Kirjoitukset avainsanalla oma elämä

  1. Valo. Rakastan kaikki vuodenaikoja, mutta keväässä on sitä jotain. Valo saa kaiken tuntumaan mahdolliselta. Odotan jo meidän lähirannan joutsenpariskunnan paluuta. Itkeä tirautan siinä vaiheessa taas parit kyyneleet.   
  2. Puutarhasuunnitelmat. Aion istuttaa ainakin lisää pioneja ja ruusuja. Lisäksi jotain mikä houkuttelee perhosia, ehkä punahattua. Lisäksi haaveilen itsetehdystä kasvihuoneesta.                                                                                

     

  3. Lukeminen. Kävimme katsomassa Tampereen Työväen Teatterin esityksen Tytöt 1918 (Upea! Mahtava! ja kaikki muut ylisanat. Menkää katsomaan!) ja siitä innostuneena tilasin Anneli Kannon Veriruusut ja Lahtarit-kirjat. Ei ehkä kevyintä lukemista, mutta mielestäni nämä asiat tulee muistaa sadan vuoden jälkeenkin. Lisäksi Veriruusut kertoo kotipaikkakuntamme Valkeakosken tytöistä, jotka liittyivät punakaartiin. Tytöt 1918 perustui muuten löyhästi juuri Veriruusut-romaaniin.                                                                                                                                                     

     

  4. Liikunta. Tai tarkemmin sanottuna tauko salijäsenyydestä ja ryhmäliikunnasta. Liikunnasta oli tulossa taas pakkopullaa, joten otin kiireen keskelle tauon maksetusta liikunnasta. Nautin kevään ulkona liikkumisesta ja kesäkuun alusta taas takaisin ohjatun pariin.
  5. Graafisen viestinnän kurssi. Kakkoskurssilla pääsen sukeltamaan syvemmälle Photoshopin, InDesignin ja Illustratorin maailmaan. Toivon saavani myös inspistä valokuvaamiseen. Kamera on jäänyt ehdottomasti liian vähälle käytölle.
  6. Koiramme Kyösti ja Ella. Kuka muu on aina niin iloinen sinut nähdessään. Ne naurattavat, lohduttavat ja liikuttavat. Rakkaat otukset <3

 

-Johanna

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mistä on tämä blogi tehty?

Rintamamiestalon remontoinnista, puutarhan kuopsuttamisesta, ekologisesta muodista ja kauneudenhoidosta ja kotimaan matkailusta.

Niistä on blogini tehty.

 

"On kaksi tapaa elää:

joko niin, että mikään ei ole ihmeellistä,

tai niin, että kaikki on ihmeellistä."

-Albert Einstein-

Blogiarkisto

2018

Kategoriat