viikoksi Kreikkaan. Se oli ihan hirveä loma, kun ikävöin koiraa niin paljon ja olin allapäin siitä. En osannut nauttia lomasta ollenkaan ja hyysäsin kaikkia katukoiria. Kaveria otti se päähän ja riideltiin koko ajan :D.

Onneksi sulla on hyvät hoitajat ja tulevat vielä omaan kotiisi!

Anneh
17/42 | 

Heippa!

En koskaan kommentoi näitiä blogeja mutta oli nyt pakko, sillä oltii miehen kanssa viikko reissussa ja koira oli äidilläni hoidossa. Puhelinlasku oli valtava kun soitin joka ilta kotiin ja kysyin koiran kuulumiset! Ensimmäisenä iltana oli ollut ikävä ja äiti oli koiran kanssa nukkunut. Nykyisin lohdutan muita koiranomistajia, sillä me olemme niin paljon enempi kiintyneitä koiriin kuin he meihin. Tiedän että koirani rakastaa minua ylikaiken, mutta ikävä kyllä missä koira kolme yötä, siellä koiran koti. :D Mulan pärjää varmasti loistavasti eikä ikävöi teitä kuin päivän. Te sen sijaan ikävöitte koko loman ja se on hieno homma, sellaisia kunnon koiranomistajat ovatkin! ; DD

19/42 | 

Voi kuinka monesti sitä onkaan peruuttanu jonku reissun tai illan menon, kun "en halua jättää elukoita". 7 lemmikkiä kämpillä ja ei niitä ilman haluais olla, oli ne välillä kuin rasittavia tahansa.
Ja et oo yksin tuon karvan nuuhkimisen kanssa, varsinki koiranpentuja on aivan pakko aina nuuhkia! :)

Myy
21/42 | 

Mä NIIN ymmärrän sua! Ois kauheeta jättää oma nuppunen (territyttö) muiden hoteisiin lomareisun ajaksi, kun se kulkee mun perässä ku perävaunu. :-D Ihana muuten kuulla, että joku muukin nuuhkii koiraansa. Mä nuuhkin joka aamu tota karvakaveria, kun se herää. Se tuoksuu ihan uniselle ja niin hyvälle. <3 Sun blogi on tosi hyvä. Ja Mulan on supersuloinen!

Anna Huotari
25/42 | 

Tiedän ton tunteen niin hyvin... mut musta tuntuu että etsä siellä matkalla hirveesti kerkee ikävöimään siitä lomasta nautiskelun ansiosta :)

Tuli muuten yhtäkkiä vaan mieleen, että mikä se oli se näyttelijä rekisteri tai joku vastaava?

26/42 | 

Voi että, aivan ihanaa kun meitä samalla tavalla-ajattelijoita on enemmänkin :) Välillä tuntuu että osa kavereista pitää ihan kahjona kun tykkään nuuskutella ja lällytellä noita omia koiriani :D Silloin jos/kun lähden jonnekkin reissuun minne en voi koiriani mukaan ottaa, tuntuu kuin ne olisivat tavallaan ns. näkymättömällä nuoralla minussa kiinni ja läsnä koko ajan. Mutta kun niistä omista koirista tulee paitsi perheenjäseniä, myös meidän ihmisten varjoja ja ajatustenlukijoita. Se on oikeasti yksi päivän parhaimpia juttuja tulla työpäivän jälkeen kotiin kun tietää että vastassa on joku joka on aina yhtä iloinen^^ Voin vaan kuvitella miten Mulanin häntä irtoaa riemusta kun tulette lomareissulta takaisin, se on ihan mielettömän upea koira kaikinpuolin! :)

Kaverini teki omasta koirastani ja ajatusmaailmastani videon, johon hän on täydellisesti osannut kiteyttää asiat joita vain me koiraihmiset voimme ymmärtää. Videota voi vilkaista tämän linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=jAe8myekQ8o

Mahtavaa lomaa molemmille ja Mulanille rapsutuksia! <3

Krisse
28/42 | 

Moi Venla! Tää saattaa olla vähän outo kysymys ja ei oo pakko vastata. Mulla on paha akne ja mulle kehotettiin kokeilemaan e-pillereitä, mikään muu tähän mennessä ei oo auttanu. Mietyttää vaa niitten alottaminen kun on ollu paljon juttua niiden sivuvaikutuksista ja pelkään jos paino nousee, mut haluisin kuitenkin aknesta eroon. Onko sulla kokemusta e-pillereistä ja vaikuttaako ne painoon ja treenaamiseen? Sori jos on tyhmä kysymys tai liian henk. kohtanen. Kiitos, sul on kiva ja inspiroiva blogi. Hauskaa matkaa ja voih varmasti tulee Mulania ikävä :)

29/42 | 

Täällä kans yks kohtalontoveri. Oon lähössä viikon päästä työharjotteluun ulkomaille kahdeks kuukaudeks ja nyt jo meinaa tulla itku kun mietin miten ensinnäkin pystyn nukkumaan ilman noita koiruuksia :D Mulla on kaks tolleria ja nuorempi on vasta 6kk. Kaikki on pelotellu ettei tuo pentu enää muista minnuu ku tuun kotiin ja joudun tutustumaan siihen uudelleen... Tiiän ettei se unohda mutta silti jotenkin ajattelen että entä jos :D ne on molemmat enemmän miun koiria kun teen niiden kanssa kaiken, mutta nyt varmaan kiintyvät sit enemmän poikaystävääni. On ne vaan niin rakkaita!

31/42 | 

Nuuhkuttelu on parasta! Kohteena mulla tosin on kissa, ja varsinkin tassut :D ihananana ♥ reissussa parasta on ku npääsee kotiin ja hakemaan ensimmäisenä karvasen kaverin kotiin :) ja se eka yö kun koko perhe nukutaan samassa sängyssä, kissa vieden isoimman tilan mutta koska on niin ihana olla kotona ja nähdä se niin ei ees haittaa nukkua 30 cm tilassa :D allthetastesoflife.blogspot.fi

ulla
35/42 | 

Ihanaaaa , mahtavaaa lomaa ja matkaa teille !!! :)

Nauttikaa toisistanne , maisemista ja Hyvätä ruuasta. Senhän te osaattekin ;)

Paula
37/42 | 

Ihanaa! Kyllä kaikki koiran, kissan tai jonkun muun lemmikin omistajat nuuhkuttavat, ihan takuulla! :-D meillä on koira jolla on kaksi kotia. Työkoira, joka elää ulkotarhassa toisessa kodissaan mutta kuinka onnellinen tämä voi olla kun pääsee välillä meille. Tapana on hakea hänet aina kun vain pystyn, työpäivien jälkeen ja aina vapailla.. niin paljon iloa ne tuovat. Niin monet kerrat ollaan vedet silmissä naurettu vaikka toinen vaan "on".. Kun ei voi tietää mitä siellä päässä liikkuu ♡ mikä muu pelastaisi huonon päivän kuin karvakamu, joka tulee häntä heiluen ja riemusta vikisten sua ovelle vastaan ja ehkä vielä pesee kasvosi. Ei mikään. ♡

Henna
39/42 | 

Täältä löytyy myös yksi nuuhkuttelija! Eli et ole yksin ja meitä nuuhkuttelijoita on useita.;-) Meillä asustelee australianpaimenkoira (tulee kesällä 2v). Meillä aamu alkaa myös aina naaman nuolemisella ja sitä jatkuu pitkin päivää, ihania! <3

typy
41/42 | 

Voi että tuo Mulan on niiiin söpö!! En ymmärrä miks jotkut pelkää tuon rotuisia koiria. Mikä pusumonsteri <3 Mä rakastan matkustamista, mutta inhottavinta siinä onkin juuri se, että ei haluaisi jättää rakkaita kissoja hoitoon siks ajaks. Jenkkeihin ois munkin seuraava haave päästä, varmaan 2 vkoa on se maksimi minkä pystyy olee.. Ja kyllä, nuuhkuttelu kuuluu asiaan, minä nuuhkuttelen kissojen nenää, tassuja, naamaa, selkää ;D ja ne puskee takas :) Ihanaa reissua teille ja Mulan on varmasti hyvä emäntä kotia vahtimassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mahtavaa maanantai-päivää kaverit!

Vain murto-osa yläkoululaisista liikkuu riittävästi päivittäin. @Taistochallenge ja minä haastamme sinut mukaan Suomen suurimpaan nuorten lihaskuntokampanjaan!

Treenaaminen on kaikkea muuta kuin tylsää, eiks vaan?

Meidän perheen tiimi on satalasissa messissä, ootteks tekin?

Nyt berberit ylös penkistä ja nauttimaan yhdessä liikunnan ilosta!

Make sai kunnian olla vuoden 2015 Taistopäällikkö. Hyvä Make jaksaa, jaksaa!

#taistochallenge #taisto

Energistä alkanutta viikkoa tyypit!

Lisätietoa kampanjasta löydätte  TÄÄLTÄ!

<3:Venla

Kommentit (2)

Anni Kuosmanen
1/2 | 

Moikka Venla!
Aivan mahtava projekti! Monet nuoret liikkuvat aivan liian vähän nykypäivänä. (Tosin tähän saattaa vaikuttaa sekin, että monet lajit muuttuvat silloin kilpailupainotteisimmiksi ja silloin into saattaa lopahtaa tai muuttuva kehonkuva saattaa hämmentää nuoria.)
Kuitenkin nuorten olisi hyvä liikkua, koska nuorena opitut liikuntatottumukset jatkuvat yleensä sinne aikuisikään saakka. (Lisäksi liikunnalla on niin paljon terveysvaikutuksia.)

Haluan vielä sanoa, että blogisi on aivan mahtava! Sinusta aina välittyy tosi positiivinen energia. Jatka samaan malliin.
Haluaisin vielä kysyä, että voisitko tehdä postauksen tai kertoa miten pidät huolta kehosi palautumisesta?
Onko sinulla joitain ns. kikkoja, mitkä auttavat palautumaan mahdollisimman nopeasti?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/2 | 

Olen samaa mieltä kanssasi Anni. Hieno ja tärkeä kampanja! :)
Todella mukava kuulla, jos blogistani välittyy positiivinen energia. Ja kiitos postaustoive-vinkistä, tuosta aiheesta voisi tosiaan tehdä postauksen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Lukijoiden toivepostaus!

Mitä Mulanille kuuluu?

Mulan vastaa:

"Kiitos todella hyvää.  Olen kasvanut hurjaa vauhtia. Olen kovin kiltti karvaturri, tulen kaikkien karvakamujen kanssa toimeen, sen lisäksi rakastan myös paljon lapsia, ja oikeastaan kaikkia ihmisiä, jotka sattuvat kävelemään ohitseni. En hauku juuri ollenkaan (kaikki aina ihmettelevätkin olenko koira ollenkaan, kun satun olemaan hiljaisempi kaveri), pidän meteliä ainoastaan  ovikellon soidessa, joskus jopa kun telkkarista kuuluu ovikelloa muistuttava ääni. Haluan varmistaa, että perheeni huomaa, jos joku odottaa oven takana.

Olen todella rohkea ja haluan pusutella kaikki tervehtijäni läpimäräksi. Koirapuistossa olen saanut todella paljon kehuja siitä, kuinka nätisti leikin kaikkien kanssa, jopa ihmiset, joilla on ollut ennakkoluuloja minun rotuani kohtaan, ovat todenneet, että minut on sosiaalistettu hyvin. Yksi päivä eräs vastaantulija tuli ensin silittämään minua innoissaan ja sanoi, että olen todella kaunis ja suloinen, kuitenkin kysyttyään rotuani omistajaltani, totesikin vastaantulija, että " ai tämä on niitä hulluja koiria". En oikein ymmärtänyt mitä hän tarkoitti? Minun on vaikea ymmärtää, miksi joku pelkäisi minua, sittenkään kun olen isompi, minähän olen kaikille niin mukava. Välillä minua harmittaa, kun ihmiset ovat niin kovin ennakkoluuloisia ja tuomitsevia, eivätkä muista, että meistä kaikista koirista tulee omistajiemme peilikuvia. Ei ole olemassa hulluja rotuja, vain hulluja omistajia, ja huonoja kasvattajia.

Minä olen aikamoinen veijari ja kotona keksin paljon jekkuja omistajilleni. Yleensä kun Venla menee vessaan, varastan hänen puhelimensa pöydältä. Olen soittanut mm. kampaajalle ja mummolle. Olen huomannut, etten tarvitse sormia numeroiden näppäilyyn, kosketusnäyttö reagoi tarpeeksi hyvin myös kuononi kosketukseen. Sohvan ja muut huonekalut olen jättänyt rauhaan, sillä tiedän, että omistajani suuttuisivat, jos söisin ne. Sen sijaan kaukosäätimen söin tuusannuuskaksi, kun omat luuni taisivat olla loppu. Mitäs eivät ostaneet niitä tarpeeksi. Sen jälkeen niitä puruluita on onneksi riittänytkin. Ainiin Venlan pankkikortin söin myös, kun se hönö jätti sen pöydän kulmalle.

Tykkään istua lämpimässä suihkussa, suihkun jälkeen saan aina himmeät juoksurallihepulit ja kirmaan ympäri kämppää. Haluan käydä myös saunomassa, jos suinkin mahdollista, mutta valitettavasti omistajani eivät anna minun saunoa kovin kauaa, enkä kyllä tiedä miksi. Tykkään niin kovin kaikesta lämpimästä.

Aina kun Venla päivittää blogia, tykkään nukkua hänen sylissään, olen tehnyt niin pienestä asti. Olen todella seurallinen ja helllyydenkipeä, haluan aina olla siellä missä kaikki muutkin ovat.

Pidän usein hassuja pieniä ääniä ja yritän keskustella, mutta vielä omistajani eivät ole sitä ymmärtäneet.

Nukun aina omistajieni välissä sängyssä, välillä jopa niin sikeästi ja leveästi, ettei niille meinaa jäädä tilaa.

Rakastan olla mökillä, sillä siellä saan juosta metsässä vapaana niin paljon kuin sielu sietää.

Tässä taannoin, omistajani laittoivat minulle hassun näköiset alushousut jalkaan, ne oli tosi nolot ja ensin yritinkin repiä ne pois, mutta lopulta tuumasin, ettei ne ehkä olekaan niin pahat. Pakko kai käyttää niitä, vaikka vähän hävettäiskin. Ne puhu jostain tulevista juoksuistani, jotka eivät vielä ole alkaneet, mutta pian kuulemma.

IMG_9293
IMG_9293

IMG_9313
IMG_9313

IMG_9291
IMG_9291

IMG_9292
IMG_9292

IMG_9317
IMG_9317

IMG_9308
IMG_9308

IMG_9315
IMG_9315

 Omistajieni mukaan olen maailmanparas koira ja rakkain lapsi. Uskonkin, että he ovat aivan oikeassa. Olenhan mä niin huipputyyppi."

<3:Mulan

Kommentit (34)

jatsu
3/34 | 

Moi! En yleensä ikinä kommentoi kenenkään blogikirjoituksiin mitään, mun mielestä on kiva vaan lukea niitä:) mut tähän oli pakko kommentoida et tosi hauska kirjotus, hymy nousi huulille kun tätä luin. Meillä on myös amstaffi ja kun luin sun tekstiä mulle tuli ihan mieleen meidän niki:) niki on syöny ainakin kolme kaukosäädintä mut ei sekään sentään huonekaluja oo ruvennu järsimään. Niki ja mulan on tosi samannäkösiä, tosi söpöjä! Ja nikillä on myös pakkomielle pusutella kaikkia. Täytyy myös myöntää et mullakin oli ennakkoluuloja aluks tätä rotua kohtaan mut niki on ainakin niin ihana koiruus et ne ennakkoluulot on ollutta ja mennyttä;) toivottavasti kerkeet lukea mun kirjotuksen:)

Hyvää joulun odotusta ja onnellista uutta vuotta! :)

Nuppu
5/34 | 

Oman rottweilerini kanssa kohtaan samoja ennakkoluuloja ja paheksuvia katseita, mikä on todella sääli, sillä ne ovat ihmisten ja median luomia ennakkoluuloja ja myös toi meidän otus on vallan kiltti ja hurmaava <3 hänkin murahtelee myös telkkarin ovikelloäänelle ;p

10/34 | 

Mulan on kyllä todella ihana, harmi että ihmisillä on ennakkoluuloja rotua kohtaan. Mutta hauska postaus! :)

Aurora
12/34 | 

Ihana Mulan! <3 Oikein rauhaisaa ja hyvää joulun aikaa koko perheellesi Venla! :) Blogisi on ihanan inspiroiva, positiivinen ja hyväntuulinen, elämänasenteesi on upea!

mira
16/34 | 

yleensä pelkään chihuahuaa isompia koiria, mut tää kirjoitus+ kuvat sulatti mun sydämen, enkä vois kuvitella pelkääväni Mulania jos tulisitte vastaan :)

Tiia
18/34 | 

Ihana postaus oli :) Mulan vaikuttaa ihanalta koiralta.
Ja Hyvää Joulua teille sinne ja hyvää uutta vuotta 2015!

taru
20/34 | 

Ennakkoluulot ovat todella harmillisia, sillä hyvin usein onkin tosiaan kyse omistajan huonosta otteesta ja koulutuksesta, sekä asenteesta kuin koiran hulluudesta. Itselläni on saksanpaimenkoira, kiltein koskaan tapaani eläin joka ei tekisi pahaa edes kärpäselle. Niin lempeä ja ihmisrakas. Silti nykyään koirani ollessa aikuinen lenkeillä meidät kierretään usein puskien kautta, vaikka pentuna usea vastaantuleva pysähtyi rapsuttelemaan. Harmittaa suuresti jo niin ihmisrakkaan koirankin puolesta nuo asenteet. Ei se rotu, vaan omistaja ja hänen koulutuksensa. :)

Selma
22/34 | 

Voi että kun Mulan on hellyyttävä!❤️Nyt tekee itsekin mieli ottaa tuollainen toisen koiran kaveriksi.

Paranoir
24/34 | 

Tosi hyvä postaus! :)

Kiva kuulla enemmänkin Mulanista.
Olen kuullut että amstaffin omistajans tarvitsee hyvän huumorintajun, varsinkin kun koira on nuori. :D

Kommentoin tosi harvoin, mutta nyt oli pakko kun toivoin itsekin koira-aiheisia tarinoita.

Hyvää Joulua koko teidän porukalle! :)

Nipe
33/34 | 

Oi ku Mulan on niin nätti :) Mulla on itelläni melkein 2 vuotias amstaffi uros.

Huonekalut on säilynyt ja kaikki muut paitsi mun kengät :D
Mut joo se miten kirjoitit tohon että on paljon ennakkoluuloisia ihmisiä rotua kohtaan, siis mua niin paljon otti päähän silloin alussa kun hän oli vielä iha pienen pieni pentu niin silloin jo katottiin ihan kieroon... Enään mua ei onneks ees hetkauta jos joku tulee sanomaan jotain tuosta rodusta. Amstaffit ovat kilteimpiä ja hellyyttävimpiä koira rotuja mitä tiedän :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram