Gossip girl of San Juan osa 2

Sunnuntaisin San Juanin ranta täyttyy nicaragualaisista. Laiskanpulleat ulkomaan turret saavat väistyä kyläläisten piknikien ja kaupunkilaisten rantapäivän alta. Tunnelma on letkeä, joka toinen torkkuu leikkivien lasten, koirien ja hevosten seassa.

Tänä sunnuntaina on useimmilla myös hyvä syy nukkua. Kolmipäiväiset salsafestarit vetävät viimeisiään ja viime yön humpasta väsyneet urheat juhlijat kuorsailevat ympäriinsä.

Ystävämme Ruotsin hoitsut eivät ole myöskään levänneet laakereillaan. Tilanteet muuttuvat yllättävän nopeasti pikkukyläksi naamioidussa ihmiskokeessa ja on jo korkea aika päivittää juorut!

Viimeksihän jäimme siihen haastavaan tilanteeseen, jossa Ingan kaksi rakkautta olivat vaarallisesti joutumassa samaan soppaan ja punoimme mestarijuonta sotkun hoitamiseksi – joka luonnollisesti pissi jo alkumetreillää. Viikko sitten Juan vannoi Ingalle loppumatonta rakkautta ehdottomalla yksinoikeudella, kun samaan aikaan ruotsalainen herkku Niklas lähestyi San Juania tunti tunnilta.

Tiukoissa tilanteissa avun antaa yleensä onnekas tai onneton sattuma. Tällä kertaa Ingan pelastaa Juanin tulinen latinotempperamentti, kun hän joutui tappeluun kolmen kundin kanssa lähibaarissa Ingan kunnian takia. Kaupungilla liikkuu ilkeä juoru, jonka mukaan Inga on sekaantunut viereisen korttelin surffikiskan omistajaan, mikä ei tietenkään ole totta – herra tietää.

Joka tapauksessa Ingalle onnekkaan ja Josella vähemmän onnekkaan sattuman vuoksi pojat eivät koskaan kohdanneet toisiaan kylillä, Josen miettiessä pari päivää syntejään putkassa. Sillä aikaa Niklas onkin jo muuttanut lähirannalle ja rakkauden logistiikka toimii taas...

Samaan aikaan muualla tulitanssijapoika on jo purkitettu ja vielä suuremman draaman ainekset ovat ilmassa. Annika, joka on lempinyt herkän hippipojan kanssa jo tovin on tietysti myös sopinut treffit San Juaniin viime marraskuussa tapaamansa suuren matkarakkauden, vaeltavan brittimallin kanssa.

Kuten pohjoisen jäyhä siskon mies Erik, joka on ollut tytöillä vieraana pari viikkoa ja joutunut kuuntelemaan loputonta arjen saippuaoopperaa yleensä järkähtämättömän hiljaisuuden ja kaljan turvin, kommentoi tilannetta, aivan yhtäkkiä, kesken tyystin toisen keskustelun:

”Mutta mitä tapahtuukaan kun Alexander palaa kaupunkiin?”

Niin. San Juanin juoruihin on helppo imeytyä – tahtomattaankin.

Mitä tulee minuun, jopa espanjanopettajani, viehättävä 38-vuotias yksinhuoltaja, on huolestunut saamisistani. ”Kuule Paula, mitäs jos nyt kuitenkin ottaisit sen ruman amerikkalaisen, joka asuu siinä isossa talossa kukkuloilla. Vaikka yhdeksi yöksi! Vähentäisi stressiä!” hän huudahtaa kesken aivan toisen aiheen. Selitän siis hänellekin vielä kerran kärsivällisesti kuinka olen lääkärin määräämässä seksikiellossa. Siitä enemmän ensi kerralla...

XOXO Irma  

Kommentit (1)

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat