Viimeisen parin kuukauden aikana on tullut huideltua viikonloppuisin vaikka ja missä, kun on riittänyt niin paljon kivaa ohjelmaa, eikä tämäkään viikonloppu ollut siinä poikkeus.

Perjantai-ilta vierähti mm. rakkaan ystävän tupareissa.Sain vieläpä kukkia onnistuneen työviikon päätteeksi. Toiset nappasin ihan vaan itse kaupasta, koska perinteisen viikonloppusiivouksen kruunaus niitä aina vaatii. ;)Sunnuntaipäivä hujahti ulkoillessa hyvässä seurassa, mutta siitä reissusta tulossa erillistä postausta piakkoin.

Raittiin ilman jälkeen maistui paremmin, mikäs muukaan kuin oikein herkullinen vegaaninen pitsa, tietenkin kera hyvän elokuvan.

Olisi ihanaa kuulla teidän kesälomasuunnitelmistanne?

<3:Venla

Kommentit (13)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
3/13 | 

Tällä kertaa ei ollut itse tehty, vaan take away pizza, joka tarttui matkaan aikaisemmin täällä mainitsemastani PEACE ´N`LOVE -ravintolasta. Pitsan täytteenä oli savutofua, tomaattikastiketta, parsaa, rucolaa, kuivattuja mustia oliiveja ja romesco-kastiketta. Nam! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
4/13 | 

Oi no reissailu ja laatuaika parhaan ystäväsi kanssa kuulostaa ihanalta!

Hei kiitos, kun ilmoitit tuosta mainoksesta, selvitän asiaa. Ruokakauppojen mainokset ovat mulla sallittujen listalla, sillä niistä kun saa luonnollisesti ostettua kasvistuotteitakin, mutta sen sijaan erilliset liha- ja maitofirmojen omat mainokset eivät, joten sellaisia ei täällä pitäisi näkyä. :)

Melissa

Joo ymmärrän mainokset kyllä täysin blogeissa eikä ne mua itsessään haittaa tai häiritse :) Tuo Valio vain hyppäsi silmään kun on niin "eri maailmasta" blogin kanssa.

Melissa
5/13 | 

Valitettavasti täällä on kesälomat jo pidetty pari kuukautta sitten :D tosin Jenkeissä vietetty loma oli lämmin ja ihana joten sinänsä en valita :) Oli niin ihana päästä parhaan kaverin luokse kuukaudeksi nauttimaan uusista ja tutuistakin maisemista.
Ihmettelin muuten hieman kun blogissa on Valion mainos vaikka tuskin kannatat heidän toimintaansa? Tai ainakin puhelimella blogin yläosassa näkyy koskenlaskijan mainos.

Miina
6/13 | 

Jakaisitko tuon pizzan reseptin? Näyttää hyvältä ja itsellä tuommoinen jää helposti kuivaksi.

8/13 | 

Mä oon lähdössä tyttöporukalla Kroatiaan heinäkuun puolella, enkä malta odottaa! Ekaa kertaa lähden monen naisen kanssa reissuun, jännää :) Ps. Ihanan näköistä pitsaa, nam.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/13 | 

Kyllä vain ja superhyvää onkin!
Se PEACE ´N` LOVE -ravintolasta. Pitsan täytteenä oli savutofua, tomaattikastiketta, parsaa, rucolaa, kuivattuja mustia oliiveja ja romesco-kastiketta. Nam! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram