Luksuselämää ekohotellissa - parasta mitä viimeisillä penneillään voi tehdä.

Päiväretkelläni Santa Cruziin, seuraavaan kylään, jään auttamattomasti koukkuun. Vaeltaessamme järven rantaa etsien uimapaikkaa, olemme yhtäkkiä käsittämättömän kauniissa puutarhassa, joka johtaa vielä kauniimpaan pieneen ravintolaan.

Olen sanaton. Viehättävän aulan katon läpi kasvavat roikkuvat orkideat, järven päällä leijuvan terassin näköala on upea. Käy ilmi, että ravintolan takana kukkivaan viidakkoon kätkeytyy pieni ekohotelli, La Isla Verde, jota pyörittävät pienet, viehättävät espanjalaisnaiset, jotka kulkevat ympäriinsä villatakeissa ja saappaissa ja näyttävät juuri niin tyylikkään huolettomilta kuin espikset vain osaavat. Hotelli on rakennettu täysin ekologisesti ja se pyörii käytännössä jättäen mahdollisimman pienen jalanjäljen. Ruoka on luomua, tietenkin ja herkut ovat hämmästyttävän terveellisiä. Kaiken kruunaa ehkä kaunein joogastudio, jossa olen aamuhyminäni humissut.

Päätän välittömästi pistää viimeiset dollarini likoon ja jäädä yöksi. Päätökseni sinetöi maailman paras ja terveellisin smoothie, jonka nautin kuunnellen paikan autuasta hiljaisuutta. Viereiseen kukkaan pyrähtää vihreänkuultava kolibri. Hei, tämä on jo vähän liikaa...

Autuas kaksi päivää paratiisissa. Sanat eivät kertakaikkiaan riitä ja ylisanatkin taitavat tuntua vähän korneilta. Oh.

ps. Ai niin – hyvää juhannusta Suomen kesäparatiisiin!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat