- Littlebitdesignin tekstikoru. Tunnetumpi lause Memento Mori muistuttaa kuolevaisuudesta. Itse huomaan tarvitsevani muistutusta, että nyt kannattaa elää, eikä pelätä ja miettiä liikaa, että aika loppuu kesken. Memento vivere.

- Viileämmät kelit. Niin ihana kuin hellekeli voi olla töissä olevalle, tuntuu syksy tänä vuonna erityisen hyvältä. Saa vaihtaa aurinkovoiteelta tuoksuvat hellemekot ja sortsit neuleisiin ja sukkiksiin. Niin ja voi lopultakin leipoa. Helteellä ei tullut mieleenkään laittaa uunia päälle.

- Tuulispään leivontakirja. Lopultakin sain tilattua kyseisen leivontakirjan. Kirja pullollaan ihania vegaanisia herkkuja.

- Kestolakkaus. Punaisena vilahtavat varpaankynnet ilahduttavat joka kerta, kun varpaat ovat paljaana. Farkunsiniset sormenkynnet sopivat alkusyksyyn. Olokin tuntuu jostain syystä paljon huolitellummalta siististi lakatuissa kynsissä.

- Astangan alkeiskurssi. Kävin pari vuotta hathajoogassa kansalaisopistossa, mutta tämä oli ensimmäinen kosketus astangaan. Valkeakoskella avattiin tänä vuonna ensimmäinen joogasali, joten joogaa pääsee säännöllisesti harrastamaan ihan omilla kotikulmilla.

 

-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Kategoriat