Olen meikkauksen suhteen hyvin kaavoihini kangistunut. Aikaiset aamut ovat minulle aina olleet yhtä tuskaa, joten meikin kanssa mitä simppelimpi sen parempi. Tosin en meikkaa juhliinkaan juuri sen enempää.

Innostun välillä uusista meikkituotteista, mutta nykyään onneksi muistan, että en minä niitä tule käyttämään. Ihonhoito ja erityisesti voiteet, öljyt ja seerumit on minun juttu.

Muutamaa tuotetta lukuunottamatta käyttämäni tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa. Ripsiväriä ja deodoranttia on ollut haastavaa löytää toimivia luonnonkosmetiikasta. Sensain 38-ripsiväri on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Vaikka minulla on kuiva iho, varisee suurin osa ripsareista silmien alle jossain vaiheessa päivää. Mutta ei Sensai. Poistaminenkin on kuitenkin helppoa, eikä siihen tarvita kuin lämmintä vettä. Tarkoitus kuitenkin on testata luonnonkosmetiikan ripsiväriä, kun jemmassa olevat Sensait loppuvat. Tarvitsen myös toimivan dödön. Tiedän, että luonnonkosmetiikan dödössä ei ole hikoilua estäviä aineosia, mutta kosteista kainaloista huolimatta en halua haista. Minä nimittäin hikoilen. Nauran - hikoilen. Suutun -hikoilen. Liikun - hikoilen mahdottomasti. Hengitän - hikoilen. Joten jos jotain kainaloihini laitan, tulee sen toimia. Suosituksia otetaan vastaan.

Meikkirutiinini on meikkivoide tai kesällä bb- tai cc-voide, peittepuikkoa tummiin silmänalusiin, poskipunaa, satunnaisesti bronzeria ja ripsiväri ripsiin. Silmäluomeni ovat todella raskaat. Aina olleet, mutta iän myötä ovat valuneet alaspäin. Suunnitelmissa onkin luomileikkaus luultavasti jo tämän vuoden aikana. Silmäluomeni tulevat jo niin silmien päälle, että olen päässyt kelakorvauksen piiriin. Raskaat luomet saavat minut näyttämään aina väsyneeltä ja jatkuva luomien nostelu aiheuttaa päänsärkyä. Ehkä innostun leikkauksen myötä taas meikkaamaan silmiäkin.

Ihonpuhdistuksessa suosin misellivettä ja öljyputsaria. Mossan misellivesi on toimiva ja edullinen. Puhdistuksen jälkeen suihkautan kasvoille kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvovettä. Levitän öljyn tai seerumin hieman kosteille kasvoille, minkä jälkeen on vuorossa silmänympärysvoide ja päivä- tai iltavoide.

Kasvotuotteita on suht helppo tilata netistä. Hajuvedet sitten ovat asia erikseen. Tilasin ensimmäistä kertaa hajuvettä netistä ja meni heti hieman metsään. Rakastan Honoré des Présin VAMP à NY parfyymia. Parfyymi on ensinuuhkaisultaan raskas, mutta hetken päästä juuri sopiva, eikä aiheuta päänsärkyä. Halusin kuitenkin kesäksi kesäisemmän tuoksun. Haluan, että tuoksu pysyy iholla, mutta pysyvyys on ongelma monen luonnonkosmetiikan hajuveden kanssa. Koska olin niin tyytyväinen VAMP à NY-parfyymiin, niin tilasin saman merkin Love Coconut-hajuveden. Rakastan kookosta ja ajattelin, että kyllähän tämä minulle käy. Muutaman käyttökerran jälkeen totesin, että en pysty käyttämään. Ollenkaan. Kyseinen parfyymi aiheuttaa minulle jäätävän päänsäryn. En osaa sanoa mikä juuri tässä parfyymissa päänsäryn laukaisee. Useimmat hajuvedet eivät minulle tästä syystä sovi. Onneksi kuitenkin löytyy vielä mistä pää ei halkea. Harmittaa kyllä vallan vietävästi, kun hajuvesi maksoi melkein 80 euroa. Todella kalliita suihkaisuja. (Hajuvesipullot näkyvät muuten ihan ensimmäisessä kuvassa.)

Viimeksi tilasin testiin nuo Ordinaryn ihmeaineet. Kerron myöhemmin kokemuksia tai jos joku on ylitse muiden. Jos teistä jollakin on jokin suositeltava luonnonkosmetiikan tuote, niin kertokaa ihmeessä. Tietysti mieluiten otan vinkkejä yli 40-vuotiailta, koska siinä vaiheessa vasta todelliset muutokset kasvoilla alkavat näkyä.

Olen juuri nyt mieheni ja koirieni kanssa lapissa. Tarkoitus on ottaa paljon kuvia ja kirjoittaa teille koirien kanssa reissaamisesta ja vaeltamisesta. Ihanaa tulevaa viikonloppua!

-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

SkyFall
1/2 | 

Oletko kokeillut Madaran dödöjä ?
Suosittelen !
Mossan tuotteet ovat myös tuttuja ja hyviksi havaittuja. Tykkään talvella käyttää Madaran Sos-sarjaa, pitää kuivan ja kiristävän ihon pinnan pehmeänä . Erityisesti seerumi on ihan loistotuote !! En voi elää ilman sitä.

ReetaJohanna
Liittynyt16.8.2013

Hei ja kiitos kommentista. Madaraa muuten olen testaillut, mutta en dödöjä. Täytyypä testata. En ole edes tajunnut, että Madarallakin on deodorantteja. Kiitos vinkistä :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla