Docpoint 2014 alkaa!

Voi olla, että olen jossain vaiheessa esittänyt tiettyjä mielipiteitä liittyen insinööreihin. Ne ovat saattaneet olla myös tulkittavissa niin, että en ole aivan hirvittävän innoissani kyseisestä miestyypistä. On jopa mahdollista että sellainenkin kuva on voinut syntyä, että pidän niihin sekaantumista yhtenä pahimmista painajaisista. No, tietenkin jos tekstini haluaa välttämättä tulkita niin.

 

Tosiasia nyt kuitenkin on, että viime vuosien aikana olen joutunut luopumaan näistä hyvin hyvin syvällä juoksevista ennakkoluuloistani. Kaiken näköistä ihmisyyden merkkiä on sattunnut kohdalle ja olihan sitten ne juhlatkin.

 

Jos en ollut vielä aikaisemmin (hitaammanpuoleisena irmana) vakuuttunut, niin ensi viikolla alkavan Docpoint 2014 -festivaaleilla esitettävän Tonislav Hristovin elokuva Love & Engineering todistaa mahdollisimman tieteellisesti minun olleen väärässä. Dokumentissa rakennetaan naisen käyttöliittymää ja etsitään rakkautta juuri niin käytännöllisesti ja todellisesta maailmasta irrallaan kuin vain insinööri osaa. Mutta on pakostakin myönnettävä, etten ole koskaan törmännyt vastaavanlaiseen vilpittömään kiinnostukseen siitä, mitä nainen haluaa. Homma menee hieman niinkuin näin:

 

”Mikä on insinöörin ja tavallisen miehen ero? Kun TV ei toimi, lyö tavallinen mies sitä kunnolla. Joskus taktiikka toimii, joskus ei. Insinööri taas avaa koneen takakannen ja tutkii miten se toimii.”

 

Niin. Tosiaan. Ei taida sitten olla kuitenkaan mikään kosminen vitsi, että naiset ympäriltäni näyttävät yksi kerrallaan hyppäävän insinöörien matkaan...Elokuvassa oppii insinöörien sielunmaiseman lisäksi kaikkea muutakin hyödyllistä. Kuten rakastumisen formulan. 

 

Näytökset:

Ti 28.1.2014 18:00 @ Bio Rex

Pe 31.1.2014 20:30 @ Maxim

 

Docpoint 2014 ajalla 28.1.-2.2.

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat