Kylmiä tuulia ja kuumia miehiä!

Ah - Kööpenhamina! Muistan sen hyisenä mutta ihmeellisenä yltäkylläisyyden kaupunkina, jossa olut virtaa, ruoasta nautitaan ja tanskalaiset komistukset kisailevat ympärilläsi.Viime käyntikerrasta on vierähtänyt tovi ja tilanne on muuttunut ratkaisevasti. Olut maistuu ihan tosi paljon paremmalta, brunssitaivaita löytyy joka nurkasta ja miehet – miehet ovat niin upeita, että se on jo vähän liikaa. Kuinka on mahdollista, että ne edes voivat enää komistua? Joku kummallinen ryppy evoluutiossa?

Pyörimme ystävieni kanssa kylmillä kaduilla hämmennyksen vallassa. Aivan kuin meidät olisi istutettu meille räätälöityyn ”Irma Show”:hun, johon on rakennettu tyylikäs miljöö ja kulman takana ahkerat ohjaajat lähettävät täydellisiä miehiä ohittamaan meidät kaduilla, kahviloissa, kaupoissa – no ihan missä vaan ja kaikkialla yhtäaikaa! Ja ne kaikki katsovat silmiin ja hymyilevät kun huomaa meidän hämmästyksestä pyöristyneen tuijotuksemme. ”Mikä niitä vaivaa?! Ovatko nuo ihan oikeasti olemassa?!”

Tanskalaisissa miehissä ja Kööpenhaminassa on jotain enemmänkin kuin geenit vaikka ne ovatkin kyllä kertakaikkisen kohdallaan. Sen lisäksi, että miehet ovat pitkiä, sopusuhtaisia, hienopiirteisiä ja niillä on kaikki hiukset jäljellä ja oikeissa paikoissa, on heidän olemuksessaan jotain enemmän. Tanskalaiset kutsuvat sitä hyggeksi – hyväksi meiningiksi. Siksi olotilaksi, jossa kaikilla on hyvä mieli ja kaikki toivovat että myös naapurilla menee hyvin. Myös miehistä näkee sen. Nämä miehet eivät ole sodan runtelemien isien nöyriä poikia vaan hilpeitä maailmanvalloittajia, jotka tietävät olevansa oikeassa paikassa oikeaan aikaan. He viihtyvät komeissa varsissaan ja huolettoman tyylikkäissä vaateparsissa, mutta ennen kaikkea he näyttävät siltä, että heidän kanssaan olisi hirveän mukava jutella. Heti kun pääsee yli sisäisestä pikkutytön hihityksestä ja lopettaa punastelun – nyt täytyy myöntää, että viikonloppu meni melkein ujosteluksi...mutta siitä, tanskalaisesta hyggestä ja Kööpenhaminan helmistä lisää ensi kerralla! Tänään hemmottelen teitä vaihtelun vuoksi Anna K:n ottamilla hienoilla Köpiskuvilla – sanat kun eivät oikein riitä kertomaan. Enjoy!

Kommentit (5)

Vierailija

Tulipas kova Köpis-kuume, kun näin nämä kuvat (ja ravintola kuvassa olevat ihanat miehet!). Tunnen/Olen tuntenut muutaman tanskalaisen miehen ja he ovat kyllä todella hauskoja ja positiivisia. Avoimempia ja varmempia kuin suomalaiset. Ihania, sanon minä! Mukava kuulla, että teidän reissunne oli onnistunut, odotan innolla lisäpostauksia matkasta :)

-Mia

Partapappa
Liittynyt15.12.2012

Olihan noissa komeita ukkeleita, kauniita maisemia ja kaks nättii naistaki! Teille tulee nätit rypyt silmäkulmii ku hymyilette. Onneks sul ei enää kaljabaaris ollu sitä oranssii pipoo päässä, vaikka se sopi hyvin IRMA talon ees otettuu kuvaa. 

Huomasin siellä kaljabaarissa ihan tavallisiiki ukkeleita, ettei vaa ihan pelkkii komistuksii. ;D

Vierailija

Itse asun Köpiksessä ja törmäsin vahingossa blogiisi - ja mitä näenkään, mun ukkelini yhdessä kuvassasi :D! Ja totta puhut, tanskalaiset miehet ovat komeita, positiivisia ja aina pilke silmäkulmassa ;)

Vierailija

Ääääää - ei oo todellista!!! Annan kanssa kuvia valitessamme arvoimme, että voiko tän nyt laittaa, et kuitenkin jollain on suomalainen tyttöystävä...ja niinhän siinä aina käy... Kiitos, anteeksi ja onnittelut!!!

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat