Kirjoitukset avainsanalla Holiday Club

Lumista metsää silmänkantamattomiin. Pikku pakkanen puree poskipäät punaisiksi ja ulkoilma saa tavallisen voileivänkin maistumaan taivaalliselta. Olen niin onnellinen.

Hiihtoloma alkaa olla lopuillaan. Pidän jääräpäisesti kiinni hiihtoloma-nimityksestä, koska silloin - niin hiihdetään. Kuten viime vuonnakin, vietimme viikon Kainuun helmessä Sotkamossa. Miehelläni on veljensä kanssa Holiday Club lomaosake Vuokatissa, joten vietimme viikon mieheni veljen perheen kanssa. Sotkamon korkeudella talvi on vielä aika takuuvarma, tosin nyt olisi kotiseudullakin ollut upeat hiihtokelit.

Viikko oli täynnä liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa. Olen onnekas siinäkin suhteessa, että mieheni pitää myös ulkona liikkumisesta ja muutenkin liikunnallisista harrastuksista. Hiihdimme, laskettelimme, kävimme uimassa ja pelaamassa sulkapalloa ja tennistä. Itse kävin vielä yhtenä iltana pumpissa kylpylähotelli Katinkullassa varmistaakseni, että olo on kuin jyrän alle jääneellä. 

Aikuinen poikamme asuu tosiaan jo omillaan ja oli töissä, joten hän ei mukaamme lähtenyt. Koiruudet jäivät mummulaan viikoksi johtuen mieheni veljen allergiasta ja Ellan arkuudesta.  Seuraavalle lomalle otamme hurtat mukaan. Syksyllä loma tulee suuntautumaan lappiin saakka. Lähdemme ensimmäiselle ruskavaellukselle. 

Voin hyvillä mielin suositella Sotkamoa talvilomakohteena. Loistavat palvelut, ajomatka kohtuullinen ja rinteet ja ladut huippukunnossa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja muutakin tekemistä, jos ei ole innostunut hiihtämisestä. Toivon mukaan ensi talvena ehdimme kokeilla lumikenkäilyäkin.

Ihanaa talvilomaa kaikille! Muistakaa nauttia luonnosta ja elämän pienistäkin iloista.

-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Blogiarkisto

2018

Kategoriat