Kirjoitukset avainsanalla Elovena Plus Annospikapuuro

Sain toukokuussa kokeiluuni käteviä uusia Elovena Plus Annospikapuuroja.  Yhdestä puuroannoksesta saa 10 grammaa protskua (protskun lähteenä kauran ohella vähälaktoosinen maitojauhe).

SONY DSC
SONY DSC

 Mun oma lempparini on Sydänmerkillä varustettu Elovena Plus Kaura & Maito  (jossa on 20% proteiinia, 24% ravintokuitua, EI LISÄTTYÄ SOKERIA) ja sen lisäksi valikoimasta löytyy myös makoisa karpaloa ja mustikkaa sisältävä Metsämarja & Maito ( jossa on 20% proteiinia ja 22% ravintokuitua).

SONY DSC
SONY DSC

 

Ootteko vielä ehtiny bongata näitä kaupasta ja maistaa? :)

 

Ps. Elovena Hetki-skaba on jo päättynyt, ja kolmeen onnekkaaseen voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse! 

 

<3:Venla

 

 

 

Kommentit (5)

ulla
1/5 | 

Oi,, kuulostaa niin namilta :)

Voikun noita olisi gluttiksenakin, Provenalle vinkkiii ;);)

armi
2/5 | 

joo oon kokeillu, on tosi hyvää, ongelmana on vaan se et koko annos ei mene masuun millään ja jos puolittaa niin nälkä tulee alle kahden tunnin :/ en tule siis ostamaan lisää. pysyttäydyn valkuais-kasvis-ruisleipäkombossa ;) veljeni kyllä tykkäs, joten ei menny annokset hukkaan! :)

Ak
4/5 | 

Onko saman kokoisia nuo annospussit ku niissä normaaleissa elovenan annoskaurapuuroissa (35g)? Vai paljonko nuissa on? Kuulostaa kyl tosi hyvältä tuo kaura+maito. :)

Veera
5/5 | 

Tänään just kaupasta ostin tommosen joku vadelman makuinen tais olla :D aamulla sitten nähdään miltä maistuu! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram