Nyt kun itse olen vähitellen aloittanut omaa blogiani, olen miettinyt mikä vetää vuodesta toiseen johonkin blogiin. Olen seurannut tiettyjä blogeja jo useamman vuoden ja samoihin palaan aina uudestaan. Haluaisin perehtyä ihaniin blogeihin täällä Me Naisissa, mutta vielä aika on ollut kortilla.

Mikä minua viehättää blogissa, mikä saa jäämään koukkuun.

  1. Sujuva tarina. Kirjoituksen ei tarvitse olla kilometrin mittainen, parin rivin juttukin voi viedä mukanaan ja inspiroida. Jotain kiinnostavaa täytyy kuitenkin olla.
  2. Hyvä suomenkieli ja kielioppi. Kirjoitusvirheitä tulee välillä kaikille, mutta pääasiallisesti täytyy kieliopin olla kunnossa. Rehellisesti sanoen blogit, jossa kielioppisäännöt ovat hukassa, pysyvät pois lukulistaltani.
  3. Kauniit kuvat. Tämä ei tarkoita ammattilaisen ottamia siloteltuja kuvia, vaan mietittyjä, itse otettuja kuvia. Yhteistä kaikille lukemilleni blogeille on myös se, että kaikki ovat omannäköisiä. Valokuvista ja kirjoituksesta pystyisin varmaan tunnistamaan kirjoittajan.
  4. Samaistettavuus. Elämäntilanteen tai asuinpaikan tai pukeutumistyylin ei tarvitse olla identtinen, mutta tietty kosketuspinta täytyy olla. Minua ei aikuisen lapsen äitinä kiinnosta lastenvaatteet. Minulle tärkeitä asioita ovat ekologisuus ja eettisyys.
  5. Kotikutoisuus/kodikkuus. Tämä ei tarkoita huitaisten tehtyä, vaan aitoutta. Nuorten tyttöjen (eikä aikuisten naistenkaan) mainoksilla ja yhteistyöpostauksilla täytetyt vaateblogit eivät anna minulle riittävästi. Arvostan kauniita kuvia, mutta itse otettuja, ei ammattikuvaajan liian siloteltuja kuvia.

Suosikkiblogini ovat:

Secret Wardrobe http://www.secretwardrobe.fi/. Anna-Marian naisellinen tyyli viehättää. Hän vaikuttaa ihanalta, lämpimältä ihmiseltä, joka miettii ekologisuutta ja eettisyyttä unohtamatta elämän keveitä puolia.

Lilous Crush http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush. Oman tyylinsä tunteva aikuinen nainen

Notes on a life http://www.stellaharasek.com/. Stella Harasekin blogi on Suomen blogiskenen edelläkävijä, jonka kuvat ja kirjoitukset ovat u-pei-ta. Stellan kuvissa on oma tyyli ja hän kirjoittaa mukaansatempaavasti.

Anna Vihervaarasta http://www.lily.fi/blogit/anna-vihervaarasta. Eläinrakas, jonka kirjoituksista paistaa luonnonrakkaus.

Ja uusin löytö on ihanan Emmi Nuorgamin blogi https://emminuorgam.com/. Iso suositus tälle! Upeasti kirjoitettu ja täynnä asiaa.

Lisäksi seuraan Damsel in Dior -blogia https://damselindior.com/. Kyseessä on ammattimainen blogi tai itseasiassa nykyään kunnon bisnes. Viimeisenpäälle harkittu. Tätä on mielenkiintoista seurata bisnesnäkökulmasta.

Mitä teidän lukulistalle kuuluu?

-Johanna

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mistä on tämä blogi tehty?

Rintamamiestalon remontoinnista, puutarhan kuopsuttamisesta, ekologisesta muodista ja kauneudenhoidosta ja kotimaan matkailusta.

Niistä on blogini tehty.

 

"On kaksi tapaa elää:

joko niin, että mikään ei ole ihmeellistä,

tai niin, että kaikki on ihmeellistä."

-Albert Einstein-

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat