Kirjoitukset avainsanalla Amazing Nature

Jenkki-roadtripin matkan varrella on taatusti poikettava Arizonaan todistamaan tätä, usein maailman seitsemänkin luonnonihmeen joukkoon luokiteltua näkymää, eikä ihme! Maisema on mykistävän kaunis, suosittelen. Hassua, kuinka Losin hiekkarannat vaihtuivat tuntien ajomatkan jälkeen hyytävään tuuleen ja lumihankeen.

Mikäli ajomatkan jälkeen puutunut peppusi kaipaa piristystä, täällä sitä reippailua on halukkaille tarjolla, upeilla vaellusreiteillä. Jälleen miinusasteet onnistuivat yllättävään tämän suomalaistytön, vaikka maapallon toisella puolella oltiinkin (haha), sillä itsehän en perinteisesti ollut varautunut seikkailuun kovinkaan lämpimillä varusteilla, lähes tyhjällä matkalaukulla reissuun lähdettyäni. Kesähepeneiden päälle oli siis laitettava kerrrospukeutuen kaikki mahdollinen kassin pohjalta löytyvä vaatetus. Se ei meidän menoa tosin haitannut.  On toki otettava huomioon, että ilmasto vaihtelee kanjonin erikorkeuksilla huomattavasti. Teimme itse puistoon meidän puitteillemme mahdollisen, suhteellisen pikaisen pistäytymisen, sillä aikamme oli kuitenkin rajallinen. Tänne saa kyllä halutessaan vierähtämään useitakin päiviä, sillä aktiviteetteja löytyy maastopyöräilystä, ratsastukseen ja koskenlaskuun. Maisemia voi päästä ihastelemaan myös helikopterista käsin. Kansallispuiston alue on siis käsittämättömän laaja.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Täällä kannattaa ajella varovasti, sillä eläimiäkin toki riittää. Me bongattiin paljon suloisia Bambin -sukulaisia.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

matkaevästä.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Tämän jälkeen meidän matkamme jatkui Las Vegasiin, josta riittääkin juttua seuraavaan matkapostaukseeni!

PS. Kiitos mahtavasta aktiivisuudestanne kommenttiboxin puolella! Huikeeta, kuinka paljon keskustelua saimme aikaan koululiikuntaan liittyen. Oli todella mielenkiintoista lukea teidän muistojanne ja mielipiteitä liikuntatunneista. Niitä saa toki jakaa mielellään lisää edelleen.

<3:Venla

Kommentit (23)

ulla
9/23 | 

Voi JummiJammi mitä kuvia. Pusukuva teistä on iiiihana :D

Mikä kamera tosiaan teillä on käytössä ?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/23 | 

Kiitos Ulla! Kuvailen kolmella eri kameralla ja lisäobjektiiveilla. Tämän postauksen kuvat on otettu SONY NEX 5 ja fisuobjektiivilla. :)

Hanna
11/23 | 

Heippa Venla ja ihanaa kevättä☺️ Postaus Toive ,ikävä sinun treeni ja ruoka postauksia. Matka kertomuksissa ei ole mitään vikaa mutta ikävä on kova sinun treeni ja ruoka vinkkejä

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
12/23 | 

Kiitos toiveesta Hanna, toiveesi on kuultu. Varmaan huomasitkin uusimmat postaukset, joissa oli taas treeni- ja ruokavinkkejä! Toivottavasti pidit :) Pyrin tekemään aina monipuolisia postauksia, joissa on tasapuolisesti jtn kaikille!

13/23 | 

Upeita kuvia! Ihan tulee ikävä tuonne... Upea paikka, hassua että siellä on nyt lunta, koska helmikuussa oli kyllä kylmä mutta ei lunta ja keväthän sielläkin on. Teillä on tuuria, kun luonto näyttää kauneutensa noin. Pakko päästä itsekin uudestaan tuonne :D
Ajoitteko Death Valleyn kautta? suosittelen, varsinkin avoautolla on varmasti upea kokemus...

Annukka
15/23 | 

Siis vau mitä kuvia! Ei voi taaskaan kuin ihmetellä miten maailmassa voi olla noin upeita paikkoja. Taas saa lisätä uuden paikan matkatoivelistalle, ja lisää vinkkejä otetaan ilolla vastaan. :)

Niin ja erityismaininta siun ja Maken yhteiskuville, olette suloisia! :)

Salla
17/23 | 

Huikeet on näkymät! Haluisi tässä itekin lähtee tollaselle elämysten täyteiselle tripille! Tosi kiva että postaat myös näin jälkeenpäin tarkemmin tuosta reissustanne. Näyttää ja kuulostaa onnistuneelta matkalta :)

HeliJ
21/23 | 

Olen käynyt Laughlinissa vuonna 2001 :) Oli huhtikuu ja 52 astetta lämmintä! Hauska mesta; muuta kuin viisi hotellia/kasinoa ja yksi iso mall.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram