Kirjoitukset avainsanalla Abs

Moni on kysellyt, kuinka paljon itse todellisuudessa treenaan kotona. Voin rehellisesti kertoa, että himatreenit kuuluvat arkeeni, siinä missä sali ja lenkitkin. Itselleni on tärkeintä treenata mahdollisimman monipuolisesti ja ennen kaikkea kroppaa kuunnellen. Menen niin vahvasti fiilis pohjalta, että toisinaan tulee kotitreenejä tehtyä harvemmin, mikäli sali sattuu ympäristönä nappaamaan enemmän, mutta sen sijaan kiireisillä, kuten esimerkiksi tällä kuluneella viikolla, ovat kotitreenit olleet suurkulutuksessa, sillä aikataulujen vuoksi niiden toteuttaminen on saattanut olla tehokkaampaa kuin salille meno. Tärkeintähän kuitenkin on, että treeni on rankka ja siitä saa tehot irti, oli ympäristö mikä hyvänsä.

Eri lihasryhmille tekemäni kotitreeni-postaukset ovatkin olleet palautteen perusteella monen lukijani suosiossa, joten tässä tulee teidän toiveesta nopea  ja supertehokas lemppari kotitreenini vatsalihaksille! Liikkeitä on seitsemän. Tee jokaista liikettä huolellisesti 15 toistoa ja 3 kierrosta. Ei muuta kun hiki virtaamaan!

Liike 1. Nojaa taaksepäin, kädet osoittaa suoraan eteen. Vuorotellen aina toinen käsi napauttaa taakse, katse kiertää taakse käden mukana. Pidä keskivartalo koko ajan tiukkana.

Liike 2. Tee rutistuksia, laittamalla jalat koukkuun ja sen jälkeen suoraksi eteen (ei lattiaan lepuuttaen, vaan pidä jännitys koko ajan).

Liike 3. Asetu sivulankkuun ja vie lantiota alas ja ylös. Tee liike molemmille puolille.

Voit myös vaihtoehtoisesti olla suoran käden ja kämmenen sijaan kyynärpään varassa. 

Liike 4. Pidä kyynerpäät lattiassa, nojaa taaksepäin ja liikuta saksimaisesti jalkoja vuorotellen toistensa päälle.

Liike 5. Vie polvi vastakkaisen puolen kyynärpään luo ja palaa alkuasentoon. Tee liike vuorotellen molemmilla jaloilla.

Liike 6. Laita kädet pään taakse, laske jalat joko yhtäaikaa tai vuorotellen eteen suoraksi (pidä ne kuitenkin koko ajan ilmassa, älä siis lepuuta lattialla)

Liike 7. Ota kevyesti kiinni polvista, rutista vatsalihakset ja avaa itsesi X-asentoon, keskivartalo tiukkana, jonka jälkeen palaa takaisin alkuasentoon.

Tämän tehtyään jokainen lupaa hurrata itsellleen, ja lähtee kaikkensa antaneena ja ennen kaikkea itsensä voittaneena, huippufiiliksin viikonlopun viettoon! HURRAY!

Kuten näätte, pikkuapurini Mulan tuli tsemppaamaan lisätehoa omaan treeniini ja antoikin luun, sekä paljon märkiä pusuja palkkioksi.

Mahtavaa viikonloppua toverit rakkaat!

PS. Muistattehan, että ensi maanantaina alkaa vihdoin Fitnesspäiväkirjat -sarja AVA-kanavalla klo.21! Jee! Silloin pääsettekin seuraamaan treenejäni ja arkeani vielä tarkemmin.

<3:Venla

 

Kommentit (80)

Salla
3/80 | 

Wihiii, en malta odottaa maanantaihin!! Ja sun treenit = ❤

7/80 | 

Loistava postaus ja hikinen treeni tiedossa. Maanantaina ollaan ruudun ääressä. Huippua viikonloppua!

jasu1
9/80 | 

Aijoksä palata viel joskus salkkareihin ? :) vastaa pliis venla

Annukka
10/80 | 

Olin tulossa etsimään vinkkejä kotitreeniin eli tää postaus tuli just oikeaan aikaan! Yritän tässä koko ajan motivoida itseäni liikkumaan enemmän, eikä mikään muu ole niin inspiroivaa kuin siun postaukset ja kuvat. :) Mukavaa viikonloppua!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
11/80 | 

Oi ihana kuulla, paljon tsemppiä treeneihin ja mahtavaa viikonloppua sulle Annukka! :)

Venla
12/80 | 

Kokeilen varmaankin tänään tätä treeniä koska liikkeet vaikuttivat kivoilta, kiitos! :) Tiedätkö muuten, että näkeekö netistä noita Fitnesspäiväkirjoja? Sillä en kerkeä maanantaina niitä katsomaan :/

Aino
14/80 | 

Hikinen perjantaitreeni tiedossa!:) kiitos vinkeistä ja hyvää viikonloppua sulle Venla<3!
Ps. Ompa ihanan keväiset treenihousut!

Nelli
16/80 | 

Näyttääpä tehokkaalta, menee ehdottomasti kokeiluun joku päivä!! :) ja en millään malttaisi maanantaihin, olen odottanut ohjelman alkua kuin kuuta nousevaa!!! Ääks!

Sini-Elina
18/80 | 

Oi onpas kivan olonen treeni, ihan pakko kokeilla itsekkin. Ja pakko myös kysyä, että mistä nämä ihanan väriset treenihousut on. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
19/80 | 

Mukava kuulla Sini-Elina! Stockan urheilupuolelta bongasin nämä pirteän värikkäät Niken pökät :)

Essi
20/80 | 

Voi miten ihanat noi pökät! Mistä ne on ja paljonko oli hintaa? :-)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
21/80 | 

Mäkin tykkään, kun treenipökistä ei väriä puutu! :D Bongasin nämä Niken treenihousut Stockan urheiluosastolta :)

Jaana
22/80 | 

Tätä treeniä pitää kans kokeilla joku päivä. Kovasti jo odotan maanantaita tai oikeastaan tiistaita, kun pääsen sen kovalevyltä katsomaan. Aurinkoista kevättä :)

Johanna
24/80 | 

Ihana saada vinkkejä omiin treeneihin! Kiitos siitä :) onko sinulla jokin tietty määrä salitreenejä/kotitreenejä/lenkkejä jotka pyrit tekemään esim. Viikon aikana? Hyvää viikonloppua!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
25/80 | 

Ihana kuulla Johanna! En seuraa orjallisesti tai tavoittele tiettyjä treenimääriä, vaan panostan ennemminkin laatuun. Kuten sanottu, kuuntelen kroppaa, ja jos lisälepopäivä on paikallaan, niin pidän sellaisen. En siis ota stressiä määristä. Koen, että kun olo on virkeä ja palautunut saa treenistä paljon enemmän irti. :)

Heta
26/80 | 

Aivan pakko kysyä! Ihanat treenihousut! mistä nuo ovat? :)

Heta
28/80 | 

Niin, ja tehokas treeni kyllä oli! Kokeilin :)

Omppu
32/80 | 

Moikka! Näyttää tehokkaalta treeniltä, täytyy kokeilla joku päivä :) kommentoinkin muutama postaus sitten ollutta pepputreeniä, joka osoittautui erittäin tehokkaaksi! Kolme päivää oli hanuri niin kipeä että oli vaikea istua :D samassa kommentissa kysyin myös, että millä tavalla lämmittelet ennen kotitreenejä? Köytkö lenkillä, jonka jälkeen teet lihaskunnon vai lämmitteletkö jotenkin muuten? Lämmittelystä olisi kiva kans saada vinkkiä, jos sulla sellaisia sattuu olemaan! Ihanan aurinkoista viikonloppua! (huomiselle on luvattu +15 astetta!!!)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
33/80 | 

Jes mahtava kuulla, että treenit on menny perille ja tuntunu tehokkailta! :) Niin ja pahoittelut, multa menee joskus vanhempien postausten kommentit ohi! Kiitos postaustoivevinkistä, pitää kirjoittaa se ylös! Ihanan aurinkoista viikonloppua sinne suunnalle! :)

Heidi
34/80 | 

Treeni menee kyllä ehdottomasti kokeiluun! Vaikuttaa todella lupaavalta. Semmoista tulin kuitenkin kysymään, että mistä tuo urheilutoppi on? Ihanat värit ja muutenkin tosi pirtsakan oloinen!

Leila
36/80 | 

Jee mahtavaa! Hyviä vatsalihasliikevinkkejä tarvitaan aina! Vaikuttaa tehokkaalta treeniltä!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
37/80 | 

Hienoa kuulla, että treenipostauksia otetaan ilolla vastaan! Ihanaa viikonloppua Leila :)

Lotta
38/80 | 

Ihanaa taas treenivinkkejä!! :) ihanan pirteet treenihousut mistä oot ostanu?:) ootan niin innolla fitness päiväkirjoja! ♥ hyvää viikonloppua venlja ja mulanille terkkuja ♥

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
39/80 | 

Pirtsakat Niken treenipökät bongasin Stockalta. :) Ihana kuulla, että sarjaa odotellaan jo. Mahtavaa viikonloppua sulle Lotta, Mulan lähettää pusuja! <3

aino
40/80 | 

hei muute huvinvuoksi kysyn et kauanko kestät olla perus lankussa ? x)

bebe
41/80 | 

Hyvä treeni oli!:) Pakko oli tehdä neljä kertaa toi sarja kun jouduin vikaa liikettä tehdä astetta iisimpänä kun häntäluussa tuntuu ikävältä muuten.
Vaihteluksi tosi kiva tehdä toisenlainen vatsatreeni sarja mihin normaalisti tottunut :) Kiitos kun laitoit tän tänne! Mukavaa viikonloppua!

olivia
42/80 | 

Jee! Tätä olen odottanutkin! Aijonkin alkaa tehdä tätä joka viikonloppu! :) Ihanaa kun Fitnesspäiväkirjat alkaa , en malta odottaa !! :) Kiitos paljon "tsemppaamisesta ja motivaation luomisesta"

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
43/80 | 

Mahtava kuulla, että treenipostauksia otetaan ilolla vastaan! Huippua viikkoa Olivia! :)

Sanna
44/80 | 

Kiitos tästä! :) vaikuttaa tehokkaalle ja helpolle toteuttaa! Teetkö sarjat circuitina vai yhtä liikettä 3x peräkkäin?

Tiina
46/80 | 

Tosi hyvä treeni:)! Mä oon vihdoinkin onnistunut muuttamaan mun elämäntapoja terveellisemmiksi. Sun blogi on inspiroinu mua tosi paljon! yritin tuloksetta varmaan vuoden muuttaa elämäntapoja. Mut nyt oon pari kuukautta jo elänyt terveellisemmin kuin koskaan. Oon tosi ylpee itestäni. Kiitos sulle tooooosi paljon!!!<3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
47/80 | 

U go girl! Mielettömän ihana kuulla Tiina, kiitos! Sietääkin olla ylpeä itsestään! Paljon treeni-iloa sinne suunnalle :)

Johanna
48/80 | 

Ihan mahtava treeni :)!! kyllä oli lihakset kipeinä seuraavana päivänä :D auttaako tämä niin kuin että saa litteän vatsan ja syö normaalia ruokaa koska äiti ei anna käydä salilla ja ruokaakin hän kehottaa syömään "eikä sitten mitään proteiini patukoita!!" mutta oot aivan ihana kun jaksat laittaa näitä tänne ja sun blogi on myös ihanin ja vitsit haluisin nii et se Fitnesspäiväkirjat alkais en jaksa venaaa

ulla
49/80 | 

Täällä kans ootellaan sarjan alkua maanantaita ;) jotain mielenkiintoista taas töllöstä :) .

Odotukset korkealla :)

Niin, mitä kameraa Venla käytät näissä kuvissasi :) ?? Tahtos ostaa uuden.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
50/80 | 

Tosi kiva kuulla, että sarjaa odotellaan jo kovasti! Käytän tosiaan kolmea eri kameraa. Tämän postauksen kuvat on otettu Olympus PEN E-PL7 :)

Linu
53/80 | 

Tää treeni menee varmasti testaukseen. ;) Olis kiva saada viellä joku jalkatreeni jossain vaiheessa..? Ihanaa kevättä ja kesää sulle! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
54/80 | 

Jes, mahtava kuulla! Treenipostauksia on luvassa tietty lisää jatkossakin! Mukavaa, että niitä otetaan näin ilolla vastaan. Kiitos samoin, ihanan aurinkoista kevättä sulle! :)

a
55/80 | 

Heimoi :) oiskohan mahollista joskus saada semmonen "aloittelijan treeni" -postaus? Jossa ois semmosia ei liian rankkoja heti alkuun liikkeitä mahollisimman monille eri ruumiinosille :D jos semmosella sais heräteltyä treeni innostusta :)

karoliina
57/80 | 

Oot mun lemppari fitnesspväkirjassa! Ja ootte Markun kaa söpö pari!! :D

Morjens
58/80 | 

Hei mistä toi hupullinen pusakka on? Ihana!

marianne
59/80 | 

Tein treenin ja kyllä tuntui, ihanaa!
Haluaisin kysyä että miten söit saavuttaksesi nykyisen kuntosi? Söitkö samalla tavalla kun nyt eli sallit sopivan herkuttelun? :D
Olet todella inspiroiva ja hyvä esikuva. Kaikkea hyvää sinulle Venla! :)

Milla
60/80 | 

Kokeilin treeniä ja toimii! :) Tätä täytyy tehdä jatkossakin.

Tuijja
61/80 | 

Bongasin siun blogin vasta kun katsoin ekan jakson Fitnesspäiväkirjoja! :) Jäit positiivisella tavalla mieleen ja oli pakko tulla kurkkimaan siun blogia ^^ Hei ihan sika näppärä (joo varmaan tosi "näppärä" :D) vatsatreeni! Pakko kokeilla itekkii. Voi olla joutuu tosi lukihtemaan meidän hurtan toiseen huoneeseen kun se mielellään auttaa kaikissa laittialla tapahtuvissa asioissa, etenkin kuntoilussa <3

Korpela
Liittynyt19.6.2013
62/80 | 

Kiitti hyvistä vatsalihasliikkeistä. Kerrankin tein kaikki. Myös minun pikkuapurini Korppu-staffi oli menossa mukana ja reippaana apuna. :D

Mimosa_
63/80 | 

Oli mahtava treeni, tein kaksi toissapäivänä ja vieläkin vatsat jumissa. Ehdottomasti ensi kerrallakin teen tällä ohjelmalla. Olisi kiva kuulla lisää sinun vinkkejä treenaamiseen, helposti kun jämähtää omiin rutiineihin salilla. Lisäksi olisi kiva, jos kirjoittaisit vaikka postauksen treenikengistäsi ja lenkkareista. Mukavaa kevään jatkoa!

anomuumi
64/80 | 

Voi ei, noi Mulan-kuvat näyttää niin tutulta :'D Just tuon takia oon siirtynyt tekemään kotitreenini parvekkeelle, koska muuten treenejä häiritsee kaksi pientä koiraa lelujensa kanssa.

katriina
65/80 | 

Voi ei miten suloisesti Mulan mukana tuomassa tsemii

Iina
66/80 | 

Paljon oon nähnyt salilla ihmisten tekevän näitä liikkeitä tän postauksen julkaisemisen jälkeen, joten hyvät on vinkit vissiin olleet! Täytyypä itsekin testata ;)

Sara
67/80 | 

Tein just ton treenin ja oli tosi tehokas!

Sara
68/80 | 

Moikka Venla! Tein just ton sun treenin ja oli tosi hyvä ja tehokas!

Timo Kuusisto
69/80 | 

Mahtava treeni! Kyllä lihaksissa tuntuu :) tätä alkaan tekemään säännöllisesti. Kiitos selkeistä ohjeista jotta aloittelija osaa myös toistaa liikkeet :)

iida
70/80 | 

Aivan huikeen mahtava tää sun blogi ja voi vitsi miten paljon antaa tsemppiä omaani tekemiseen ja treenaamiseen! Kiitos! Ja tää vatsalihastreeni lähtee kokeiluun heti huomenna, vaikutti todella tehokkaalta :)

viivi
71/80 | 

Kiitos kiitos kiitos tästä treenistä!
Jonkin satunnaisen fitnesspäiväkirjat-jakson nähtyäni kiinnostuin persoonastasi, ja muistelin joskus selanneeni jotain vanhaa blogiasi. Niinpä vapaapäivän aamuna etsin blogin käsiini, ja luettuani tämän postauksen, sain noustua ylös ja tehtyä tämän tehokkaan vatsalihastreenin! Kiva, kun olet kuvine päivineen jaksanut nähdä tähän vaivaa, - omiin vatsalihastreeneihin on aina kiva saada vaihtelua.
Muutenkin vaikutat innoittavalta ja ihanalta ihmiseltä, jolla on elämänarvot kohdillaan!
Kaikkea hyvää!

Anna-Liisa
72/80 | 

Nyt vasta aloin lukea sun postauksia.. Loistavia vatsa liikkeitä, täytyykin ens kerralla salilla tehdä..

Johanna
73/80 | 

Kiitos paljon. Viimein treenamisesta alkaa olemaan hyötyä. Kunnon liikkeet ja oikein opetettu, kiitos <3

Hemssu
74/80 | 

Moikka Venla! Liikkeessä 7: haittaako jos selkä ikään kuin mätkähtää lattialle alaspäin mentäessä, ettei liike ole niin sulava? Koitin pitää kyllä vatsalihakset tiukkana! Ja kiitos treeniohjeista, tätä treeniä aion tehdä useamminkin! :)

Nella
75/80 | 

Hei ! Teetko jalkatreeniä vai käytkö vain lenkillä? Ps hyvä treeni!! :)

Siiri
76/80 | 

Kuinka nopeasti tuloksia rupeaa syntymään? Kuinka monta kertaa viikossa kannattaisi kyseinen sarja tehdä? Mahtava postaus! :) Harmittaa että löysin sen vasta nyt :(

hani
77/80 | 

Puhkuin, ähisin ja kiroilin, mutta ekaa kertaa ikinä sain jonkun bloggarin kotitreenin tehtyä kokonaan! Ihanaa päästä loppuun asti, huh (: olet ihanan inspiroiva bloggaaja Venla!

Saipsuli
78/80 | 

Kiitos hyvästä treenistä! Vaati tosiaan puhinaa ja ähkimistä, että sai viimeisenkin äksän tehtyä!

Mia
79/80 | 

Miten usein tämä treeni täytyy tehdä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt sitä vihdoin tuli kunnolla, nimittäin joulufiilistä taivaan täydeltä! Tätä on kyllä odotettu. Mun ainoa "joululahja" toive oli valkea Joulu, ja sitä kun ei luonnollisesti kaupasta voinut ostaa, niinkuin ei mitään parhaimpia tunnelman luojia ikinä, ja hyvä niin! Kyllä sen Joulun vaan meikäläiselle tekee ne aivan muut jutut kuin paketit. Nimittäin lumi, ruoka ja läheiset! Ehkäpä vielä tässä järjestyksessä: läheiset, lumi ja sitten vasta joulupöydän antimet, vaikka syöppö toki olenkin ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin aamulla lähdössä salille, mutta koska ilokseni sain huomata auringon pilkottavan puiden takaa, luotin jälleen kerran fiilikseeni, vaihdoin lennosta pläänit ja kävinkin tekemässä erilaisen treenin pihalla. Mäkijuoksua, hölkkää metsämaastossa ja hyppyspurtteja rannalla. Kyllä kannatti, kun tällainen aurinko-addikti olen! Valo vaan yksinkertaisesti vaikuttaa niin positiivisesti ainakin mun mielialaani, että sitä yritän imeä itseeni, aina kuin vain mahdollista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En koskaan seuraa liian orjallisesti alustavia treenisuunnitelmiani, vaan teen mikä hyvältä tuntuu. Kroppaa ja omia mielihaluja kuunnellessani, myös pää kiittää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I love my new super fresh and colourful trainingclothes from Kari Traa. (gifted)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun rakas oma linssilude Mulan halusi kovasti tulla mukaan jokaiseen kuvaan! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihana Mulanin, lumen ja ulkoilun täyteinen rentouttava sunnuntai! Toivottavasti teillä kaikilla on ollut upea viikonloppu!

<3:Venla

Kommentit (30)

Tiia Mikkola
1/30 | 

En yleensä pidä lumesta ja kylmästä, mutta tänään jotenkin tuli niiiin ihana fiilis, kun astuin ovesta ulos ja näin tuon lumisen maiseman! <3 Eikä ollut edes kylmä! :D <3 Eksyin vahingossa sun blogiin, ja kyllä vaikuttaa tosi kivalta! :) Oot kyllä ihan mielettömässä kondiksessa ja mikä tärkeintä, sulla on todella hyvä ja terve meininki muutenkin! Ihanaa Joulun aikaa ja antoisaa uutta vuotta sinnekin! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/30 | 

Mahtavaa, että eksyit nyt tänne! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Tiia! <3 Kiitos samoin, upeeta Joulua sulle! :)

Jenna
3/30 | 

Upeita kuvia ja todella innostavia ja kannustavia kirjoituksia!:) minkä rotuinen ihana Mulan -koirasi on?

5/30 | 

Ihania kuvia ja treenikuteita taas. :) Ootko koskaan julkaissut sellasta "epäonnistuneet asukuvat" postausta, kun musta tuntuu että noi sun kuvat onnistuu ilmeellä millä hyvänsä! :D

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
6/30 | 

Hahaa sellasenkin vois tehdä, kiitti vinkistä Saara! :D Tosin yritän koko ajan tasaseen tahtiin julkasta jos minkä sortin ilmeitä, vaikka en kaikissa kuvissa sitten aina niin edustavalta näyttäiskään! En jotenkin jaksa hirveesti stressata sellasia juttuja, tärkeintä, että on realistisia ja meikittömiä kuvia! :) Mahtavaa Joulua sulle <3

maikki
9/30 | 

Voi kuinka kaipaan aurinkoa! Täällä pohjoisessa saa vielä vähän aikaa odotella että näkee sen taas pilkistävän!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/30 | 

Tiedän tunteen! Sillä aikaa kynttilät ja kirkasvalolamput palamaan ensiavuksi ja valohoidoksi, sitä aurinkoa odotellessa <3 Tunnelmallista Joulua sulle Maikki :)!

Venla
11/30 | 

Moi! Mä kiinnostuin että mitä tarkoitat noilla hyppyspurteilla. Oma yliopiston salini nyt kun on joulunajan kiinni niin kaipaan vinkkejä ainaisen lenkkeilyn ja porrastreenin lisäksi:-)

12/30 | 

Gotta love your hair :) toi sininen väri sopii sulle hyvin ja tuo mieleen tietty myös talven :D

Paranoir
18/30 | 

Moi!
Olisi kiva lukea postaus kokonaan Mulanista.
Alkaako olemaan jo murrosikäinen ja miten koulutus etenee yms.
Itselleni tulossa keväällä staffi- narttu. :)

Hyvää joulua!

Anni
24/30 | 

Sitä mäkin toivoin, että jouluna olisi lunta... Tällä hetkelläkin sitä onneksi sataa ! Upeita kuvia taas ja ihanaa joulua sulle :)

Ulla
26/30 | 

Kyllä on ihana kun tuli pieni lumikerros. Kivasti piristää juoksulenkkejä vesisateiden jälkeen. Ja juu, joulun tekee tosiaan läheiset, yhdessä olo ja nam niin hyvät Jouluruuat :) .. jeee.. en ois uskonut sanovani, mutta onneksi enään kaksi yötä jouluun on . Kaikki rakkat ympärillä ja joulumusiikki soi.

Talvilenkkeilijä
28/30 | 

Hei!

Osaisitko kertoa näin talvilenkkeilyä aloittelevalle, millainen takki olisi hyvä? Ei tulis kuuma, muttei myöskään kylmä? :D Oisko esim. sellainen softshell-takki hyvä vai sitten semmoinen enemmän "hupparityylinen"?

Hessu
29/30 | 

Jestas kun oot upee mimmi ! hyvää jouluu Venla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Ai mitäkö olen mieltä jouluherkuttelusta?

Näitä kysymyksiä on sadellut viime päivinä ja paljon.

Vastaukseni on: Hell jeah!

Tosin samalla tavalla vastaan, kun minulta kysytään ympärivuotisesta sopivasta herkuttelusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten kaikki blogiani lukevat jo tietävätkin, en kannata dieettejä, enkä liiallista kurinalaisuutta. Sillä usein sellaisella elämäntyylillä saattaa olla myös se kääntöpuoli: repsahtaminen,

ahmiminen.. tai se sitäkin pahempi: MORKKIS.

Mielestäni herkuttelusta ei todellakaan pitäisi potea huonoa omaatuntoa. Kohtuus kaikessa pätee tähänkin.

Jojoilun ja dieettien sijasta, suosittelisin etsimään elämäntapaa, jota voi toteuttaa pitkällä juoksulla.

Juoksu oli tässä tapauksessa huono sanavalinta. Hyvinvointi-elämäntapa, jota voi toteuttaa "koko pitkällä elämänpolulla" tai "tasapainoisella elämäntyylillä aina" kuvastavat aatettani paremmin.

Miksi odottaa tammikuun naistenlehtien dieettivinkkien-tulvaa, kun VOIT TEHDÄ MUUTOKSEN JO TÄNÄÄN, ilman dieettejä. Tärkeintä on löytää oma mieluinen LIIKUNTALAJI ja RUOKAVALIO, joka sopii juuri sinulle.

Kun syön suurimman osan ajastani terveellisesti esim. yhtä viikkoa tarkasteltaessa, onko väliä jos myös herkuttelen?

No ei todellakaan! Rakastan treenata, mutta rakastan myös syödä.

Monipuolinen ruokavalioni tukee myös treenejäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tykkää tai edes halua herkutella joka päivä, sillä myös kroppani kiittää, ja jaksamiseni on huomattavasti parempi, kun syön kunnon ruokaa, josta saan tarpeeksi ravintoaineita.

Mutta esim. kerran viikossa herkuttelu ei kaada hyvinvointiani huonompaan suuntaan, vaan päinvastoin.

Jouluna tulee varmastikin nautiskeltua herkuista useampikin päivä, eikä sekään saa hyvinvointiani horjumaan.

Kaikki lähtee omasta mielestä, kun pääkoppa on kunnossa, voi kehokin paremmin.

JOTEN IHMISET RAKKAAT nautitaan joulusta, eikä stressailla turhia.

#Rakkaudestaruokaanjatreeniin

<3: Venla

Kommentit (23)

Iitu
1/23 | 

Enpä voisi olla enempää samaa mieltä :) Aivan ihanaa ja herkkujen täytteistä joulua sulle Venla! :)

3/23 | 

Samaa mieltä! Herkuttelu oikeesti kuuluu elämään ja jokainen päättää itse mikä on itselleen herkkua. Tuskin kukaan pystyy koko elämää olemaan ilman minkäänlaista herkkua ja herkuthan voi olla myös terveellisiä:-) P.s kiva pipo!

maria
5/23 | 

Kiitos tästä! Kerrankin löytyy kirjoitus, jossa ei kehoteta skippaamaan jouluherkkuja ja etsimään terveellisempiä vaihtoehtoja kaikelle! Terveellinen ruokavalio on tottakai hyvä juttu, mutta pitää joskus osata myös höllätä!
Pakko vielä kiittää ihanasta blogista! Oot niin positiivinen ja ilonen, että sun postauksia lukiessa tulee pakoltakin hyvä mieli :) Ja entisenä syömishäiriöisenä voin sanoa, että sun blogilla on ollut tosi iso apu parantumisessa. Suhtaudut niin rennosti ruokailuun ja elämään, että olet ollut tosi hyvä "esikuva" näin internetin välityksellä :D! Vielä nytkin usein kun syömiseen liittyvät jutut häiritsee mielessä niin tulen lukemaan sun blogia! :D
Kiitos tositosi paljon ja ihanaa joulua! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
6/23 | 

Wow, olen todella otettu kommentistasi! Aivan mielettömän liikuttavaa ja ihanaa kuulla, jos postauksista on ollut apua! KIITOS Maria <3

Armi
7/23 | 

Ai että mä Venla ihailen sun elämäntapaa! :) Oot niin rento, mielen mukaan menevä. Sun blogia lukiessa tulee aina vaan niin hyvä mieli! Saan niin paljon inspiraatiota itsellekin siihen mitä oikeasti tahdon ololtani ja elämältäni.
Mä itse olen myös herkuttelun puolestapuhuja! Onko sulla jotain ehdotonta lemppari joulukonvehtia tai muuta jouluherkkua? Mä itse tykkään joulutortuista ja karpalohyytelökakusta! Konvehdit on erittäin vaikea valinta - talvi- ja pukkikonvehdit, tonttu- ja enkelipatukat... Nam! :)
Ihanaa joulunodotusta <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
8/23 | 

Voi kiitos Armi, todella kiva kuulla <3 Mulle maistuu niin joulutortut, suklaat kuin piparitkin, luumurahkaa unohtamatta! Namnam :D

9/23 | 

Aivan totta, joka sana! :) elämää on turha ottaa liian vakavasti ja jos tekee mieli herkkuja niin sitten syö. Olen tosin huomannut että mitä parempaa ruokaa syö ja saa tarvittavat ravinto-aineet, sitä vähemmän tekee mieli syödä herkkuja :)
http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

riia
11/23 | 

oot kyllä niin ihana ihminen. ei sua voi kun ihailla :) ihan huippua joulun aikaa sulle venla <3

Noora
13/23 | 

Voi että osaat kirjottaa hyvin ja sulta kyllä löytyy ihania kuvia täältä blogista :)

Hyvää joulua sulle Venla :3

vili
15/23 | 

Moikka! Kyselisin muissa postauksissa nähdyistä Timberland kengistä että mikä niiden "tarkka" nimi on? :) Niitähän on esimerkiksi prem rust ja 6in prem wheat :)

Jenna
17/23 | 

Hei kiitos ihanasta illan piristyksestä! On niin mukava lukea tällasia postauksia ainaisten diettiohjelmien ja tiukkojen ruokavalioiden ohella! Ihailen niin paljon sun asennetta ruokaa ja reeniä kohtaan, itellä juuri tuo tasapainottaminen tuottaa välillä vaikeuksia ja vielä kun olen niin makean ystävä niin tulee välillä nimenomaan se morkkis, vaikkei niin kuuluisikaan tulla. Onko sulla jotain hyviä reseptejä joulupöytään, olisi kiva testailla jtn jouluksi:)

Peku
18/23 | 

Oikeen mukavaa ja rauhallista Joulua Venlalle ja muillekin kenen silmiin nyt tää sattuu osumaan ☺

Terhi
20/23 | 

Moi Venla! Saisko näin joulun kunniaks jonku kivan treenauspostauksen jolla lähtee herkut sulamaan?

Mitja
22/23 | 

Oot niin paras ei voi parempaa ihmistä olla
Ja hyvvää joulua! <3 :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Herään, huoneessa on pilkkopimeää, näin juuri unta, että olin lomalla jossain kuumalla hiekkarannalla auringonpaahteessa. Avaan makuuhuoneen pimennysverhot ja salaa toivon, että ulkona paistaisi aurinko...

NOOOT! Toiveeksihan se jäi. Ulkona näyttää harmaalta, märältä, pimeältä. Sunnuntai ankeus? Tekisikö mieli käpertyä takaisin peiton alle ja pysyä siellä koko päivän?

Ja hitot! Ei todellakaan. Päätän, kuten yleensäkin, että kaikki on asenteestani kiinni. Tänään pitää saada töitä tehtyä ja haluan ehtiä rentoutumaankin. Elämä on liian lyhyt pimeyden tai sään surkutteluun. Naps, kirkasvalolamppu päälle. Johan heti piristi. Viuh, treenivaatteet niskaan. Kahvi porisemaan. Kotitreeni käyntiin.

Lopputulos: Endorfiinit tekivät tehtävänsä. Nyt on voittamaton fiilis.

Ja arvatkaas mikä se ikkunasta loistaa, kun treenin päätteeksi kävelin keittiöön hakemaan kahvia...

NO AURINKO TIETENKIN <3

Se selkeästi tiesi, että sitä niin ikävöin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I really like my new trainingclothes from Kari Traa (gifted).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 1. Kyljet.  Tarvitset kahvakuulan tai käsipainon. Kuvittele olevasi seinien välissä, niin ettet pääsy kaatumaan eteen tai taakse. Keskivartalo pysyy koko ajan tiukkana, kallistut pelkästään sivulle. Molemmille puolille 3 x 15.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 2. Kyykky kahvakuulan kanssa. Polvet ja varpaat osoittaa samaan suuntaan. Paino tasaisesti molemmilla jaloilla. Säilytä ryhti. 5 x 12.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liike 3. Punnerrus ja polven napautus sivulle. Vuorotellen molemmille puolille, niin paljon kuin jaksat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!

<3:Venla

Kommentit (19)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
2/19 | 

Näitä treenikuteita löytyy Stockmannilta ja Intersportista. Ihanien pirteiden värien lisäksi, nämä on kyllä tosi mukavat päällä! Suosittelen :)

Olla
3/19 | 

Ihanat treenivaatteet!

Miten Venla meinaa toimia jouluherkkujen kanssa?:-) postausaiheesta olis kiva!
Itseä stressaa jouluherkutttelu, koska oon oikeastaan tänävuonnq syönyt herkkuja vain kerran, juhannuksena ja sekin oli vain pari hassua karkkia. Nyt kuitenkin odotan jo jouluruokia (ja suklaita) innolla ja ajattelen muuttuvani hirveeksi palleroksi muutaman päivän suklaansyömisellä!:-D ajattelin kyllä syödä suklaata taas ensvuoden edestä, mut silti ajatus houkuttaa että ahdistaa... Kaipaisin vähän apua tähän asenteeseen!

Selma
4/19 | 

Olisko sulla jotain vinkkejä/liikkeitä yläselän treenaamiseen? :)

5/19 | 

Aivan ihanat treenivaatteet, upeat värit! Katselin muuten, että oot ihanan ruskea. Ootko käynyt jossain ulkomailla, vai mikä on sun salaisuus? Vai ootko vaan luonnostaan noin kauniin värinen? ^^ Ihanaa kun jaksat treenatessa napsia kuvia, niin me muut saadaan tsemppiä sun iloisista treenikuvista :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
6/19 | 

Todella mukava kuulla, kiitokset! :) Hahaa myönnän, käytän Doven päivettävää kosteusvoidetta, mun kellertävään/oliivi ihoon se (tummemmalle iholle tarkoitettu voide) uppoo hyvin. :D

7/19 | 

Joo toi Dove on oikeesti aika hyvä, itekin sitä vaaleampaa sävyä käytän silloin tällöin, erityisesti talven "valkoisimpina" hetkinä kun iho on niin onnettoman värinen. Sulle kyllä sopii toi tumma väri hyvin :)

Mikko
9/19 | 

Olipa kyllä taas kerran tämmöinen päivän piristys tää sun postaus!
Aivan uskomattoman hyvältä näytät varsinkin noissa ensimmäisissä kuvissa ;)
Siis, huhhuh kuinka täydellinen nainen! Voisitko tehdä pelkästään pepputreeniin
keskittyvän yhden postauksen ja pitää siinä sitä niken pientä toppia päällä?

Juup1
10/19 | 

Nää kotitreeni postaukset on ollu tosi mielenkiintosia, Kiitos niistä!
Siitä onki tullu mieleen, et kauan kokonaisuudessaan treeni kestää ja miten alkulämmittelyt teet?
Tälleen talviaikaan noi sisätreenit on paljo mukavampi toteuttaa, mutta iteltä aina loppuu mielikuvitus lyhyeen, kun ei hirveesti oo välineitä.

Hensku
11/19 | 

Moi! Olisin kiinnostunut siitä mitä kokoa omat housusi ovat?:) ajattelin tilailla netistä ja en osaa päättää otanko kokoa s vai m. Eli ovatko normaalia vai normaalia pienempää kokoa? Kiitos kivasta blogista! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
12/19 | 

Mun housut on kokoa S ja pitkähihainen paita kokoa XS. Mun mielestä noi on aika normaaliakokoa. :)

Maria
13/19 | 

Moikka! Et usko kuin ihanaa on näitä lukea ja löytää inspiraatiota varsinkin omiin kotireeneihin (salikorttia kun ei ainakaan vielä itellä ole, kaverin kortilla ollaan kyllä yhdessä silloin tällöin käyty). Nää kotona tehtävät on ainakin näin "aloittelijalle" aivan mahtavia! Kahvakuulalla näköjään pystyy reenaamaan lähes mitä vaan lihasryhmää :D oli aivan pakko kokeilla (näitäkin) liikkeitä, ja varsinkin toi kylkiliike yllätti! Seuraavana päivänä tunsi kyllä tehneensä :D mutta ite asiaan, millasia sulla on alkulämmittelyt? Itellä usein ongelmana ettei jotenkin aina jaksais lähteä lenkille ennen reenausta (varsinkin sadepäivinä), joten olisiko sulla mitään hyviä ja tehokkaita alkulämmittely-neuvoja, joita pystyis tekemään sisällä? :)

Mikko
14/19 | 

Morjesta! Täällä kaivattais kipeästi uutta treenauspostausta! Nää on aina niin piristäviä ja tän on kerennyt jo niin monta kertaa läpi tekemään ;) Kiitos kun jaksat olla niin ihana!

Jensku
15/19 | 

ihanan pirteät treenivaatteet, vois itsekkin käydä tsekkaamassa niitä :)
Ja toivoisin vinkkejä litteään vatsaan, olisi toive joskus saada vatsalihaksetkin näkymään.

Mikko
16/19 | 

Huhhuh, näissä kuvissa oli vaan sitä jotain.. noissa ekoissa varsinkin.
uskomattoman seksikäs ;)

Elina
17/19 | 

Tänään esitetyssä jaksossa taas Mulan! Maailman suloisin koira, aivan ihana, niin kiltti ja kaunis. Hauskaakin oli, kun Mulan kuljetti lenkillä kokonaista puuta mukanaan. Hyvää kesää.

Tony
18/19 | 

Olin jo ehtinyt unohtaa miten uskomattoman hyvältä näytit näissä kuvissa. Siis jotain aivan tajutonta. Täydellinen nainen joka tihkuu seksiä.

Jani
19/19 | 

Näitä kuvia katsoessa tulee joka kerta aivan ylitse pääsemättömän hyvä olo <3 Kiitos tälläisiä lisää ja paljon. Uskomattoman nätti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram