Luvassa asukuvia, sellaisia toivoneille. Nyt kun – pitkästä aikaa – päällä oli jotain muuta kuin ulkoiluhousut, toppatakki, tuulitakki, treenitrikoot, lämpökerrasto, sadetakki, kumisaappaat tai talvisaappaat. Edellä mainittujahan on täällä blogissa tosin paljon viime aikoina ulkoilukuvien yhteydessä nähtykin. Hyvin yksinkertaisesta syystä, talven koleilla ja kosteilla keleillä käytännöllisyys, lämpimänä pysyminen ja mukavuus on tehnyt niistä aktiivisimmin käytettyjä luottovaatteitani.

Nyt kuitenkin muuta. Tosin uusia löytöjä eivät ole nämäkään vaatekappaleet ja jopa jonkin sortin luottovaatteiksi näitäkin voisi kutsua. Tai jossei luotto, niin ainakin pitkäikäisiksi, onneksi. Kyseisen lilan pallopaidan kanssa yhteisiä vuosia on karttunut niinkin paljon, että muistan sitä jo Kallion lukion ensimmäisenä opiskeluvuotena käyttäneeni. Ryhmäkuvaankin se päätyi päälle, siitä on olemassa ihan todistekin.

Aikaa kestäneet vaatteet jaksavat ilahduttaa aina yhtä paljon. Kenties joku toinenkin saa tästä inspiraatiota samankaltaisista leikkauksista, kuvioista, väreistä tai vaikka vuosikymmenestä. Ja innostuu tekemään juurikin omasta kaapista jo löytyvillä vaatekappaleilla uusia erilaisia asuyhdistelmiä.

Vaikka nämä kuteet ovatkin 2000-luvulta, tuovat pallokuosi, leveälahkeiset farkut ja huoleton pöyheä tukka tuulahduksen 70-luvun estetiikasta. Vai mitä mieltä olette?

Viimeinen kuva on otettu Ratikkamuseossa, jossa vierailimme muutama viikko sitten.

Ihanaa viikonjatkoa toverit rakkaat!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram