Lue TÄMÄ teksti, niin viime hetken joululahjapulmasi on ratkaistu: Mikään ei ole nyt arvokkaampaa kuin aika.

Tuosta loistavasta kirjoituksesta inspiroituneena, päätinkin rauhoittua joulunviettoon oikein kunnolla, olla läsnä, kenties sulkea puhelimeni, sähköpostini jne.

Aloitin aamuni antamalla ensimmäiseksi aikaa vanhukselle, joka lenkillä vastaan tullessa hymyili iloisesti. Pidemmäksi tuokioksi keskustelemaan jäätyäni, selvisikin, että hän viettää joulua yksin. Juttelutuokiosta ilahduttuamme, toivotimme hyvät joulut, ja veikkasimme törmäävämme aamulenkillä toistekin.

Joulupäivinä ajattelin antaa ekstrapaljon paijauksia koiralapselleni ja laatuaikaa läheisilleni, sekä itselleni.

"Mitään suurempaa ei voi toiselle antaa, kuin oman itsensä, aikansa ja läsnäolonsa." -Maaret Kallio, psykoterapeutti, kouluttaja ja tietokirjailija.

Näiden sanojen saattelemana, tahdon toivottaa kaikille rakkaille lukijoilleni oikein ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista joulua!

<3:Venla

(Kuvat ovat parin viikon takaa, jolloin lunta tuprutti taivaan täydeltä Tuomaan joulumarkkinoilla käydessämme.)

Kommentit (6)

Sanna
7/6 | 

Ihanaa joulua sinulle! Vaikutat niin sydämelliselle ihmiselle :)

Aena
8/6 | 

Oi, tulipas hyvä mieli tästä postauksesta. Hyvää joulua!

Venla
9/6 | 

Hyvää joulua Venla:) Terv toinen Venla :D

10/6 | 

What I find so inirnestteg is you could never find this anywhere else.

Laura
11/6 | 

Hei Venla! Kommentoin nyt ihan aiheen vierestä, mutta haluaisin kertoa että tämän päivän Hesarin terveysliitteessä on hyvin juttua luuston terveydestä, ja tää teksti lämmitti myös kasvipohjaisesti syövän sydäntä, kasviproteiinin tärkeyttä korostettiin ja kerrottiin myös vegaanisista kalsiumin lähteistä! ☺

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram