Marraskuulta en kirjannut suosikkeja, mutta parasta siinä oli, kun se oli ohi. Loka-marraskuu on vuosi vuodelta vaikeampi. Kuukausi menee hengissä selviten.

Joulukuu on sitten jo ihan eri juttu. 

  1. Syntymäpäivä. Täytin 47, mutta tykkään edelleen syntymäpäivistä. Vaikka lahjoja ei juuri tule, eikä korttejakaan, niin koen etuoikeutetuksi, että olen saanut taas vuoden plakkariin. Niin ja itse ilahdun jokaisesta tekstarista ja facebook-onnittelusta.
  2. Jouluruuat. Vaikka en ole vuosikausiin syönyt lihaa, rakastan muita jouluruokia. Tai oikeastaan voisin unohtaa kaikki muut kunhan saisin lanttulaatikkoa ja rosollia kermavaahdolla. Niin ja wienernougatia ja riisipuuroa. Tänä jouluna oli kaikki ruuat vegaanisia. 
  3. Yläluomileikkaus. Samalla kun jäi palaset yläluomia leikkauspöydälle, jäi sinne myös päänsäryt ja otsajännitykset. Vaihdossa sain vielä virkeämmän ilmeen.
  4. Madaran hedelmähapponaamio. Kirkastaa talven harmaannuttaman ihon hetkessä. Sopii omalle herkälle iholle, mutta on silti tehokas. 
  5. Uusi kalenteri. Uuden putipuhtaan kalenterin myötä tulee tunne, että aloitan puhtaalta pöydältä. Kaikki on mahdollista. Ensi vuodeksi hankin Sasha Kretovan kierrätetystä paperista tehdyn ja käsin nidotun kalenterin. Kaunis kuin karkki ja sopivasti tilaa teksteille. 


-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat