Mikä on sinun markkina-arvosi naisena?

Terveiset mökkihöperyydestä! Kun Irma ja ystävät suljetaan saarelle viikonlopuksi, vie tie ennemmin tai myöhemmin kestosuosikkimme, Henry Laasasen sivuille. ”Suomen blogiskenen kuumin rokkistara” ja megahitti ”Naisen seksuaalinen valta” -dekkarin kirjoittaja tietää mistä puhuu. Ja kohta tiedät myös sinä. Kehitimme naisystävällisen lähestymistavan Laasasen viisauden lähteille – helposti ymmärrettävän testin, joka pohjautuu Laasasen pari vuotta vanhaan klassikkokirjoitukseen. Olet sitten mies tai nainen, tämä testi selvittää onko sinulla oikeat naiseuden komponentit?

 

Vastaa seuraaviin kysymyksiin ja seuraa ohjeita. Älä kiihdy, älä panikoi. Jos et oikein ymmärrä, käänny lähimmän miehen puoleen.

 

 1. Hymyiletkö paljon?

 2. Käytätkö keveitä asusteita, jotka on pääosin tehty silkistä tai satiinista?

 3. Onko naurusi täynnä ilahduttavaa charmia?

 4. Pidätkö taiteesta ja kirjallisuudesta?

 5. Puhutko miehelle kuin vauvalle?

 6. Pidätkö matematiikasta tai muista tieteistä?

 7. Väitteletkö joskus kuumentuneesti?

 8. Käytätkö housuja?

 9. Onko kädenpuristuksesi voimakas?

 10. Ajatteletko loogisesti?

 11. Onko sinulla tapana taputella ihmisiä selkään ja puhua kovalla äänellä?

 12. Raavitko itseäsi julkisella paikalla?

   

Jokerikysymys: Oletko ovela?

 

TULOKSET:

 

Jos vastasit KYLLÄ kysymyksiin 1 - 5, tienasit jokaisesta pojon!

Jos vastasit EN (herraisä!) kysymyksiin 6 – 12, tienasit jokaisesta pojon!

Jos vastasit jokeriin KYLLÄ tienasit kaksi pojoa – onneksi olkoon!

 

 

0-3 pistettä

 

Olet alfauros. Kävelet pitkin askelein ja puhut kovalla äänellä. Olet tehokas, peloton ja voimakas kuin maamme rajoilla ärjyvä Suomen leijona, liian harvoin bongattu luojakunnan kuningas. Etsi välittömästi käsiisi joku, jota suojella – vaikka väkisin - tai ilmoittaudu heti lähimmän suuryrityksen johtoportaaseen. Mieluummin molemmin päin. Äläkä anna pilkkakirveiden takertua sellaiseen mitättömään yksityiskohtaan kuin väärät genitaalit – tosi mies ei munilla koreile.

 

4 – 8 pistettä

 

Olet "muka nainen". FEMINISTINEN KULTTUURI on valitettavasti koulinut sinusta miehen huonon kopion, joka ei ole ylpeä naiseudestaan. Uskot kaikennäköiseen roskaan, kuten yksilön vapauteen, koulutuksen tärkeyteen ja tatutointeihin – vaikka syvällä sisimmässäsi tuntuu siltä, että jokin on väärin. Käytät joskus vulgaaria kieltä kovaäänisten ystäviesi seurassa ja käyttäydyt nenäkkäästi miesten läsnäollessa. Pukeudut pitkiin housuihin ja pelkäät käyttää hametta, ettei FEMINISTINEN KULTTUURI paheksu sinua. Mutta älä huoli! Voit helposti kohottaa markkina-arvoasi seuraamalla Henry-sedän yksinkertaisia ohjeita! (Paitsi tietysti, jos olet auttamattomasti yli-ikäinen. Silloin kannattanee vain olla hiljaa.)

 

9-12 pistettä

 

Olet naisellinen nainen, onneksi olkoon! Olet emotionaalinen ja uskot mitä sinulle sanotaan. Keveät pukineesi korostavat vartaloasi ja käytät pehmeää ja lempeää ääntä. Olet kotisuuntautunut (Mikä tarkoittanee sitä, että löydät kotiin vaikeistakin paikoista. Vähän niinkuin Lassie.) ja nautit taiteista ja kirjallisuudesta. Ymmärrät puhua miehelle hellästi ja elehtiä hänelle kuin vauvalle, tiedät, että mies pitää tästä. Olet epälooginen ja järkytyt kaiken näköisestä pienestä, mutta et huoli siitä, koska rinnallasi on miehinen mies, jota rakastat ensisijaisesti siksi, että hän on MIES eikä ihminen. Markkina-arvosi on huipussaan ja oletkin todennäköisesti jo pitkään ollut jonkun onnekkaan elämän valo...kunpa sinuja olisi lisää!

 

ps. Valitsin kyseisen kuvituksen, koska olen aikasteen varma, etteivät naiselliset naiset aja perämoottorilla. Minulle ropsahti  saman tien 100 miinuspistettä. Tuleepahan haastetta. 

 

PÄIVITYS: Samassa aihepiirissä liikkuu City.fi:n Miss Ruki Ver, selittäen kuitenkin toista söpöä valtakunnandaijua, Tuomas Enbuskea. Miten ihmeessä Rukin kaltainen naisellinen nainen voi olla noinkin nokkela? Right on, Ruki! Mutta oletko varma, ettet kuitenkin olisi alfauros?

 

 

 

Kommentit (5)

Vierailija

Laasanen teorioineen on järkyttävän pihalla elävästä elämästä! 

 

Hänen ja kaltaistensa mukaan nelikymppinen nainen ei kiinnosta enää ketään. Olen nyt ensimmäisen kerran elämässäni alkanut nettitreffata miehiä, ja voin kertoa, että todellisuus on aivan toinen...

 

Jumalattoman komeat ja fiksut miehet (25-40 -v.) täyttävät postilaatikkoni ja unelmoivat treffeistä minun, hyvinsäilyneen, muodokkaan nelikymppisen naisen kanssa. Toki olen jo kuorinut kermat ja käynyt treffeillä parhaimmiston kanssa eikä se aina ole jäänyt pelkkään kahvitteluun...

 

 

 

 

Vierailija

Edellinen jatkaa...

 

Enkä siis pukeudu kepeisiin liehukkeisiin ja paljastele rintavakoani, en esitä tyhmempää kuin olen, en myötäile ketään vaan olen juuri sellainen ärsyttävän itsellinen ja omapäinen nainen, jota Laasanen porukoineen inhoaa. 

 

Niin, onhan se toki ärsyttävää, että nainen saa valita eikä hänen tarvitse huolia sosiaalisesti rajoittuneita jämämiehiä.

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Moikka ja sori myöhäinen vastaus! Kauhea flunssa päällä ja toimet ovat sen mukaiset, hyyyyyyyyyyyyvin hitaat. 

Ai kauhea, että kateeksi käy! Ja ihan parasta, että omalta osaltasi osoitat nuo Laasasen teesit täysin turhiksi ihan tosielämässä. Pitäisiköhän sitä ihan oikeasti käydä siellä interwebbideittailun villissä maailmassa...hmmmm. Ei kuulosta lainkaan pahalta, ei!

 

Vierailija

Huh huh kun oli oksettava testi.

 

Testin tekijä haluaa rivien välistä luettuna naisen olevan tossun ala alistettuna. Hän ei pidä naista ihmisenä vaan orjana, jolla ei saa olla omia mielipiteitä vaan pitää olla hiljaa ja hissukseen mielistelemässä.

Jos nainen ei halua tätä, niin sillon hän sanoo naisen olevan huono ja miesmäinen hangoittelija ja tahallaan "uhmakas". Mielestäni testi kertoo vain testintekijän vajavaisuudesta ja narsistisuudesta.

Itse sain 6 pistettä. Varmaankin koska en esitä tyhmempää kuin olen enkä ole epäaito ja teennääinen petollinen liero lumppu.

 

Vaan fiksu ja aito omaitsensä oleva kaunis nainen, jolla ei ole tarvetta joka käänteessä huudella kadulla " olen nainen" vaan se on minulle itsestään selvyys eikä minun tarvitse sukupuolielimeni takia kaikkia toimintaani sen mukaan luoda. Olen oma itseni enkä esitä, toisin kuin niin moni.

Vierailija

Olipa helvetin huono vitsi. Eipä tarvitse jatkossakaan Me Naiset -lehteä lukea. 

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat