Viimeisen parin vuoden aikana melkein kaikki käyttämäni kosmetiikkatuotteet ovat vaihtuneet luonnonkosmetiikkaan. Meillä Valkeakoskella ei ole liikettä, josta luonnonkosmetiikkaa juurikaan saisi, joten olen hankkinut tuotteeni joko Joliesta ja Naturellesta netin kautta. Joliesta saa muuten etänäkin aina loistavaa palvelua. Useasti olen kysynyt tuotteista ja pyytänyt suosituksia chatin kautta ja olen ollut todella tyytyväinen sekä palveluun että tuotteisiin.

Joliella on jatkuvasti myynnissä Jolie Box, mikä on luonnonkosmetiikan yllätyslaatikko. Laatikon voi tilata kerralla kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi. Se sisältää 4-6 tuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja, mutta joka boxissa on vähintään kaksi täysikokoista tuotetta.

Viime keväänä huomasin, että heillä oli myynnissä erikoiserä Lux Boxin -nimellä. Harkitessani ostoa olivat ne päässeet jo loppumaan, joten kun loppukesästä tuli uusi "luksuslaatikko" myyntiin, laitoin sen heti tilaukseen.

Elokuun laatikossa oli neljä täysikokoista tuotetta; seerumi, öljyputsari, naamio ja aurinkopuuteri. Lisäksi oli kuusi mini & sample- tuotetta eli kaksi tuotetta matkakoossa ja neljä näytettä.

Täysikokoisista tuotteista ilahdutti eniten Patykan Remarkable Cleansing -oil sekä Alima Pure Bronzer -aurinkopuuteri. Puhdistusaineita kuluu. Minulla on nyt käytössä Dermosilin toimiva öljyputsari, mutta siirryn sen jälkeen uuteen. Ainoana ei luonnonkosmetiikkaan kuuluvana, minulla on ollut käytössä Maybellinen aurinkopuuteri. Alimaan siirtymisen myötä kaikki meikkini ovat luonnonkosmetiikkaa.

Rakastan seerumeita ja kasvoöljyjä, joten paketissa ollut Iroisie The Ultimate -seerumi pääsi heti käyttöön. Olen ehtinyt käyttää tuotetta vasta jokusen päivän, joten tarkempaa arviota en pysty vielä sanomaan. Hyvältä kuitenkin tuntuu.

Neljäs täysikokoinen tuote oli Absolution Le Soin Purifiant -syväpuhdistava naamio. Käytän naamiota hyvin satunnaisesti ja tätä en ole vielä testannut. Kerron myöhemmin miten kuiva ja suht herkkä ihoni syväpuhdistavaan naamioon reagoi.

Matkakokoiset tuotteet olivat huumaavan sitruksentuoksuinen Ila Span Body Oil ja Pai Skincaren kuorintavoide. Lisäksi tuli kolma näytettä; Absolutionin silmänympärysvoide, Patykan kosteusvoide sekä uusi tuttavuus, Inari Arctic Beautyn yömaski (voide). Kuten nimestä voi päätellä, on Inari kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki. Testasin viime viikonloppuna Jyväskylän reissulla tuon Inarin yövoiteen ja se oli täy-del-li-nen. Sopivan paksu olematta rasvainen ja jätti posket vauvanpehmoisiksi. Olin tuotetta jo tilaamassa, mutta hinta yli 100 euroa pysäytti. Ehkä jossain vaiheessa.

Luonnonkosmetiikan rakastajalle Jolie Lux Box oli kuin joulu elokuussa. Pari tuotetta tuli ihan tarpeeseen ja muita on ihana testata. Annan boksille kaksi peukkua.

-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat