Lähetän teille hurjasti aurinkoista mieltä sateiseen alkuviikkoon näiden syyskuvien merkeissä!

PS. Kiitos jälleen todella paljon kaikille edelliseen postaukseeni palautetta antaneille ja keskusteluun osallistuneille.

Palataan pian, nyt en valitettavasti ehdi rustailla tämän pidemmin.

<3:Venla

Kommentit (13)

iida
14/13 | 

Innostuin viime postauksesi myötä itsekin vähentämään lihan syöntiä, kun se on ollut pitkään mielessä. Pienin askelin vähennän kosna liian radikaalimuutos ei toimi mulle. Voisitko tehdä postausta kasvisruokaresepteistä? :)

Ida
18/13 | 

Hieno päätös! Itsekin olen kasvissyöjä, mutta syön myös maito- ja munatuotteita. Minua kiinnostaisi tietää, että millä korvaat maitorahkan ja raejuuston ruokavaliossasi?

Essi
24/13 | 

Olen ollut noin 12vuotta kasvissyöjä(+munat ja maitotuotteet). Postauksesi herätteli taas ajatuksia ja olen nyt tämän muutaman päivän pyrkinyt vähemtämään myös maitotuotteita. Jotenkin tuli kuvotus niihinkin eikä yhtään tee mieli syödä maitorahkaa tai raejuusto, mitkä ovat olleet suuressa kulutuksessa. Ehkä tämä oli kaivattu herätys tiellä kohti vegaaniutta.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
25/13 | 

Mukava kuulla, että postaus herätti ajatuksia Essi! Vaikkei kaikkien toki samaa mieltä tarvitse ollakaan. Tärkeintä kuitenkin, että jokainen pohtisi omia valintojaan. :)

Laura
26/13 | 

Moikka! Olen aina paljon syönyt lihaa ja maitotuotteita, mutta nykyään olen vähentänyt lihansyöntiä jonkin verran. Koulussa valitsen myös usein kasvisruoan liharuoan sijasta. Tykkään todella paljon kasvisruoista, mutta ongelmana lähinnä on, että mahani ei oikein pidä palkokasveista tai esimerkiksi parsakaalista :| näistä aiheutuneet ilmavaivat ovatkin pitäneet minut enemmän lihasyöjänä. Tietenkin proteiinia saisi muistakin kasviksista, mutta nuo olisivat helppoja ja yleisiä ruoka-aineitaVaikuttaakohan mahani reaktio myös kyseisten aineiden imeytymiseen? Kuitenkin nostan hattua päätöksellesi! Aion itsekin varmasti jatkossa kokeilla vegaaniutta :) tykkään blogistasi todella paljon, postaukset tuntuvat jotenkin kotoisilta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla