Kirjoitukset avainsanalla patikointi

Kävimme heinäkuun puolivälissä Seitsemisen kansallispuistossa pienellä vaelluksella. Keli oli aivan loistava, aurinko paistoi ja lämmintä oli yli 20 astetta.

Aloitimme kävelyretkemme Seitsemisen luontokeskuksen luota. Luontokeskuksesta löytyy mm. ravintola, wc:t ja erilaisia näyttelyitä. Meillä oli omat pienet eväät mukana ja kunnolla vettä sekä meille että Kyösti-koiralle.

Luontokeskuksen luota lähtee useita reittejä. Koska päivä oli jo iltapäivän puolella, valitsimme 5,5 kilometrin mittaisen Harjupolun. 

Reitin varrelle oli pystytetty runotauluja <3

Valitsemamme reitti oli helppokulkuinen. Mitään mahdottomia nousuja ja laskuja ei matkan varrelle sattunut. Havumetsässä olevia polkuja pitkin oli hyvä kävellä. Maasto joustaa sopivasti, joten jalat tykkäsivät. Ja se tuoksu mikä tulee kuivasta havumetsästä vie minut aina lapsuuden maisemiin keski-suomeen.

Jyrkin lasku koko reitillä.

Kyöstikin nautti kovasti.

Kiitos Seitseminen. Itikoista olisimme voineet luopua, mutta muuten loistava reissu.

-Johanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Hei, olen Johanna. Monen mutkan kautta päätynyt keski-suomesta pirkanmaalle. Vaimo ja aikuisen pojan äiti. Sydäntäni lähellä luonto ja eläimet. Rakastan perheeni lisäksi hyvää kasvisruokaa ja kauniita vaatteita.

Mukavaa, kun pääsit mukaan.

Blogiarkisto

2018

Kategoriat