Herttainen Heini Kaarina haastoi kertomaan itsestämme hieman lisää, joten tässä tulee, pelkkää faktaa :)

NIMENI...

Reeta Johanna.

IKÄNI...

46 vuotta.

MIELENKIINNON KOHTEENI...

Minua kiinnostaa moni asia, siksi olenkin ns. ikuinen opiskelija. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa kirjoittaminen ja valokuvaaminen, italian kielen opiskelu sekä vaeltaminen.

PAHEENI...

Oli pakko ensimmäiseksi googlettaa mitä pahe todella tarkoittaa. "Pahe on eettisesti huono inhimillinen ominaisuus tai luonteenpiirre, paha taipumus tai tapa." https://fi.wikipedia.org/wiki/Pahe. Tuossahan se lukee - "inhimillinen ominaisuus". Turha niistä siis liikaa stressiä ottaa.

Revin stressatessani kynsinauhoja, syön herkkuja välillä liikaa, poltan tupakkaa kerran pari vuodessa ja alkoholiakin välillä juon. Kohtuus kaikessa, niin mistään ei tule liian isoa peikkoa.

KULMAKIVENI...

Perhe (mieheni auttaa minua jaksamaan ja poikani karsii turhan suuret luuloni itsestäni), koti, ystävät, juuret keski-suomen sydämessä. Luonnossa liikkuminen auttaa jaksamaan.

LÄHELLÄ SYDÄNTÄNI...

Lukeminen. Eläinten- ja luonnonsuojelu.

TÄLLÄ HETKELLÄ...

Nautin ihanasta valosta ja heräävästä luonnosta. Samalla olen kuoleman väsynyt. Työn lisäksi olen haalinut kursseja ja harrastuksia, joten odotan innolla, että ne loppuvat kesäksi. Monella läheisellä on ollut samaan aikaan huolia ja murheita. Pelkästään tukena oleminen ja kuunteleminen vie yllättävän paljon omiakin voimia.

LEMPIVAATTEENI...

Mukavat, simppelit, ekologiset ja mielellään kotimaiset. Lemppareitani tällä hetkellä on Sanna Hopiavuoren Aya-mekko sekä Nurmi Clothingin Isla denim biker.  Rakastan mekkoja, kun ei tarvitse miettiä sopiiko ylä- ja alaosa yhteen. Pidän naisellisista vaatteista, joissa on kuitenkin helppo liikkua. En halua miettiä vaatteitani enää kun olen ne päälleni laittanut.

LEMPIRUOKANI...

Varsinaista lempiruokaa ei ole, mutta rakastan intialaista ja meksikolaista ruokaa. Hyvä kasvisruoka saa kropan aina hyrisemään onnesta. En ole syönyt pian kahdeksaan vuoteen muuta lihaa kuin satunnaisesti kalaa, eikä lihansyöntiin enää ole paluuta. Banaanit! Lasketaanko ne ruuaksi? Olen syönyt banaaneja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta päivittäin jo vuosia.

LEMPIPAIKKANI...

Oma koti ja siellä sohvan  nurkka ja kesällä takapiha. Lapsuuden ja nuoruuden maisemat Kannonkoskella keski-suomessa. Luonnossa on aina hyvä olla. Jos ajattelen asiaa vielä laajemmin, niin rakkaan Suomen lisäksi viihdyn Italiassa ja Hollannissa parhaiten. Jos en asuisi Suomessa, löytyisi koti jommasta kummasta näistä.

KETÄ IHAILEN...

Juuri nyt päässä lyö tyhjää, enkä keksi nimeltä ketään, mutta ihailen ihmisiä jotka elävät omanlaista elämää muita kunnioittaen. Ihmisiä, jotka puolustavat luontoa, eläimiä ja ihmisoikeuksia omasta turvallisuudesta välittämättä. Ihmisiä, jotka osaavat ottaa ilon irti pienistä asioista.

MINNE HALUAISIN MATKUSTAA...

Haluaisin koluta kotimaata paljon tarkemmin. Tänä vuonna onkin tarkoitus tutustua kolmeen itselle uuteen kansallispuistoon ja lähteä elämäni ensimmäiselle ruskavaellukselle syyskuussa. Ulkomaiden osalta harkitsen todella tarkkaan lentämistäni, mutta haluaisin uusina paikkoina nähdä Maltan, Budapestin Unkarissa ja Berliinin Saksasta. Rakastan Italiaa, joten ehkä vielä sinnekin.

MITÄ TAVOITTELEN...

Parempaa lihaskuntoa, mikä vaatii vuosi vuodelta enemmän työtä. Sisäistä rauhaa, mikä on aina vaatinut työtä.

-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat