Kirjoitukset avainsanalla covergirl

Kauneus & Terveys
Kauneus & Terveys

Pikaiset moikat tyypit!

Halusin tulla vinkkaamaan teille, että uusin Kauneus- ja Terveys -lehti ilmestyy huomenna. Vuoden ensimmäisestä numerosta löytyy mm. muotijuttu, jossa meikäläinen toimi mallina. Jutun yhteydessä on myös haastattelu, jonka teemoina olivat treeni, ravinto, hyvinvointi, ulkonäköpaineet, julkisuus ja itsetunto.

Photo Elina Simonen

Hair & make-up Ida Jokikunnas

Stylist Liisa Kokko

Toivottavasti keskiviikkonne on sujunut mukavasti. Täällä suunnalla se on hujahtanut sekä tehokkaissa, että leppoisissa merkeissä.

Haleja!

<3:Venla

Kommentit (8)

Essi
7/8 | 

Hei, voisitko tehdä postauksen vitamiineista&kivenaineista nyt vegaanina. Miten varmistat etenkin D ja B-vitamiinien sekä kalsiumin saannin? Otin osaa nyt tammikuun vegaanihaasteeseen ja nämä askarruttavat minua. Lasketko näiden saantia ruokavaliosta, luotatko kun vaan syö monipuolisesti että se riittää vai turvaudutko lisäravinteisiin? :)

Junsku
8/8 | 

Moikka! Ostin lehden ja juttu susta oli hyvä ja kannustava! Nimenomaan "mikään dieetti ei korjaa huonoa itsetuntoa".
Olet huippu! :3

Ps. Saitko kommenttini joka liittyy Subwayhyn tms?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram