Kirjoitukset avainsanalla Amstaff

Pahoittelut tämän viikon laiskasta postaustahdista, muut hommat ovat pitäneet kiireisenä.

Alkuviikon mökillä rentoutumisen lisäksi on tullut reissattua ympäri Suomea. Yksi päivä hurahti mm. aurinkoisessa Turussa ja eilen matkustin Keski-Suomen lämpöön.

Kuvat ovat mökkireissulta.


Oikein rentouttavaa sunnuntaita toverit!

Palataan pian!

<3:Venla

Kommentit (9)

Enni
1/9 | 

Saako kysyä missä olet aina mökkeilemässä Keski-suomessa? Olen kotoisin sieltä! :)

Netta
4/9 | 

Moikka venla! Tää kommentti nyt ei tähän postaukseen mitenkään liity, mutta mitä kokoa käytät freddyistä? :D Kun itse niitä ekaa kertaa sovittelin ja S koko tuntui muuten hyvältä, mutta ihan kuin siitä olisi kuitenkin iho kuultanut väähn läpi ainakin kun pyllisti yms. Ja tuntuu että M koko olisi taas vyötäröltä liian isot.. ja normisti käytän XS (cubuksen Jane jeggings) ja S (dr.denim). Kiva jos vaivaudut vastaan:)

Jen
5/9 | 

Toivepostaus; Mulan! Olis kiva kuulla yleisesti rodusta ja Mulanin luonteesta ja lempitouhuista !:)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
6/9 | 

Tässä muutama vanhempi postaus, jossa olen kertonut Mulanin metkuista. :D Löysin nämä kolme tähän hätään, mutta enemmänkin pitäisi löytyä varmasti vanhemmista postauksistani, kun etsii hakusanoilla Mulan ja Amstaff. Ja lisää on luonnollisesti tulossa jatkossakin. Kiitos postaustoiveesta! :)
http://venlasavikuja.indiedays.com/2014/11/02/funny-dogs-amstaff-mulan-t...

http://venlasavikuja.indiedays.com/2014/08/23/kirje-pienelle-terapeutille/

http://venlasavikuja.indiedays.com/2015/05/01/happy-birthday-mulan/

Karoliina
7/9 | 

Olisikohan mitään tehokasta pepputreeniä,jolla saisi peppuun pyöreyttä,mutta joka ei kävisi kovasti reisiin? Ei varmaan..en vaan haluaisi reisiin yhtään massaa enää.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
9/9 | 

Olen itse mukavuudenhaluinen myös mitä kenkiin tulee, niin en ole itse asiassa vielä tainnu ehtiä käyttämään noita sillä tavalla, että ois ihan koko päivää jalassa olleet, mutta sen mitä ovat olleet niin ovat kyllä tuntuneet mukavilta. Lenkkarit on aina tietty lenkkarit ja ne kaikista mukavimmat, mutta kengistä joissa on korko, niin noi tuntu kyllä jo heti kaupassa suhteellisen mukavilta. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me juhlimme eilen Mulanin syntymäpäivää. Voi tämä pieni otus ei tiedäkään kuinka paljon hän meille merkitsee. En tiedä mitään viattomampaa ja rakkaampaa. Hän sulattaa kaikkien sydämet hurmaavalla luonteellaan ja hyvällä käytöksellään. Kerrassaan mainio otus, jonka kanssa olemme saaneet jo näin ensimmäisen vuoden aikana viettää uskomattoman ikimuistoisia hetkiä. Mulan ei ole meille koira, vaan perheenjäsen, jota tulee hurjan kova ikävä, aina jo ensimmäisenä yönä reissussa ollessamme.

Makoisinta syntymäpäivää maailmanrakkain hauva! En ikinä tule unohtamaan sitä päivää, kun saavuit meille ja tuhisit pienenä pallerona rintaani vasten. Niin teet vielä edelleen tänäkin päivänä, vaikka kokoa sinulle on tullut "hiukkasen" lisää.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakas siskoni toi synttärisankarille ihanan lahjan ja makoisia herkkuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkoista vappua rakkaat lukijat!

<3:Venla

Kommentit (26)

laura
3/26 | 

Oliko Mulanilla pienenä jotain huonoja tapoja jotka ovat lähteneet pois? :) meidän puol vuotias on alkanut yksinään haukkumaan :D ja onnea Mulanille!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/26 | 

Ei ole muistaakseni ollut mitään huonoja tapoja. Toki huomaa, että on aikuistunut selkeästi ekojen juoksujen jälkeen. Nykyään osaa ottaa enemmän iisisti, ja on rauhallisempi, vaikka energiaa riittää toki edelleen paljon :D Mulan lähettää kiitokset onnitteluista!

Annukka
9/26 | 

Voi mikä suloisuus! <3 Fitnesspäiväkirjoja katsoessa tuli niin hyvä mieli kun Mulan antoi siulle oikein kunnolla suukkoja. :D Onnea pienelle!

17/26 | 

No onhan se ihan äärettömän söpö hauva! :D Onnea pikkuiselle ja onnea onnellisille omistajille! Tännekin olisi koiruli ihana lisä, mutta vielä en allergiani takia ole sellaista valmis ottamaan - hiukan myöhemmin kun olen siedätyshoitoa vielä hiukan saanut :)

hanna
www.hannamariav.com

Emilia
21/26 | 

Käytätkö palkkaria? Jos, niin mitä proteiinia ja hiilaria? Luuletko, että ilman palkkaria saisi yhtä kovat tulokset kuin jos juo aina joisi treenin päätteeksi palkkarin? Oon nimittäin itse miettiny jättäväni sen kokonaan pois lisäaineiden ym. takia.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
22/26 | 

Mäkin oon koittanut välttää lisäaineita, ja rehellisesti sanottuna viime aikoina ei ole tullut käytettyä palkkarijuomia. Välillä mullakin on ollut taas kausia jolloin palkkarit ja protskulisät ovat olleet enemmän käytössä. Ennemmin suosittelen kyllä panostamaan siihen kunnon ruokaan/aterioihin ja säännölliseen syömiseen, koska uskon, että loppujen lopuksi sillä on enemmän painoarvoa kuin ravintolisien kanssa hifistelyllä.Toki välillä patukat ja juomat voivat olla käteviä vaihtoehtoja ottaa mukaan, jos on esim kiire, koska tietenkin parempi syödä edes jotain, kuin ei mitään, jotta saa riittävästi energiaa ja palautuu. :) Toki kannattaa myös ottaa huomioon onko tavoitteena kasvattaa lihasmassaa ja ovatko viikon treenimäärät huimia, koska toki paljon liikkuvalla on proteiinintarvekin suurempi ja silloin normiruoan lisäksi palkkarijuomat voivat olla kätevä lisä, jos muuten ei saisi tankattua yhtä paljon energiaa. :)

Tiina
23/26 | 

En malta odottaa huomista, kun tulee seuraava jakso Fitnesspäiväkirjoja! Aluksi luulin etten tulisi tykkäämään siitä sarjasta, mutta nyt se on noussut lempisarjojeni joukkoon! :)

Betty
25/26 | 

Pakko sanoa että Mulanin takia mietin kovasti että kun seuraavaksi hankin koiran niin amstaffi on kyllä harkinnassa! Voiettä jos Mulan saisi pentuja niin olisi kyllä mahtavaa haha! :) Noei mutta niin äärettömän sulonen ja ihanan olonen että huhhu <3 Ja kaunis on omistajakin :)

26/26 | 

Voi että ihana koira sulla :3 En tiennykkää et sulla on koira. Todella kaunis niinkuin on omistajansakkin ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päällimmäisenä tällä hetkellä on ollut mielessä, miten lomareissumme sujuu Mulanin osalta. Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö Mulan pärjäisi mainiosti täällä äitini hyvässä hoidossa. Mietin lähinnä miten ihmeessä me selvitään ilman Mulania matkalla, sillä tiedän jo nyt, että ikävöin tuota rakkainta ruttunaamaa niin kovasti. Mulan on aina niin vahvasti läsnä meidän arjen rutiineissa, tosin jos voin edes jotenkin itseäni lohduttaa, niin onneksi lomalla niitä rutiineja ei ole muistuttamassa siitä kaipuusta.

Päivittäiseen ohjelmaani kotona kuuluu Mulanin lenkittämisen ja leikkien lisäksi, myös hänen turkin nuuhkuttamista (kaikki koiranomistajat ehkä ymmärtää tän, tai sit mä oon vaan jotenkin outo) ja sen suunnattoman hyvänolon, mitä siitä saa. Eikä mulla ole aamua, joka ei alkaisi Mulanin pusuilla, tai iltaa, joka ei päättyisi siihen, että "pikku" kaveri nukahtaa tuhisten mun syliin. Voihan rakkaus. Yöunetkin nukun aina sikeästi, kun tämä karvainen lapsonen kuorsaa joka ikinen yö meidän välissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi Mulan on ollut vanhemmillani hoidossa jo aiemminkin, ja kaikki on sujunut mutkitta. Tällä kertaa totesimme parhaimmaksi ratkaisuksi sen, että vanhempani tulevat hoitamaan häntä meidän kotiin, sillä vaikka lapsuudenkotini on jo Mulanille tuttu paikka, niin meidän koti on luonnollisesti vielä pikkuisen koiraystävällisempi. Siinäkin mielessä, että täältä löytyy kaikki mahdolliset tavarat; ruoat, lelut sun muut hoitotarvikkeet (joten säästyttiin myös niiden siirtämiseltä paikasta toiseen), eikä täällä ole johtoja tai mitään esineitä esillä, mitä Mulan vois halutessaan tuhota. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku on varma niin se, että perinteistä lomareissun jälkeistä masistani lievittää hyvin paljon tieto siitä, että pääsen taas syleilemään tätä karvaturria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3:Venla

 

Kommentit (42)

kariina
3/42 | 

Se ikävä on aivan hirveä ja se ei helpota, vaikka se ensimäinen koiran jättö kerta oli ainakin mulla se kamalin. Kamalinta hommassa on ne illat hotellissa, kun se tuhisija ei olekaan missään, kyllä siinä on tuntee olonsa niin orvoksi. Mutta sen takia rakastan matkailua ylikaiken (kuitenkin edelleen), kun ei ikinä tunnetta, ettei olisi syytä palata, kun koira odottaa kotiin.
Meillä siinä eri tilanne, että meijän koira on aina koirahoitolassa. En luota koiraa kenen tahansa hoiviin ja mun vanhemmat eivät voi selkä ongelmien vuoksi hoitaa. Hoitolassa on ammattilaiset ja poju on aina viihtynyt hyvin, + menee aina innoissaan paikkaan. Meillä reissataan todella paljon, mutta paljon Suomen sisällä ja silloin koira on mukana, kerran vuoteen ulkomaille ilman koiraa. Niin ja mun koiruus on Rottweiler, että niitä ennakkoluuloja meinaa välissä olla ihmisillä.
Tulee pitkästoori, mutta sanon vielä, että oon lukenu siun blogia paljon ja Mulan vaikuttaa oikein ihanalta pakkaukselta ja toimii varmasti myös ennakkoluulojen poistajana. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/42 | 

Joo varmasti tämä ensimmäinen pidempi lomareissu on pahin ikävän kannalta. Aivan totta, kuten sanoit, on kuitenkin ihana palata kotiin, kun tietää, että oma karvainen rakkauspakkaus odottaa. :) Ihana kuulla, että olette löytäneet luotettavan hyvän hoitopaikan omalle koirallenne.

Tony
7/42 | 

Hei Venla! Voisitko olla niin ihana, että jaksaisit tehdä vielä yhden treenauspostauksen ennen lomalle lähtöä? Kestettäis me sun kovimmat fanit paremmin kans lomareissun aiheuttama ikävä ;)

HeliJ
9/42 | 

Nuuhkuttaminen kuuluu totta kai jokaiseen päivään <3 Minä nuuhkutan vaan meidän Tatti-kissaa, mutta kissa tai koira - nuuhkuttaa saa ja pitää :D

Hanna
13/42 | 

Toinen koiran turkin nuuhkuttelija ilmoittautuu! :D on ne vaan niin ihania päivän pelastajia nuo karvaturrit <3

15/42 | 

Tiedän niin ton tunteen! Mun koira oli 1-vuotias, kun lähdin kaverin kanssa kahdeksi viikoksi Kreikkaan. Se oli ihan hirveä loma, kun ikävöin koiraa niin paljon ja olin allapäin siitä. En osannut nauttia lomasta ollenkaan ja hyysäsin kaikkia katukoiria. Kaveria otti se päähän ja riideltiin koko ajan :D.

Onneksi sulla on hyvät hoitajat ja tulevat vielä omaan kotiisi!

Anneh
17/42 | 

Heippa!

En koskaan kommentoi näitiä blogeja mutta oli nyt pakko, sillä oltii miehen kanssa viikko reissussa ja koira oli äidilläni hoidossa. Puhelinlasku oli valtava kun soitin joka ilta kotiin ja kysyin koiran kuulumiset! Ensimmäisenä iltana oli ollut ikävä ja äiti oli koiran kanssa nukkunut. Nykyisin lohdutan muita koiranomistajia, sillä me olemme niin paljon enempi kiintyneitä koiriin kuin he meihin. Tiedän että koirani rakastaa minua ylikaiken, mutta ikävä kyllä missä koira kolme yötä, siellä koiran koti. :D Mulan pärjää varmasti loistavasti eikä ikävöi teitä kuin päivän. Te sen sijaan ikävöitte koko loman ja se on hieno homma, sellaisia kunnon koiranomistajat ovatkin! ; DD

19/42 | 

Voi kuinka monesti sitä onkaan peruuttanu jonku reissun tai illan menon, kun "en halua jättää elukoita". 7 lemmikkiä kämpillä ja ei niitä ilman haluais olla, oli ne välillä kuin rasittavia tahansa.
Ja et oo yksin tuon karvan nuuhkimisen kanssa, varsinki koiranpentuja on aivan pakko aina nuuhkia! :)

Myy
21/42 | 

Mä NIIN ymmärrän sua! Ois kauheeta jättää oma nuppunen (territyttö) muiden hoteisiin lomareisun ajaksi, kun se kulkee mun perässä ku perävaunu. :-D Ihana muuten kuulla, että joku muukin nuuhkii koiraansa. Mä nuuhkin joka aamu tota karvakaveria, kun se herää. Se tuoksuu ihan uniselle ja niin hyvälle. <3 Sun blogi on tosi hyvä. Ja Mulan on supersuloinen!

Anna Huotari
25/42 | 

Tiedän ton tunteen niin hyvin... mut musta tuntuu että etsä siellä matkalla hirveesti kerkee ikävöimään siitä lomasta nautiskelun ansiosta :)

Tuli muuten yhtäkkiä vaan mieleen, että mikä se oli se näyttelijä rekisteri tai joku vastaava?

26/42 | 

Voi että, aivan ihanaa kun meitä samalla tavalla-ajattelijoita on enemmänkin :) Välillä tuntuu että osa kavereista pitää ihan kahjona kun tykkään nuuskutella ja lällytellä noita omia koiriani :D Silloin jos/kun lähden jonnekkin reissuun minne en voi koiriani mukaan ottaa, tuntuu kuin ne olisivat tavallaan ns. näkymättömällä nuoralla minussa kiinni ja läsnä koko ajan. Mutta kun niistä omista koirista tulee paitsi perheenjäseniä, myös meidän ihmisten varjoja ja ajatustenlukijoita. Se on oikeasti yksi päivän parhaimpia juttuja tulla työpäivän jälkeen kotiin kun tietää että vastassa on joku joka on aina yhtä iloinen^^ Voin vaan kuvitella miten Mulanin häntä irtoaa riemusta kun tulette lomareissulta takaisin, se on ihan mielettömän upea koira kaikinpuolin! :)

Kaverini teki omasta koirastani ja ajatusmaailmastani videon, johon hän on täydellisesti osannut kiteyttää asiat joita vain me koiraihmiset voimme ymmärtää. Videota voi vilkaista tämän linkin takaa: https://www.youtube.com/watch?v=jAe8myekQ8o

Mahtavaa lomaa molemmille ja Mulanille rapsutuksia! <3

Krisse
28/42 | 

Moi Venla! Tää saattaa olla vähän outo kysymys ja ei oo pakko vastata. Mulla on paha akne ja mulle kehotettiin kokeilemaan e-pillereitä, mikään muu tähän mennessä ei oo auttanu. Mietyttää vaa niitten alottaminen kun on ollu paljon juttua niiden sivuvaikutuksista ja pelkään jos paino nousee, mut haluisin kuitenkin aknesta eroon. Onko sulla kokemusta e-pillereistä ja vaikuttaako ne painoon ja treenaamiseen? Sori jos on tyhmä kysymys tai liian henk. kohtanen. Kiitos, sul on kiva ja inspiroiva blogi. Hauskaa matkaa ja voih varmasti tulee Mulania ikävä :)

29/42 | 

Täällä kans yks kohtalontoveri. Oon lähössä viikon päästä työharjotteluun ulkomaille kahdeks kuukaudeks ja nyt jo meinaa tulla itku kun mietin miten ensinnäkin pystyn nukkumaan ilman noita koiruuksia :D Mulla on kaks tolleria ja nuorempi on vasta 6kk. Kaikki on pelotellu ettei tuo pentu enää muista minnuu ku tuun kotiin ja joudun tutustumaan siihen uudelleen... Tiiän ettei se unohda mutta silti jotenkin ajattelen että entä jos :D ne on molemmat enemmän miun koiria kun teen niiden kanssa kaiken, mutta nyt varmaan kiintyvät sit enemmän poikaystävääni. On ne vaan niin rakkaita!

31/42 | 

Nuuhkuttelu on parasta! Kohteena mulla tosin on kissa, ja varsinkin tassut :D ihananana ♥ reissussa parasta on ku npääsee kotiin ja hakemaan ensimmäisenä karvasen kaverin kotiin :) ja se eka yö kun koko perhe nukutaan samassa sängyssä, kissa vieden isoimman tilan mutta koska on niin ihana olla kotona ja nähdä se niin ei ees haittaa nukkua 30 cm tilassa :D allthetastesoflife.blogspot.fi

ulla
35/42 | 

Ihanaaaa , mahtavaaa lomaa ja matkaa teille !!! :)

Nauttikaa toisistanne , maisemista ja Hyvätä ruuasta. Senhän te osaattekin ;)

Paula
37/42 | 

Ihanaa! Kyllä kaikki koiran, kissan tai jonkun muun lemmikin omistajat nuuhkuttavat, ihan takuulla! :-D meillä on koira jolla on kaksi kotia. Työkoira, joka elää ulkotarhassa toisessa kodissaan mutta kuinka onnellinen tämä voi olla kun pääsee välillä meille. Tapana on hakea hänet aina kun vain pystyn, työpäivien jälkeen ja aina vapailla.. niin paljon iloa ne tuovat. Niin monet kerrat ollaan vedet silmissä naurettu vaikka toinen vaan "on".. Kun ei voi tietää mitä siellä päässä liikkuu ♡ mikä muu pelastaisi huonon päivän kuin karvakamu, joka tulee häntä heiluen ja riemusta vikisten sua ovelle vastaan ja ehkä vielä pesee kasvosi. Ei mikään. ♡

Henna
39/42 | 

Täältä löytyy myös yksi nuuhkuttelija! Eli et ole yksin ja meitä nuuhkuttelijoita on useita.;-) Meillä asustelee australianpaimenkoira (tulee kesällä 2v). Meillä aamu alkaa myös aina naaman nuolemisella ja sitä jatkuu pitkin päivää, ihania! <3

typy
41/42 | 

Voi että tuo Mulan on niiiin söpö!! En ymmärrä miks jotkut pelkää tuon rotuisia koiria. Mikä pusumonsteri <3 Mä rakastan matkustamista, mutta inhottavinta siinä onkin juuri se, että ei haluaisi jättää rakkaita kissoja hoitoon siks ajaks. Jenkkeihin ois munkin seuraava haave päästä, varmaan 2 vkoa on se maksimi minkä pystyy olee.. Ja kyllä, nuuhkuttelu kuuluu asiaan, minä nuuhkuttelen kissojen nenää, tassuja, naamaa, selkää ;D ja ne puskee takas :) Ihanaa reissua teille ja Mulan on varmasti hyvä emäntä kotia vahtimassa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Oikein hyvää joulua kaikille rakkaille lukijoilleni <3

Me juhlimme tänä vuonna Joulua jo eilen omien vanhempieni, siskoni ja Maken kanssa lapsuudenkodissani. Tänään suuntaamme vuorostaan mökille Maken sukulaisten luo jatkamaan Joulun viettoa.

Tällä kertaa en tarinoi sen kummemmin, sillä runsas määrä kuvia puhukoot puolestaan.

IMG_9339
IMG_9339
IMG_9340
IMG_9340
IMG_9342
IMG_9342
IMG_9343
IMG_9343

eskarissa aikoinaan tekemäni joulukoriste oli päässyt seinälle.

IMG_9344
IMG_9344

Äiti teki kaikki laatikot itse ja vieläpä gluteenittomina versioina, mielettömän maukkaita, niin kuin aina.

IMG_9345
IMG_9345
IMG_9346
IMG_9346
IMG_9348
IMG_9348
IMG_9349
IMG_9349
IMG_9351
IMG_9351
IMG_9353
IMG_9353
IMG_9359
IMG_9359
IMG_9363
IMG_9363
IMG_9367
IMG_9367
IMG_9369
IMG_9369
IMG_9371
IMG_9371
IMG_9374
IMG_9374
IMG_9378
IMG_9378
IMG_9383
IMG_9383
IMG_9386
IMG_9386
IMG_9387
IMG_9387
IMG_9392
IMG_9392
IMG_9404
IMG_9404
IMG_9405
IMG_9405
IMG_9416
IMG_9416
IMG_9420
IMG_9420
IMG_9422
IMG_9422
IMG_9423
IMG_9423
IMG_9424
IMG_9424
IMG_9426
IMG_9426
IMG_9428
IMG_9428
IMG_9433
IMG_9433
IMG_9435
IMG_9435
IMG_9437
IMG_9437
IMG_9438
IMG_9438
IMG_9439
IMG_9439
IMG_9441
IMG_9441
IMG_9443
IMG_9443
IMG_9444
IMG_9444
IMG_9446
IMG_9446
IMG_9447
IMG_9447
IMG_9448
IMG_9448
IMG_9451
IMG_9451
IMG_9452
IMG_9452

IMG_9453
IMG_9453

Nauttikaa tyypit!

<3: Venla

Kommentit (20)

Maija
1/20 | 

Aivan loistava toi Wahlströmin kirja! Voisin lukea sen toistamiseen. Hyvää joulua :) en oo tainnut ennen ees kommentoida, joulun kunniaksi ;). Hyvä ja erittäin inspiroiva blogi :) kaikkea hyvää sulle ja jatka samaan malliin :)

Suvi
3/20 | 

Samaa mieltä, siis aivan tosi hyvä kirja! Ja sopii mun mielestä luettavaksi niin nyrkkeilyn kuin muunkin urheilulajin innokkaalle harrastajalle. Ps. blogisi on mukavan inspiroiva, Venla

Miia
5/20 | 

Oot kyllä uskomattoman kaunis ja hyvässä kunnossa! :) Hyvät joulun jatkot ja hyvää uutta vuotta näin etukäteen :)

ulla
7/20 | 

Taas laatukuvia. :) Vau .
minkä merkkiset sun nuo housut on kuvissa. Makeet.

Ihanaa Joulun jatkoa !! Ja mahtavaa uutta vuotta 2015 !

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
14/20 | 

Kiitos! Nämä kuvat on otettu Canon 1000D, johon mulla on useampi objektiivi. Käytän myös Olympus E-PL7 ja Sony NEX5. :) Ihanaa Joulua sulle!

Maria
19/20 | 

Hei!! Huomasin tuossa aiemmissa kommenteissa että käytät olympuksen kameraa, mitä objektiiveja käytät siihen? Itse ostin juuri tuon kameran ja en ole ehtinyt tutustua vielä tämän merkin objektiivivalikoimaan. Ihanan raikkaita nuo sun kuvat. Hyvää loppuvuotta ja erittäin hyvää uutta vuotta! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/20 | 

45mm/1.8f 14-42mm/3.5-5.6f :) Mutta osa blogini kuvista on otettu tosiaan myös Canon 1000D ja sen eri objektiiveilla, sekä Sony NEX5. :) Oi mukava kuulla, kiitos! Upeeta Uutta Vuotta sulle Maria!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram