"Girls on sarja, jonka sietämätön keveys on modernin kerronnan kultaa. Ihan sama, mitä älyköt sanovat."

Askel kerrallaan aurinkoon. Maa on yhä lämmin, mutta ilmassa leijuu jo talvi. Eikö ole kummallista, miten mieli taipuu olosuhteiden mukaan? Nyt kaipaan kylmää ja lunta, valkoista valoa.

 

Mutta asiaan. Helsingin hätätila on virallisesti loppunut. Toistan. HÄTÄTILA ON LOPPUNUT. Yleinen armahdus on toki vielä voimassa. Vähintään toukokuulle asti. Että ihan vain vapautuneesti jääkaapille, minä söin tänä aamuna aamiaiseksi jäätelöä. Ainon mokkasuklaata. Voi pojat.

 

Mutta hätätila on siis ohi siksi, että ensi viikolla, 13.1., alkaa Girlsin kolmas tuotantokausi. Kävimme ystäväni kanssa katsastamassa Girlsin kaksi ensimmäista jaksoa HBONordicin kutsumana ja toivo kipisi ja kasvoi illan myötä kuin hätäraketti. Eikä ainoastaan paikallisen boolin vuoksi, mikä oli muuten mahtavaa. Rabarberivodkaa ja karpalomehua höystettynä lemmellä.

 

Lena Dunham on nyt vain yksinkertaisesti nero. Girls on sarja, jonka sietämätön keveys on modernin kerronnan kultaa. Ihan sama, mitä älyköt sanovat. Dunhamin piirtämä kaksikymppisten new yorkilaisten maailmaan rakastuu siksi, että hahmot ovat älyttömyydessään oikeita, aitoja. Koska sitähän elämä on – kertakaikkisen älytöntä. Eli nou hätä, ystävät, hengitetään syvään ja sukelletaan Girlsiin, joka maanantai. Eikä aikaakaan kun on taas kevät. Irma lupaa.

HBONordic

Kommentit (5)

Vierailija

Missähän se on nähtävissä, jos ei omista hbo-nordicin kanavapakettia (vai millä näitä nyt kutsutaan??) eikä osaa laittomasti ladata mistään? Yleltä ei tunnu vielä olevan tulossa.

Vierailija

Eikös tämä sarja pyöri kakkosella, iltaa en vaan muista.. katsopa Ylen sivuilta.

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Heippis! Luulen, että tällä aikataululla ja laillisesti nuo jaksot näkee vain HBOnordicilla. Sinänsä ei paha diili, maksaa alle kympin kuussa - mä olen ollut koukussa jo yli vuoden. Ylen aikataulusta en tiedä, yleensä se on ihan reilusti Amerikasta myöhässä. Tässä kuitenkin vähän teaseria...

http://www.youtube.com/watch?v=wnU13ZHxjGk

I

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat