MUISTATTEHAN, ETTÄ BLOGINI LÖYTYY HUOMISESTA ALKAEN OSOITTEESTA: 

WWW.VENLASAVIKUJA.FI

Seuraavaksi luvassa jo perinteeksi muodostunut postaus..

Näin vuoden viimeisenä päivänä on jälleen aika kurkata mitä mennyt vuosi on mm. pitänyt sisällään.

 • Janoan aina uusia kokemuksia ja elämyksiä, ja tartuin vuoden 2014 loppupuolella työprojektiin, joka toden totta oli sellainen. Nimittäin Fitnesspäiväkirjat -sarjan kuvauksiin, jonka parissa hurahtikin koko alkukevät. Kokemuksen karttumisen ja lukuisten uusien oivallusten lisäksi, tuo erilainen proggis opetti minulle myös paljon itsestäni.
 • Alkuvuodesta koimme uskomattoman ikimuistoisen roadtripin, kun matkustimme Californiaan, Arizonaan ja Nevadaan. Näimme niin Los Angelesin ja Grand Canyonin mahtipontiset ja maagiset maisemat, kuin Las Vegasin paahtavan asfalttiviidakon muovisine rakennelmineen.
 • Keväällä sain piipahdella myös muissa todella mielekkäissä työproggiksissa, jossa pääsin työskentelemään karismaattisten ja sympaattisten ihmisten kanssa.
 • Huhtikuussa blogini voitti Indiedays Blog Awardseissa.
 • Toukokuussa lensimme mahtavalla jengillä Etelä-Ranskaan, jossa vietettiin juuri Cannesin Filmifestareita. Ryhmärämämme koostui kuudesta energiaa pursuavasta mimmistä, joten naurua ja tyttöjenjuttuja ei tuolta reissulta puuttunut!
 • Kesän alussa minusta tuli rakkaan ystäväni pienen suloisen tyttären kummi.
 • Kesäkuussa juhlittiin ystäväpariskunnan rakkautta upeissa häissä.
 • Heinäkuussa kerroin blogissani, että olin vähentänyt lihansyöntiä reilusti, ja matka kohti vegaanin-elämää oli ollut käynnissä jo tovin.
 • Elokuussa lemppari smoothie-baariini; Jungle Juice Bariin tuli oma nimikkojuomani. Jokaisesta Venlan Tasapaino -nimikkojuomasta lahjoitettiin 1€ Helsingin Eläinsuojeluyhdistykselle (HESY). Lopulta VENLAN TASAPAINO RIKKOI KAIKKIEN AIKOJEN ENNÄTYKSEN ja HESYLLE lahjoitettiin 9221€.
 • Osallistuin loppukesästä myös Rescue-yhdistys Kulkurien hyväntekeväisyyskalenterin kuvauksiin.
 • Syyskuussa minut ja Kimmo Laiho (Elastinen) valittiin Vuoden 2015 Nuorten hyvien tapojen lähettiläiksi tapapäivän juhlatilaisuudessa säätytalolla. Tämä oli tietysti todella suuri kunnia.
 • Syyskuussa vietin ihanaa synttäriviikonloppua rakkaan ystäväni kanssa Tallinnassa. Viikonlopun jälkeen toiset rakkaat ystäväni yllättivät minut ihanasti.
 • Lokakuussa palkittiin blogimaailman kirkkaimmat tähdet, kun vietettiin ensimmäistä kertaa koko blogitoimialan yhteistä The Blog Awards Finland 2015 palkintogaalaa. Blogini voitti VUODEN LUKIJOIDEN SUOSIKKI -palkinnon, ja oli täten kaikkien kategorioiden ja ehdolla olevien blogien äänestetyin blogi.
 • Joulukuussa google-julkaisi Vuoden 2015 Suomen suosituimmat haut, ja yllätyksekseni tuttu nimi löytyikin sieltä listalta.
 • Ennen kaikkea olen saanut viettää tänäkin vuonna ainutlaatuisia hetkiä, niin uusien kuin vanhojenkin rakkaiden ystävien ja läheisten kanssa, olette korvaamattomia. Vuoden aikana tuli tehtyä yhteisten ulkomaanseikkailujen lisäksi myös mm. ihania mökki- ja minireissuja porukalla niin kesäiseen Pickalaan kuin syksyiseen Kouvolaan jne. Ikimuistoisia näkemisiä, viikonloppubrunsseilua, lounastreffejä, illanviettoja, hipsutusta ja laatuaikaa.
 • Myös meidän oman pienen perheen: kolmen muskettisoturin kesken tehdyt mökkilomat Lappiin ja muualle Suomeen olivat rentouttavien lomaviikkojen ja viikonloppujen parasta antia.
 • Suuri kiitos onnistuneesta vuodesta kuuluu juurikin teille lukijoilleni, kun päivä toisensa jälkeen jaksatte ilahduttaa minua kannustuksella, sähköposteilla ja kommenteillanne.

Aikamoisen tapahtumarikas ja kaiken kaikkiaan todella huikea vuosi!

Tehdään ensi vuodesta vähintään yhtä upea, kuin tästä edellisestä.

Eletään täysillä ja hetkessä, nautitaan. Te kaikki ootte ainutlaatuisia huippu tyyppejä, muistaakin se!

 

Kuva: Olga Poppius
Kuva: Olga Poppius
Kuva: Olga Poppius
Iltalehti, Kuva: JENNI GÄSTGIVAR
Kuva: Olga Poppius


Iltalehti, Kuva: JENNI GÄSTGIVAR
Iltalehti, Kuva: JENNI GÄSTGIVAR
Kuva: Marko Oikarinen

Ilta-Sanomat, Kuva: Pete Aarre-Ahtio
Ilta-Sanomat, Kuva: Pete Aarre-Ahtio
Ilta-Sanomat, Kuva: Pete Aarre-Ahtio
Kuva: Veikko Kähkönen
Kuva: Jari Tolvanen Studio Elite
Kalenteri kuva: Petteri Peltonen

 

MUISTATTEHAN, ETTÄ BLOGINI LÖYTYY HUOMISESTA ALKAEN OSOITTEESTA: 

WWW.VENLASAVIKUJA.FI

Onnellista Uutta Vuotta!

<3:Venla

Kommentit (1)

j
2/1 | 

Hei

Varmasti nämä uudet sivut ovat vielä kesken, mutta puhelimella selattavaan versioon toivoisin korjausta, nyt ne näyttää nimittäin aika kamalilta..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram