Villistä sinkkuseksistä OSA 2

Viime kesänä kirjoittamani postaus naisen vaikeudesta saada seksiä Helsingin pyhässä kaupungissa on herättänyt kiihkoisia tunteita. Keskustelua on käyty aina herttaisessa Suomi24:ssa asti, jossa kiukkuinen miesjoukko on mm. kutsunut minua ja ystäviäni vimmaiseksi pimppaloora-armeijaksi ja tehnyt suoraviivaisesti sen päätelmän, että minun täytyy olla läski, ruma tai ainakin hullu. Sohaisin aiheeseen, josta ei taida saada kirjoittaa. Ainakaan epäkunnioittavan kevyesti. Tai pakinoivan provosoivasti. Tässä ollaan nyt vakavien asioiden kanssa tekemisissä.

Asiallisempaa ja mielenkiintoista Menaiset.fi:n keskustelua on ollut mainio seurata ja siitä on noussut ylös hämmentäviä aiheita. Miehet syyttävät naisia, naiset eivät oikein tiedä ketä syyttää, kaikki punnitsevat oikeaa ikää, kokoa, kauneutta, rumuutta tai strategista sijoittumista baarissa onnistuneeseen kumppanin löytämiseen. Naisia soimataan kylmiksi ja torjuviksi, miehiä kummallisen saamattomiksi ja loppusuomesta huudellaan, että ei vaan meillä! Karmaisevampia totuuksia lienee minulle aikaisemmin tuntemattomat termit: ÄTMI Ja YTM. Ne tarkoittavat ”Alemman tason miestä” ja ”Ylemman tason miestä” ja näitä sanoja käyttävät tasan tarkkaan vain miehet. Miksi nämä ihmiset tekevät tätä itselleen? Tässä vaiheessa minua jo vähän huimaa ja korvissa soi Pandoran lippaan irtiräjäytetyn kannen kitinä. Öö – hui.

Ihan turha valehdella. Jotkut kommenteista sattuivat. Herrainen aika, olenko tosiaan liian vanha ollakseni haluttava? Kuulunkohan tietämättäni johonkin mystiseen alemman kastin naarasjoukkoon? Olenko leimautunut internetin ikuisuudessa kiimaiseksi ja epäkiitolliseksi huoraksi enkä ikinä enää pääse sille toiselle puolelle aitaa – madonnaäidithän kun eivät halua seksiä, eikö niin?

Alan ymmärtää keskustelun sävyä. Kommenttien alla kuultaa yksi yhteinen väri; pelon jäinen harmaa. Koska alaston totuushan on se, että tässä pelissä voi sattua, ja paljon. Ja harva meistä on valmis ottamaan iloisesti avokämmenellä lyöntejä vastaan. Paljon kivempaa on piiloutua ystäväporukkaan, vilkaista muka vahingossa puoli sekuntia sitä kelloa komean miehen yläpuolella ja ihmetellä kun flirtti ei toimi (superhuvittava kommentti muuten!) ja paeta paikalta pukeutuneena ylvääseen ilmeeseen. Tai sitten valita jo valmiiksi muka vähän vaatimattomampi nainen, joka voisi olla suopeampi ja kyräillä baarin nurkasta vihan ja himon vallassa, kun alfaurokset poimivat misut matkaansa. Totuuden siemen lienee myös väitteessä, että vain murto-osa miehistä todellisuudessa saa naiset tai toisin päin. Mutta tämä joukko ei suinkaan onnistu siksi, että ovat seksikkäitä bisneshaita tai kulkevat kilometrin pituisilla säärillä. Siltä se saattaa näyttää, ne kiiltävät ja kimmeltävät, mutta niiden todellinen salaisuus on tämä: ne uskaltavat.

Koska alaston totuus on myös se, että me olemme kaikki suojattomia kohtaamisissa toisen ihmisen kanssa. Etsimme sitten lastemme isää tai äitiä, hilpeitä treffejä tai soppelia seuraa jakamaan sänkymme iloisen yhteistyön merkeissä, olemme paljaita hylkäämiselle, avoimia haavoille ja auttamattoman alastomia mahdollisen surun, pettymyksen ja häpeän edessä. Mutta samalla myös, uskokaa tai älkää, kauneimmillamme.

Jos ette usko minua, niin uskokaa yli 300:a bloggaria, jotka ovat osallistuneet Tyyliä Metsästämässä -blogin mahtavaan haasteeseen esiintyä blogeissaan ilman meikkiä, omilla kasvoillaan. Minäkin otan haasteen vastaan. Tässä olen siis minä, kaikkine finneineni, ryppyineni ja pelkoineni – alastomilla kasvoilla niinkuin ihan oikea ihminen. Ihan niinkuin sinäkin. Ja kaikki ne pelottavat naiset ja miehet, jotka eivät oikeasti vain uskalla hymyillä toisilleen lemmen viidakoissa.

Rakkautta ihmiset – ollaan toisillemme parempia – ja uskalletaan ensi kerralla.

Irma Facebookissa

Kommentit (24)

Vierailija

Hei Irma!

Sinä ja kaverisi yritätte iskeä vähintään omalta tasoltanne, mutta todennäköisesti sen yläpuolelta. Jos ajatellaan miestä, joka tekee vastaavaa, niin jos mies ekat pakit saatuaan lähtisi kotiin itkemään, niin hänhän saisi olla ikuisesti yksin.

Jos lähtee iskemään, pitää hyväksyä pakkien saanti.

Vierailija

Postauksen varsinaisesta aiheesta, hieno postaus hienosta aiheesta. Kyllähän se varmasti pelottaa, toisen ihmisen armoille antautuminen. Ollaan toisillemme armollisempia!

Aiemmat kommentit voisin jättää omaan arvoonsa, mutta ei, en pysty. Mä kieltäydyn uskomasta, että joku miettii jotain tasoja! Mä olen ainakin aina pokannut ihmisiä enkä jotain tason xyz-edustajia. Ja koska pokailun perustana on kuitenkin aina viehtymys siihen pokauksen kohteeseen niin tottakai jokainen tsekkailee juuri sitä komeaa tai kaunista!

Sosiaalinen lahjattomuus on asia erikseen. Komea ja kaunis muuttuu äkkiä rumaksi jos pään sisällä on pelkkää minäminäminää tai sosiaalisen kanssakäymisen taidot on jääneet puutteellisiksi. Rumatkin saa, välillä jopa tyhmät, mutta ärsyttävät harvemmin ja mikään ei ainakaan mua ärsytä niin paljon kuin ihmisten luokittelu ja arvottaminen kuin ne olis jotain kauppatavaraa.

Vierailija

Vaikka jossain vaaleanpunaisessa hattivattimaassa ei olisi tasoja, niin asia on kyllä ihan tutkittu.

Klassikkona tutkimus, jossa  tutkijat leikkasivat hääkuvista miehet ja naiset erilleen. Sitten naiset laittoivat miehet komeusjärjestykseen ja miehet laittoivat naiset kauneusjärjestykseen. Yllätys yllätys, em. järjestys oli sama kuin pariutumisjärjestys. Kauniit olivat paneutuneet kauniiden kanssa, rumat rumien kanssa ja tavikset taviksien kanssa.

Vierailija

"Mä kieltäydyn uskomasta, että joku miettii jotain tasoja"

Keskivertomiehen on pakko miettiä tasoja naisia iskiessä, koska kauneimmilta naisilta tulee varmasti pakit. Heidän vonkaamisensa on ajanhukkaa, kun peliaikaa on rajoitetusti.

Ajan kanssa oppi arvioimaan melko tarkasti, mihin resurssit riittävät.

Olisi suunnilleen sama, jos hoitaksi kouluttautunut sanoisi, että "en mä mieti töitä hakiessa mitään ammattien tasoja, mä haen aina aivokirurgin paikkoja".

Henry

Vierailija

Oli siellä kyllä yks sua kehuvaki viesti, mikäli oikein muistan mitä kirjotin. Aihehan on ilmeisen kauhistuttava. En vaan ymmärrä miks. Jos kerran miehiä panettaa, niin miksei naisiakin?? Ihmisiähän hekin ovat, puutteineen, haliuneen sunmuineen.

Kyllä mua nauratti sua haukkuvat viestit. Ne jotka sua läskiks ja rumaks haukku. Oisvat kattoneen paperilehen versiosta sun kuvaa, tai vaikka tän blogin sivusta. Idiooteiks leimautuvat mun mielessä tollasset kommentoijjat.

Lippistä nostan kaikille 'alaston totuus' hommaan uskaltautuneille. Mun kuvan jos laittais tolleen näkyville, naiset sais sydärin, lapset itkis viikon ja jos kuvan laittais kasvimaalle, räksät tois takas viimekesänäki pöllineensä mansikat.

Hyvää jatkoo vaa, hyvälle plokille. Älä liikoja ota ittees haukusta.

www.partapappa.net

Vierailija

Tasoja mietitään, valitettavasti. Onnellista on se, että on niitä, jotka eivät ole tasoluokitteluista koskaan kuulleetkaan! Harva kuitenkaan valitsee kumppania kavereihin vaikutusta tehdäkseen.

Moni meistä etsii sitä sopivinta tai riittävän sopivaa. Komeudesta ei ole hyötyä jos ajatukset eivät solju yhdessä. Jos toisen mielestä hauskat jutut enemmän ärsyttävät kuin naurattavat, ei homma toimi. Varmasti on niinkin, että komeat saavat anteeksi röyhkeyttään tai tyhmyyttään. Katkerutta ja valmiiksi vihamielistä asennetta ei saa komeinkaan anteeksi, saati sitten tavan Taavi taikka Tyyne.  Enkä keksi sellaista puutteen tilaa, että kutsuisin makuukammariini miehen, joka alkaisi naisia luokitella munahaukkoihin, pihtareihin ja kelvollisiin kaunottariin. Ilosilmäiselle ja hyväntahtoiselle sen sijaan voin antautua ja hieman häntä houkutellakin.

Mitä pidempikestoista suhdetta etsitään, sitä enemmän luonne ja asenne, tapa olla ja kohdella toisia vaikuttavat. Petipuuhiin pääsevät varmasti ne komeimmat ja kauneimmat todennäköisemmin, mutta silloinkin lienee hyötyä jos katseessa on iloa ja arvostusta enemmän kuin kiukkua ja arvostelua.

Irman ajatus pelkojen värittämästä (harmaannuttamasta) ajattelusta on helppo allekirjoittaa.

Vierailija
Vierailija
Tasoja mietitään, valitettavasti. Onnellista on se, että on niitä, jotka eivät ole tasoluokitteluista koskaan kuulleetkaan!

Sillä, oletko kuullut painovoimasta vai et, ei ole merkitystä sille, kuinka kaus ilmaan heittämäsi kivi lentää. Jos ihminen väittää, että kauniit eivät pariudu keskenään ja rumat keskenään, täytyy olla sokea.

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012
Vierailija

"Mä kieltäydyn uskomasta, että joku miettii jotain tasoja"

Keskivertomiehen on pakko miettiä tasoja naisia iskiessä, koska kauneimmilta naisilta tulee varmasti pakit. Heidän vonkaamisensa on ajanhukkaa, kun peliaikaa on rajoitetusti.

Ajan kanssa oppi arvioimaan melko tarkasti, mihin resurssit riittävät.

Olisi suunnilleen sama, jos hoitaksi kouluttautunut sanoisi, että "en mä mieti töitä hakiessa mitään ammattien tasoja, mä haen aina aivokirurgin paikkoja".

Henry

Peliaikaa on rajoitetusti? Mihin niin kiire? Tää on omistettu Henrylle: http://www.youtube.com/watch?v=xsVFae2Xt_k

Chillaa meidän kanssa! Rakkaudella Irma

Vierailija
Vierailija

Mä kieltäydyn uskomasta, että joku miettii jotain tasoja!

Ja koska pokailun perustana on kuitenkin aina viehtymys siihen pokauksen kohteeseen niin tottakai jokainen tsekkailee juuri sitä komeaa tai kaunista!

 

Eli mietit tasoja.

Vierailija
Vierailija
Vierailija

Mä kieltäydyn uskomasta, että joku miettii jotain tasoja!

Ja koska pokailun perustana on kuitenkin aina viehtymys siihen pokauksen kohteeseen niin tottakai jokainen tsekkailee juuri sitä komeaa tai kaunista!

 

Eli mietit tasoja.

Ei, en mieti. Hanki sisälukutaito. Toistan lauseeni tähän (hieman avattuna), jos se vaikka helpottaa sisällön ymmärtämistä:

"..koska pokailun perustana on kuitenkin aina viehtymys (riippuu henkilöstä ja jokaisen henkilökohtaisesta näkökulmasta ts. mistä nyt sattuu tykkäämään) siihen pokauksen kohteeseen (todellinen ulkonäkö on tilanteessa vakio, mutta tulkinta siitä riippuu tarkastelijasta) niin tottakai jokainen tsekkailee juuri sitä (huom! oman tulkintansa mukaan, muut voivat olla eri mieltä) komeaa tai (huom! oman tulkintansa mukaan, muut voivat olla eri mieltä) kaunista!"

Tilastotieteellisesti on kuitenkin ulkonäköpiirteitä, jotka miellyttävät suurempaa osaa väestöstä, kuin jotkin muut piirteet. Nämä kauneuteen liittyvä yleistykset ovat päteviä kuitenkin vain, kun tarkastellaan suurempaa otantaa. Niistä ei voi vetää yksittäisiä pokaustilanteita koskevia luotettavia johtopäätöksiä.

Ja tämä tässä maailmassa onkin ihaninta! Jokainen meistä on varmasti jonkun objektiivisen tarkastelijan mielestä se kaunis tai se komea. Rakkautta vaan kaikille, etenkin Ylemmän Tason Sisälukutaitoisille!

Vierailija
Vallilan Irma

Peliaikaa on rajoitetusti? Mihin niin kiire?

Lyhyellä tähtäimellä: ilta loppuu jossain välissä.

Pitkällä tähtäimellä: voi katkeroitua ja syrjäytyä, tai ainakin jää naiskokemukset vähälle, mikä on edelleen vanhemmalla iällä valtava turn-off naisille, eli mies jää jälleen yksin. Tästä voi edelleen seurata masennus ja elämä valui hiekkaan. Itse en ole edes vielä kolmeakymmentä, mutta välillä tuntuu jo, että pelataan jatkoajalla. Onneksi on muitakin lajeja.

Miehillä ei biologisista syistä olisikaan siis kiire, mutta sosiaalisista ja psyykkisistä syistä sanoisin, että on.

Vierailija

Minua myös ihmetyttää nämä tasokeskustelut, ensinnäkin se on ällöttävää, ja toiseksi Irmahan on ainoastaan postannut kuvan itsestään, ei näistä miehistä joita hän on yrittänyt pokata. Koska Irma kuvailee miehiä adjektiivillä komea, vetää Henry Laasanen ja moni muu johtopäätöksen että Irma puhuu miehistä jotka kuuluvat 2 prosentin eliittiin; komea on yhtä kuin miesmalli. "iske oman tasosi miehiä". Naurettavaa. Ootteko koskaan kuulleet sanontaa: Kauneus(/komeus) on katsojan silmissä? Kuka lähtisi iskemään tyyppiä joka ei omasta mielestään ole viehättävä? Makuja on monia. Jos lähtis iskemään tyyppiä asenteella että "no toi on ihan ookoo, ei liian ruma" niin tuskin kävis parempi flaksi - kyllä minä ainakin huomaisin jos minua lähestyttäisiin sillä periaatteella, ei kiitos. 

Laasanen kirjoittaa: "Feministinen kulttuuri on opettanut miehille, että tuntemattomille naisille puhuminen voi olla seksuaalista häirintää." Hih, tämä on suorastaan naurettava väite. Laasasella taitaa olla nyt käsitteet sekaisin, googlaa feminismi jos sen merkitys on epäselvä. Toisaalta, voiko olla mitään sovinistisempaa: "epätoivoisissa naisissa on jotakin vikaa, jos ei ulkönäössä, niin ainakin lepakkoja tapulissa". Ja tässä epätoivoisella naisella Laasanen tarkoittaa aktiivista naista, naista joka tekee aloitteen, naista joka sanoo miehelle "mä haluun sut". Meneehän siinä maailmankirjat sekaisin, naisenhan tulee olla passiivinen ja odottaa että hänet valitaan. 

Vierailija

Tulin lukemaan blogiasi vain ja ainoastaan siksi, että MeNaisten jutussa sinua lainataan seuraavasti: "Jos olisin jatkanut entistä elämääni, olisin varmaan naimisissa jonkun espoolaisen insinöörin kanssa ja minulla olisi lapsia. Nyt elän sinkkuna enkä ole valmis madaltamaan kriteereitäni." Sinulla lienee jokin vähemmän mairitteleva "teoria" eli käsitys espoolaisista insinöörimiehistä, mutta kuten itsekin paperilehden mukaan olet todennut, et ole varma näiden vastakkaisesta sukupuolesta laatimiesi teorioiden paikkanssapitävyydestä. Voin kertoa sinulle, että olen onnellisesti naimisissa komean ja ihanan espoolaisen insinöörin kanssa, saan häneltä rakkautta ja seksiä - muutamia asioita mainitakseni - meillä on 2 kk ikäinen tyttövauva ja olemme onnellisia toisistamme ja vauvasta. Käsitykseni ja kokemukseni mukaan tässä edellä kuvailemassani elämässä ei ole kyse "kriteerien madaltamisesta". Joka tapauksessa, oli miten oli, enpä ainakaan kärsi mistään puutteista (rakkauden, seksin, lapsen, tekemisen ym.), josta saisin jutun juurta mihinkään säälittävään blogiin. Onko sinun blogisi säälittävä, en tuon yhden lukemani postauksen perusteella vielä varmuudella tiedä, enkä tule tietämäänkään, koska - morjens! - pitää mennä imettämään, pesemään pyykkejä, ulkoilemaan... - nauttimaan elämästä espoolaisen insinöörin onnellisena vaimona (nythän tähän voi oikein keskittyyä, kun olen äitiyslomalla opettajan virastani). Ai niin, mieheni harrastaa surffausta, joten aina silloin tällöin suuntaamme yhdessä palmurannoille. Tällainen oli puolustuspuheenvuoroni espoolaisista insinööreistä. Suosittelen!

Vierailija

 Ainoastaan ne miehet, joilla on varaa valita pihtaavat. Niitä miehiä, joita naiset haluavat, haluavat myös monet muut naiset. Samahan pätee naisiin vähän eri tavalla: nainen ei ole miehen mielestä lumppu tai lutka siksi, että tämä harrastaa seksiä useiden miesten kanssa vaan siksi, että tämä harrastaa seksiä muiden kanssa muttei hänen. On mahtavaa, kun naiset tekee aloitteita, mutta miksi aloitteen pusertamiseksi ulos on miehen oltava turkasen komea? Meillä alle 40-v miehillä se menee juuri toisinpäin: jotta aloitteen uskaltaa tehdä, on naisen syytä olla se vähiten haluttava joukosta ja yleensä naiset juodaan kauniiksi. Ja joka ei tasoihin usko, voi viettää muutaman päivän elämästään miehenä! Päätä huimaavan 15 seksikumppanin lukemasta ei meikäläisellä löydy yhtään kurvikasta normaalipainoista blondia mutta kyllä yli nelikymppisiä, lihavia tai kasvoiltaan rumia ja usein seksitaidottomia. heh.

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012
Vierailija

Tulin lukemaan blogiasi vain ja ainoastaan siksi, että MeNaisten jutussa sinua lainataan seuraavasti: "Jos olisin jatkanut entistä elämääni, olisin varmaan naimisissa jonkun espoolaisen insinöörin kanssa ja minulla olisi lapsia. Nyt elän sinkkuna enkä ole valmis madaltamaan kriteereitäni." Sinulla lienee jokin vähemmän mairitteleva "teoria" eli käsitys espoolaisista insinöörimiehistä, mutta kuten itsekin paperilehden mukaan olet todennut, et ole varma näiden vastakkaisesta sukupuolesta laatimiesi teorioiden paikkanssapitävyydestä. Voin kertoa sinulle, että olen onnellisesti naimisissa komean ja ihanan espoolaisen insinöörin kanssa, saan häneltä rakkautta ja seksiä - muutamia asioita mainitakseni - meillä on 2 kk ikäinen tyttövauva ja olemme onnellisia toisistamme ja vauvasta. Käsitykseni ja kokemukseni mukaan tässä edellä kuvailemassani elämässä ei ole kyse "kriteerien madaltamisesta". Joka tapauksessa, oli miten oli, enpä ainakaan kärsi mistään puutteista (rakkauden, seksin, lapsen, tekemisen ym.), josta saisin jutun juurta mihinkään säälittävään blogiin. Onko sinun blogisi säälittävä, en tuon yhden lukemani postauksen perusteella vielä varmuudella tiedä, enkä tule tietämäänkään, koska - morjens! - pitää mennä imettämään, pesemään pyykkejä, ulkoilemaan... - nauttimaan elämästä espoolaisen insinöörin onnellisena vaimona (nythän tähän voi oikein keskittyyä, kun olen äitiyslomalla opettajan virastani). Ai niin, mieheni harrastaa surffausta, joten aina silloin tällöin suuntaamme yhdessä palmurannoille. Tällainen oli puolustuspuheenvuoroni espoolaisista insinööreistä. Suosittelen!

Jaahas - odottelinkin, että milloin jään kiinni tuosta! Nyt täytyy sanoa, että luettuani oikein kivasti kirjoitettua juttua itsestäni ensimmäistä kertaa (kiitos Marjut!), niin reaktioni insinöörikohtaan oli aivan sama kuin sinun. Joskus kirjoitettu muuttaa vähän erilaiseksi sanotun - näin siinä vain käy. Tarkoitukseni oli tässä kohtaa sanoa, että jokainen tekee omat valintansa elämässä ja ne vievät sinut erilaisiin tilanteisiin. Jos olisin jäänyt edelliseen elämääni olisin ehkä löytänyt itseni Espoosta ja olisin ollut varmasti onnellinen toisella tavalla (vaikka pakko myöntää - kyseinen asetelma oli joskus ammoisina aikoina yksi kauhukuvistani). Nyt olen tehnyt elämässäni muita ratkaisuja ja olen onnellinen tämän elämäni ehdoilla. Otsikko tuli muuten yllätyksenä itsellenikin, mutta onhan se ihan mukava kuulla, että on edes jotain rimaa - hih. Ymmärrän hyvin suivaantumisesi, koska jutusta saattoi tulla sellainen kuva, että espoolaiset insinöörit olisivat jotain ihme miesten paarialuokkaa. Näin ei ole, itsekin Otaniemessä pyörineenä tiedän tämän. Jos luit viimeisimmän jutun (ja kenties jos kuitenkin sitten uskaltaudut lukemaan enemmän) ymmärrät myös toivottavasti, että minun mielestäni yksikään mies tai nainen ei ole paariaa - jokaisella on omat rimansa, rajansa ja rakkautensa - ja jokainen niistä on kunnioituksen arvoinen. Myös muuten minun valintani tai valitsematta jättämiseni... Rauhaa ja rakkautta, sisko, onnea Espooseen uudesta vauvasta! Rakkaudella, Irma

Vallilan Irma
Liittynyt25.10.2012

Vielä edelliseen: ihan vain varmuuden vuoksi kaikille komeille espoolaisille insinööreille - mulla ei siis ole MITÄÄN TEITÄ VASTAAN - sehän saattaapi ihan hyvin olla jopa se rima, jonka ali ei mennä... ;)

Vierailija

Noita vastauksii lueskelles tulee mielee, et jotkut ne ei vaan ymmärrä sarkasmia tai sitä, et "espoolainen insinööri" ei tarkota just sitä espoolaista insinöörii vaan yleensä tilannetta josta nuorempana ei ois niin kovin välittänny.

No, elämänkokemusta tulee vaan elämällä.

Partapappa

Vierailija

Kiitos oikaisusta, Irma. Ja mainittakoon, että oma espoolainen insinöörimieheni on Raumalla syntynyt ja Mikkelissä kasvanut, joten ehkä siinä selitys poikkeuksellisen korkeaan tasoon. :-) Onnea blogillesi! Saatan joskus käydä lukaisemassa!

Vierailija

Jos haluat rehellisen miehen mielipiteen, niin tässä tulee (turha vetää hernettä nekkuun sitten). Et ole mitenkään ruma, muttet kyllä erityisen kauniskaan. Asteikolla 1-10 antaisin arvosanaksi 6, ehkä jos hyvin laittaudut ja käyttäydyt hyvin, jopa 7. Ei mitenkään huono, mutta suosittelen  että harkitset suunnilleen saman tasoisten miesten lähestymistä. Jos siis seuraa haluat. Ne itsevarmat komistukset, joita muutkin naiset kuolaavat, ovat saavuttamattomissa. Ja sinun arvosanasi tulee iän myötä edelleen vain laskemaan. Miehille kun naisen titteleillä, saavutuksilla ja pankkitilin saldolla ei ole tuon taivaallista merkitystä.

Ihan ilman sarvia ja hampaita tämä arvio.

Vierailija

Minulle tuli mieleen alkuperäistä juttua lukiessa, että 1) kirjoittaja ei osaa arvioida omaa vetovoimaisuuttaan ja valitsee vääriä kohteita; sekä  2) antaa periksi heti kun ensimmäinen "ei" tulee.  Toisin sanoin, kirjoittajalla ei ole riittävää seuranhakutaitoa. Tämä on seurausta siitä, että hän luottaa vain naisena olemisen riittävän. Pitäisikö taitoja ja habitusta arvioida uudelleen?

Vierailija

Mielestäni asiaan vastaa parhaiten Pleieri blogin http://pleieri.blogspot.com/2013/04/kylla-ei-ja-ehka-naiset.html 

Osat miehet sanovat "Kyllä" osat "Ei ja osat pitävät sinua "Ehkä" alueella, johon pystyt vaikuttamaan käytökselläsi. Samoin kuin osat miehet ovat naisille heti "kyllä" ja osat ovat "ei ikinä" ja jotkut miehet voivat paikata asioita supliikillaan.

Ton Pleieri blogin neuvot on tehty lähinnä miehille selkeesti mut kyllähän noita vinkkejä naisetkin, jotka haluu miehiä voi selkeesti hyödyntää ja saada hyviä tuloksia.

Seuraa 

Blogiarkisto

2013

Kategoriat