Mitä tapahtuu kun komeisiin miehiin ympärillä tottuu liiankin kanssa?

Muistaneeko kukaan viime viikolla kuinka sanoin olevani täysin kyllästynyt koko ajatukseen seksistä? No hittolainen – on se jännä, kuinka nopeasti kone kääntyy tiukassa kurvissa.

Istumme floridalaisen homegirlini, Taylorin, kanssa Oliverin riippumattotaivaassa ja katselemme alle aukeavaa surffibreikkiä. Koipeni ei ole surffikunnossa, mutta aaltojen katselu on jo puoli iloa. Iltapäivän kuumuudessa ajatukset katkeavat mukavuudenhalun mittaisiksi. Kesken lauseen Taylor pysähtyy, ottaa tovin ja jatkaa uudesta aiheesta.

”You know – I just realised that we are all the time surrounded by these gorgeous men?”

Taylorilla on hyvä pointti.

Matkaperhe on parasta oman perheen jälkeen. Kaikki ne hienot ihmiset, joiden mukaan tartut ja jotka ottavat luonnollisen tilansa arjessasi niin, että parin päivän jälkeen kysymys kuuluu: Mihin me lähdemme huomenna? Tässä perheen tilassa poikiin alkaa suhtautumaan niinkuin veljiin ja aamuiset sixpackit ovat vain jotenkin peruskauraa, niinkuin saunassa kävisi. Siihen tottuu, että herää komeiden miesten keskellä, jotka esimerkiksi kokkaavat aamiaista sinulle keittiössä tai venyttelevät lihaksiaan aamusurffille, kullankarvaisina ja kauniina. No sanon tämän nyt vielä kerran siitä huolimatta, että tämä kuulostaa käsittämättömän naurettavalta - siihen ikäänkuin vain tottuu. Ja sitten, tosiaan, yksi kuuma iltapäivä räpyttelet vähän silmiäsi ja toteat: Hittolainen, miten olen joutunut tähän kauniiden miesten aamusoppaan? Ja kuulet kuinka kone rupeaa pikkuhiljaa hurisemaan jossain lämpimän raukeaksi hemmotellun ruumiisi uumenissa.. Hur hur.

No niin, tilannehan on kinkkinen. Perheen sisällä on paha mennä pelehtimään, vaikka kuinka olisi innostunut tai jopa kertakaikkisen ihastunut, kuten joku lienee jo hieman aavistellutkin. Tietyn pisteen jälkeen on ihan hirveän vaikea lähteä selvittelemään, että kuulepas kun itse asiassa olisin nyt sitten sitä mieltä, että meidän pitäisi lyödä nämä aamumurot yhteen ja lempiä hamaan auringonlaskuun. Tosi vaikeaa, miltei mahdotonta, varsinkin kun on niinkin ujo ja monimutkainen nainen kuin satun olemaan. Äh.

Mutta koneen käynnistyttyä on sitä haastavaa tai melkeinpä mahdotonta lähteä pysäyttämään ja kaikki nämä hämmentävät himon tunteet yhdistettynä pariin tiukkaan rommishottiin johtavat naisen mieron tielle – tai sitten vain lempimään satunnaista upeaa surffaria kotirannalle. Olihan tuon jo aikakin...vai mitä?

ps. niille, jotka eivät vielä tiedä, kansainvälinen koodilause seksin harrastamiselle rannalla on: ”Lähdetäänkö katsomaan planktonia? Se kun kimmeltää niin kauniisti öisin.”

pps. Ja kun nyt olemme aiheessa, niin haluaisin jakaa ystäväni legendaarisen opetuksen, hänen saatuaan kuumetaudin hiekkakärpästen puremista: ”Todellista turvaseksiä on ymmärtää ottaa hyttyssuihke mukaan öiselle rannalle.” 

Kommentit (4)

Vierailija

Uuh-la-laa! tottua tohon, tottua noihin. Onnea sekin. Kiitos muuten tosi hupaisasta ja leppoisasta blogistasi, jossa ei elämän realiteettejäkään jätetä kertomatta. Terveiset Mombasasta!

Vierailija

Löysin blogisi...ihanaa <3 pläräilin läpi kaikki aiemmat kirjoitukset että pääsin kärryille jutusta :) love it

Vierailija

Ihan kuin muistelisin, että just tollasesta kommuunista unelmoitiin silloin joskus:)            Nauti komeista miehistä, jotka tekee sulle ruokaa!!!  Halauksia!

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat