Elä elämän reunalla - käy ottamassa kampaus keskellä päivää!

Eksyin tutkiessani naamakirjan luurankokaappejani tekstiin, jonka olin poiminut blogista, joka ei ilmeisesti enää ole olemassa. Yksi niitä viestejä menneisyydestä, jotka joskus osuvat juuri oikeaan saumaan.

Muinainen jupsa.blogpot.com jakaa elämänviisautta seuraavasti:

"

Vaadi elämältä enemmän. Lähde lenkille. Aloita uusi harrastus. Uppoudu johonkin. Uppoudu itseesi. Uppoudu toiseen ihmiseen. Kunhan uppoudut. Meditoi. Käy terapiassa. Älä syytä itseäsi äläkä toisia, tee asialle jotain. Uskalla. Koe tunteesi rehellisesti, ja päästä niistä irti. Lähde lomalle. Lue kirja. Mene näyttelyyn. Teatteriin. Konserttiin. Mene jonnekin, jonne sinunlaisesi ihminen ei koskaan voisi mennä. Usko olevasi kalliimman ihovoiteen arvoinen. Usko johonkin ylevämpään. Usko siihen, että elämä on suurin ihme, jonka koskaan kohtaat, ja ala elää sen mukaisesti. Ja jos ei mikään muu auta, mene katsomaan Rambo.

"

Harvoin tulee luettua noinkin perinpohjaista ohjeistusta elämiseen. Lisäisit tuohon vielä sen, että aina ei tarvitse hypätä laskuvarjolla.

Jos Rambo on lainassa joka Makuunista, niin voit ottaa pidemmän lounaan tai tehdä katoamistempun sieltä missä oletkin ja karata Pasilaan. Pasilan kauneudenhoitoalan oppilaitoksessa on tänään avoimet ovet ja ketterät oppilaat leikkaavat tukkaa ja tekevät kaikkia ihanuushoitoja aivan pikkurahalla. Harva asia on niin tärkeä, ettei sitä voi jättää hetkeksi vaikka ottaakseen pikakäsihoidon parilla eurolla. Tai värjätä ja muotoilla kulmansa vitosella. Tai ottaa pikakampauksen ilmaiseksi! Samalla voi vaikka selvittää miten toteuttaa unelmansa, jos se on esimerkiksi alan vaihtaminen kauneusammattilaiseksi.

Koska, kuten Jupsakin (?) ylempänä toteaa: me kaikki olemme sen kalliimman ihovoiteen arvoisia.

Pasilan kauneudenhoitoalan ammattioppilaitos, Avoimet ovet 29.1. klo 10 - 16, Savonkatu 4

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat