Kirjoitukset avainsanalla Piispala

Viimeiset neljä viikkoa töissä ja helteessä ovat vieneet mehut aivan täysin. Olin koko neljä viikkoa yksin ja hommaa tuli joka tuutista. Ihmiset ovat olleet kiukkuisia ja minä olen saanut olla vastaanottajana. Työpäivän jälkeen ei ole jaksanut edes miettiä blogin päivittämistä, eikä itseasiassa yhtään mitään. Tämä lämpö on ollut ihanaa, mutta mieluiten olisin ollut lomalla kuin töissä.

Onneksi olen pystynyt tekemään töitä kotoa käsin, missä sisälämpötilat ovat pysyneet inhimillisempänä kuin toimistolla. Toimistomme sijaitsee rakennuksessa missä ei ole ilmastoinnista tietoakaan, joten lämpötilat sisälläkin ovat huidelleet kolmessakymmenessä.

Pitkän ja uuvuttavan työpäivän jälkeen tuli ajatus taas mieleen. Mitä tekisin jos saisin tehdä ihan mitä haluan. Jos raha ei olisi este. Jos nyt unohdetaan supervoimat (vaikka tietysti, kuinka makeaa olisi olla Storm X-Menistä) ja alzheimerin taudin parantaminen ja keskitytään haaveisiin jotka ovat jotakuinkin toteutettavissa.

Luonnollisesti maksaisin lainat pois, palkattaisiin joku ulkopuolinen tekemään remontti loppuu, ostettaisiin lapsellemme asunto ja annettaisiin kunnolla rahaa eläinten- ja luonnonsuojeluun. Mutta minulla on ollut jo useamman vuoden ajan kaksi ajatusta. Molemmat ovat kahviloita, mutta hyvinkin eri tyyppisiä. Toinen on kahvilan ja kirjakaupan yhdistelmä. Kirjakaupassa myytäisiin pelkästään minun rakastamia dekkareita. Kahvilan nimi olisi "Laiha mies" (tai joku muu vastaava), mikä on suora suomennos Dashiell Hammetin 30-luvulla kirjoittaman dekkarin nimestä

Toinen haave on peri-englantilainen teehuone. Tästä olenkin aiemmin maininnut. Teehuoneessa olisi pöytiintarjoilu, oikeat astiat, tarjoilijoilla valkoiset essut ja itsetehtyjä tuoreita skonsseja joka päivä.

Perustaisin kahvilan Tampereelle ja palkkaisin oikeasti hyviä tyyppejä. Viis koulutuksesta ja työkokemuksesta, mutta jos osaisit leipoa ja höpötellä kaikille asiakkaille niitä näitä, niin palkkaisin sinut.

Mistä sinä haaveilet?

Rantakuvat ovat muuten keski-suomesta Kannonkoskelta Piispalasta. Lapsuuden maisemista löytyy minun lempparirannat. Viimeisessä kuvassa on taas yksi tämän kesän lempivaatteita; R-Collectionilta ostettu mekko. Suosittelen katsastamaan heidän mallistonsa. Sieltä löytyy nykyään vaikka mitä ihanaa anorakkien lisäksi.

Viikonloppuna on täällä Valkeakoskella Työväen Musiikkitapahtuma, Musarit ja seuraavana viikonloppuna on veljeni viiskymppiset Espoossa. Kaikkea kivaa siis helteen keskellä tiedossa.

Ihania kesäpäiviä kaikille! Muistakaa juoda kunnolla vettä.

-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Blogiarkisto

2018

Kategoriat