...ja muita hyödyllisiä vinkkejä elämään.

Giganten pikkukylä on hyvin passeli ratkaisu monessakin mielessä. Surffia löytyy silloin kun sitä haluaa, ranta on kaunis ja rauhallinen ja Oliverin hammock -taivas on maailman kaunein paikka. Gigante on minun kesämöksäni San Juanin hulinasta.

Sosiaalinen elämä Gigantessa on hidasta mutta perin mielenkiintoista. Muistatteko niitä juhlia, kun astut sisään ja toteat, että koko mestassa on yksi ihan ok kundi ja pari viipattavaa ukkomiestä kymmenien ja kymmenien kauniiden naisten keskellä? Jokseenkin tavallinen kuvio koto-Helsingissä, eikö?

No, täällähän tilanne on siis täysin vastakkainen. Odotellessamme vuoroa baaritiskillä, toteaa pitkä ja karvainen ystäväni Richard ahdistuneena: ”Tämä paikka on täynnä miehiä. ” Nopea vilkaisu ympärille riittää vahvistamaan tiedon. Ja kyseessä ei suinkaan ole joukko varhaisvaivaisia, jotka viimeiset hapset liehuen yrittävät päästä kultaasi kiinni, vaan nyt on kyse surffareista.

Surffilla on kaksikin erittäin suotuisaa tekijää miehen kehityksessä. Ensinnäkin laji on erittäin raskas, joten kropat kasvavat nopeasti kauniiksi juuri oikeista paikoista. Mikään ei ole parempaa kuin surffarin selkä. Toiseksikin surffi rentouttaa mielen kuin mielen. Fiksuista tulee onnellisen tyhmiä ja tyhmistä tulee normi. Keskustelu on kertakaikkisen yliarvostettua, mutta kommunikoinnin selkeys sitäkin tärkeämpää. Ja uskomatonta kylläkin, strategia perin olennaista. Esimerkiksi: Jos yrität pelata kahta miestä yhtä aikaa, hoida ensin treffit sen kanssa, joka osaa ne 40 sanaa selkeällä englannilla ja sitten vasta se 20:n sanan kaveri, joka pelaa aussiaksentilla. Todennäköisyys sille, että myöhempi tapaaminen tarttuu sen vähän nopeamman aivoon on huomattavasti korkeampi. Ja jos sitten hitaampikin yllättää, on se vaan plussaa.

Toinen mitä viehättävin ominaisuus pienemmissä surffikylissä ympäri maailmaa on se, että useimmiten miesten ratio naisiin on noin kymmenen surffaria per yksi irma. Kylät ovat vähän niinkuin aikuisen naisen karkkikauppoja – herkullisia ja viihdyttäviä. Ainoa haittapuoli lienee se vähemmän tunnettu tosiasia, että miehet juoruavat kuin viimeistä päivää. Kylässä, jossa naisia on rajoitettu määrä kulkee tieto kuin rasvattu salama ja sinulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa: joko näet todella paljon vaivaa hiippaillaksesi tai sitten et vain välitä. Minä valitsin tuon jälkimmäisen...

ps. Ja muuten, jos lähdet tuolle kahden surffarin linjalle, niin teepä se sitten jossain vähän isommassa stadissa – kahden surffarin loukku on hiton vaikea kehrätä auki, kun juhlissa on yleensä kaikki reippaasti paikalla...hitto!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat