...Turun saaristoon, käy ainakin täällä.  Saaristo on toinen kotini ja tässä joitain lempipaikkojani. Tervetuloa! Rakkaudella Irma

Paraisilta löytyy kalakauppa ja kahvila Lohi, jossa lounas on yhtä hyvä kuin muu tarjonta viehättävä. Käy syömässä, nauti saaristolaisesta rentoilusta ja ota vielä eväät mukaan. Ihan mahtava paikka!

Pysähdy Paraisten jälkeen Sattmarkin tilalla fiilistelemässä maalaistunnelmaa ja shoppailemassa saaristoherkkuja.

Nauvossa on vaikka mitä mutta uusin löytö on entisen sekatavarakauppa Nakin ja Naulan tilalle avattu antiikkikauppa, joka ei ole ainoastaan tosi hienosti pidetty mutta myös edullinen. Tunnistat paikan kaiken näköisestä hässäkästä tien varrella.

Houtskäriin asti kannattaa ehdottomasti mennä - vierassataman grilli Skagen on hampurilaistaivas ja elokuussa saarella järjestetään myös lähiruokafestivaalit ensimmäistä kertaa. Matglädjen sivut aukeavat piakkoin jahka grillin täti ehtii ne tehdä...googlatkaa ahkerasti!

Ja lounaanhan voi käydä aina hakemassa metsästä ja sitten nostaa potut tien vierestä omatoimisesti. Perunamaan vierestä löytyy rahaämpäri, johon voi pudottaa korvauksen omatunnon mukaan. Parasta saaristossa!

 

Ja sitten voi fiilistellä Marokon Saaristo -biisiä - hiiohoi!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat