Muisti on kummallinen; aivoista pulpahtelee mitä kummallisempaa nippelitietoa, mutta moni mieltä ilahduttanut asia saattaa jäädä unohduksiin. Aloitan kuukausittaisen suosikit-sarjan. Kirjaan ylös joka kuukaudelta itseäni ilahduttaneet asiat. Suosikit-sarja kattaa kaiken mahdollisen laidasta laitaan; vaatteet, kosmetiikan, kirjat, konsertit, tapahtumat, instagramtilit, bloggaajat jne.

Heinäkuun suosikit ovat:

1. Luonnonmukaiset aurinkovoiteet. Nyt kun olen lukenut monia juttuja synteettisistä aurinkovoiteista, paluuta entiseen ei enää ole. Suosittelen lukemaan Katja Kokon jutun luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista https://katjakokko.com/parhaat-aurinkovoiteet-luonnonkosmetiikasta/. Omat suosikkini ovat Biosolis ja Alga Maris. Alga Mariksen tuotteet tuoksuvat ihanasti kookokselta.

2. R-Collectionin tennismekko. Ajauduin kesällä pitkästä aikaa R-Collectionin sivuille ja mitä kaikkia ihania vaatteita siellä nykyään onkaan. Pääsin kesällä käymään Kajaanissa heidän liikkeessään ja kokeilemaan päälle netissä ihailemaani mekkoa. Mekko istui hyvin ja oli kesähelteissä ihana töissä päällä olematta kuitenkaan liian paljastava. R-Collection valmistaa tuotteensa, jotain neuleita lukuunottamatta, Suomessa ja Virossa, joten plussaa siitäkin.

3. Työväen Musiikkitapahtuma. Musarit, kuten paikalliset tapahtumaa kutsuvat, täyttävät Valkeakosken heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Neljän päivän festareilla riittää ohjelmaa lapsille ja aikuisille. On mm. yhteislaulujatapahtumia, lavatanssit, perinteiset työväenlaulut ja joka vuosi aivan loistava kattaus esiintyjiä. Tänä vuonna festareilla esiintyivät mm. Scandinavian Music Group, Paleface feat. Värttinä, Olavi Uusivirta ja Juha Tapio. Mukavuudenhaluisena aikuisena pidän erityisesti, kun pääsee kotiin nukkumaan, bajamajoja on riittävästi ja isosta ihmismäärästä huolimatta kaikki toimii kuin tanssi.

4. Lämpimät järvivedet. Jopa tällainen armoton nössö ui monta kertaa heinäkuun aikana. Vaikka helle muuten vei voimat työläisestä, oli järvessä pulahtaminen ihanaa.

-Johanna

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat