Suuntasin filmifestareiden sykkeestä suoraan mökille erakoitumaan. Se on minulle juuri sitä niin kutsuttua tasapainoa. Rakastan kaupungin vilskettä, sekä katu- ja kahvilakulttuuria. On kerrassaan ihanaa, kun korttelit huokuvat elämää, ympärillä tapahtuu ja voit vain vaikka pysähtyä ihailemaan ohi kiitäviä ihmisiä. Vastapainoksi sille kaikelle, kaipaan kuitenkin myös ihan hirveästi luontoa, hiljaisuutta ja omaa aikaa. 

Vaikka onkin monesti todella mukavaa, että palvelut ovat lähellä, on erämaan kaltaisessa ympäristössäkin jotain todella viehättävää. Sainkin viettää Mulanin kanssa laatuaikaa kaksin koko arkiviikon metsän siimeksessä uiden, saunoen ja ulkoillen. 

PS. Näin myös elämäni ensimmäistä kertaa suden luonnossa.

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram