Ensimmäisenä iltana tänne saapuessani sain uuden kodin avaimet kouraan ja viikkasin vaatteet kotoisan neuroottisesti kaappiin. Hah. Viikko on vierähtänyt nopeasti muutamia asioita hoidellessa, tarpeellisia tavaroita hankkiessa sekä naapurustoon ja lähimarkettien ruokatarjontaan tutustuessa. Ostin muutaman viherkasvin (koitan pitää ne hengissä), lamput raahasin matkalaukussani kotoa asti, sillä viihtyvyys ennen kaikkea. Kotikatuni vaikuttaa hurmaavalta ja olen nyt jo ihan myyty. 

Muutamina päivinä olemme treffanneet täällä asuvia sydämellisiä sukulaisia ja yhtenä iltana matkustimme junalla keskustan ulkopuolelle illalliselle. 

Aloitin köpisläistymisen toden teolla hankkimalla fillarin, jolla hurauttaa nopeasti kaikkialle. Tosin vielä tovi saattaa mennä, että yhtä sujuvasti puikkelehdin tuolla pyöräkaistoilla kuin paikalliset.

Kaikki hyvin täällä. Kiitos paljon tsempeistä!

Ihanaa viikonloppua toverit!

<3:Venla

Kommentit (14)

Hannu
15/14 | 

Polkupyöristä puheen ollen; Mulle eräs Köpiksessä asuva suomalainen kertoili kesällä, että ajavat paikalliset aika vinhaa vauhtia noilla pyörillään siellä. Että varo ajamasta kolaria kenenkään kanssa siellä ja kävellen kun kuljet ja ylität pyöräväylän katso tarkasti ettet jää alle. Vauhti kuulemma saattaa yllättää! Polkupyörä on hyvä, kuntoa kohentava ja ylläpitävä, ympäristöystävällinen liikuntamuoto. Kannatetaan! Itsekin poljen monta kilometriä vuodessa.

Pyörälläkö kuljet koulumatkasi siellä, toisin sanoen onko asuntosi lähellä koulua?

Mukavia hetkiä Sinulle siellä opiskelujen, uusien ystävien, uusien maisemien ja kaiken uuden ihmettelyn parissa! Pysy terveenä!

P.S. En muuten lue Me Naiset -lehteä, mutta blogiasi, kirjoituksiasi olen pidemmän aikaa silloin tällöin lueskellut. Niin aion tehdä myös jatkossa.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/14 | 

Mukava kuulla. Kiitos paljon Hannu! 

Asuntoni sijaitsee eri kaupunginosassa kun kouluni, mutta pyörällä hurautan sinne nopeasti ja kätevästi. :)

Ihanaa syksyä sinulle!

Juuli
17/14 | 

Kiinnostais tietää et onko Make ja Mulan siellä mukana? Ja jos on nii mitä teitte Suomen asunnolle? Entä kauanko sun koulu siellä kestää?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
18/14 | 

Mulan on tällä hetkellä isänsä kanssa Suomen kodissamme, ja minäkin lennän aina viikonlopuiksi sekä lomilla Suomeen niin usein kun mahdollista. :) Kouluni kestää kolme vuotta.

Vierailija
19/14 | 

Sun blogi on mukavaa luettavaa ja hurjasti tsemppiä tulevaan ! Täälläkin jäi kaivelemaan Mulan ja Make?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/14 | 

Kiitos paljon!

Mulan on tosiaan tällä hetkellä isänsä kanssa siellä Suomen kodissamme, ja minäkin lennän aina viikonlopuiksi sekä lomilla Suomeen niin usein kun mahdollista. :) 

pejpe
23/14 | 

Huiiii mitä muutoksia! Oon ollut blogin aktiivinen lukija jo vuosia, mutta nyt en ole hetkeen päässyt lueskelemaan. Viimeksi luin uudesta hienosta asunnosta, ja nyt olet ehtinyt lennähtää jo köpikseen! Tämähän on kuin salkkarit, villejä juonenkäänteitä, joista tippuu heti kärryiltä jos ei joka jaksoa katso :D
Mullekin tuli eka ajatus mieleen, että missä M&M, jäikö ne Suomeen?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
24/14 | 

Hahah, joo aika isoja muutoksia tapahtunut näin tosielämässäkin. Tosin se Suomen koti on edelleen ennallaan ja Mulankin siellä tällä hetkellä isänsä kanssa. Minäkin lennän aina viikonlopuiksi sekä lomilla sinne niin usein kun mahdollista. :) 

Vierailija
27/14 | 

Et tunnu arvostavan lukijoitasi lainkaan, kun et halua vastata kysymyksiin ? Miksi olet niin ylimielinen ?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
28/14 | 

Arvostan lukijoitani erittäin kovasti ja vastasinkin juuri kysymyksiin. Se, että siihen valitettavasti meni tovi johtui hektisistä kouluviikoista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram