Kuva: Sven Hoffman, lähde alempana
Kuva: Sven Hoffman, lähde alempana

Viimeistään siinä vaiheessa kun ymmärsin rannalla maatessani, että herran isä; tuohan on breikki ja tuolla on surffikauppa, tiesin, että Barna on sieluni ja ruumiini kaupunki. Barcelonassa aallot kuulemma vaan tulevat kun tulevat, varmimmillaan spotti toimii marraskuun lopussa, jossa merta täplittävät sitten sadat märkäpukuiset surffijumalat. Mutta Barnan rantakaupungiosat ottavat kaiken irti surffimaineestaan, vaikkei aaltoja ihan aina olekaan. Sitä enemmän Barnan kaduilla rullailee skeittarit, jotka täällä ovat muuten sitten komeita ja aikuisia. Viime kerralla pistinkin pari kuvaa paikallisen Kiasman sessareista. Surffiskeneily on tuottanut myös paikallisia vaatebrändejä ja tietysti surffiklubeja. Niin ja loputtomiin ehkä tähän astisen surffimatkailijaurani komeimmat miehet. Aivan suvereenisti. Nyt täytyy vain tunnustaa, että petin teidät hävyttömästi. Sen sijaan, että olisin tavannut lauantai-iltana sen überkuuman surffikaupan myyjän, joka kutsui meidät klubilleen, menin mummona pienessä mahataudissa kymmeneltä nukkumaan. Porque, mi dio, porque??!!

Barcelonetan kaupunginosan rannassa sijaitseva Surfhouse on uusi, kiiltävä ja kaunis. Monella tapaa. Jos kehtaisi, voisi päivän viettää ihan hyvin nurkassa katsellen tiskin takana pyöriviä surffipoikia. Meno on rento ja listakin mainio - kahvi oli vielä hieman kitkerää, mutta vasta kuukauden pystyssä ollut paikka  ehtii parantaa...

Carrer del Ducilta löytynyt Two Thirds miestenvaatepuoti on todellinen löytö. Konsepti yhdistää todella viehättävästi surffaria, merimiestä ja meren mystisyyttä. Todella tyylikkäitä vaatteita ja silmänruokaa myös monella tasolla. Surffibrändi aikuisille miehille, jotka unelmoivat suurista seikkailuista. 

Nimi Two Thirds tulee siitä, että kaksi kolmasosaa maapallosta on merien peitossa. Brändi on syntynyt Euroopan surffipääkaupungissa, San Sebastianissa ja hienostunut rakkaus mereen yhdistyy huolettomaan biitsikulttuuriin. Alla pari kuvaa uudesta mallistosta. Ei hassumpi malli, vai mitä?

Kuvat ovat Sven Hoffmanin käsialaa ja lisää päiväunimateriaalia löytyy täältä

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2013

Kategoriat