Helsingissä ei ole helppo saada.

Tämä on tosiasia, jonka paikkansapitävyydestä olen ollut surullisen tietoinen jo jonkin aikaa, mutten ikinä oikein ole valmis hyväksymään sitä. Se ei vain yksinkertaisesti tee järkeä naisenaivooni.

Siitäkin huolimatta, että olen koulinut itseäni viime vuosina ajattelemaan, että miehetkin ovat ihmisiä, en vain pysty karistamaan uskomustani siitä, että mies ei kieltäydy seksistä. No niin, I've got news for you - todellakin kieltäytyy. Miehistä on tullut tässä pyhässä Helsingin kaupungissamme armottomia pihtareita.

Miten tässä nyt on näin käynyt? Onko maailma muuttunut vai minä? Tiukkaa tilastofaktaa on toki, että Helsingissä on n. 10 000 sinkkunaista enemmän kuin miestä. Onko miehillä liikaa valinnanvaraa? Viettävätkö Helsingin miehet kissanpäiviä, joissa voi kääriä kerman päältä ja ihan vain vaihtelun vuoksi kieltäytyä kauniisti silloin tällöin? Onko miehistämme tullut liian laiskoja?

Mitä kauniisti kieltäytymiseen tulee – on se kenties vielä harvinaisempaa. Perustuen siihen millaista kanssakäymistä baareissamme käydään, tuntuu luonnon pyhältä ihmeeltä, että tämä kansa ylipäätään lisääntyy. Tässä joitain koottuja kohtaamisia illalta, jolloin suuntasimme kaupunkiin 13 (!) verevän sinkkunaisen voimin. Koko illan aikana teki yksi mies positiivista aloitetta muistuttavan vedon – ja olimme tästäkin liikuttavan yllättyneitä.

Ilta etenee siis vähän niinkuin näin. Teatterissa bongaamme kauniin miehen ovella ja hymyilemme hänelle. Myöhemmin kaveri liittyy seuraan ja – hymyilee. Ja hymyilee. Jaaaaa hymyilee. Jätän reippaan ja überkuuman ystäväni nyhtämään todella hiljaista keskustelua eteenpäin ja poistun seuraavaan baariin ajatellen, että homma lienee nyt jotenkin hanskassa. Vartin päästä J seuraa perässä – kaveri oli hävinnyt kesken kaiken hampurilaiselle – sanomatta sanaakaan. Saapuessaan J kiehuu kiukusta; lähtiessään hän on käynyt ystävällisesti kuiskaamassa eräälle sankarille, että hänen sepaluksensa on auki – vastaus on kiukkuinen huuto: ”No, mitä säkin nyt siinä länkytät?!”

Matka jatkuu Loosen kautta (jossa saamme kuulla luennon moraalifilosofian rappeutumisesta ja Kierkegaardista) Navy Jerry'siin, missä bongaan tanssilattialta kauniin partasuun, juuri makuuni, joka näyttää ymmärtävän tarinan juonen ja suutelee minua jo alkumetreillä. Erinomaista, nythän tämä lähtee! Homma etenee hienosti, kunnes käännettyäni selkäni huomaan kaverin jututtavan jo seuraavaa naista ja sitten taas pelmahtavan luokseni kiehnäämään. Päätän pistää koneeseen liikettä ja kerron miehelle mielipiteeni siitä, että olisi erittäin hyvä idea, jos hän lähtisi minun matkaani. Niinkuin esimerkiksi nyt. Kaveri menee tuskaisen näköiseksi ja pungertaa ulos lauseen; kun en mä pysty päättää! No, poistun paikalta ja teen hänen elämänsä helpommaksi.

Tytöillä ei mene sen lujempaa – upean, pitkän ja kauniin ystäväni V:n ainoaksi kanssakäymiseksi jää kommentti pelästyneen näköiseltä pygmiltä: ”No sä oot kyllä ihan liian pitkä!” Poistumme Sormusten herrat -juhlista häntä koipien välissä – jälleen kerran. Aamulla K, joka on superhauska, sivistynyt, täydellisen lautailijavartalon omistava lempeä feministi kertoo chatissä iltansa päättyneen aivan yhtä huonosti: ”Mä olin eilen niin epätoivoinen et pyysin mulle juttelemaan tullutta bulgarialaista pullonkerääjäpoikaa bisselle.”. Ei lähtenyt. Sillä lailla.

Seuraavana päivänä siis lemmin sohvaani kauhun vallassa. Olin kevytmielisesti ajatellut hankkia itselleni arkipäivän rakastajan, ihan niinkuin tuosta vaan, mutta projekti näyttää muodostuvan miltei mahdottomaksi. En puhu miestä. En ole koskaan puhunut, enkä tule puhumaan. Ollessani suora, olen liian hyökkäävä, hymyillessäni ujosti huoneen poikki, olen liian kylmä. Terve aikuisen naisen seksiviettini on kiehtova, mutta kertakaikkiaan ilmeisen pelottava ja kainoa minusta ei tule edes kurittamalla. En jaksa hivellä miehen itsetuntoa, enkä teeskennellä haltioitunutta, koko konsepti miehen kosiskelusta on minulle vieras ja hieman vastenmielinen – eikös tämän nyt pitänyt mennä toisin päin? Naisetko muka monimutkaisia? Auta armias! Onko nyt käynyt niin, että helsinkiläinen mies on uusi nainen?

Tai ehkä kyse on nyt sitten kuitenkin ujoudesta. Istumme seuraavalla viikolla lempibaarissamme tyttöin kanssa ja ihailemme viereisen pöydän kahta todella komeaa miestä, jotka jotenkin näyttävät vaivaantuneen kiinnostuneilta, mutta juttu ei vain lähde käyntiin. Pöytään istuu ryhmä ruotsalaisia turisteja, jotka aloittavat keskustelun. ”Hej, mitä teille kuuluu?” Kuulostaa aika normaalilta, eikö? Saan tekstarin ystävältäni, joka kuulee salaa viereisestä pöydästä seuraavan lauseen: ”Noi svedujäbät tulee ja sit kävi näin! Ihan sama...” Eikö suomalainen mies siis ihan oikeasti osaa vieläkään puhua ja mitä ihmettä asialle voi tehdä? Opetella viittomaan?

Toivo nousee kun tapaan kesän melskeessä kiimaisen työnjohtajan (kuinka kuumaa!!), joka näyttää arvostavan perinaiseuttani ja lupautuu yön hetkinä rakastajakseni. JES – dingdingdong – vihdoin! Ehdottelen innoissani leikkituokiota jo heti seuraavalle viikolle ja hekumoin ajatuksella härskistä seksistä – päivä päivältä tulen levottomammaksi kun mies heruttaa tapaamista myöhemmäksi – antaa todellakin ymmärtää muttei ymmärrä antaa. Kahden viikon jälkeen kokeilen kepillä jäätä ja ehdotan ystävällismielistä iltapäiväpanoa, mikä herättääkin loputtoman viestiketjun, mutta tulos on ankea. Mihin on maailma mennyt, kun raksamiehet pihtaa!!??, kiroilen ja sukellan Kuudenteen Aistiin täysin luovuttaneena.

Niin, minulla ei ole sanoja. Ja eihän niitä sanoja pitäisi edes tarvita. Enempää kuin ”I'm from Chile, let's kiss!”. Kyllä kiitos ja herrajumala, että helpotti!

Mahtaisikohan Sosiaali- ja terveysministeriö rahoittaa ihan erityisen vaihto-ohjelman Etelä-Amerikasta suomalaisten naisten mielenterveyden tukemiseksi...?

Kommentit (62)

Kari Kämäräinen

Voisitko Irma postata kuvasi tähän kiitos? Olet ehkä sen jo tehnytkin, mutta en nyt jaksa etsiä sitä tästä blogistasi, joka näin ekan tutustumisen perusteella vaikuttaa melko tylsältä ruman/lihavan/hullun/kaikki edelliset akan ulinalta. Kerron sitten, mikä stadin miehissä mättää kun eivät suostu sua panee.

paula.j.ojanen

Hittolainen, onkohan tässä nyt kyseessä joku suomalaiskansallinen versio madonna/huora- myytistä? Et kauniita naisia ei paneta? Pakko olla ruma tai hullu? Voi pojat, Kari beybs, tietäsitpä vaan...mut kiitos mielipiteestä, se on oikeesti arvostettu ja tervetullut, mitä mieltä muut on aiheesta? Sain tän kommenttiosion asetukset vihdoin säädettyy...

Anonymous

Hyvä Irma! Olenkin jo odotellut, milloin laajempi yhteiskunnallinen keskustelu tästä tärkeästä aiheesta käynnistyy. Kokemus kysynnän ja tarjonnan lähes täydellisestä kohtaamattomuudesta sinkkumarkkinoilla on ollut keskeinen teema ystäväpiirissäni jo pidemmän aikaa. En oo kyllä havainnut, että tässä olisi millään muotoa kyse mistään nimenomaan "rumille naisille" ominaisesta problematiikasta.

Anonymous

Harmi että tilanne on mennyt tällaiseksi. Kyllä minä annoin kaikille siedettäville silloin kun vielä pääsin baareihin.

Tsemppiä!

Veikeä

"Kaikki saavat ja kaikille annetaan, mutta kaikki eivät saa kaikilta". Näin on joku viisas joskus todennut. Ja näin se menee. Joko kemiat kohtaa 2 ihmisen välillä, tai sitten ne eivät kohtaa. Jolloin mitään sen "syvällisempää" tutustumista ei tapahdu.

Yleensä yksi asia johtaa toiseen, ja lopputuloksena villi seksi on aika luonteva lopputulos. Mutta ei aina. Tapasin juuri hiljattain itsekin netin kautta mielenkiintoisen naisen, kävimme lounaalla ja sitten poistuimme eri teille, vaikka ihan täpärällä se oli, ettei lähdetty yhtä matkaa. Mikä meni pieleen? Ei välttämättä mikään. Mutta ei sitten ehkä oltu riittävästi kumpikaan vaan sitten "sillä tuulella". ´

Mutta eipä tuo kyllä yleensä ole mun tapaista. Yleensä olen aika antelias, jos vastassa on toinen samanlainen.

Vierailija

Partapappa:

Voi kamalaa, onks siellä etelässä poikasille menny pupu pöksyyn. Kyllähän noin silmää miellyttävän naisen ovella luulis olevan jo parijonon ja yleistä nujakointia, kun uroot kilvan koittavat päästä jonossa ensimmäiseks. Vieläkö mun tällanenki piti kuulla eläissäni, en ois ihan heti uskonnu!!

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Irma ei voisi olla enempää samaa mieltä! Mitäs, mimmit, jos kääräistään tämä Helsinki kainaloon ja muutetaan kaikki pohjoiseen? ;)

Vierailija

Aivan samaa mieltä. Voisin kertoa aivan samanlaisia kokemuksia itsekin. Minulla on paljon mukavia miespuolisia ystäviä, joilta olen udellut syytä "kelpaamattomuudelleni", ja he sanovat että koska olen selvin päin liikenteessä ja kuljen selkä suorana, ei kellään ole rohkeutta tulla juttelemaan. Ja onhan se niinkin. Olen sivusta todistanut useampaa tilannetta, joissa nainen/naiset rumin sanankääntein ja päälle höröttäen lähettävät uskaliaat poikapolot matkoihinsa. Ja niin se vaan on, uskoakseni, että miehelle on turvallisempää metsästää, kuin olla saaliina. Ehkä ulkomaalaisille olemme vieraskoreampia, tai ovat tottuneet tulemaan kohti, tuulta päin, en tiedä. Mutta sen pyytäisin jokaikiseltä naiselta, että kun torjutte, torjukaa ystävällisesti ja tyylillä. Siten herrahenkilöt ehkä joku kaunis päivä uskaltavat ehkä lähestyä jotain toista meistä, joka ei enää sanokaan ei!

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Hyvä pointti! Juuri sain itseni kiinni tuijottamassa kiukkuisesti yhtäkin kaunista miestä - ihan vain jotenkin  itsestään...toki vaihdettuani sitten yhtäkkiä valtavaan aurinkoiseen hymyyn, pelästyi kaveri vielä enemmän...ehkä aiheestakin - hih, mutta yritystä oli kuitenkin ilmassa! Hymyillään enemmän ja ollaan oikeasti kivoja myös niille jotka uskaltavat tulla juttelemaan, vaikkei hotsittaisi, se ottaa paljon rohkeutta! Paitsi jos kaverilla on silmät ristissä ja kolme vasenta jalkaa liiasta kaljasta - silloin teillä on Irman lupa toivottaa tyyppi matkaan tavalla tai toisella...

Vierailija

Jos ätmi flirttailee tai juttelee suomalaiselle naiselle, nainen näyttää vihaiselta, teeskentelee ettei ätmi ole olemassa tai nauraa hänelle. Siksi minä hymyilen ensin huoneen poikki enkä mene suoraan juttelemaan. Odotan sitä, että nainen kutsuu minut juttelemaan.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11070631

"tuntuu ... uskomattomalta, että joku nainen baarissa ylipäätään edes huomioisi jonkun miehen jota ei jo ennestään tunne, saati sitten kiinnostuisi hänestä ja menisi juttelemaan, kenties jopa haluaisi seksiä".

Naiset eivät harrasta seurustelua kenenkään kanssa. Miten ihmiset ylipäätään tutustuvat Suomessa? Olen tullut siihen tulokseen, että vain kapea ja mielivaltainen johtajatyyppi ja siihen liittyvä sosiaalinen konteksti kelpaa Suomessa, eikä muilla miehillä ei naisten mielestä ole oikeutta parisuhteeseen. Siihen pitäisi jotenkin sopeutua ilman kenenkään muun apua.

Vierailija

No voi voi. Ei ole edelleenkään mitään helpompaa kuin naisen saada seksiä Helsingissä. On täysin absurdia että joku nainen kokee asian näin vaikeaksi. Itseasiassa lupaudun tässä saman tien että voin panna sinua hyvä blogin kirjoittaja. Olen 28 vuotias, komea ja muutenkin kaikin puolin hyvää seuraa. Milloinkas sinulle sopisi?

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

No hellou! Kylläpä lähti päivä hyvin käyntiin, kun seksiä tarjotaan heti aamusta! Loistavaa! Mä luulen, että ujona tyttönä skippaan juuri tämän ehdotuksen, mutta arvostan sitä kovasti! Muista olla yhtä höveli myös kanssasiskojen kanssa kun seuraavan kerran eksyt baariin - ja jos näät mut sieltä, niin kysy ihmeessä toisen kerran...

Mukava kuulla että projektin pitäisi olla helppo - uskallan kuitenkin väittää, että yhdelle helsinkiläisryhmälle tämä touhu on vielä helpompaa - nimittäin 28 -vuotiaille, komeille ja edes semiälykkäille miehille... Rakkaudella, Irma

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Moi ja kiitos linkistä - tärkeä aihe jatkuu myös takahuoneissa...;) Anteeksi nyt vaan, mutta MIKÄ ON ÄTMI? 

Vierailija

Jos ätmi flirttailee tai juttelee suomalaiselle naiselle, nainen näyttää vihaiselta, teeskentelee ettei ätmi ole olemassa tai nauraa hänelle. Siksi minä hymyilen ensin huoneen poikki enkä mene suoraan juttelemaan. Odotan sitä, että nainen kutsuu minut juttelemaan.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11070631

"tuntuu ... uskomattomalta, että joku nainen baarissa ylipäätään edes huomioisi jonkun miehen jota ei jo ennestään tunne, saati sitten kiinnostuisi hänestä ja menisi juttelemaan, kenties jopa haluaisi seksiä".

Naiset eivät harrasta seurustelua kenenkään kanssa. Miten ihmiset ylipäätään tutustuvat Suomessa? Olen tullut siihen tulokseen, että vain kapea ja mielivaltainen johtajatyyppi ja siihen liittyvä sosiaalinen konteksti kelpaa Suomessa, eikä muilla miehillä ei naisten mielestä ole oikeutta parisuhteeseen. Siihen pitäisi jotenkin sopeutua ilman kenenkään muun apua.

Vierailija

Tuo on kyllä ihan sitten tasan tarkkaan helsinkiläisten ongelma, että ei meinaa löytyä miehiä baareista. Muualla Suomessa - kaupungeissakin - kun ongelma on juuri päinvastainen. Totesit itsekin tuon helsinkiläisten sinkkunaisten huomattavasti suuremman määrän verrattuna muuhun maahan.

En silti suostu uskomaan, etteikö hyvännäköiselle naiselle lohkeaisi lähes mistä vain, milloin vain. Taitaa nyt tässä olla taas hieman värikynää seassa ja se kuuma kaunotarkaveri onkin ihan muodoton perus suomalaispötkylä. Eli lyhyesti: pics or didn't happen.

Ja sinkkumiehen vinkki: ei kannata ehkä mennä 13 sinkkunaisen kesken mihinkään, jos odottaa lähestymisiä. Yksin kun miehenä on liikkeellä, on aivan turha yrittää jos jollakulla on jo seuraa. Jo kaksin liikkeellä olevien naisien jututtamiseen tarvitaan yleensä se wingman mukaan. Ja mitä naisten aloitteisiin tulee, itse en muista edes Suomessa nähneeni niitä omin silmin, tarinoita niistä olen kyllä kuullut. Ehkä asiat Helsingissä sitten ovat niin toisin.

Vierailija

Kiva kun vastasit, mutta miksi skippaat juuri tämän ehdotuksen? Miten ujous liittyy tähän tapaukseen yhtään sen enempää kuin mihinkään muihinkaan miesten tekemiin aloitteisiin? Vai onko ehkä sittenkin niin että skippaat ujouden takia kaikki miesten tekemät ehdotukset ja sitten valittelet blogissasi kuinka vaikeaa on löytää seksiseuraa vaikka itse torjut kaikki ehdotukset?

Ymmärrän toki sen että et tiedä minusta yhtään mitään ja sen takia vaikutan pelottavalta olennolta ujon tytön näkökulmasta. Mutta eihän mikään estä meitä tutustumasta toisiimme vaikka sähköpostin välityksellä. Sitten näet että olen oikeasti mukava. :)

Varmaan sinun näkökulmastasi tuntuu siltä että seksiseuran löytämisen täytyy olla aika helppoa 28-vuotiaalle, komealle ja edes semiälykkäälle miehelle, koska ajattelet että kaikki naiset suhtautuvat miehiin samalla tavalla kuin sinä suhtaudut. Väitän kuitenkin että seksiseuran löytäminen on noin 28-vuotiaalle Helsinkiläiselle naiselle äärettömän paljon helpompaa. Tästä asiasta olen valmis lyömään vaikka vetoa. Kyllähän sekin kertoo jo jotain, että olit valmis tuosta vain skippaamaan ehdotukseni, ottamatta edes selvää siitä millainen ihminen olen. Hyvin harva miessinkku torjuisi noin helposti naisen aloitteen.

Sinulla ei ole kokemusta miehenä olemisesta, joten sinulla ei ole kunnollista käsitystä siitä millaisella varauksella suurin osa naisista suhtautuu tuntemattomiin miehiin. En nyt jaksa ruveta asiasta sen tarkemmin tässä puhumaan, mutta minun puolestani voidaan väitellä asiasta joskus vaikka kasvotusten.

Mutta joo, voin siis antaa sähköpostiosoitteeni jos haluat. Muussa tapauksessa toivotan vain onnea seuran löytämiseen!

Vallilan Irma

No hellou! Kylläpä lähti päivä hyvin käyntiin, kun seksiä tarjotaan heti aamusta! Loistavaa! Mä luulen, että ujona tyttönä skippaan juuri tämän ehdotuksen, mutta arvostan sitä kovasti! Muista olla yhtä höveli myös kanssasiskojen kanssa kun seuraavan kerran eksyt baariin - ja jos näät mut sieltä, niin kysy ihmeessä toisen kerran...

Mukava kuulla että projektin pitäisi olla helppo - uskallan kuitenkin väittää, että yhdelle helsinkiläisryhmälle tämä touhu on vielä helpompaa - nimittäin 28 -vuotiaille, komeille ja edes semiälykkäille miehille... Rakkaudella, Irma

Vierailija

Heh, eihän Suomessa ihmiset oikein osaa flirttailla. Kadulla naiset joko katsovat katuun ja sitten tuijottavat maaninen ilme naamallaan :-D

Mielestäni sekä miehet että naiset ovat ihan yhtä puupökkelöitä täällä...

Panostakaa naiset siihen naisellisuuteen ja itsevarmuuteen. Toimii.

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Hyviä pointteja kaikki - meidän naistenkin olisi ehkä syytä olla joskus vähän pehmeämpiä, sitä vaan vähän turtuu tuolla viidakossa, kun kaikenlaiseen törmää...tässä hyvä jatkoaihe - osa 2 työn alle! Sitä en oikein ymmärrä, että miksi tämä kirjoitus on saanut miehet kiukustumaan...enhän mä nyt ihan teitä kuohimaan lähtenyt, kunhan vain ihmettelin erikoista ilmiötä...erikoinenhan tuo on - ja toivottavasti tosiaan vain Helsingin ongelma! 

28-vuotiaalle komistukselle, kiitos kaunis vielä tarjouksesta, ujous -termi saattoi mennä tässä tapauksessa kaunopuheisuuden piikkiin - vaikutti tuo sun tarjous aikaisemmin vain jotenkin vähän SP:ltä, joten väistin vienosti. Mutta, jotten olisi Pekkaa pahempi -  Irman meili ei ihan vielä toimi, mutta löydät mut kyllä täältä: https://www.facebook.com/VallilanIrma Ei pääse kukaan sanomaan, ettei Irma seiso(ta) sanojensa takana... ;) 

Vierailija

Niin mun mielestä on hauskaa kuinka helposti sukupuolet syyttelevät toisiaan omasta puutteestaan. Mielestäni olemme -- niin miehet kuin naisetkin keskimäärin -- melkoisen introverttejä ja kulttuurimme on aika antisosiaalista. Ihmiset pyörivät yleensä tutuissa ja turvallisissa kuvioissa, eikä esimerkiksi harrasteta usein porukoiden sekoittamista, jolloin luonnolllista uusiin ihmisiin tutustumista ei pääse tapahtumaan.

Baarissa kun usein ollaan vähän asenteella ja humalassa liikkeellä... Se ei ole kovin viehättävää, oli kyseessä sitten aloitteellinen mies tai nainen.

Vierailija

haha kyllä mulle vaan heruu. niin paljon kun jaksan ottaa. ehkä käyt väärissä mestoissa. tai oot sen ikänen että sun ikäset miehet luulee saavansa helppoa ja kiihkeetä seksiä vaan nuorilta tytsyiltä jotka ei tietenkään hae mitään vakavempaa. ala iskemään jotain just 18v täyttäneitä himokkaita armeijapoitsuja. 

Vierailija

ja muuten.. seksiä saa kun sitä ottaa(ei väkisin). ei ujoilla ole mitään tsägää. mene ens kerralla baariin ja vaan otat sen miehen kenet haluut. älä anna mitään armoa. näin se toimii. 

Vierailija
Vallilan Irma

Sitä en oikein ymmärrä, että miksi tämä kirjoitus on saanut miehet kiukustumaan...enhän mä nyt ihan teitä kuohimaan lähtenyt, kunhan vain ihmettelin erikoista ilmiötä...erikoinenhan tuo on - ja toivottavasti tosiaan vain Helsingin ongelma!

Kirjoittamasi sepustus saa miehet kiukustumaan, koska suomalaismiesten masennuksen suurin syy lienee muun kyykytyksen ohella se, että he ovat erittäin yksinäisiä, ja naisseuran - saati seksin - löytäminen, on huomattavan monelle lähes mahdotonta. Alkoholismi ja itsemurhat johtuvat todennäköisesti suurelta osin ihan vain siitä, että ei löydy minkäänlaista kontaktia naisiin masennusta ja yksinäisyyttä helpottamaan.

Esimerkiksi Tampereella on erittäin vaikeaa saada edes katsekontaktia kehenkään, vaikka olisi ihan siistin näköinen ja hyväkroppainen. Monesti sen sijaan näkee kuinka naisia piiritetään joka suunnalta huomattavan miesenemmistön voimin, vaikka leidi itse ei olisi edes mitenkään kummoisessa (haluttavassa) kunnossa. Tosiaan täältä päin katsoen tarinassasi on jo uskomatonta se, että nainen ylipäätään tulisi puhumaan, siis tekisi aloitteen.

Itse en ole alkoholisoitunut, enkä ole itsemurhaa tekemässä - nämä kuitenkin harvemmin lienevät niitä ensimmäisiä vaihtoehtoja muuten menestyville - mutta muuten kyllä lähes koko nuoruuteni aiheeseen hajonneena voin sanoa, että kirjoituksesi saattaa hyvinkin aiheuttaa joillekin jokseenkin kokonaisvaltaisen vitutuksen, sillä yleensä baarista (tai ihan mistä vain) seksin saanti naiselle kuuluu haastavuudessaan sarjaan sormien napsautus. Tämä siis jos nainen on pitänyt kehostaan huolta, mikä on vaaditulla tasolla erittäin helppoa, ja naisen oma valinta. Pitänee jossain vaiheessa yrittää miehenä vielä tarkistaa Helsingin tilannetta, mutta muuten katse suunnattaneen ulkomaille kun on vielä viriiliys, kroppa ja mielenterveys kunnossa.

Onnea silti tuleviin metsästysretkiin. Seurueet ovat aina hankalia: on paljon helpompi luovuttaa ruotsalaisviikinkien saapuessa paikalle, jos on kaveri, jolle manata tapahtunutta. Ehkäpä fokus kohti yksin kulkevia miehiä?

Vierailija

Monta sinkkuvuotta Helsingissä viettäneenä mulle jäi sellainen fiilis, että seksiä kyllä sai, mutta se oli ihan kaamean huonoa. Todella harvoin tapasi jonkun, joka viitsi nähdä _yhtään_ vaivaa. Useimmat halusi, että nainen hoitaa hommat kun mies vaan makaa selällään. Sanomattakin on selvää, että nainen jää ilman. Toinen huomio: useimmilla miehillä on tosi pieni. Pienellä tarkoitan selvästi alle kymmensenttistä (työasennossa). Vertailukohtaa on eli otanta on suuri, voin sanoa. Mutta kyllä mä sanon, että jos ei saa ollenkaan, niin silloin on liian nirso. ;)

Vierailija

irma näyttää olevan aivan sopusuhtainen ja hyvännäköinen nainen, joten ihmettelen tätä tosiaan. kuten täällä on monet miehet jo todenneet, vain hyväkroppaisille heruu seksiä. itsekin olin ennen hoikka, eikä ollut kyllä ongelmaa saada seuraa. tosin seuran laadussa ei ollut kyllä kehumista stadin yössä. mutta sitten iän myötä tuli ylikiloja, ja tilanne muuttui täysin. että läskit, älkööt vaivautuko. emme tarvitse seksiä, tai mitään muutakaan. ehkä itse luulemme olevamme laitettuina ja sopivassa asussa ihan hyvännäköisiä, mutta makkara vyötäröllä on kuin rutto. että jos ei ole vielä nuorena kehittänyt itselleen esim syömishäiriötä niin nyt kolmekymppisenä olisi jo korkea aika! tosin jotenkin ihmeellisesti olen ollut jo monta vuotta hyvässä parisuhteessa ja vielä itseäni paremman näköisen miehen kanssa. pidän tätä kyllä suoranaisena ihmeenä. hän onkin maalta kotoisin.

Vierailija

Summa summarum:

- Unohtakaa katkeruus ja toisten syyttely jos olette yksinäisiä tai "ei heru"

- Pitääkö kyse olla "heruttamisesta"? Eikö olisi kivempaa mieltää asia ihmisiin tutustumisena, joka sitten voi johtaa ystävyyteen, seksiin tai vaikkapa häihin?

- Pitäkää itsestänne huolta, terve sielu terveessä ruumiissa. Käykää salilla ja syökää fiksusti, juokaa fiksusti.

- Vaalikaa itsevarmuuttanne, esim. urheilemalla

- Katsokaa toisianne silmiin ja hymyilkää

Vierailija
Vierailija

irma näyttää olevan aivan sopusuhtainen ja hyvännäköinen nainen, joten ihmettelen tätä tosiaan. kuten täällä on monet miehet jo todenneet, vain hyväkroppaisille heruu seksiä. itsekin olin ennen hoikka, eikä ollut kyllä ongelmaa saada seuraa. tosin seuran laadussa ei ollut kyllä kehumista stadin yössä. mutta sitten iän myötä tuli ylikiloja, ja tilanne muuttui täysin. että läskit, älkööt vaivautuko. emme tarvitse seksiä, tai mitään muutakaan. ehkä itse luulemme olevamme laitettuina ja sopivassa asussa ihan hyvännäköisiä, mutta makkara vyötäröllä on kuin rutto. että jos ei ole vielä nuorena kehittänyt itselleen esim syömishäiriötä niin nyt kolmekymppisenä olisi jo korkea aika! tosin jotenkin ihmeellisesti olen ollut jo monta vuotta hyvässä parisuhteessa ja vielä itseäni paremman näköisen miehen kanssa. pidän tätä kyllä suoranaisena ihmeenä. hän onkin maalta kotoisin.

Onnittelut onnesi löytämisestä, mutta pitää kommentoida hieman.

Mitenkään Irmaa mollaamatta, missä on nähtävissä kokovartalokuvia? Facebookin epämääräisistä kasvokuvista ei paljoa voi vielä sanoa vetävyydestä ("sopusuhtainen ja hyvännäköinen"), muuta kuin että ei nyt mitenkään ruma ole. Eipä sillä että kiinnostaisi nähdä, kunhan vain ihmetyttää naisten tyyli kehua toistensa vetävyyttä niin löyhin perustein.

Ja sitten seksin laadusta. Riippuu täysin yksilöistä, ehkä sinulla sitten kävi vain huono säkä tai vika on jotenkin muuten sinussa. Joka tapauksessa seksiä tuli, vaikka sitten huonoa olikin.

Entä miksi iän myötä tuli kiloja? Lienet perinteinen suomalaisnainen, joka rupsahtaa ennen kolmeakymppiä. Ei niitä kiloja noin vain "tule". Olet ne itse hankkinut, oma on valintasi. Makkara vyötäröllä on todellakin kuin rutto, eikä sillä ole mitään tekemistä syömishäiriön kanssa - paitsi jos se makkara on tarpeeksi iso tai niitä on useita, puhutaan halusta ahmia vähän turhan paljon. Osuit naulan kantaan spekuloidessasi, että ehkä "itse luulemme olevamme" hyvännäköisiä. Monia (useampia?) miehiä kun ei kiinnosta vaikka olisi millainen Guccin käsilaukku ja pakkelit, koska näemme mitä alla oikeasti on. Miksi luulet "Eloveena-tytön" olevan monille se, mitä haetaan?

Viestisi loppu oli vähän surullista luettavaa, ja tuttu näky kaupungilta. Karrikoituna: OK-näköinen, normaalivartaloinen mies kävelemässä kadulla läski tantta kainalossa. Toivottavasti ei ole käynyt niin, että Helsingin ulkopuolelta kotoisin oleva mies on vain tyytynyt johonkin, kun ei hakemaansa oikeasti Suomesta (Helsingin ulkopuolelta) löytänyt. Kyllähän sitä seksiä varmaan monet miehetkin saisivat, jos kelpuuttaisivat lihavatkin. Fetissit sikseen, tämä ei useinkaan onnistu ihan jo siitä syystä, että jos toisen seksuaalinen vetovoima on luokkaa maksalaatikko, voi jäädä meininki sekä ala- että yläkerrassa kovin vaisuksi.

Sanot, että lihavillakin on tarpeita. Kyllä miehilläkin on tarpeita, eikä tarvitse edes olla lihava. Kuulostaa melko itsekkäältä, että voi kun ennen herui ja nykyään ei, vaikka Minulla On Tarpeita! Mitäs siitä pikkuseikasta, että kyseessä on ihan oma valinta. Vähän spekulointia: se karu tunne omasta epähaluttavuudesta hieman vanhempana (kun niitä "kiloja on tullut") lienee se keskiverto miesten perustunne. Useimmat miehet kasvavat ymmärrykseen, että ei se helppoa ole; jotkut naiset taas ilmeisesti tottuvat saamaan kaiken tarjottimella ja havahtuvat todellisuuteen myöhemmin.

Mutta lopuksi: jos parisuhteessa molemmat ovat onnellisia, eihän siinä sitten mitään, good for you :) Edellisen viestin Summa summarum sen summasikin.

Vierailija

Edelliseen: Näin FB:ssä kuvan, et toki ruma ole, mutta auttamattomasti liian vanha. Et siis ole potentiaalinen baarijuttuihin. Kaverisi ovat varmaan samaa kastia. Me haemme sellaisia parikymppisiä.

Vierailija

Itse turvaudun nykyään useammin omaan käteen ja online-erotiikkaan, koska lastin lauettua ei jaksa kiinnostaa muu kuin uni tai sen aktiviteetin jatkaminen mikä käsitöihin johti. Ei jaksa esittää kiinnostunutta mistään muusta edes kohteliaisuussyistä. Siistiä ja helppoa, sekä juuri sellaista mitä halusi. Ei se emätin _niin_ ihmeellisen tuntuinen värkki ole että sitä saadakseen jaksaisi käydä läpi erityisiä pariutumisrituaaleja. Ja usein sen ympärille kasvanut nainen ei ole/ei osaa/ei tee sitä mikä juuri sillä hetkellä sattuu saamaan vehkeeseen liikettä.

Yön selkään vituttaa lähteä ja aamulla on edessä krapulansekainen epätietoisuus miten tässä tulisi nyt olla, varsinkaan jos partneri ei osoittaudukaan selvinpäin järin sosiaaliseksi. Yleensä aamulla vielä panettaa enemmän, ja parhaassa tapauksessa voi vielä varvit ennen kotiinlähtöä, mutta usein on yöllä jäänyt suihkussa käymättä ja aamutouhu on sangen niljakasta. Tarpeeksi myöhään jos on kotiutunut niin se haittaa vähemmän. Lainataan sukat kun omista puuttuu pari ja toivotaan ettei ulkona sada. Kesällä tässä on hieman enemmän "hohtoa".

Ulkomaalaisen kanssa tämä on tietyllä tavalla helpompaa ja jos tapahtumapaikkana on oma koti niin mukavuusaste nousee. En nyt osaa suoraan sanoa mistä tämä johtuu, mutta vaiva on ainakin vähäisempi, eikä tarvitse niin paljoa jäykistellä.

Jo tämän kirjoittaminenkin nosti kämmenselästä karvat pystyyn. Perjantai. Ei saatana. Googlaan eteeni pari c-kupin tyttöä saippuoimassa posliiniastiastoaan suihkussa. Taskusta löytyy nenäliina. Olutkaan ei ehdi juuri jäähtyä kun homma on hoidettu. Parin bissen jälkeen tämän voi toistaa ja soittaa kavrille. Baarissa ihan ok kroppainen mutta ylimeikattu tyttö tulee jutulle, mutta viisari ei värähdä. Ihmekös tuo.

Taksitolpalla mielessä on jo seuraava hakusana. Ja aamulla haen kyllä pitsan.

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Oho-olipas tiukka kommentti! Onko 35-vuotias liian vanha seksiin? Päteekö sama myös miehiin? Kiitos vain todella todella todella syvälle kaivetusta kohteliaisuudesta? ;)

Vierailija

Irma, muakin mietitytti tämä "ätmi", joten googlasin sen. Se tarkoittaa alemman tason miestä, eli atm:ää, mistä tulee sitten tämä "ätmi". Se ei selvinnyt, kuka tämän tasomäärittelyn tekee. Voiko joku kertoa, huolestuin, koska en tiedä olenko erehtynyt naimisiin kenties ätmin kanssa.

Toinen juttu, mitenkäs helvetissä miehet voi sanoa tietävänsä kuinka helposti naiset saa ja naiset tietävänsä kuinka helposti miehille lohkeaa piirakkaa? En minä ainakaan tiedä kuinka helposti miehet saa, en ole koskaan ollut mies. Mulla on omat kokemukseni ja lisäksi tiedän kavereiden (sekä miesten, että naisten) kertomana muutamia näkökulmia.

Sen kyllä tiedän, että mies, niin suomalainen kuin ulkomaalainenkin, voi olla aikamoinen puusilmä. Otetaan esimerkiksi rakas aviomieheni. Olemme baarissa, minä ja mieheni. Kaunis nainen juttelee hänelle aiheesta x (en kuule, koska olen eksynyt kauemmas toiseen seurueeseen). Mies juttelee iloisesti uudelle tuttavuudelle, mutta minä koen tarvetta käydä näyttäytymässä siinä vaiheessa kun nainen painaa lantionsa hänen haaroväliinsä. Mies ei tajunnut, että tämä oli sellainen iskuyritys. Onkohan rakkaus sumentanut hänen päänsä ja silmänsä ;).Tuosta vierestä hän nyt kommentoi, että on silti saanut ihan hyvin ennen kuin löimme hynttyyt yhteen.

Loppuun vielä, joku siellä kertoi raakana totuutena, että Irma on liian vanha. Että miehet etsivät parikymppistä lihaa. Kuitenkin tunnen aika monta yli 25-vuotiasta, yli 30-vuotiasta ja jopa yli 35-vuotiasta jotka harrastavat seksiä. Mutta jos niitä parikymppisiä haette, niin muistakaahan kysyä paperit, ettei haaviin jää vahingossa sakkolihaa ;).

Olisi kiinnostavaa saada tähän keskusteluun mukaan joku puumametsällä käynyt. Vaikka eihän Irma taida vielä olla vasta kuin puuman poikanen. Siitä huolimatta Stigikin sen tietää, puuma on kuuma. http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=8xTaWsX_VTc

Hauskaa viikonloppua kaikille sinkuille, etenkin Irmalle.

ps. Aviomies arvioi, että kyseisenä iltana Irman ja kumppaneiden heikko menestys on johtunut suuresta seurueen koosta. Miehet ei kuulemma voi tietää, onko meneillään tyttöjen ilta (johon "kikkeli ei kuulu") vai onko meneillään ajometsästys (nyt mies puhuu hirvestämisestä) joka ei pokaushommiin kuulema kuulu.

Vierailija

Tosiaankin tuo lienee enimmäkseen Helsingin ja parin muun paikkakunnan "ongelma". Naurattaa ihan näin pikkukaupungin asukkaana kun puhutaan "kolmentoista sinkkunaisen seurueesta"..täällä löytyy kyllä samankokosia seurueita yöelämästä mutta ne tuppaavat koostumaan miehistä.

Vierailija
Vierailija

Toinen juttu, mitenkäs helvetissä miehet voi sanoa tietävänsä kuinka helposti naiset saa ja naiset tietävänsä kuinka helposti miehille lohkeaa piirakkaa? En minä ainakaan tiedä kuinka helposti miehet saa, en ole koskaan ollut mies. Mulla on omat kokemukseni ja lisäksi tiedän kavereiden (sekä miesten, että naisten) kertomana muutamia näkökulmia.

Helppoa. Miehet tietävät kyllä keskenään kuinka vaikeaa homma välillä on, ja keltään naiselta ei ikinä kuule tarinoita siitä, ettei saisi miestä - päin vastoin miehiä ja kokemuksia tuntuu riittävän kellä vain. Koko kulttuuri on perinteisesti rakentunut sen ympärille, että miehet jahtaavat naisia. Baareissa ja nettitreffeillä miehiä aina enemmistö. Näin ollen naisille on totta kai helpompaa saada sitä seksiä. Välillä ei tarjonta tietty miellytä, mutta edellä mainituista asioista ne käsitykset saamisista tulevat.

Vierailija

Sen kyllä tiedän, että mies, niin suomalainen kuin ulkomaalainenkin, voi olla aikamoinen puusilmä. -- Mies ei tajunnut, että tämä oli sellainen iskuyritys. Onkohan rakkaus sumentanut hänen päänsä ja silmänsä ;).

Mutta nythän oli kuitenkin kyseessä varattu mies, eli ehkei enää tarvitse miettiä onko iskuyritys vai ei? :) Puusilmäisyyksistä saa aina lukea tarinoita kanssa, yleensä ne tosin ovat tasoa "vilkaisin pikaisesti seinäkelloa hänen päänsä vieressä, vaikka on rannekellokin kädessä - miksei se tajunnut että yritin iskeä!" Tuollaiset lantioiden toisiinsa painamiset lienevät jo sitä tasoa, että jos ei mitään juttua synny, on kyseessä yleensä torjuminen (toinen varattu, kemiat eivät kohtaa, ulkonäkö ei miellytä, jne.), ei puusilmäisyys.

Pessimisti ei myöskään pety, joten jos joku kassan täti hymyilee ja vilkaisee silmiin, oletan sen olevan asiakaspalvelua, enkä iskuyritys. Vastaavasti jos baarissa joku nainen kävelisi ohi ja reitemme koskettaisivat, olettaisin sen olleen vahinko. Suoria lähestymisiä en muista saaneeni, joten en tiedä olisiko minuun törmääminen olettamani vahinko, vai olisinko ollut puusilmä ja nainen pahoittanut mielensä kun mies ei tajunnut.

Vierailija

ps. Aviomies arvioi, että kyseisenä iltana Irman ja kumppaneiden heikko menestys on johtunut suuresta seurueen koosta. Miehet ei kuulemma voi tietää, onko meneillään tyttöjen ilta (johon "kikkeli ei kuulu") vai onko meneillään ajometsästys (nyt mies puhuu hirvestämisestä) joka ei pokaushommiin kuulema kuulu

Tämä. Jos seuraa kaipaa, kannattaa näyttää seurankaipuiselta, eikä siltä, että on valmis nauramaan jokaisen lähestyjän maan rakoon.

Vierailija

Minkä mittainen pitkä ystäväsi on? Olen itse yli 175 metriä pitkä ja ilman korkokenkiäkin kerään paljon katseita yöelämässä MUTTA kukaan ei koskaan uskalla tulla juttelemaan. Sen sijaan puoli metriä lyhyempi kaverini kerää helposti juttuseuraa ympärilleen. Ja sukulaiset ihmettelee, miten sieltä pääkaupunkiseudulta ei ole vuodessa poikaystävää löytynyt, kun on niin "hyvät markkinat", huoh.

Vierailija

vai ei seksiä yli parikymppisillä,ite olen yli nelikymppinen ja seksiä saisin tuolta yöelämästä milloin vaan,tarjontaa riittää jopa alle kolmekymppisiltä..mut ei vaan jaksa kiinostaa yhdenillan jutut enää..varsinkin noilta nuorilta hepuilta.. tietty joskus on kiva seikkailla kun kemiat kohtaa ja kummatkin tietää mitä ovat vailla:)  

nim.puuma

Vierailija
Vierailija

Minkä mittainen pitkä ystäväsi on? Olen itse yli 175 metriä pitkä ja ilman korkokenkiäkin kerään paljon katseita yöelämässä MUTTA kukaan ei koskaan uskalla tulla juttelemaan. Sen sijaan puoli metriä lyhyempi kaverini kerää helposti juttuseuraa ympärilleen. Ja sukulaiset ihmettelee, miten sieltä pääkaupunkiseudulta ei ole vuodessa poikaystävää löytynyt, kun on niin "hyvät markkinat", huoh.

Yritä asettaa itsesi tilanteeseen, jossa on luonteva mahdollisuus tulla juttelemaan. Turhan usein naiset (ja ehkä miehetkin?) hengailevat niin tiiviisti oman porukkansa kanssa baarissa, että juttelemaan meneminen tuntuu kiusalliselta, koska koko poppoo sitten hiljenee ja kääntyy katsomaan... "Kukas se siinä pokailee meidän ninniä siinä *tirsk*"...

Lisäksi kannattaa flirttailla, antaa vähän silmää kivan näköiselle tyypille ja sitten tosiaan lähteä vaikka hiljakseen baariin kun on sopiva hetki, eikä pitää kiirettä. Näin toiselle aukeaa mahdolisuus tulla 'sattumalta' siihen ja vaikka vähän heittää läpyskää.

Vierailija

Höpönlöpön, mitäs feministipropagandaa tämä on? Naisilla on mistä valita, myös Helsingissä. Olen käynyt Hki yökerhoissa ja näin se on.

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Jepujee - aihe on selkeästi tulenarka, kun se herättää näin paljon keskustelua - syytä lienee jatkaa asiasta vielä tulevalla viikolla - pysykää linjoilla, su-ma jatketaan aiheesta myös blogin puolella. Siihen asti haluaisin lainata ehkä erikoisimpia sanakäänteitä, jolla minut on henk. koht. torjuttu: "Kiitos osallistumisesta!" Rakkaudella, Irma

Vierailija

Hyvä. Pelkästään kansanterveydelliseltä kannalta suomalaisten tulisi panostaa sosiaalisuuteen.

Vierailija
Vierailija
Vierailija

Sen kyllä tiedän, että mies, niin suomalainen kuin ulkomaalainenkin, voi olla aikamoinen puusilmä. -- Mies ei tajunnut, että tämä oli sellainen iskuyritys. Onkohan rakkaus sumentanut hänen päänsä ja silmänsä ;).

Mutta nythän oli kuitenkin kyseessä varattu mies, eli ehkei enää tarvitse miettiä onko iskuyritys vai ei? :)

Kyynisenä tuli jo mieleen, että olisikohan kyseinen nainen lähestynyt miestä nimen omaan siksi, että mies oli jo varattu.

Vierailija

Puusilmäisyyksistä saa aina lukea tarinoita kanssa, yleensä ne tosin ovat tasoa "vilkaisin pikaisesti seinäkelloa hänen päänsä vieressä, vaikka on rannekellokin kädessä - miksei se tajunnut että yritin iskeä!" Tuollaiset lantioiden toisiinsa painamiset lienevät jo sitä tasoa, että jos ei mitään juttua synny, on kyseessä yleensä torjuminen (toinen varattu, kemiat eivät kohtaa, ulkonäkö ei miellytä, jne.), ei puusilmäisyys.

Pessimisti ei myöskään pety, joten jos joku kassan täti hymyilee ja vilkaisee silmiin, oletan sen olevan asiakaspalvelua, enkä iskuyritys. Vastaavasti jos baarissa joku nainen kävelisi ohi ja reitemme koskettaisivat, olettaisin sen olleen vahinko. Suoria lähestymisiä en muista saaneeni, joten en tiedä olisiko minuun törmääminen olettamani vahinko, vai olisinko ollut puusilmä ja nainen pahoittanut mielensä kun mies ei tajunnut.

Aivan. Miesten on todella vaikea tulkita naisten lähettämiä viestejä. Useimmiten saa lukea naisten kommentteja juuri tuohon tyyliin: "Vilkaisin varmaan hänen päänsä ohi seinäkelloa peräti vajaan puolen sekunnin ajan, täytyy olla todella tampio mies ettei tajua noin suoraa iskuyritystä!" Toisaalta kyllä löytyy niitäkin kommentteja, jolloin nainen on tullut painautumaan miehen vartaloa vasten ja suutelemaan häntä, ja kun mies tämän huomanneena ja rohkaistuneena on tehnyt aloitteen, nainen on suuttunut siitä koska eihän tuo vartaloa vasten painautuminen ja suuteleminen nyt "merkitse mitään".

Itse kuulun siihen kategoriaan että tulkitsen naisten kaikki eleet korkeintaan ystävällisyydeksi, ellei nainen suoraan tuo kiinnostustaan ilmi, lähinnä sanoen suoraan olevansa kiinnostunut minusta. Ja silloinkin nousee vielä esille epäilys että onkohan hän tosissaan vai vedättääkö minua.

Itse kun olen baarissa katsonut naisia, niin kyllä käytännössä 100% heistä näyttää olevan jo valmiiksi niin liimautunut joko tyttöporukkaan tai johonkin toiseen mieheen (tai molempiin) että jos minä yrittäisin edes vähänkään tuoda olemassaoloani ilmi saisin vastaukseksi korkeintaan ivallista naurua tai käskyn painua tieheni.

Vierailija
Vierailija

ps. Aviomies arvioi, että kyseisenä iltana Irman ja kumppaneiden heikko menestys on johtunut suuresta seurueen koosta. Miehet ei kuulemma voi tietää, onko meneillään tyttöjen ilta (johon "kikkeli ei kuulu") vai onko meneillään ajometsästys (nyt mies puhuu hirvestämisestä) joka ei pokaushommiin kuulema kuulu

Tämä. Jos seuraa kaipaa, kannattaa näyttää seurankaipuiselta, eikä siltä, että on valmis nauramaan jokaisen lähestyjän maan rakoon.

Tästä olen samaa mieltä.

Vierailija

Kirjoittelin tuolla aiemmin siitä, kuinka ilmiö on minullekin, selvinpäin ryhdikkäänä yössä liikkuvalle hyvin tuttu. Eilen, ensimmäistä kertaa muistaakseni IKINÄ (!) suomalainen, hyvännäköinen (!) Mies katseli pitkään kun tanssin onnellisena hyvän musiikin tahtiin, hymyili suoraan silmiin katsoen, tuli vähän myöhemmin juttelemaan, ja samaan taksiinhan sitä päädyttiin. Olen helpottunut ja onnellinen, ja nyt säästyvät Etelä-Amerikan matkarahat johonkin muuhun. Toivoa siis yhä on!! :)

Vierailija

Onpa erikoinen keskustelu. Täällä naiset huutaa, että miehet ei ikinä ja miehet ärisee takaisin, että eikun naiset ei ikinä. Yhdistäkää voimanne, niin kaikki voittaa!

Vierailija

Aikoinani sinkkumiehenä jo baariin mennessä katsastin pois mahdottomat jo pelkästään ajansäästön vuoksi. Mahdottomilla tarkoitan juuri tällaisia yli 175-senttisiä + korkokengät ja muut liian hyvännäköiset. Kun en pelaa kiekkoa tai aja formulaa löysin ihanaa seuraa taviksista. Voi olla että liian hyvännäköisistäkin olisi voinut löytyä, en sitä kiellä!

Vierailija

Tuo onkin kiinnostava keskustelu; miksi kauniit, hoikat ja pitkät naiset yleensä antavat niin jäätävää vaikutelmaa. Naama usein happamana, katsekontakti minimissä muiden ihmisten kanssa, hermostunut kehonkieli, jne.

Onko syy se että heitä pokataan niin paljon että rupeaa jo kyrsimään? Onko heillä jo tarpeeksi sosiaalisia kontakteja, ettei halua uusiin ihmisiin tutustumiseen ole? Onko heillä huono itsetunto liiallisesta huomiosta ja odotuksista johtuen? Onko heillä huono itsetunto sen takia ettei heihin oteta kontaktia koska oletetaan ettei hyvännäköisiin ole sarkaa?

Vierailija
Vierailija

Aikoinani sinkkumiehenä jo baariin mennessä katsastin pois mahdottomat jo pelkästään ajansäästön vuoksi. Mahdottomilla tarkoitan juuri tällaisia yli 175-senttisiä + korkokengät ja muut liian hyvännäköiset. Kun en pelaa kiekkoa tai aja formulaa löysin ihanaa seuraa taviksista. Voi olla että liian hyvännäköisistäkin olisi voinut löytyä, en sitä kiellä!

Kaipa sitä pitää minunkin jossain vaiheessa vielä käydä siellä baareissa yrittämässä saada kontaktia naisiin. Tähän asti on vain tuntunut siltä että baareissa naiset nimen omaan haluavat pysyä erossa ennestään tuntemattomista miehistä mutta kyllä tässä samassa keskustelussa on saanut lukea sekä miesten että naisten kirjoituksista että se ei aina välttämättä pidä paikkaansa.

En kuitenkaan ajatellut mennä heti yrittämään pokata naisia sänkyyn, vaan ensin päästä ihan vain juttelemaan naisille baareissa. Jos se näyttää onnistuvan, niin itsetuntoni nousee kun huomaan tekeväni jotakin oikein, ja seuraavalla kerralla naisia voi sitten lähestyä rohkeamminkin, kenties jopa pyytää treffeille. Tärkeintä on ensin päästä eroon asenteesta etten minä voi ketään naista koskaan kiinnostaa.

Kun tämä nyt on Me Naisten keskustelupalsta niin luulisi täällä naisia pörräävän. Ajattelin siksi kysyä tässä ensi alkuun käytännön vinkkejä, eli missä baareissa (Helsingissä siis) ja mihin aikaan kannattaisi käydä, ja miten niitä naisia sieltä etsitään ja lähestytään?

Vierailija

Niinpä, tuohon voisin kyllä täydentää, että kyse melko pitkälti Etelä-Suomen ongelmasta, miehistä on tullut siellä kovin nirppanokkia, naismaisia sanoisinko, ja naiset ovat niitä jätkiä - ja sekös miehiä riipii. Suomi24 on tarjonnut kyllä ihan hyviä panotapaamisia Helsingissäkin, mutta ne miehet ovat olleet joko opiskelijanuoria tai varattuja - eli pelkkä seksi mielessä - mikä oli siis tarkoituskin. Ehkä baarissa sinkuille tulee olo, että haetaan sitoutumista vaikkei sitä oikeasti näytetäkään, ja se on se kirous.

Jos seksiä kaipaa niiltä Etelä-Suomen miehiltä niin ei muuta kuin tunturiin, sieltä sitä saa - niiltäkin :)

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012
Vierailija

Tuo onkin kiinnostava keskustelu; miksi kauniit, hoikat ja pitkät naiset yleensä antavat niin jäätävää vaikutelmaa. Naama usein happamana, katsekontakti minimissä muiden ihmisten kanssa, hermostunut kehonkieli, jne.

Onko syy se että heitä pokataan niin paljon että rupeaa jo kyrsimään? Onko heillä jo tarpeeksi sosiaalisia kontakteja, ettei halua uusiin ihmisiin tutustumiseen ole? Onko heillä huono itsetunto liiallisesta huomiosta ja odotuksista johtuen? Onko heillä huono itsetunto sen takia ettei heihin oteta kontaktia koska oletetaan ettei hyvännäköisiin ole sarkaa?

Terve! Lähtisin tässä veikkaamaan, että yleisin syy on aihe mistä kirjoitin tänään eli ihan yksinkertaisesti luottamuksen puute.

http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/vallilan_irma/alaston_totuus

Suomalaiset naiset ovat siinä mielessä mielenkiintoinen ryhmä, että ollessamme samalla ihan varmasti yksiä maailman kauneimmista (suuri otos matkaajia tässä antamassa todistustaan), omaamme myös ennätysmäisen huonon itsetunnon! Ihan tosi kauniilla naisilla saattaa olla myös ihan oikeasti sellainen tilanne, ettei kukaan KOSKAAN tule juttelemaan, koska häntä pelätään liikaa - ja tästäkös se itsetunto kohoaa. Kreisiä, mä tiedän, mutta mahdollista tämäkin...

Rakkaudella, Irma

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012
Vierailija

[quote author="Vierailija" time="25.11.2012 klo 02:37"]

Kaipa sitä pitää minunkin jossain vaiheessa vielä käydä siellä baareissa yrittämässä saada kontaktia naisiin. Tähän asti on vain tuntunut siltä että baareissa naiset nimen omaan haluavat pysyä erossa ennestään tuntemattomista miehistä mutta kyllä tässä samassa keskustelussa on saanut lukea sekä miesten että naisten kirjoituksista että se ei aina välttämättä pidä paikkaansa.

En kuitenkaan ajatellut mennä heti yrittämään pokata naisia sänkyyn, vaan ensin päästä ihan vain juttelemaan naisille baareissa. Jos se näyttää onnistuvan, niin itsetuntoni nousee kun huomaan tekeväni jotakin oikein, ja seuraavalla kerralla naisia voi sitten lähestyä rohkeamminkin, kenties jopa pyytää treffeille. Tärkeintä on ensin päästä eroon asenteesta etten minä voi ketään naista koskaan kiinnostaa.

Kun tämä nyt on Me Naisten keskustelupalsta niin luulisi täällä naisia pörräävän. Ajattelin siksi kysyä tässä ensi alkuun käytännön vinkkejä, eli missä baareissa (Helsingissä siis) ja mihin aikaan kannattaisi käydä, ja miten niitä naisia sieltä etsitään ja lähestytään?

Hei! Todellakin kannattaa mennä juttelemaan! Se on oikeasti joskus pelottavaa, mutta muista, että suurimmassa osassa tapauksista me naiset olemme ihan yhtä peloissamme ja epävarmoja. Nyrkkisääntönä voisi neuvoa, että hymyileminen on hyvä ja liian humalassa ei kannata mennä. Paikoista en oikein osaa sanoa, ne kun menevät niin oman maun mukaan - varmaan samanlaiset paikat missä itse tykkäät käydä...? Niin ja muuten treffeille pyytäminen on hyvä idea, jos kiinnostaa.Meilläpäin tuota treffikulttuuria on aika vähän, josta olen myös kirjoittanut (muistathan lukea loppuun asti, hih! http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/vallilan_irma/hidas_seksi_hyva_s...). Siksi onkin itse asiassa erityisen viehättävää jos joku uskaltaa ulos pyytää eli älä ihmeessä ujostele sen suhteen! 

Onko muilla mimmeillä ajatuksia hyvistä paikoista tavata naisia?

Rakkaudella, Irma

Vierailija
Vallilan Irma

http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/vallilan_irma/alaston_totuus

Suomalaiset naiset ovat siinä mielessä mielenkiintoinen ryhmä, että ollessamme samalla ihan varmasti yksiä maailman kauneimmista (suuri otos matkaajia tässä antamassa todistustaan), omaamme myös ennätysmäisen huonon itsetunnon!

Tuo Alaston Totuus -blogi on aika surkea, sinne ei voi kommentoida asiallisesti näemmä pientäkään kritiikkiä tempauksen aloittajan kaksinaismoralismista vaan sensuuri iskee heti.

Mitä tuohon suomalaisnaisten kauneuteen tulee: itse olen kuullut lähinnä juuri päinvastaista kommenttia täällä enemmän aikaa viettäneiltä ulkomaalaisilta. Ainahan pikaiset matkaajat kehuvat kaikkea mahdollista, ja saavat todennäköisesti vähän siloitellun kuvankin, niin Suomessa kuin ulkomailla. Itse kyllä melkeinpä tykkään silti eniten suomalaiskasvoista, jos ne ovat nätit.

Suomalaisnaisten itsetunnossa en kyllä allekirjoita mitään vikaa olevan, päin vastoin välillä tuntuu olevan turhankin suuret luulot itsestään. Enkä tällä nyt viittaa Irmaan :P

Vierailija
Vierailija

Tuo Alaston Totuus -blogi on aika surkea, sinne ei voi kommentoida asiallisesti näemmä pientäkään kritiikkiä tempauksen aloittajan kaksinaismoralismista vaan sensuuri iskee heti.

Selvennyksenä: puhuin siis siitä ihan alkuperäisestä blogista, en Irman.

Vierailija

Latinoille tosiaan kelpaa vähän rumempikin blondi. Koittakaa niitä. Samoin aika monet ulkkikset tarttee oleskelulupaa, sitä kautta voisi ehkä seksiäkin saada neuvoteltua. 

Vierailija

Niin siis naislauma. Yksi tulee juttelemaan ja kaksitoista juryä suurennuslasin kanssa. Pienikin kehon liike pannaan merkille, analysoidaan ja kirjataan pöytäkirjaan.

Sain mielikuvan, että kirjoittaja saattoi lähteä yöelämään hakemaan jo etukäteen päätettyä lopputulosta, ihan vain että saisi materiaalia artikkeliinsa. Vaikka olihan tuossa tekstissä paljon reaalimaailman aineksia.

Ja mitä Helsingin yöelämään tulee, itse koen naiset kylmiksi. Ainakin minua kohtaan. En halua pilata iltaa antamalla naisille mahdollisuuden purkaa pikkumaisuutensa minuun. Itsetunnon nollasummapeliä. Vietän mielummin hyvää aikaa ystävieni kanssa. 

Olen pitkä, vaalea, sinisilmäinen tavismies, en siis kelpaisi edes kirjoittajan omiin kriteereihin paikan komeimmasta miehestä. Näillä silmillä ja hymyllä olen kyllä kovaa valuuttaa latinalaisessa maailmassa. Sinnepäin suuntaan tulevaisuuteni melko varmasti pysyvästi.

Todellakin harmillista tämä meno. Naistenlehdet ainakin ovat yksi syypää. Pärjäilkää.

Vierailija

Joo eivät ole suomalaiset miehetkään täydellisiä, eihän kukaan ole. Mutta kyllä joutuu sanomaan että naistenkin pitäisi skarpata. Jos haluaa saada miehen kiinnostumaan, täytyy osata vietellä. Lisäksi olisi hyvä pitää itsensä kunnossa fyysisesti.

Vierailija
Vierailija

Niinpä, tuohon voisin kyllä täydentää, että kyse melko pitkälti Etelä-Suomen ongelmasta, miehistä on tullut siellä kovin nirppanokkia, naismaisia sanoisinko, ja naiset ovat niitä jätkiä - ja sekös miehiä riipii. Suomi24 on tarjonnut kyllä ihan hyviä panotapaamisia Helsingissäkin, mutta ne miehet ovat olleet joko opiskelijanuoria tai varattuja - eli pelkkä seksi mielessä - mikä oli siis tarkoituskin. Ehkä baarissa sinkuille tulee olo, että haetaan sitoutumista vaikkei sitä oikeasti näytetäkään, ja se on se kirous.

Jos seksiä kaipaa niiltä Etelä-Suomen miehiltä niin ei muuta kuin tunturiin, sieltä sitä saa - niiltäkin :)

  Huuhaajuttua. Miehen saa kyllä lähes kuka tahansa nainen yhdessä illassa, kun lakkaa tavoittelemasta hierarkiahuippuja. Sinkuksi jääneet miehet ovat pettyneet yleensä naisiin siinä määrin, ja saaneet heiltä moukkamaista kohtelua, etteivät he tee enää aloitteita. Näin ollen voisin vinkata naisia tekemään mahdollisimman asiallisia ja romanttispitoisia lähestymisiä miehille, ja kohdentamaan hakunsa sellaisiin, jotka eivät ole todennäköisessä varattuneisuustilanteessa. Myöskin tuohon panokeskeisyyteen voisi pureutua. Moni mies voi ilahtua ja kokea enemmän turvaa muunlaisesta läheisyydestä (kokemattomalle hirveällä rytinällä tapahtuva panosuoritus voi olla jopa liiallinen pelote) Seksiä voi tarjota myös suihinoton tai käteen lauettamisen muodossa. Joku voi innostua enemmän läimäyttelystä tai ruoskimisesta. Jotakin taas voi kiinnostaa ennemmin sopia naisen kanssa esimerkiksi joku yhteinen matka ja katsoa rauhassa mitä tulemaan pitää. Naisporukalla voi toki mennä baariin, mutta se ei ole mikään osoitus, ettei miehiä ole, jos sieltä tullaan ilman niitä. :)  

-deeby 

Vierailija
Vierailija

...itsekin olin ennen hoikka, eikä ollut kyllä ongelmaa saada seuraa. tosin seuran laadussa ei ollut kyllä kehumista stadin yössä. mutta sitten iän myötä tuli ylikiloja, ja tilanne muuttui täysin. että läskit, älkööt vaivautuko. emme tarvitse seksiä, tai mitään muutakaan. ehkä itse luulemme olevamme laitettuina ja sopivassa asussa ihan hyvännäköisiä, mutta makkara vyötäröllä on kuin rutto. että jos ei ole vielä nuorena kehittänyt itselleen esim syömishäiriötä niin nyt kolmekymppisenä olisi jo korkea aika! ...

Tämä on vissiin taas sitä naisen logiikkaa, kun ainoat vaihtoehdot ovat ihramakkara vyötäröllä tai syömishäiriö. Mitä jos olisi ihan terve ja hyväkuntoinen? Se on se, mistä suurin osa miehistä kiinnostuu, mutta se näyttää olevan nykynaisilta ihan liikaa vaadittu. Toisekseen, sinulla itselläsi on varaa kyllä vinkua kuinka ei ollut "hyvälaatuista" seuraa, mutta miesten sitten pitäisi hyväksyä sinut kaikkine vikoinesi (mm. niine makkaroinesi), un-FREAKING-believable, mutta niin yleistä nykyajan suominaisille. Ei mitään itsekritiikkiä ja pitäisi saada itsevarma ja menestyvä komistus, joka hyväksyisi kaikki ne ihrakerroksetkin mukisematta, kun ei prinsessat tietenkään voi yhtään katsoa mitä suuhunsa pistää liikunnan harrastamisesta nyt puhumattakaan.

Vierailija

Joo. Hyvä keskustelu ja aihe tämä on. Olen ylipainoinen yli 40 vuotias mies ja saan riittävän usein seksiä kun lähden Helsingin yökerhoihin. 

Liikun aina yksin, suht humalassa, mutta en koskaan niin että se hirveesti näkyisi ulospäin. En yleensä lähesty yli 3 hengen naisseuruetta ollenkaan.

En valikoi liikaa. Olen kokeileva niin kumppanini iän kuin painonkin suhteen. En välttämättä edes yritä päästä jatkoille naisen kanssa sinä iltana kuin kohtaamme, vaan otan yhteystiedot ja palaan asiaan heti lähipäivinä. Selvinpäin arkena.

Kehoittaisin naisia kokeilemaaan tätä minun metodiani miehiin. Voin kokemuksesta voin sanoa että aika monet naiset jo niin tekevätkin. Ja he saavat seksiä. 

t. 2 lapsen isä

Vierailija
Vierailija

  Huuhaajuttua. Miehen saa kyllä lähes kuka tahansa nainen yhdessä illassa, kun lakkaa tavoittelemasta hierarkiahuippuja. Sinkuksi jääneet miehet ovat pettyneet yleensä naisiin siinä määrin, ja saaneet heiltä moukkamaista kohtelua, etteivät he tee enää aloitteita. Näin ollen voisin vinkata naisia tekemään mahdollisimman asiallisia ja romanttispitoisia lähestymisiä miehille, ja kohdentamaan hakunsa sellaisiin, jotka eivät ole todennäköisessä varattuneisuustilanteessa. Myöskin tuohon panokeskeisyyteen voisi pureutua. Moni mies voi ilahtua ja kokea enemmän turvaa muunlaisesta läheisyydestä (kokemattomalle hirveällä rytinällä tapahtuva panosuoritus voi olla jopa liiallinen pelote) Seksiä voi tarjota myös suihinoton tai käteen lauettamisen muodossa. Joku voi innostua enemmän läimäyttelystä tai ruoskimisesta. Jotakin taas voi kiinnostaa ennemmin sopia naisen kanssa esimerkiksi joku yhteinen matka ja katsoa rauhassa mitä tulemaan pitää. Naisporukalla voi toki mennä baariin, mutta se ei ole mikään osoitus, ettei miehiä ole, jos sieltä tullaan ilman niitä. :)  

Sanoisin suorastaan, että moni tällainen yksinäinen, ujo ja naisiin pettynyt mies olisi ihan kiitollinen, jos ensimmäisellä kerralla ei olisi seksiä lainkaan, vain pelkkää muuta läheisyyttä, kunhan se tarkoittaa sitä että seksiä on joskus myöhemmin luvassa. Sillä tavalla vältytään luomasta miehelle suorituspaineita, etenkin jos hänellä ei tästä suorituksesta ole aiempaa kokemusta.

Vierailija

Sähän käytät Irma ihan väärää taktiikkaa

- ensimmäisenä ja suurimpana virheenä porukan koko, joka on ihan liian monta henkilöä.

ja sitten...

- "hymyilevä mies" ei uskaltanut puhua, koska SE nainen josta hän oli kiinnostunut, ei osoittanut kiinnostusta takaisin... sitten se olikin ihan sama, että mitä muille sanoo vai sanooko enää mitään.

- "sepalus auki" miehen olikin parempi jäädä ilman, jos sen suusta tulee heti tollasta tekstiä.

- "partasuu":lle taas esität vaatimuksen... (ai ai, virhe) ...olisit mieluummin houkutellu sen seikkailuun...

- "pygmi" oli taas vain rehellinen, et ei siitä pitäis suuttua... kaikilla meillä on jotain kriteerejä

- "pullonkerääjä" taas ei lähtenyt bisselle, koska oli köyhä ja luuli joutuvansa ehkä jopa tarjoamaan... eli ihan väärään paikkaan ehdotti kaverisi treffejä.

- seuraavan viikon "kaksi miestä" taas pelästyi teidän porukan kokoa... eli jos teitä olisi ollut vain kaksi, niin ehkä olisi tästäkin jotain tullut.

eli...

lähde siis joskus vain yhden kaverin kanssa liikkeelle, ettei kohtaamisesta tule liian ahdistava... (naiset kun monesti arvostelevat porukalla miehiä... eks je?... ja se nyt on vaan vähän sellaista leikkiä... MUTTA jos mies tämän "arvostelun" huomaa edes jonkun ryhmäsi naisen katseessa... niin se on yleensä miehen kohdalta sitten jo ohi, vaikka keho olisikin vielä paikalla)

eli kun miehet on visuaalisia olentoja, niin meille naisen katse on yhtä tärkeä kun naiselle esim. miehen huumorintaju... eli jos katsot minua jotenkin "väärin", niin se on sama minulle kuin se, että kertoisin sinulle jotain ihan typeriä juttuja... ja se on turn-off.

eli jos et saa katsettasi kuriin, niin miehet pitävät sinua ns. "tosikkona", joka tuomitsee pienimmätkin virheesi... ( ja siinä on eroa, että nauratko ihmisille vai elämän monimuotoisuudelle... esim. "kato ny totakin..." versus "tsiigaa tota!" ...eli asenne ratkaisee.)

ps. ja vähän mielikuvitusta kehiin..pliis... katsos kun KAIKKI naiset osoittaessaan kiinnostusta vain katsoo vienosti ja hymyilee... ja se on aika tylsää...

Vierailija

"Tämä siis jos nainen on pitänyt kehostaan huolta, mikä on vaaditulla tasolla erittäin helppoa, ja naisen oma valinta."

Merkityksetöntä, masua tukevat pöksyt mekon alle. Kun saalis on hilattu kotipesään, ei totuuden paljastumisella ole enää mitään merkitystä :D

Vierailija

Tämä viesti oli erittäin mielyttävää luettavaa ja ei siinä ollut mitään yllättävää. Tilanne on aivan sama miehillä kuin naisillakin.

http://pleieri.blogspot.com/2013/04/kylla-ei-ja-ehka-naiset.html

Haluat siis kympin miehen.. Kuka ei haluaisi? Miten? Vastaus... Täsmälleen samalla tavalla kuin 9 miehen.. 9 miehen iskeminen tapahtuu täysin samalla tavalla kuin 8 miehen.. Ja 8 iskeminen tapahtuu samalla tavalla kuin 7 miehen.. Niin alas kuin rimaa kukin nainen onkin valmis laskemaan iskeminen tapahtuu aina samalla tavalla.

Tosin välillä täysin ala-arvoisetkin miehet kuten tuo romanialainenkin sanoo ei. Näin käy myös miehillä. Välillä täysin varmana oletettu nainen vain sanoo "EI kiinnosta hei!! Miks sä oikeen puhut mulle.  Mitä toikin jätkä oikeen luulee itestään.. luuuuuseriii!!"

Mies toteaa "laskin rimaani, laske sinäkin omaasi"

Ei miehet ja naiset ole niin erilaisia kuin väitetään.

Nainen sanoo "Moi", kertoo kiinnostuksensa mieheen, juttelee normaalisti tilanteeseen liittyen. Ja kympin mies tekee oman osuutensa toisin sanoen mies tekee asiat naiselle helpoksi.. Kympin mies flirttailee, hymyilee, kysyy sinulta vastakysymyksiä, naureskelee,  hyväksyy fyysisen kontaktisi tai aloittaa sen itse, pyytää puhelinnumeroasi.. jne.

Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Et pysty toteamaan miten jokin IHMINEN reagoi sinuun pelkästään sen perusteella kuinka hyvännäköisenä tai rumana hän sattui syntymään. Mika saattaa olla hyvin tuomitseva ja hankalasti lähestyttävä kun taas Mkko voi olla hyvin helposti lähestyttävä.. Huomaa, että Mikan ja Mikkon ulkonäöstä ei mainittu mitään.. He vain ovat 2 eri ihmistä ja he reagoivat lähestymiseen eri tavalla.

Kuka tahansa rehellinen pelinainen pystyy vastaamaan sinulle, että osat "täyden kympin" miehet ovat edenneet makuuhuoneen puolelle todella nopeasti, helposti ja vaivattomasti.

Kun taas osat hienosti sanottuna "vähemmän haluttavat" miehet ovat olleet äärimmäisen töykeitä "Ei nappaa miehiä".

Et pysty tietämään miehen komeuden tai rumuuden perusteella millainen IHMINEN mies on. Mieti millainen ihminen iskemäsi mies on.. Mitkä asiat häntä kiinnostaa, millaisia kavereita hänellä on, millainen musiikkimaku hänellä on, mitä hän haluaa elämältä, mikä hänelle on tärkeää, mitä hän ihailee, millaisesta perheestä hän tulee.. Et iske niin ja niin komeita miesnumeroita vaan IHMISIÄ. Keskity siihen millainen iskemäsi mies henkilönä on. Tämän jälkeen tee arviosi onko mies "Kyllä" "Ei" vai "Ehkä".

Mitä kauniimpi ja seksikkäämpi nainen on sitä todennäköisemmin hän menestyy. Mitä enemmän aloitteita nainen tekee sen todennäköisemmin hän menestyy. Mitä enemmän nainen sanoo "Moi", kertoo kiinnostuksensa mieheen, juttelee normaalisti tilanteeseen liittyen.. Kaikki tekstit lainattu Pleieri blogista.

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat