Kirjoitukset avainsanalla Elastinen

Sain viime perjantaina kunnian osallistua hyvin ainutlaatuiseen juhlatilaisuuteen; Tapapäivän viettoon Säätytalolle.

Tilaisuudessa julkistetaan vuosittain: Vuoden Käyttäytyjä, Hyvien tapojen lähettiläät ja Nuorten tapalähettiläät.

Tapaseura ry. valtuuttaa vuosittain yhden oppilaitoksen valitsemaan Nuorten hyvien tapojen lähettiläät; yhden naisen ja yhden miehen. Tällä tunnustuksella palkitaan sellaisia julkisuudessa esiintyneitä henkilöitä, jotka ovat käyttäytyneet positiivisella ja esimerkillisellä tavalla.

Vuoden 2015 Nuorten tapalähettiläiksi julkistettiin artisti, musiikkituottaja Kimmo Laiho (Elastinen) ja minä. (Jee, siis aivan käsittämätttömän huikeeta!!! Suuret kiitokset valinnasta! Tämä on todella suuri kunnia.)

Tapaseura ry valitsi Vuoden 2015 käyttäytyjäksi keihäänheittäjä Tero Pitkämäen.

Hyvien tapojen lähettiläiksi Tapaseura valitsi Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kaskon sekä ylikonstaapeli Marko "Fobba" Forssin.

PS. Haluan itse lähettää vielä oikein suuret ja lämpimät kiitoshalit kaikille Kaarinan lukion opiskelijoille!

Mahtavaa viikonloppua!

Kiitollisin terveisin,

<3:Venla

Kommentit (32)

Enni
4/32 | 

Kyllä meni palkinto oikealle ihmiselle, sinun olemuksesi ja elämäntapasi ovat nuorille ja kaikille sellaiset mitä muut eivät osaltaan anna. Rentoutesi ja samalla hyvien elämäntapojen noudattaminen on se mitä kaipaamme. Itselleen ei saa olla liian ankara, kaikkea saa olla kohtuudella. Hyvä olo lähtee itsestä, kiitos tähänastisista neuvoista ja kaikkea hyvää. Olet super!

Aino
13/32 | 

Moi Venla!
Kommentoin sun blogiin muistaakseni ekaa kertaa ja halusin kiittää sua upeasta blogista! Sun tekstejä lukiessa tulee poikkeuksetta hyvälle tuulelle ja oot todella kaunis niin ulkonäöltäs kuin sisäisestikin ja todella hyvä ja esimerkki ja esikuva meille nuorille lukijoille. Kiitos että tuot paljon positiivisuutta tähän maailman ja jatka samaan malliin, jooko?

Milja
15/32 | 

Onnea! Sinulla on tosi terve ja esimerkillinen suhtautuminen urheiluun ja elämään yleensä!<3
P.S. Mistä tuo ihana mekko on? :)

S
16/32 | 

Heippa,
täältä löytyy yksi ysiluokkaa käyvä tyttö, joka haluis kiittää sua kaikista ihanista ja mieltäherrättävistä postauksista! <3

Olen ikäisekseni erittäin hyvässä ja terveessä kunnossa, mutta välillä sitä kaikkien näiden medianaiheuttamien ulkonäköpaineiden ja fitnessjuttujen ohella ajattelee ettei se riitä. Sillon, tuun sun blogiin & luen postauksias läpi ja oot erinomainen muistuttaja mulle, että mä oon paras omaitteni!

Paljon onnea palkinnostasi, ei ois parempaa valintaa voinu ollakkaa! Oot hyvä esikuva mulle & varmasti myös monille muille nuorille, jatka samaan malliin ja paljon hyvää sulle ja läheisilles !!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Voi nöyrät kiitokset todella ilahduttavasta kommentista. Älä vaan ikinä anna median luomien paineiden murentaa sinua tai romuttaa itsetuntoasi. Jokainen riittää juuri sellaisenaan kun on. On ihanaa, että olemme erilaisia, se on juuri ainutlaatuista. Minusta tämä on myös hyvä sanonta: "You will never look like the girl in the magazine. The girl in the magazine doesn´t even look like the girl in the magazine." Sillä nykyään valitettavasti kuvia muokataan niin paljon, että harvemmin itse lehden mallikaan näyttää livenä olleenkaan siltä miltä kuvassa.

Kuten itsekin sanoit; olet terve ja voit hyvin, ja se on arvokasta. <3 :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt teillä on mainio mahdollisuus voittaa vuoden jäsynyys SATS-kuntokeskukseen (sisältäen 3 Personal Trainer -tapaamista) tai lippuja Elastisen keikalle!

Miten tämä sitten onnistuu? No ei muuta kun kaikki te somettajat lisäätte Instagramissa hyvän fiiliksen kuvaanne hashtagin #arlaprotein. Aihe on vapaa! Mikä asia tuottaa teille hyvän fiiliksen? Mun ei tartte kauaa miettiä, kyllä se hyvän fiiliksen antaja on ehdottomasti rankka kuntosalitreeni, matkustelu, aurinko, näytteleminen, sekä tietty laatuaika läheisteni kanssa. Enkä sitäkään voi tarpeeksi korostaa, kuinka laadukas ruokavalio vaikuttaa hyvinkin oleellisesti minun energisyyteni ja hyvään fiilikseeni. Kun syön hyvin, myös voin hyvin.

Arlan kilpailu päättyy 31.3.2014.

Oletteko jo maistelleet Arla Protein -proteiinirahkoja? Mitä piditte? :)

SONY DSC
SONY DSC

Arlan maustamattoman pehmeän proteiinirahkan kanssa sopii vaikka mitkä lisukkeet. Tässä mysliä, marjoja ja sokeritonta maapähkinävoita. Nami! Menee kyllä ihan sellaisenaankin. :)

 

SONY DSC
SONY DSC

<3:Venla

Postaus toteutettu yhteistyössä Arlan kanssa. 

 

Kommentit (13)

Aino
1/13 | 

Ikävää kun tuntuu, että kisa sopisi muuten minulle, mutta kun en saa tehtyä instagramia. Muutenkin nykyisin suurin osa kisoista täytyy tehdä siellä.

Maria

Me kenellä ei ole tarpeeksi uutta puhelinta... Mullakin on vanha Nokia Lumia johon ei saa instagramia tai muitakaan huippusovelluksia :( Ei auta kuin oottaa tän vuoden joulupukkia ;)

Henna
3/13 | 

Sama täällä, kilpailu on mielenkiintoinen ja tahtoisin niiiin osallistua, sillä ilmainen kuntosalijäsenyys tulisi kyllä tarpeen ja PT kiinnostaisi ehdottomasti, mutta... Lumia900 kun ei saa Windows 8 käyttöjärjestelmää, jolla saisi instagramin toimimaan :(

Sini
4/13 | 

Oonko ihan väärässä kun sanon, että Instagraminhan voi tehdä ihan tietokoneella, nettiselaimella? Ei pelkästään puhelimella? Ja siis eikö Lumia hyväksy Instagram-sovellusta? Vai eikö se suostu sinne Instagramin sivulle edes menemään?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Niin voikohan? Mäkään en tiedä ja Lumioista ei oo mtn hajua, kun ei ole itsellä koskaan sellaista ollut. Mutta hei te kamut jotka paremmin tiedätte, jelppikää pliis näitä tyyppejä! :) Kiitos!

c
5/13 | 

Mulla on Lumia 520 ja ainakin itse oon ladannut tähän AppStoresra Instagram BETA-sovelluksen ja hyvin pelaa!

T
6/13 | 

Instan saa tehtyä ihan koneellakin ja lumioihin löytyy sovellus nimeltä 6tag, joka siis toimii instatilille

7/13 | 

Ei taida Arlan rahkoissa olla joutsenlippua eli ei ole kotimaista? Valmistusmaa taitaa olla Suomi, joo, mutta raaka-aine tulee ilmeisesti sitten Tanskasta / Ruotsista. Muuten hyvä kisa, mutta kotimaisuus kunniaan ensin :)

Maija
8/13 | 

Tykkään tosi paljon Arlan puolukkarahkasta ja muista maustetuista rahkoista, mutta maustamatonta turha ostaa tolla hinnalla kun saa samaa tavaraa ilman sokeria ja edullisempana. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram