Kirjoitukset avainsanalla Bring it on

Tiistai-illan onni on tee-hetki lemppareideni kanssa kynttilänvalossa.

Tee maistuu tänä iltana vielä tavallistakin paremmalta, liekö syynä se, että ennen sen nauttimista suunnistin kävellen Espoossa, kuin suurkaupungissa konsanaan. Mulan oli tietenkin mukanani. Lähdimme kevyelle iltalenkille, joka muuttuikin puolentoistatunnin uskomattomaksi "Kotia kohti" -seikkailuksi. Mietinkin miksi Mulan veti mua eri suuntaan, kun yleensä kävelee ihan nätisti hihnassa, mutta ihmekös tuo. Kai kaveri yritti vinkata, että "Come on äiti, meidän hima on aivan päinvastaisessa suunnassa." Nyt se tuli siis taas todistettua, mun ei kannata koskaan lähteä oikaisemaan mistään.. Suuntavaistoni kun ei näköjään ole pettämätön. Jos sellaista mulla ylipäätänsä on. Epäilen kyllä vahvasti. Ensi kerralla luotan siis Mulaniin. En tosin olisi voinut uskoa, että Espoossa iltalenkillä eksyminen on edes mahdollista. No mutta loppu hyvin, kaikki hyvin,  Mulanin ja mun Amazing Race -team löysi lopulta kotiin.

IMG_8079
IMG_8079

Hauskaa tiistai-iltaa tyypit!

<3:Venla

Kommentit (16)

Johanna
1/16 | 

Haha mullekin on käynyt niin, että oon ollut koiran kanssa lenkillä uudessa ympäristössä ja koira olisi lähtenyt toista reittiä kun minä, joka sitten olisikin ollut se lyhempi ja oikea! :D Kiitos mahtavasta blogista, tuo ihanaa piristystä kyllä! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/16 | 

Doven päivettävää kosteusvoidetta (sitä, mikä on tummemmalle iholle tarkoitettua!) Ei siis taida olla varsinainen ir :D mutta hyvin tulee vähän edes sävyä :D

ninnu
11/16 | 

Ihania kuvia, näytät aina niin freesiltä ja hyvinvoivalta :) Mitä mallia nuo Timbsit on?

Judit
13/16 | 

Heippa Venla!
Hyvä blogi sulla, seuraan sitä koko ajan enemmän ja enemmän :) Olisi kiinnostavaa kuulla sellasesta (ehkä vähän jopa oudosta) asiasta, mihin en ole oikein itse löytänyt mistään vastausta, nimittäin treenien vaikutus hiustenhoitoosi. Tarkoitan siis tällä sitä, että esimerkiksi itsekin urheilen rankasti lähes päivittäin, joka meinaa että hiukset likaantuvat päivän aktiviteeteissa varmasti. Silloin ne tarvitsee pestä, välillä jopa pari kertaa päivässä, ja sitähän ei suositella hiuksille että pesisi joka päivä. Itselläni ainakin huomaan että hiukset rasvoittuvat nopeammin jos sitä shampoota joutuu käyttämään usein. Miten on sinun laitasi urheilijana, oletko huomannut ongelmaa tai oletko keksinyt ratkaisun miten välttää liikapesua? :)

Mukavaa marraskuun loppua :)

Roosa
15/16 | 

Aivan ihanat kengät!<3 Olisin tosi kiitollinen jos voisit sanoa mistä löysit kyseiset kengät?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/16 | 

Kiitos :) Niitä löytyy mm. Partioaitasta, mutta varmasti muuallakin kenkäkaupoissa luulis olevan. Toivottavasti löydät! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram