“Sä et halua rakastajaa. Sä et halua miesystävää. Sä et kuule taida oikein tietää mitä sä haluat.”

Tekisi mieli väittää vastaan, mutten pysty. Huolimatta tästä puolen vuosikymmenen kestäneestä monologista, jonka aihe on lähinnä se, mikä minulta puuttuu - en pysty sanomaan: tiedänpäs. Kun tuuli on oikeassa päässä, haluan rakastajan. Kun lyön päätäni marraskuuhun ja pelkään kohtaavani niistä seuraavat sata yksin – tiedän haluavani miehen ja lapsen. Ja juuri nyt kirjoitan tätä Itämeren yllä, matkalla hyytävään Kööpenhaminaan, tavoitteenani keskittyä Mikkellerin oluisiin ja järjettömän upeisiin tanskalaisiin miehiin.

Kyseisen keskustelun kävin sängyssäni ja pystyin jopa oksitosiinipäissäni näkemään itseni välähdyksenomaisesti miehen silmin – muka aikuinen, muka vahva, muka itsenäinen nainen, joka muka tietää ihan tarkkaan missä seisoo. Ja joka sopivasti särkee sydämensä tai poistuu maasta tasaisin väliajoin, jottei joutuisi todistamaan tietoaan oikeaksi. Muka itsenäinen nainen  tai sitten vain sitoutumiskyvytön sekopää. Niin.

Ystäväni kasvoille nousee kauhistunut oivallus kun kerron keskustelusta. “Tarkoittaako tämä sitä, että mäkin näytän siltä, että mä en halua mitään. Apua. Eli lähetämmekö täysin erilaista viestiä itsestämme kuin haluamme? Näytänkö mä siltä, etten tarvitse ketään elämääni? “ Että me haavanpelkoisina viestimme olemisessamme sitä, että ihan turha pysähtyä, tämä pysäkki on liian täynnä. Ja tämän lisäksi vielä peittelemme loppuun asti sitä hämmentävää heikkoutta, ettemme itse asiassa ihan oikeasti edes ymmärrä koko sotkusta mitään.

Tai sitten on ihan hyvä idea kerrankin kuunnella miestä: “Mitäs jos sä lopettaisit nyt ton ajattelun.” Niinpä.

Ensi viikolla käydään katsastamassa Köpiksen kollit – miau! 

 

Kommentit (10)

Vierailija

Mullekin on tosi moni mies sanonut, että ajattelen liikaa! Mitä hittoa siitä pitäisi päätellä - että miehet eivät ajattele liikaa vai siis siis siis MITÄ? Ja miten liika ajattelu voitaisiin lopettaa?

Vierailija

Mä tunnistan ton liian ajattelemisen itsestäni ja monista ystävistäni. Meillä naisilla tuntuu olevan taipumus saada heti vastauksia ja analysoida kaikki mahdollinen heti kun jotain tapahtuu. Jotenkin heti ekojen, tokien tai viimeistään kolmansien treffien jälkeen pitäisi olla selkeä ajatus muodostettuna siitä onko mies se oikea ja montako lasta sit hankittais. Jos vain pystyisikin muuttumaan rennommaksi ja vain antaa mennä ja katsoa mitä tulee.

Vierailija

Näinhän se menee. Itse sanon aina inhoavani pelailua, mutta viime aikoina olen tajunnut, että mähän pelaan pahemmin kuin kukaan miehistä. Ja syy taitaa juuri olla se, etten tiedä, mitä haluan.

Tai tiedän. Tanskalaisen varakkaan viikingin, joka on samalla villi ja turvallinen. Sano tanskalaisille ihanuuksille terkkuja! :)

-Mia

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Hoi Mia - säpä sen sanoit...mulle kans! Väliaikatietona: Miten on mahdollista, että näitä kuumia miehiä ON NIIN PALJON täällä?!!! Ensi viikkoon...Irma

Vierailija

tiedän monta (miestä), joiden pitäis ajatella vähän enemmän, ei vähemmän

Vierailija

Miks pitäs olla aikunen, vahva ja ittenäine? Sä haluut mut. *Naurua, kiitos*

Just ton näkösenä kun oot peilissä..... Sulla on joku kuori tai kilpi päällä. Se pelottaa, oikeesti. Peitä vuorotellen kuvastas suu, nenu, silmät ja kulmakarvat, ni huomaat mikä sussa pelottaa.

Mä ite en enää voi kattoo peilii. Aina ku yritän, joku vanha kaljupää ukko tunkee naamasa siihe etee. Nii, tai sit mun peli on rikki.

MN ei päästäny tänää mua nimelläin sisää, siks oon "Vierailija"

PARTAPAPPA.NET

Vierailija

Mä en tiedä! Se on uskomatonta, kun  siellä tanskassa niitä miehiä (kuumia!) riittää joka nurkalle! Mun haave onkin muuttaa sinne :) Viime vuonna kävin Kööpenhaminassa kolme kertaa ja nyt keväällä Rooman jälkeen on vuorossa todennäköisesti taas Köpis :) Mä olen miettinyt niiden miesten hyvännäköisyyttä ja kuumuutta ja olen tullut siihen tulokseen, että se on se pituus, huumori ja tyyli. Täydellinen kombo siis :)

-Mia

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Aivan - samaan lopputulokseen tulimme ja sitten näiden lisäksi niillä on vielä hyvä itsetunto ja mainio hygge...siitä enemmän huomenna. Mutta huh huh mikä meininki!

Partis, tökkää sitä ukkoa nenuun!

Irma

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat