Värejä, ruokaa ja overeitä.

Guatemala on ihan mieletön - tykkään jo nyt ihan valtavasti. Kolmen bussissa vietetyn yön jälkeen parkkaan itseni aamuvarhaisella kauniiseen kolonialistiseen Antiguaan, matkallani Atitlan -järvelle, jossa tarkoitus on heittäytyä hipiksi pariksi viikoksi. 

Antiguassa vietetystä päivästä kehkeytyy todellinen ruokaorgasmi. Matkoillani minulla on tapana viettää yksi kunnon herkutteluillallinen, jolloin pistän rahaa palamaan huoletta. Törmätessäni pieneen italialaiseen ravintolaan nimeltä Como Como, jonka omistaja sattuu tulemaan omilta kotikulmiltani, Etelä-Italian Calabriasta, tiedän että tänään on se ilta. Kahvia ja mielettömiä pasteijoita aamiaiseksi, sushia lounaaksi ja kolmen ruokalajin klassinen illallinen. Bruschettoja, rigatoneja tomaatti-sieni -kastikkeessa, härkäcarpaccio ja kaiken kruunaa tietysti pannacotta, limoncello ja tosi hyvä chardonnay...Ah!!!!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat