Kirjoitukset avainsanalla Autumn Sun

IMG_7205
IMG_7205

IMG_7197
IMG_7197

IMG_7217
IMG_7217

SONY DSC
SONY DSC

IMG_7105
IMG_7105

Jos joku muukin kuin minä, sattuu olemaan Daniel Wellington -kellojen fani, nyt kaikki blogini lukijat saavat -15% alennuksen kaikista Daniel Wellingtonin -nettikaupasta tehdyistä ostoksista, aina syyskuun 2014 loppuun asti, KOODILLA: VENLA

Uii mä niin tykkään näistä kelloista!  Yksinkertaisen tyylikkäitä ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan!

Haluamanne kellon voitte tilata TÄÄLTÄ!!!

Multa itseltäni löytyy:  Classic Winchester Lady  ja Classic St. Andrews Lady. Molemmat ovat vallan upeita. Siskoni löysikin jo valikoimast heti oman lempparinsa, jonka hän pistikin sitten välittömästi tilaukseen. Löysittekö te jo oman suosikkinne?

<3:Venla

Cooperation: Daniel Wellington

Kommentit (6)

Annukka
1/6 | 

Just ehdin ostamaan tuollaisen ekassa luvassa olevan kellon ja rakastuin täysin! Mutta eihän niitä kelloja voi koskaan olla liikaa...;)

Ootpas ihanan pirteä ja kaunis näissäkin kuvissa! :)

Laura
5/6 | 

HUPSISTA! Sinne meni tilaukseen Classic Sheffield Lady :) Oonkin etsinyt itseni näköistä kelloa jo pitkään, joten kiitos paljon tästä postauksesta ja alekoodista Venla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram