Kun on reissussa riittävän pitkään, on myös välissä ihana palata kotiin. Varsinkin näin kesällä ja vieläpä tällaisiin maisemiin, kun Suomen luonto ja sen värit ovat kauneimmassa hehkussaan.

Muistatteko, kun kirjoittelin teille täällä viime vuonna Haagan Alppiruusupuistosta? Tuo maaginen kesäretkikohde on taas upeimmillaan. Suosittelen lämpimästi vierailemaan, kerrassaan lumoava paikka.

<3: Venla

Kommentit (4)

Minttunen
7/4 | 

Hei,

Kuviesi taikuus sai aikaan haikeutta ja ikävää. Muualla asuessa tulipa nyt taas sellainen tunne, että Suomeen on päästävä kesän aikana ja pian!! Olenkin talsinut ja pyöräillyt alppiruusupuistossa useana kesänä. Ja oi miten kaunis olet!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
8/4 | 

Ihanan taianomaista kesää myös sinne, missä ikinä oletkaan. Muista nauttia siellä!

Toivotaan toki, että pääset myös Suomen kesää tervehtimään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram